GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη δημόσια «ενόχληση» στη Γερμανία για το δημοψήφισμα...

«Ενοχλημένος » από την αιφνιδιαστική προαναγγελία δημοψηφίσματος από τον Έλληνα πρωθυπουργό δήλωσε ο Ράινερ Μπρούντερλε, κοινοβουλευτικός εκ...

«Ενοχλημένος» από την αιφνιδιαστική προαναγγελία δημοψηφίσματος από τον Έλληνα πρωθυπουργό δήλωσε ο Ράινερ Μπρούντερλε, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών στη γερμανική βουλή.
«Ενοχλήθηκα (με την είδηση)», ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandfunk. «Πρόκειται για περίεργη συμπεριφορά», σημείωσε ο Μπρούντερλε, ενώ...
 πρόσθεσε πως η Ελλάδα του δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία που υπέγραψε με τους ηγέτες της ΕΕ.
«Ο πρωθυπουργός είχε (συμφωνήσει) σε πακέτο διάσωσης που ωφέλησε τη χώρα του. Αλλες χώρες υφίστανται σημαντικές θυσίες εξαιτίας των δεκαετιών κακοδιαχείρισης και κακής ηγεσίας στην Ελλάδα - ελήφθησαν λάθος αποφάσεις και η χώρα οδηγήθηκε η ίδια σε αυτή την κρίση», τόνισε ο Γερμανός πολιτικός. «Μου ακούγεται σαν να προσπαθεί κάποιος να ξεγλιστρήσει από όσα συμφωνήθηκαν - πρόκειται για περίεργη συμπεριφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: Reuters

5 σχόλια

  1. Ο ΓΑΠ "σπουδασε" στο ελληνικο πολιτικο μαφιοζικο συστημα. Ετουτοι παιζουν καλα στο εσωτερικο, στο εξωτερικο ειναι αστα να πανε.
    Οσο για τις σπουδες του στο εξωτερικο...τι να πει κανεις , πηγε στη Σουηδια για να σπουδασει...κοινωνιολογος,τοσα χρηματα για κοινωνιολογος, γυρισε στην Ελλαδιτσα του μπαμπακα του και εγεινε υπουργος παιδειας. Τεοιο βιογραφικο τραγελαφικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ,ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ "ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" !
    ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ... ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ...
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ "ΠΙΣΤΕΥΕ" ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΛΑΘΟΣ ΧΑΠΙΑ Ή ΟΤΙ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DEFAULT ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι ο γιωργάκης είναι πονηρός το ξέρουμε εντο στο ελλάντα γερμαναρά μου!
    Είναι πολύ απλό! Όταν το γαπ άρχισε να μιλάει για δημοψήφισμα το σεπτέμβριο ανακοινώθηκε συγχρόνως και τι σόι βαρύτητα θα έχουν τα δημοψηφίσματα αλά γαπ. Μόνο συμβουλευτικό και σε καμία περίπτωση αποφασιστικό. Αυτό είχε δημοσιευτεί. Έτσι λοιπόν ο γαπ μας πετάει στα μούτρα ένα εκ-βιαστικό δημοψήφισμα για να συνεχίσει να μας βιάζει ανενόχλητος. Από τη μια μεριά, η ψήφος μας και ο λόγος μας δεν θα έχουν καμία βαρύτητα και από την άλλη, όλο το κέρδος, και εδώ είναι η δολιότητα του γαπ και του σάπιου πολιτικού συστήματος στη χώρα μας που παρανομούν καθημερινά εις βάρους μας, το γαπ θα λέει ορίστε εγώ είμαι δημοκράτης και οι έλληνες με συμβούλεψαν αυτό. Το αυτό θα είναι κάτι που θα ερμηνεύεται πάντα προς την κατεύθυνση που εξυπηρετεί αυτό που ο γαπ εξυπηρετεί και τίποτε άλλο. Και όσοι ψηφίσουν σε τέτοια δημοψηφίσματα θα τους τσούζει πολύ και καλά να πάθουν μέχρι να ξυπνήσουν! Εκτός ρε παιδί μου αν τους αρέσει το τσούξιμο, οπότε την έχουμε και πολύ βάψει σαν χώρα και κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ gay ΛΑΜΟΓiΑ £££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    που ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ αυτήν την στιγμή
    απο την πτώση του ευρω
    και την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας
    απο τις κομπίνες των ασφαλίστων
    που κάνουν εδώ και δύο χρόνια........ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση