GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολη η επόμενη μέρα για τις κυπριακές τράπεζες...

Από το  banksnews.gr Την πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών καλούνται να διαχειριστούν τα τραπεζικά επιτελεία τους επόμενους μή...

Από το banksnews.gr

Την πιο δύσκολη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών καλούνται να διαχειριστούν τα τραπεζικά επιτελεία τους επόμενους μήνες. Θα πρέπει να βρουν κεφάλαια δισεκατομμυρίων για να αναπληρώσουν τις ζημιές από την Ελλάδα και να αποφύγουν την κρατικοποίηση.
Η Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών υπολογίζει ότι οι επενδύσεις των δύο μεγάλων κυπριακών τραπεζών σε ομόλογα κρατών της ευρωζώνης δημιουργούν κεφαλαιακό άνοιγμα €3,6 δισ. που οι τράπεζες θα πρέπει να καλύψουν μέχρι τον...
Ιούνιο του 2012.
Η Κεντρική Τράπεζα εκτιμά ότι το άνοιγμα που θα προκύψει από το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων θα είναι μικρότερο. Τα κεφάλαια είναι όμως πολύ μεγαλύτερα από το σύνολο των κεφαλαίων που έχουν συγκεντρώσει οι τράπεζες την τελευταία τριετία.
Από την Παρασκευή το πρωί τα τραπεζικά επιτελεία επεξεργάζονται τρόπους ενίσχυσης της κεφαλαιακής τους βάσης το επόμενο οκτάμηνο επικεντρώνοντας τις ενέργειες τους σε υφιστάμενους και νέους μετόχους, αλλά και στη διαχείριση του ενεργητικού τους.
Η Marfin υπολογίζεται ότι χρειάζεται €2,1 δισ. για να πετύχει το στόχο έναντι €1,4 δισ. που χρειάζεται η Τράπεζα Κύπρου.
Η Τρ. Κύπρου θα συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια με την αξιοποίηση των μετατρέψιμων αξιογράφων μετατρέψιμου κεφαλαίου (ΜΑΕΚ) που φθάνουν τα €887 εκ. Τα co co bonds εκδόθηκαν το Μάιο και είναι συμβατά με τη Βασιλεία ΙΙΙ, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό ακόμα αν θα μετατραπούν σε μετοχές ή όχι.
Για τα υπόλοιπα €585 εκ. η Τράπεζα θα στηριχθεί εν μέρει στην οργανική κερδοφορία των επόμενων 12 μηνών και θα καλύψει τα υπόλοιπα με την αποτελεσματική διαχείριση σταθμισμένων στοιχείων ενεργητικού. Η κερδοφορία της Τράπεζας φθάνει τα €300 εκ. ετησίως αφήνοντας άλλα τόσα για να καλυφθούν μέσω της διάθεσης στοιχείων ενεργητικού (π.χ. διάθεσης ακινήτων, πώλησης θυγατρικών).
Η επίτευξη του στόχου της συγκέντρωσης κύριων βασικών πρωτοβάθμιων κεφαλαίων (core tier 1) 9% θα είναι πιο δύσκολη για τη Marfin.
Η Marfin υπολογίζει να αξιοποιήσει τα co co bonds ύψους €738 εκ. που ενέκρινε πρόσφατα η έκτακτη συνέλευση των μετόχων αλλά δεν έχουν ακόμη εκδοθεί. Τα co co bonds θα αντικαταστήσουν υφιστάμενα χρεόγραφα που εκδόθηκαν την προηγούμενη τριετία. Η διοίκηση της Τράπεζας εκτιμά ότι οι πλείστοι κάτοχοι χρεογράφων της τελευταίας τριετίας θα προτιμήσουν τα co co bonds που προσφέρουν επιτόκιο 7,5%, παρόλο που η τιμή μετατροπής σε μετοχές δεν έχει ακόμη καθοριστεί.
Η Marfin υπολογίζει επίσης να ενισχύσει τα κεφάλαια της κατά €600 εκ. από την οργανική κερδοφορία και από την απομόχλευση σταθμισμένων στοιχείων ενεργητικού. Το ποσό που ανακοινώθηκε ως στόχος απομόχλευσης μέχρι τον Ιούνιο του 2012 είναι χαμηλότερο από τα €2 δισ. που είχαν ανακοινωθεί τον Ιούλιο του 2011, μετά τη διενέργεια του stress test.
Το τρίτο σημαντικό σκέλος των προσπαθειών ενίσχυσης των κεφαλαίων της Marfin αποτελεί καινούργιο στοιχείο. Η τράπεζα επιδιώκει να εκδώσει ομολογιακό δάνειο ύψους €660 εκ., εκ των οποίων τα €65 εκ. έχουν ήδη εκδοθεί. Αν και η τράπεζα δεν έδωσε λεπτομέρειες, η έκδοση του δανείου έδωσε τροφή σε σενάρια εισδοχής νέων μετόχων στην τράπεζα.
Η Τράπεζα ανακοίνωσε επίσης για πρώτη φορά την αναγνώριση ποσού €165 εκ. από αναβαλλόμενη φορολογία.
Η ΚΤ έδωσε την Πέμπτη το στίγμα των άμεσων κινήσεων που θα κάνουν οι τράπεζες δίνοντας έμφαση στη δική της ανακοίνωση στην ανάγκη ανεύρεσης ιδιωτικών κεφαλαιακών πόρων.
Οι τράπεζες αναμένεται ότι θα ζητήσουν πρώτα τη στήριξη των δικών τους μετόχων, και αργότερα άλλων ιδιωτών επενδυτών, προτού χρειαστούν τη στήριξη του κράτους.
Πρώτοι στη σειρά αναμένεται να είναι οι ομολογιούχοι των τραπεζών, αφού η ΚΤ δίνει έμφαση στην «αναδιάρθρωση και μετατροπή του χρέους σε μετοχικούς τίτλους».

16 σχόλια

  1. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Κ. ΤΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ?

    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!

    ΕΙΠΑΜΕ... ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ...
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ "Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η τρόικα δεν ζήτησε κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων»
    ... τα ρεμάλια του ΠΑΣΟΚ την επέβαλαν !
    --------------------------------------------
    Ζήτημα μείζονος ηθικής τάξης για την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου προκύπτει για άλλη μια φορά από τη διαβεβαίωση της Κομισιόν ότι η τρόικα ουδέποτε έθεσε ζήτημα κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων κατά τις διαπραγματεύσεις.

    «Οι συλλογικές συμβάσεις, σε επίπεδο επιχείρησης, θα πρέπει να συνεχίσουν να σέβονται την εθνική συλλογική σύμβαση ή άλλες διατάξεις που αφορούν τον κατώτατο μισθό» ανέφερε ο αρμόδιος Επίτροπος Απασχόλησης, Λάζλο Άντορ, σε απάντησή του προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.

    Μάλιστα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφέρει ότι η τρόικα ουδέποτε ζήτησε την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, μην εννοώντας να καταλάβει ότι η υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών, θα καταργήσει επί της ουσίας τις κλαδικές συμβάσεις.

    «Αν και πρέπει να ληφθούν υπόψη οι πολιτικές δεσμεύσεις της Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, ούτε η Επιτροπή, ούτε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ούτε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ζήτησαν την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων. Στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, οι ομάδες της Επιτροπής, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ υποστήριξαν ότι οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν την ελευθερία να διαπραγματεύονται τις συλλογικές συμβάσεις σε επίπεδο επιχείρησης, ανεξάρτητα από τις κλαδικές συμβάσεις, εάν αυτό είναι αυτό που επιθυμούν», αναφέρει ο Άντορ.

    ------------------------------------
    Έκοψαν το επίδομα γέννας τα ρεμάλια!
    Σε λίγο θα απαγορεύσουν και τις γέννες... των Ελλήνων εννοείται.

    Δεν ισχύει πλέον η χορήγηση επιδόματος τοκετού, με αποτέλεσμα οι ελληνίδες που θα γεννούν είτε σε δημόσια νοσοκομεία είτε σε συμβεβλημένα ιδιωτικά δεν θα εισπράττουν το ποσό σύμφωνα με τον κανονισμό του νέου φορέα παροχών υγείας τον ΕΟΠΥΥ.

    Μόνο κατόπιν συγκεκριμένων προϋποθέσεων μια νέα μητέρα θα μπορεί να λαμβάνει ως επίδομα τοκετού από 900 έως 1600 ευρώ .

    Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, από τον οποίο θα λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας 9 εκατ. ασφαλισμένοι, όσες γυναίκες γεννούν σε δημόσια νοσοκομεία είτε σε συμβεβλημένα ιδιωτικά δε θα ενισχύονται οικονομικά από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟ-ΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    Γαμώ τη φασιστική δεξιά σας και τον κ. Τζων προσωπικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχιμανδριτης14 Νοε 2011, 9:34:00 μ.μ.

    9:03
    ======

    μ αρεσει που τον λες
    πουτανα
    απ την μια
    αλλα συμπληρωνεις και το Κ.ΤΖΩΝ
    απ την αλλη!!

    Μ εκανες και γελασα

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να κάνεις φίλε μου με τέτοιο ανθρωποειδές!!!

    Πρέπει να δει δει επειγόντως τα "Πέτρινα Χρόνια" του Παντελή Βούλγαρη, για δει ποιά είναι η γαμημένη του παράταξη!!!

    Ένα τσούρμο από ταγματασφαλίτες , γερμανοτσολιάδες και Προδώτες της Πατρίδας-Φασίστες!!!!!!!

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΘΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΤΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ , ΟΧΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥΤΑΝΑ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -
    -
    -
    -
    -
    ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ

    -
    -
    -

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΧΘΕΣ.

    ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ...ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.



    ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ

    ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η χθεσινή διαγραφή Χατζηγάκη αποτελεί την τελική απόδειξη για την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στο κόμμα του ο Σαμαράς.

    Η στροφή της ΝΔ στην Ακροδεξιά του Καμμένου, του Φαήλου Κρανιδιώτη και των ποτισμένων δεξιών του μαύρου παρελθόντος είναι γεγονός...

    Ο "Μεσαίος" Χώρος μας τελείωσε, απεβίωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκβιάζουν όλοι για την 6η δόση... εκβιάζει και η
    Ζουγκλόβια η Δρέττα!!

    _________________________________
    [Δεν θα βρεθεί ένας πούστ@@ δημοσιογράφος να ρωτήσει:

    "καλά ρε μαλάκ@@ απ' το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο πως τη βγάλατε χωρίς 6η δόση;"
    και τι θα πει βρε βούρλο
    «βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια
    για τις συντάξεις Οκτ-Νοεμ-Δεκ, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια» ;"

    Ποιον κοροϊδεύεις ρε ψώνιο ότι οι δόσεις πάνε στις συντάξεις
    και τους μισθούς ;
    Πλάκα μας κάνετε όλοι ;

    Που βρέθηκαν τα λεφτά,
    απ' το Σεπτέμβριο που είμαστε χωρίς τη δόση μας, θα μας πει κάποιος ]
    __________________________________
    Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση του δανείου θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.
    «Η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία είναι πολύ δύσκολη, χρειαζόμαστε την έκτη δόση. Η έκτη δόση θα έπρεπε να εκταμιευτεί περί τον Οκτώβριο, βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια για τις συντάξεις, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν δεν εκταμιευτεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η κ. Δρέττα προανήγγειλε εξάλλου νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, διευκρινίζοντας ότι πέραν των επικουρικών συντάξεων δεν θα χρειαστεί νέα παρέμβαση στο ασφαλιστικό.
    Δήλωσε πως στις 25 Νοεμβρίου θα γίνει νέος έλεγχος από την ΕΕ για το ασφαλιστικό σύστημα, προσθέτοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου 2012 θα είναι υποχρεωτικό το εργόσημο.
    Σημείωσε επίσης πως έως το τέλος του έτους θα επανεξεταστούν - για πρώτη φορά- όλοι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων.

    Ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα αρχίζει να έχει αποτελέσματα για τα ταμεία από το 2014 και μετά διευκρίνισε η γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων



    αλλα........ΕΙΠΑΜΕ !!!

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ψώλα ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,
    ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, γερο-φασιστόμουτρο, κ. Τζων μας??

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Φασίστρια παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    ΝΑΙ. !!! αφού είναι ζώαααααααα & κτήνηηηηηηη
    ______________________________________________


    Μας..
    το επιβεβαιώνει κάθε 10 λεπτά
    το ζωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    του Σταύλου της ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    Η Ψ Ω Λ Α του Κ ΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    ----------------------------------


    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο
    το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    - Τ Ε Λ Ο Σ -
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _________________// πασοκο ΖΩΑΑΑΑΑ _______________
    ___________________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση