GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τις ευλογίες Μέρκελ και Σαρκοζί ο Παπαδήμος...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Το όνομα του Λουκά Παπαδήμου , για τη θέση του πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης, έχει λάβει την έγκρισ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Το όνομα του Λουκά Παπαδήμου, για τη θέση του πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης, έχει λάβει την έγκριση και του διδύμου Μέρκελ και Σαρκοζί, αν μάλιστα δεν έχει υποδειχθεί από αυτούς. Η ουσία είναι ότι οι ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας έχουν...
ενημερωθεί και έχουν συμφωνήσει με τη λύση αυτή.

22 σχόλια

  1. Πασοκ

    Ολοι θελαν να φυγει ο Παπανδρεου αλλα οταν εφευγε ολοι θελαν να γυρισει ειπε ο δρ Κουτσουκος που στηριξε για αλλη μια φορα Γιωργο.... αλλα ο Γιωργος ειναι θυμα του περιβαλλοντος που δεν το αλλαζει

    Ας γινει ανασχηματισμος ειπε ο δρ Κουτσουκος χωρις εκλογες και δημοψηφισμα



    Απομακρύνεται παραίτηση και δημοψήφισμα
    «Επίτευγμα ότι η ΝΔ στηρίζει τη δανειακή σύμβαση» είπε ο Παπανδρέου στο Υπουργικό

    Απομακρύνεται το θέμα του δημοψηφίσματος, όπως και το ενδεχόμενο παραίτησης του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο.

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΠΑΠΑΔΗΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΓΑΝΗΣΙ

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

    Ο ΠΠΑΠΑΡΟΔΗΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΕΙ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕΤΡΑ

    Ο ΠΠΠΑΠΑΡΟΔΗΜΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΕΣ ΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια μικρη αναδρομη για τον Λ. Παπαδημα

    Να φύγει η Ελλάδα από τη ζώνη του Ευρώ και μάλιστα με τις "κλοτσιές"… φωνάζουν κάποιοι πολύ "κακοί" Γότθοι. Να μείνουν και θα τους "βοηθήσουμε"… απαντάνε οι "σώφρονες", "φιλέλληνες" και "καλοί" Γότθοι. "Παπατζηλίκια" εβραίικα είναι αυτά. Απάτες, οι οποίες μπορούν να ξεγελάσουν κάποιον αφελή στιγμιαία, αλλά, δεν αποτελούν ισχυρά μέσα άμυνας, σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι τέτοιος. "Μην ανοίγεις την πόρτα του Ευρώ, γιατί από πίσω είναι ο μπαμπούλας"… φωνάζουν. Αν την ανοίξεις όμως, δεν έχουν επιλογές να συνεχίσουν να σε απειλούν, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει "μπαμπούλας".

    Επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική με αυτήν που ακολουθούν σήμερα και μας "μαλώνουν", είτε με τα "κατασκευασμένα" στοιχεία —τα οποία μας έβαλαν στη ζώνη του Ευρώ— είτε με τα υπερβολικά ελλείμματα του ελληνικού δημοσίου τομέα —που "απειλούν" την οικονομία του Ευρώ—. Όλα αυτά είναι απάτες. Γιατί; Γιατί η είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ συνέφερε αυτούς, που ήθελαν να την κατασπαράξουν και όχι τους Έλληνες. Συνέφερε αυτούς, που σήμερα καταγγέλλουν τον "δόλιο" τρόπο εισόδου της Ελλάδας σ' αυτό. Τους "καταγγέλλοντες" συνέφερε η αυτοκτονική είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ και όχι τους "καταγγελλόμενους".

    Αυτοί, σε συνεργασία με τους προδότες της Ελλάδας, "κατασκεύαζαν" τα στοιχεία, προκειμένου να βάλουν την Ελλάδα στη ζώνη του Ευρώ, για να την λεηλατήσουν. Να τη βάλουν στο πεδίο εκείνο, στο οποίο υπερείχαν οι τεράστιες οικονομίες τους και με τα χρήματά τους να λεηλατήσουν το κεφάλαιο της μικρής Ελλάδας. Απλά πράγματα. Σήμερα στέλνουν τον Παπαδήμο σαν τον "αδέκαστο" παράγοντα της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης, για να ελέγξει την πορεία των μέτρων των "απατεώνων". Ρωτάμε λοιπόν εμείς, που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ο Παπαδήμος δεν ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, όταν αυτή η Τράπεζα στην πραγματικότητα "κατασκεύαζε" τα στοιχεία που μας έβαζαν στη ζώνη του Ευρώ;

    Τα ίδια αφορούν και τα ελλείμματα του δημοσίου τομέα. Οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι σήμερα τα καταγγέλλουν, είναι οι ίδιοι που ενθάρρυναν την αυτοκτονική μισθολογική πολιτική του ελληνικού δημοσίου. Αυτοί "πλήρωναν" με διεθνείς αναγνωρίσεις και "καταλληλότητες" σκουπίδια σαν τον Σημίτη, για να ασκούν αυτήν την αυτοκτονική πολιτική. Γιατί; Για να οδηγήσουν το ελληνικό κράτος στην υπερχρέωση και από εκεί στη λεηλασία. Δεν έκαναν καν ένα περίεργο ή σπάνιο κόλπο. Έκαναν το απλό κόλπο των "γενναιόδωρων" και "αφελών" τραπεζών, που αναζητούν "έξυπνους" δανειολήπτες, οι οποίοι όμως στο τέλος χάνουν τις περιουσίες τους. Ο Παπαδήμος δεν συμμετείχε σ' αυτό το παιχνίδι;

    Ο Παπαδήμος δεν ήταν αυτός, που έπρεπε να ελέγχει τον Σημίτη για τον "υπερδανεισμό" της Ελλάδας; Όταν λοιπόν αυτός ο Παπαδήμος ήταν υπεύθυνος για όλα τα "κακά" που μας κατηγορούν σήμερα οι Ευρωπαίοι, πώς διορίστηκε από τους ίδιους υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας; Αυτός, ο οποίος έπρεπε να τιμωρηθεί, γιατί ανταμείφθηκε; Αυτός, ο οποίος έχει να "κρύψει" στοιχεία από τα προηγούμενα "εγκλήματά" του, γιατί στέλνεται στην Ελλάδα να ελέγχει την πορεία των ελέγχων; Μας λένε ένα "παραμύθι" για την "κατασκευή" στοιχείων και μας στέλνουν να μας ελέγχει αυτός, ο οποίος από τον νόμο ήταν υπεύθυνος για την "κατασκευή" τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ

    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ....


    Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο
    Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου πριν τη διαπραγμάτευση για νέα κυβέρνηση

    Δεν θα παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έως ότου διαπραγματευτεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό νέας μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάει κανονικά αύριο για την ψήφο εμπιστοσύνης.

    Ο ΓΙΩΡΓΟς ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι ο "καταλληλότερος" πρωθυπουργός γι' αυτήν την εποχή είναι ο Σημίτης. Να ξαναβάλουνε δηλαδή τους συνενόχους να μας ξανακυβερνήσουν. Να βάλουνε τους εγκληματίες να στήσουν εκ νέου τη "φάμπρικα". Μιλάμε για πραγματική "φάμπρικα". Ο Σημίτης δανειζόταν ασυστόλως και υπερχρέωνε το ελληνικό κράτος, για να "κατασκευάζει" πελάτες για τα γερμανικά εργοστάσια. Πελάτες όλων των επιπέδων. Τα γερμανικά εργοστάσια κατασκεύαζαν προϊόντα και ο Σημίτης "κατασκεύαζε" τους πελάτες τους. Αυτό γινόταν σχεδόν επί μια δεκαετία. Ο ελληνικός αυτοκτονικός υπερδανεισμός δεν είχε κανέναν αναπτυξιακό προσανατολισμό. Δινόταν σε αναίτιες αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι Γερμανοί πελάτες για τα ακριβά προϊόντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ

    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ....


    Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο
    Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου πριν τη διαπραγμάτευση για νέα κυβέρνηση

    Δεν θα παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έως ότου διαπραγματευτεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό νέας μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάει κανονικά αύριο για την ψήφο εμπιστοσύνης.

    Ο ΓΙΩΡΓΟς ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ;

    ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ...

    Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:
    Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος. Και όλο αυτό με...
    ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.
    Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια;
    Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;
    Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:
    2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.
    2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.
    Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ.Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.
    2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.
    Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.
    Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΌΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων.
    H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.
    Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.
    Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.
    Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.
    Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.
    Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ; Φυσικά ΟΧΙ!
    Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΖΩΝH ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΡΚΟΖΥ ΟΤΙ "Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ", ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ !
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΨΥΧΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΕΥΡΩ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ;
    Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ;
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
    ΠΙΟ ΑΨΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ .
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τοουυυυτ ……. Τοοουυυτ …… τοοοουτ..
    - Έλα Αντώνη ….
    - Ποιος είναι?
    - Έλα ρε μαλάκα, ο Γιώργος είμαι!
    - Που είσαι ρε Γιώργο? ….. από πού παίρνεις?
    - Στη βουλή είμαι ρε παπάρα …… βιάζομαι γιατί με περιμένουν να ξεκινήσω το υπουργικό …… φωνάζουν οι μαλάκες. Άκου ρε …..
    - Τι είναι?
    - Σκάσε και άκου ……. Όλα πάνε καλά. Όλοι μιλάνε για εθνική τραγωδία και ψάχνονται να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα υπογράψει τη δανειακή συνθήκη. Είχα λίγες αντιδράσεις αλλά τα κανόνισα……
    - Πρέπει να τράβηξες χοντρό ζόρι ……. Μπράβο!
    - Τι να κάνω ……. Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί μου είχαν πρήξει τ’ αρχίδια! …. Δεν θα μασίσουμε τώρα στο τέλος ….
    - Ρε Γιώργο, φοβάμαι λίγο …… θα το καταπιεί ο λαός? ….. ή θα μας κρεμάσουν ανάποδα …..
    - Έλα δε θέλω μαλακίες …… θα το καταπιούν αμάσητο ….. είναι πολλά τα φράγκα ….. μην κάνεις πίσω θα σε σκίσω! ….. να βγεις τώρα και να πεις ότι δέχεσαι συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και να εγκρίνει η βουλή τη δανειακή συνθήκη να πάρουμε την 6η δόση …… τώρα …. Κατάλαβες? …… μετά θα κατέβω και θα αρχίσω το υπουργικό συμβούλιο …… εντάξει? ……. Εντάξει ρε μαλάκα?
    - Οκ …. Αλλά φοβάμαι … ο λαός θα μας …..
    - Άντε ρε μαλάκα ….. ποιος λαός ρε ηλίθιε? …. Άντε γαμήσου κάνε τις δηλώσεις ……
    - Καλά ……πάω ……

    Τουτ … τουτ …… τουτ ……. Ναι ρε, θα πάω ρε μαλάκα, αλλά να ξέρεις ότι θα μας γαμήσουν αργά ή γρήγορα ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παπανδρεου-σαμαρας ξεβρακωθηκαν και γελοιοποιηθηκαν.
    απο το ευρω θα βγουμε οτι και να λενε.
    αυτοι που τους ψηφιζουν ποτε θα το καταλαβουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ;
    ΗΣΥΧΑΣΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. GAP: Ο μαλάκ@@ ο λαός φταίει!!
    Τι πίνει ο δύσμοιρος ;

    Μετά την 26η Οκτωβρίου έγιναν αίσχη στην Ελλάδα. Τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου (εννοεί το κυνήγι που έφαγαν απ' όλες τις παρελάσεις) μας ξεφτίλισαν σε όλη την Ευρώπη!!!

    Εννοείται ότι και στην ομιλία του μέχρι τώρα στην ΚΟ δεν κάνει κουβέντα για παραίτηση!!! Μιλάει λες και θα συνεχίσει να είναι Πρωθυπουργός!!!

    πχ. λέει "Θα καλέσουμε τη ΝΔ να έρθει μαζί μας στο εξωτερικό να συνδιαπραγμνατευτούμε τους όρους της δανειακής σύμβασης... είναι ιδιαίτερης σημασίας η αυριανή ψήφος εμπιστοσύνης!!!"....

    ...Θεέ μου δεν πήρε χαμπάρι
    τίποτε !!!!!.....ο ΚΑΝΤΑΪΦΙ


    ΒΕΡΤΖΕΛΗ καλέεεεεεεεεε.
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3 Νοε 2011 6:23:00 μ.μ.

    Σχετικά με την ανωτέρω ανάρτηση , θα ήθελα να πω (χωρίς να αναφέρομαι σε αυτόν/ην που το έγραψε) ότι μακάρι να ήταν ίδια η αιτία για τη δική μας χώρα . Η κύρια αιτία που φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση για τη χώρα μας , είναι το μεγάλο , πελατειακό ,ρουσφετολογικό , σπάταλο , κράτος , με τους κομματικούς στρατούς , που άρχισε να γιγαντώνεται από τη 10ετία του 80 , το οποίο για να λειτουργήσει δανειδόμασταν συνεχώς , χωρίς να εξοφλούμε τα χρέη .Τώρα με την πίεση των καταστάσεων , λέγεται ότι θα μειωθεί. Θα δούμε όταν με την σημερινή μας κατάντια , δημιουργήθηκαν 77 νέοι οργανισμοί και προσλήφθηκαν 25.000 άτομα .
    Τώρα να δούμε , στις εκλογές που θα γίνονται από δω και πέρα , 'οταν οι πολιτικάντηδες δεν θα μπορούν να κάνουν ρουσφέτια , πως θα εκλέγονται.
    Ο Ελληνικός λαός , επέλεξε όλους όλους τους πολιτικούς από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα . Αυτοί μας έφθασαν στη κατάντια αυτή .
    Δεν χρειάζεται να είσαι τέρας μορφώσεως , για να καταλάβεις , ότι δεν μπορείς να ζεις συνέχεια με δανεικά και να μη παράγεις τίποτα .
    Ο λαϊκισμός και η ψυχολογίας του πλήθους ,έκαναν το θαύμα τους . Τόσες χρεοκοπίες στο παρελθόν .
    Τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγινε υπηρεσιακός ο Τζανετάκης , για να στειλουν τον Ανδρέα στο ειδικό δικαστήριο και είδαμε τα αποτελέσματα. Είδαμε και την προκοπή μας και από την οικουμενική κυβέρνηση μετά.
    Τώρα αν μπει ο κ. Παπαδήμας πρωθυπουργός υπό προθεσμία , μέχρι να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση , περί τα μέσα Γενάρη όπως λέγεται, τι θα γίνει με την κατάσταση που βρισκόμαστε , που δεν νομίζω να αντιμετωπίζεται από μια τέτοια κυβέρνηση. Γιατί δεν περίμενε ο ΓΑΠ , να ολοκληρωθούν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες της δανειακής σύμβασης και μετά να ανακοινώσει ότι θέλει να κάνει δημοψήφισμα ????? Ότι έκανε μέχρι τώρα , έχουν καμμιά σχέση με αυτά που έλεγε προεκλογικά ?????
    Είναι άραγε ανόητος ή θέλει να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα . Είναι ένα ερώτημα . Ο καιρός θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι συγκάτοικοι τατσι μητσι κοτσι τα ξαναβρήκαν όπως παλιά..."λαουτζίκο" ετοιμάσου... η χαριστική βολή έρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    στην απλή Ελληνικη.
    -------------------------------
    ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    χασισομένους Υποργούς. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ. Πληρωμένες καπότες ΜΜΕ
    και ξεβράκωτα ζώα Πασοκ-ΛΑγΟΥΣ-κόρες
    και λοιπά....βοοειδή.

    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΜΙΑ..ΜΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ
    ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...συλλαβή-συλλαβή.
    ________
    Σαμαράς:
    Μεταβατική Κυβέρνηση για δανειακή σύμβαση
    και εκλογές άμεσα.

    Να ματαιωθεί το δημοψήφισμα - Να το αποσυρει ο Παπανδρέου.
    Αδιαπραγμάτευτο το αίτημα για εκλογές.

    Το μόνο που δεχόμαστε η μεταβατική κυβέρνηση να που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και θα πάει αμέσως σε εκλογές.

    Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ξεμπλοκάρει η 6η δόση. Αναγκαία η νέα δανειακή σύμβαση.
    Εδώ που φτάσαμε η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να διασφαλιστεί.
    Διαφωνούμε με το μείγμα της πολιτικής και όχι με τους στόχους.
    __________________________________________

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ Ή ΤΑ ..ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ Ξ Α Ν Α ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΣΟΚ

    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ....


    Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο
    Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου πριν τη διαπραγμάτευση για νέα κυβέρνηση

    Δεν θα παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έως ότου διαπραγματευτεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό νέας μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάει κανονικά αύριο για την ψήφο εμπιστοσύνης.

    Ο ΓΙΩΡΓΟς ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ !
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Δ Ι Α Φ Θ Ο Ρ Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΛΕΜΠΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ.ΑΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89 !
    Ζήτω! Ζούμε μέρες των Ιουλιανών του 1965!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89, ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ του 1965!

    Στις Βουλευτίνες και Βουλευτές που εκλέχτηκαν με το Πασόκ αλλά τώρα είναι εκτός Πασόκ.
    Κυρίες και Κύριοι, δεν έχει σημασία για εμάς τους ψηφοφόρους πως βρεθήκατε εκτός Πασόκ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, σημασία έχει όμως το ότι δεν παραδώσετε το βαλιτσάκι σας ( την βουλευτική έδρα) ως οφείλατε στο ΠΑΣΟΚ καθώς δεν ήταν δικό σας αλλά δικό μας, των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!
    (Λένε ότι σε ένα διαζύγιο σπανίως να μην φταίνε και οι δυο εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με κακοποιά στοιχεία ή τρελούς)
    Έχει όμως σημασία ότι έπρεπε να γνωρίζατε, και να είχατε αντιληφθεί βαθιά ότι ΑΥΤΗ η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να βουτήξει στα ΣΚΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
    Αν δεν είχατε αντιληφθεί ότι αυτή η διαδικασία ήταν και είναι αναπόφευκτη ή το χειρότερο δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμη και αφήσετε να εξελιχθούν τα πράγματα προς εκλογές με τον Ελληνικό Λαό, την Ελλάδα και το Πασόκ στα σκατά, τις εκλογές θα τις κερδίσει η παράταξη που μας έριξε σε αυτά με μύριους τρόπους.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ και τότε δεν θα φέρνετε απλώς το στίγμα του ΑΠΟΣΤΑΤΗ αλλά και θα ζείτε με τον εφιάλτη του!
    Κυρίες και Κύριοι, η μόνη παράταξη που μπορεί να μας σώσει, με τις όποιες αδυναμίες της είναι το Πασόκ..
    Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές προερχόμενοι από το Πασόκ έχετε την εντύπωση ότι σε μια Ευρώπη όπως την σημερινή και πολύ περισσότερο πριν από δυο χρόνια μια ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ θα μπορούσε να ΑΠΑΙΤΗΣΗ καλύτερη μεταχείριση;
    Θα μπορούσε από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα μας να φτάσει στην σημερινή απόφαση για το « κούρεμα»; Όταν βήμα βήμα παρακαλούσαμε να μας δανείσουν, με ένα κρατικό μηχανισμό διαλυμένο, την Υγεία γεμάτη αρπαχτικά όρνια, πχ, στο νοσοκομείο του Πύργου αγοράζανε 250.000 γάντια κάθε μήνα, το ΙΚΑ να μην ξέρει που δίνει σύνταξη, με την πρόσφατη απογραφή αποκαλύφθηκε ότι 60.000 συνταξιούχοι δεν υπήρχαν, όμως 800 εκατομμύρια ευρώ ετησίως πήγαιναν σε κατεργάρηδες, το ΣΔΟΕ καταργημένο από την καλύτερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ , έτσι λέγανε για την κυβέρνηση της ΔΕΞΙΑΣ, ένα φορολογικό μηχανισμό είτε διαλυμένο είτε αρνητικό να κάνει το αυτονόητο υπακούοντας στο καθήκον του να μαζεύει έσοδα.
    Και μπορείς να πεις όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλα σου σε αυτούς που σου κάνουνε μείωση του χρέους σου, αφού τους έχεις και ανάγκη να σε στηρίζουν και μετά την χασούρα τους ότι δεν θα δεχτείς να σε ελέγχουν στο πως θα χειριστείς τα επόμενα δάνεια σου που αναγκαστικά θα πάρεις από αυτούς αφού αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις;
    Θα μπορούσε να πει μια κυβέρνηση ότι δεν θα προσπαθήσει το αυτονόητο, δηλαδή να μην ξοδεύει περισσότερα από όσα κερδίζει, στο σπίτι σας εσείς τι κάνετε; Και αφού κατά καιρούς έχουμε δώσει αποδείξεις αναξιοπιστίας ΠΩΣ να μην δεχτούμε να μας ελέγξουν για ότι κάνουμε σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να παίρνουμε χρήματα από αυτούς για να συντηρούμαστε στοιχειωδώς; ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑ.
    Τόσα χρόνια που ξοδεύαμε δανειζόμενοι δεν ξέραμε; Δεν ξέρατε ότι θα έρθει η στιγμή της πληρωμής; Και καλά οι αγράμματοι και αδαείς ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ και ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, άνθρωποι που έχετε λιώσει στο κουρμπέτι , δεν ξέρατε; Πως αφήνατε την Ελλάδα κάθε τόσο και λιγάκι να πηγαίνει στον Τοκογλύφο; Δεν ξέρατε ότι κάθε δάνειο είναι υποθήκευση Εθνικής Κυριαρχίας; Τώρα όμως κάποιοι ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ και είναι και βολεμένοι αρκετά! Αλί και τρισαλί σε εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ
    ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ;
    Ο ΓΑΠ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟ ΛΑΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
    ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΧΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ;
    ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΦΟΡΕΣΟΥΝΕ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ;
    ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΛΙΤ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση