GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και Μιχαλολιάκος και τανκς...

Από το  aftodioikisi.gr Κάποτε το σύνθημα ήταν « Καραμανλής ή τάνκς ». Μετά, όμως, τις « απειλές » του Βασίλη του « Λεβέντη » (απλή συνων...

Από το aftodioikisi.gr

Κάποτε το σύνθημα ήταν «Καραμανλής ή τάνκς». Μετά, όμως, τις «απειλές» του Βασίλη του «Λεβέντη» (απλή συνωνυμία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων) κατά της ΔΕΗ και την επίκληση της φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή για εκείνα που γίνονται και δεν λέγονται (προφανώς ο Βασίλης ξεκινάει επανάσταση κατά της ΔΕΗ, αλλά την κρατάει μυστική),  η στήλη προτείνει μία τροποποίηση της: Και Μιχαλολιάκος και τανκς.
Υ.Γ. Εκεί στη Συγγρού, τώρα που συμμετέχουν και στην κυβέρνηση, το γνωρίζουν ότι ο...
Βασίλης ο «Λεβέντης» ξεκινάει την επανάσταση, επανασυνδέοντας το ρεύμα καβάλα σε τανκ ή το κρατάει και σ' αυτούς μυστικό;

3 σχόλια

  1. ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιούνκερ: Προϋπόθεση για την 6η δόση η επιστολή Παπαδήμου...
    __________________________________________
    τα γυρίζουν ή μου φαίνεται ;



    και η .. ΔΟΛια προπαγάνδα:

    Φορτώνουν την εμπλοκή με τη 6η δόση στο ότι δεν υπογράφει ο Σαμαράς !
    _____________________________________________
    Η μαλακ@@ αυτό που γράφουν για τους ηλίθιους!
    Η 6η δόση είναι μπλοκαρισμένη λόγω δημοψηφίσματος Γιωργάκη και όσων ακολούθησαν και θα ελευθερωθεί μόνο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

    Μάλιστα προχθές ο Αλταφάζ διευκρίνισε ότι δεν έχει σταλεί ακόμα κανένα χαρτί για υπογραφή... άρα τι ******* λένε ότι φταίει ο Σαμαράς ;

    Διαβάστε τις πα πα ριές τους:

    Παρατείνεται η εμπλοκή για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δισ. ευρώ, καθώς η Κομισιόν παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της για έγγραφη δέσμευση της ΝΔ επί της νέας δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου και των όρων που απορρέουν από αυτήν, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει να αρνείται να βάλει την υπογραφή του σε τέτοιου είδους έγγραφο .

    Σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναζητά συμβιβαστική φόρμουλα για να αρθεί το αδιέξοδο και το «καυτό» αυτό ζήτημα αναμένεται να τεθεί κατά τις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι.


    Newsroom ΔΟΛ..για τον ΠΟΥ ΤΣΟ
    που λένε,
    είσαι λαμόγιο Ψυχάρη (όχι που δεν σε αρέσει!
    αλλά μερικές φορές πονάει πολύ..) ΠΟΥ ΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαράς:
    Να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν.

    Στην σημερινή του ομιλία στην Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να μην κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα.

    “Όχι σε αυτούς που δεν θέλουν, αλλά σε αυτούς που δεν μπορούν” .....διευκρίνησε και τόνισε ότι το κόψιμο τους ρεύματος στους ανήμπορους οικονομικά ότι “δεν θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα αλλά θα γιγαντώσει την κοινωνική οργή”.

    Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι λύση ανάγκης για να διατηρήσει η χώρα την αξιοπιστία της να παραμείνει στο ευρώ και να οδηγήσει σε εκλογές είπε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του. Και επανέλαβε ότι η αποστολή της προσδιορίζεται από το τρίπτυχο: να ξεμπλοκαριστεί η έκτη δόση, να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση και να πάμε σε εκλογές.

    “Δεν είναι συγκυβέρνηση αλλά είναι αυτονόητο ότι θα την στηρίξουμε στην αποστολή της” πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς. Χαρακτήρισε την δανειακή σύμβαση αναπόφευκτη στο σημείο που οδήγησε τα πράγματα η προηγούμενη κυβέρνηση και επέμεινε στην θέση του ότι απαιτείται αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής.

    Ο κ. Σαμαράς απάντησε και σε όσους αρχίζουν να κάνουν λόγο για επιμήκυνση του βίου αυτής της κυβέρνησης. “Αν κάποιοι προσπαθήσουν να διαιωνίσουν μία κυβέρνηση χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση θα πυροδοτήσουν κοινωνικές εκρήξεις”, τόνισε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με λαϊκή νομιμοποίηση για να εφαρμόσει οικονομική πολιτική με στόχο την ανάκαμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση