GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προοδευτική διέξοδο από την κρίση....

Από τον Δημήτρη Πιπεργιά μέλος του Εθνικού Συμβουλίου  του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτή « Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πολύπλευρη κρίση. Κρίση ο...

Από τον Δημήτρη Πιπεργιά
μέλος του Εθνικού Συμβουλίου
 του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτή

«Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πολύπλευρη κρίση. Κρίση οικονομική , παραγωγική ,πολιτική πολιτιστική , θεσμική σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, κρίση με τραγικές επιπτώσεις στην κοινωνία και ιδιαίτερα τα αδύνατα στρωματά της .
Η επίθεση των κερδοσκόπων στην ευρωζώνη και ευρύτερα στην Ε.Ε. βρήκε απροετοίμαστες και ανοχύρωτες της χώρες της και τις ηγεσίες τους ενώ ταυτόχρονα αναβίωσε παλαιούς εθνικισμούς.
Η θεοποίηση των αγορών , η ανυπαρξία συνεκτικού αναπτυξιακού μοντέλου για όλες τις χώρες της Ε.Ε , η εμμονή της κας ΜΕΡΚΕΛ και των συμμάχων της για...
τη Γερμανοποίηση της Ευρώπης -μέσω της νεοφιλελεύθερης λειτουργίας της υποτιθέμενης ΚΕΤ και του σκληρού Ευρώ -και η συνεχιζόμενη και εντεινόμενη επίθεση των κερδοσκόπων , οδηγεί στο εκτελεστικό απόσπασμα και σε σύγχρονα κρεματόρια μεγάλα τμήματα των κοινωνιών του Ευρωπαϊκού Νότου.
Η Χώρα μας - αδύνατος κρίκος της Ευρωζώνης - επιλέχθηκε σαν χώρος δοκιμών των σχεδίων των κερδοσκόπων και εξελίχθητε σε πεδίο συγκρούσεων συμφερόντων και σε χώρα εφαρμογής των σχεδίων των ισχυρών της Ευρώπης για τη μετατροπή των χωρών του νότου, από ισότιμα μέλη της Ε.Ε. , σε προτεκτοράτα . Επιλέχθηκε και εξαιτίας της -δουλόπρεπους απέναντι στους ισχυρούς ξένους - συμπεριφοράς της σύγχρονης κρεπτοκρατικής αστικής τάξης που ελέγχει τα ιδιωτικά ΜΜΕ - δυστυχώς όχι μόνο- και επιδιώκει διακαώς να ξεπεράσει αλώβητη την κρίση, με την ενοχοποίηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού που καλείται να πληρώσει και τις μακροχρόνιες κλεπτοκρατικές επιδόσεις της.
Απέναντι σ αυτή την πρωτόγνωρη επίθεση έπρεπε να παρατάξουμε την ενότητα του Λαού και την ταχύρυθμη εφαρμογή σχεδίου εθνικής παραγωγικής , οικονομικής και πολιτικής ανασυγκρότησης. Χωρίς τη λαϊκή κινητοποίηση ,στη κατεύθυνση αυτή , χωρίς τη συνειδητή συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών στην ανασυγκρότηση της χώρας και χωρίς δυνατότητα συγκρότησης εθνικής πολιτικής συμφωνίας , θα καταλήξουμε σε συντηρητικές λύσεις κατεδάφισης κάθε κοινωνικής κατάκτησης, με κατεδαφιστές τους εγχώριους «Υπερπατριώτες των αγορών ” που προετοίμασαν το έδαφος και κάλεσαν , για συνδρομή στο έργο τους , το ΔΝΤ .
Μας καλούν να αποδεχθούμε αδιαμαρτύρητα μέτρα και πολιτικές αδιέξοδες πού κλέβουν της ζωές μας και το χειρότερο τις ελπίδες της νέας γενιάς.
Το ΠΑΣΟΚ ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται και τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν και το ανέδειξαν σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων της μεταπολιτευτικής περιόδου έχει καταντήσει «αδειανό πουκάμισο».
Υποκατέστησε την πολιτική με την επικοινωνία και την μοιρολατρική θεωρία του μικρότερου κακού. Διέλυσε τις οργανώσεις που υπάρχουν πλέον μόνο στα χαρτιά. Τα όργανα του είναι ξεπερασμένα –διαλυμένα και δεν συνεδριάζουν . Όσοι επιδιώκουν την ουσιαστική λειτουργία τους θεωρούνται γραφικοί χλευάζονται και καταγγέλλονται. Οι βουλευτές λειτουργούν άλλοι καθ υπόδειξη και άλλοι με την απειλή της διαγραφής .Όσοι διαφωνούν διαγράφονται. Οι ζωντανές δυνάμεις που λειτουργούν στα όποια μαζικά κινήματα έχουν απομείνει, μετά την καταιγίδα των μέτρων και την επικοινωνιακή επίθεση εναντίον τους , θεωρούν το ΠΑΣΟΚ εχθρό .Οι αξιωματούχοι του αντί να αναζητήσουν πολιτικές συμβατές με τις διακηρύξεις του και να επιδιώξουν την επανασύνδεση του με την κοινωνία, επιδίδονται σε τακτικισμούς που αποσκοπούν στην επομένη μέρα και προσπαθούν να οικειοποιηθούν το «άδειο πουκάμισο» για να καλύψουν την πολιτική γύμνια τους.
Μπροστά σε αυτή τη κατάσταση αποτελεί χρέος του κάθε πολίτη και ιδιαίτερα του κάθε στελέχους του ΠΑΣΟΚ, να εκφράσει ελευθέρα την την άποψη του , γιατί η κοινωνία αναζητά διέξοδο από την κρίση . Διέξοδο που οφείλουμε να είναι προοδευτική.
Όσοι ανέχονται και σιωπούν πλέον βοηθούν στην απενοχοποίηση της ακροδεξιάς και την πλήρη επικράτηση των ποιο ακραίων αντιδραστικών επιλογών.
Είναι ώρα ευθύνης για όλους .
Ας πάψουμε ,στο όνομα του κομματικού πατριωτισμού ,να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.
Ο Λαός που μας εμπιστεύτηκε δεκαετίες απαιτεί οπό όλους εμάς ξεκάθαρες κουβέντες και όχι μισόλογα .Απαιτεί κράτος κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι κοινωνία 2/3 που ταχύρυθμα δημιουργείται. Πολιτικούς που να εκφράζουν τα συμφέροντα του και όχι Δούρειους Ίππους
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ,που ευαγγελίζεται η ιδρυτική μας διακήρυξη , είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίο ζητούμενο αφού αποτελούν προϋπόθεση για την όποια λύση».

27 σχόλια

  1. «Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πολύπλευρη κρίση. Κρίση οικονομική , παραγωγική Κ.Λ.Π.Κ.Λ.Π>>

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ.
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΤΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ

    ΣΙΧΑΜΑ..
    ΤΣΟΓΛΑΝΕ
    ΜΠΑΣΤΡΑΡΔΕ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΘΟΣ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ

    Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ
    ΜΑΦΙΑ
    ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ Από το : newpost


    Συσκέψεις στο Καστρί,
    συναγερμός στη Συγγρού
    για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου..........................

    Πυκνώνουν ολοένα και περισσότερο οι αναφορές ενίοτε και οι καταγγελίες για τις δραστηριότητες του αδελφού, του πρώην Πρωθυπουργού, κ. Νίκου Παπανδρέου.

    Όταν ακόμα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ήταν ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου είχε παραλάβει ογκώδη φάκελο σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου.
    Οι στενοί του συνεργάτες τότε είχαν συστήσει ψυχραιμία και μυστικότητα προκριμένου να μην λάβει το θέμα διαστάσεις στα ΜΜΕ.

    Στην συνέχεια έρχεται ο κ. Πάνος Καμμένος ο οποίος μάλιστα μέσα στην Βουλή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου για παράνομο πλουτισμό. Όποιος μάλιστα τόλμησε να γράψει ή να κάνει αναφορές σχετικά με το θέμα απειλήθηκε με μηνύσεις εκ μέρους του κ. Νίκου Παπανδρέου.

    Τα πράγματα ηρέμισαν και σε μεγάλο βαθμό το θέμα αποσιωπήθηκε.

    Στο μεταξύ μετά την άδοξη και ταχύτατη πτώση του Γιώργου Παπανδρέου το θέμα φαίνεται να επανέρχεται και μάλιστα από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα οποία διοχετεύουν στον Τύπο διαφόρων τύπων πληροφορίες οι οποίες δεν είναι διασταυρωμένες αλλά και είναι εξόχως δύσκολο να βρεθούν αποδείξεις.

    Σε κάθε περίπτωση όμως η οικογένεια του πρώην Πρωθυπουργού δεν παύει να ανησυχεί.
    Καλά πληροφορημένες πηγές επιμένουν ότι πραγματοποιούνται συχνά-πυκνά συναντήσεις στο Καστρί προκειμένου να μην επανέλθει το ζήτημα στην δημοσιότητα.
    Στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου μιλάνε για ανυπόστατο μύθο ενώ κάποιοι άλλοι επιμένουν ότι τα $$$$$$$$$$.λεφτά είναι πολλά !!!

    Κύκλοι προσκείμενοι στο περιβάλλον του κ. Σαμαρά εκτιμούν ότι το ζήτημα θα έχει συνέχεια αφού πολλά από τα κατά καιρούς δημοσιευμένα στοιχεία έχουν φτάσει και στην Συγγρού και η Νέα Δημοκρατία έχει αρχίσει την ψηλάφηση του θέματος.

    α.......χά !
    Η Ελλάδα μετά το ΠΑΣΟΚ...

    ΣΙΔΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο νέος λαϊκός ήρωας Φωτόπουλος:
    Δεν θα φύγουμε εμείς (που τρώμε 30 χρόνια) από το ΠΑΣΟΚ για να μείνουν οι χθεσινοί..

    Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, μία ημέρα μετά τη σύλληψή του έξω από το κτίριο του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, στην λεωφ. Μεσογείων.

    Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Φωτόπουλος τόνισε ότι δίνει μάχη για να απαγκιστρωθεί το ΠΑΣΟΚ από τις αντιλαϊκές πολιτικές τις οποίες ακολουθεί και υπογράμμισε: «Δεν θα φύγουμε εμείς από το κόμμα, στο οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και το οποίο υπηρετούμε 35 χρόνια, για να μείνουν οι χθεσινοί.

    Αυτοί που αν τους ρωτήσεις τι είναι το ΠΑΚ θα απαντήσουν: "Ποιες οι μπαταρίες;"».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επίθεση των κερδοσκόπων στην ευρωζώνη και ευρύτερα στην Ε.Ε. βρήκε απροετοίμαστες και ανοχύρωτες της χώρες της και τις ηγεσίες τους ενώ ταυτόχρονα αναβίωσε παλαιούς εθνικισμούς.
    Η θεοποίηση των αγορών , η ανυπαρξία συνεκτικού αναπτυξιακού μοντέλου για όλες τις χώρες της Ε.Ε , η εμμονή της κας ΜΕΡΚΕΛ και των συμμάχων της για...
    τη Γερμανοποίηση της Ευρώπης -μέσω της νεοφιλελεύθερης λειτουργίας της υποτιθέμενης ΚΕΤ και του σκληρού Ευρώ -και η συνεχιζόμενη και εντεινόμενη επίθεση των κερδοσκόπων , οδηγεί στο εκτελεστικό απόσπασμα και σε σύγχρονα κρεματόρια μεγάλα τμήματα των κοινωνιών του Ευρωπαϊκού Νότου.
    Η Χώρα μας - αδύνατος κρίκος της Ευρωζώνης -
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ;
    ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

    Απέναντι σ αυτή την πρωτόγνωρη επίθεση έπρεπε να παρατάξουμε την ενότητα του Λαού και την ταχύρυθμη εφαρμογή σχεδίου εθνικής παραγωγικής , οικονομικής και πολιτικής ανασυγκρότησης

    ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΣΧΕΔΙΟ.

    Το ΠΑΣΟΚ ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται και τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν και το ανέδειξαν σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων της μεταπολιτευτικής περιόδου έχει καταντήσει «αδειανό πουκάμισο».
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΩΜΑ.ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

    Ας πάψουμε ,στο όνομα του κομματικού πατριωτισμού ,να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΤΕΛΕΧΟΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΜΟΙΡΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ).

    Ο Λαός που μας εμπιστεύτηκε δεκαετίες απαιτεί οπό όλους εμάς ξεκάθαρες κουβέντες και όχι μισόλογα

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ,που ευαγγελίζεται η ιδρυτική μας διακήρυξη ,

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΑΤΕ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΣΟ ΕΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    Υ.Γ. ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΟΥ ΕΚΟΒΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΤΥΓΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιπεργια

    πουλησες τον δρ Κουτσουκο και πηγες με την δαμανακη
    πουλησες την ανηψια σου
    Αν θεας να βγεις βουλευτης να τα κανονισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Δημήτρη Πιπεργιά
    δεν θα σας απασχολήσω πολύ, έχω όμως δυό ερωτήσεις να σας κάνω γύρω απο αυτά που μας τραγουδάτε σήμερα

    "Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πολύπλευρη κρίση"
    ΕΡ-- Αλήθεια, ποιός και χρονολογικά πότε σας το εκμυστηρεύτηκε;

    "Ας πάψουμε στο όνομα του κομματικού πατριωτισμού, να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας"
    ΕΡ-- Ο πρώην βουλευτής σας κος Αλέκος Παπαδόπουλος πολύ πριν τις εκλογές του 2009 [Ελευθεροτυπία > 9-Φεβ-2009] σας έλεγε "να μην κάνετε πολιτική με δανεικά (ήταν παρών & άκουγε τα σχέδιά σας) διότι θα εξαθλιώσετε την χώρα", και ότι, "και άν ακόμη τις κερδίσετε σύντομα θα γνωρίσετε την συντριβή".
    Εσύ κε Πιπεργιά που ήσουν τότε; που κρυβώσουν;

    Τώρα που αισθάνεσαι να κουνιέται το έδαφος κάτω απο τα πόδια σου και για να γλυτώσεις το τομάρι σου (οπως τόσοι σύτροφοί σου), σε έπιασε το πατριωτικό σου;
    Ειλικρινά, μέχρι τώρα πίστευες πως χώραγες πίσω απο το δάκτυλό σου;


    --Βόγλης ο Κηφισεύς
    RSVP (αν πάνε τ' άλογά σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πιπεριά, το ότι το κόμμα με σήμα την έγκαρσια τομή ενός πράσινου σκαντζόχοιρου βγάζει κάποιους σαν και σένα για να το στηρίξουν με τα γνωστά κομματικά καλιαρντά, δείχνει ότι τελειώσατε αμετάκλητα την 28.10.11. Καλή ψυχή.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΦΤΥΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω ακόμα τα σπαρματσέτα που μου συνέστησες να αγοράσω όταν μου έκλεινες τους διακόπτες. Δεν ξεχνώ. Είσαι συνυπεύθυνος για τη κατάστασή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτά Πιπεργιά δεν τα έλεγες 6 χρόνια τώρα, και πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια που ήσουν εξαφανισμένος , και κρυμένος πίσω από τα τοπικά σου συμφέροντα (Αλιβέρι κτλ.) Ασε λοιπόν τα δήθεν λαικης κυριαρχιας και ανεξαρτησίας και να αποχωρήσεις,διότι κάποιοι σαν εσένα, δεν λεω όλοι προς θεού, πρέπει να πανε σπίτια τους. Μυριστηκες συνέδριο και λες εδώ είμαι? Οι νεοι μας δεν ειναι χαιβάνια οπως νομίζουν κάποιοι σαν εσένα. Εγώ ξερω τι βλέπω? ότι στο Πασόκ ο καθένας ετοιμάζει το στρατό του για να κάτσει στη ποθουμενη καρέκλα του Γιωργου. Εδω η Ελλάδα χάνεται, σας το δειξαν και οι εκτός χώρας, και το .....χτενίζεται. Σκασίλα μας αν θα γινει συνέδριο, σκασίλα μας τι λες εσύ και οι υπόλοιποι που καταντήσατε το Πασοκ εδω, να εξαρτάστε καποιοι που ξαφνικά γινατε και τιμητές απο τα συμφέροντα, και να νομίζετε κιολας ότι δεν το αντιλαμβάνεται κανείς.
    Αντί να συσπειρωθείτε γυρω απο το Πρόεδρό σας, και να δώσετε ελπίδα και δύναμη, τρώγεστε και τρώτε τις σάρκες σας. Ο λαός ξερεις συντροφε Πιπεργιά τι βλεπει? Ότι οσα έλεγε ο Γιώργος δικαιώνεται, και καθαρισμός γίνεται και συλλήψεις και μολις κατι άρχισε να αλλάζει,τον φάγατε λόγω των ελβετικών καταθεσεων πολλών από σας τους πολιτικούς, και τώρα διαβάζουμε πάτε να φατε και το Καπελέρη. Ε αει σιχτίρ που νομίζετε ότι μασάμε... αντε σπίτι σου και σύ και όλοι όσοι μας υποτιμάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατι offshore που ερευνουνται στην Εφορία ΚΥΜΗΣ σε ποιον ανήκουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΠΑΣΟΚ, δυστυχώς, περιέθαλψε αυτούς τους αλήτες συνδικαλιστές της ΔΕΗ και σήμερα τους πληρώνει.
    Καλά να πάθει.
    Σήμερα, δυστυχώς, τους περιθάλπει η πάσης φύσεως, "ΑΡΙΣΤΕΡΑ".
    Και θα τους πληρώσει σίγουρα στο μέλλον.
    Η Ελλάδα και οι πολίτες της, όμως, τους πλήρωσαν στο παρελθόν, συνεχίζουν να τους πληρώνουν στο παρόν και ελπίζουμε όχι και στο μέλλον.
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι οι αλήτες δεν έχουν ιδεολογία!
    Είναι απλά αλήτες....
    ----------------------------------

    Ξέρετε τί θα δούμε ακόμη;
    Θα δούμε σύντομα βουλευτή, αυτό το αλητοειδές υποκείμενο συνδικαλιστή της ΔΕΗ, Φωτόπουλο.
    Εκεί θα καταντήσουμε να "υπερασπίζεται" και από τη Βουλή το "μεροκαματιάρη", αυτός ο χρυσοκάνθαρος με τα εκατομμύρια ευρώ για διακοπές στην Ισπανία.Αυτός που κάλυπτε τον τοκογλύφο συνδικαλιστή Ρίζο Ρίζο.
    Εύγε λαέ για την ασθενή μνήμη σου!...
    ---------------------------------

    Εκεί στο πασόκ (το -π- με μικρό) δημιούργησαν στην δεκαετία
    του '80,εξέθρεψαν και γιγάντωσαν το νοσηρό φαινόμενο των μεγαλοσυνδικαλισταράδων,την κρατικοδίαιτη εκείνη κάστα κομματικών στελεχών με τα προκλητικότατα γιά τον μέσο πολίτη πορφυρά προνόμια,τους σύγχρονους δυνάστες της κοινωνίας μας.

    Και ενώ κάποτε οι πράσινοι πάτρωνες τους,τους χαιρόταν και τους καμαρώναν,τώρα που σαν λυσσασμένα σκυλιά όρμηξαν και προς τον όμορο πολιτικό τους χώρο,
    τρέχουν να "τους μαζέψουν"

    Εύχομαι να τα καταφέρουν,έστω και τούτη την ύστατη ώρα.

    ΚΠ

    Υ.Γ. Συμφωνώ σε κάτι με τον Τζων.
    Αν ήταν άλλη κυβέρνηση,αυτά τα φασιστοειδή θα είχαν κάψει την Ελλάδα,θα είχαμε εμφύλιο πόλεμο και θα θρηνούσαμε νεκρούς.
    Ειλικρινά το πιστεύω ακράδαντα.
    ---------------------------------

    Συμφωνω απολυτα! Δεν υπαρχουν λογια και χαρακτηρισμοι γι αυτο το Φαρισαιστικο Σκυλι.
    ________________________________

    Ο νέος λαϊκός ήρωας Φωτόπουλος:
    Δεν θα φύγουμε εμείς
    ..(που τρώμε 30 χρόνια)...
    από το ΠΑΣΟΚ για να μείνουν οι χθεσινοί.

    Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, μία ημέρα μετά τη σύλληψή του έξω από το κτίριο του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ, στην λεωφ. Μεσογείων.

    Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Φωτόπουλος τόνισε ότι δίνει μάχη για να απαγκιστρωθεί το ΠΑΣΟΚ από τις αντιλαϊκές πολιτικές τις οποίες ακολουθεί και υπογράμμισε: «Δεν θα φύγουμε εμείς από το κόμμα, στο οποίο έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας και το οποίο υπηρετούμε 35 χρόνια, για να μείνουν οι χθεσινοί. Α

    υτοί που αν τους ρωτήσεις τι είναι το ΠΑΚ θα απαντήσουν: "Ποιες οι μπαταρίες;"».

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚΑΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 25 Νοε 2011 9:22:00 μ.μ.

    ετσι ακριβως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αντε χασου λαμογιο της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάλιστα Μίλισε και ο πρώτος προσκυνημένος ο επαγγελματίας λαμόγιο που εξαργύρωσε τους τάχαμου - ταχου συνδικαλιστικούς αγώνες ξεπουλώντας τους συναδέλφους του στην ΔΕΗ για μια βουλευτική θέση και έχει το απύθμενο θράσσος να ομιλεί ακόμη.
    Καλά ρε Πιπεργιά ήθελα ναξερα λίγη τσίπα λίγο φιλότιμο δεν διαθέτεις παρά εξακουλουθείς να προκαλείς με τις μπαρούφες σου τον ελληνικό λαό?
    Δεν ντρέπεσαι μια σταλιά καλοβολεμένε οσφυοκάμπτη ξεπουλημένε του σάπιου συστήματος που εβλαβικά υπηρετείς, Βούλωσέ το επιτέλους κρύψου να μη σε βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Pipergi
    H dAMANAKH ETOIMAZOTAN NA BGALEI THN ANHCIA SOY STHN BIZITA

    JYPNA MALAKA

    aNTE BLAKA PARE THLEFVNO THN OIKOGENEIA SOY MPOYRDELO THN EKANE H dAMMANAKH ME THN eYANUIA MAKRH MPOTSARH...
    JYPNA BLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΡΧΙΣΕ Η εδε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗΤΗς εΥΑΝΘΙΑς μΑΚΡΗ μΠΟΤΣΑΡΗ
    ΜΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ [ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ

    ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ
    εΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗς μΑΚΡΗ ΣΤΗΝ φΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

    η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕς ΠΑΡΑ<ΝΟΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΧΑΡΙς ΣΕ ΠΙΕΣΕΙς ΚΙ ΜΕΣΟΝ
    η γΙΑΝΝΑΚΟΥ μΑΡΕΙΕΤΤΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗς εΥΑΝΘΙΑς μΑΚΡΗ μΠΟΤΣΑΡΗ ΠΟΥ ΕΟΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥ

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ....

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΟΑ ΤΟ ΠΠΥ ΠΗΓΑΝ 100 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ

    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ Η ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ..

    ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ; ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Αρχιμαλάκας της ΜΤΣ-ΔΕΗ.
    Στο διάολο μαλάκα, αλλού αυτά!

    Γράψε στη Καθημερινή, στο διαδίκτυο δεν σε παίρνει. Υπάρχουν και παλιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μόνο που σε βλέπω κόβω λάσπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ριπεργια είμαι συνταξιούχος της ΔΕΗ σε γνωρίζω από παλιά και σε άκουσα πολύ παλιά ένα βράδυ να μιλάς στην τηλεόραση και σε λυπήθηκα για τα ασυνάρτητα που έλεγες σε διόρθωνε ο παρουσιαστής της εκπομπής. Τέτοια σκουπίδια σαν την πάρτη σου πρέπει να χαθούν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα. Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,5 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, 255 άντε 495, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας. Mην χολοσκάς Πασά μου !! Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΚΙΆΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΑΡΧΙΑΛΗΤΗ ΠΡΟΣΤΥΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση