GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: "Είναι λάθος το δημοψήφισμα και δεν θα γίνει ποτέ !"...

Μέγα λάθος χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Υγείας αποκαλύπτει σε συνομιλητές του ότι στο επικείμενο υπουργικό...

Μέγα λάθος χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Υγείας αποκαλύπτει σε συνομιλητές του ότι στο επικείμενο υπουργικό συμβούλιο που έχει προαναγγελθεί για τις 18.00 το απόγευμα θα επισημάνει πως το δημοψήφισμα είναι λάθος και δεν...
 πρόκειται να γίνει ποτέ!
 Περίπου στις 16.00, όπως πληροφορείται το protothema.gr, ο κύριος Λοβέρδος, η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Γιάννης Ραγκούσης συναντώνται και συνομιλούν για να καθορίσουν τη στάση τους στο κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο. Οι τρεις υπουργοί αναμένεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να παρέμβουν στη σύσκεψη του ανώτατου κυβερνητικου οργάνου με κοινές θέσεις.
 Από το πρωί, ο κ. Λοβέρδος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση με τους οποίους μόλις προσφάτως είχαν συντάξει κοινή επιστολή - παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα.
Όπως και το σύνολο του υπουργικού συμβουλίου, ο κ. Λοβέρδος δεν είχε ενημερωθεί ούτε και είχε την ευκαιρία να εκφράσει την άποψή του για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Είναι προφανές ότι η άποψη του υπουργού Υγείας -η γνώμη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία δεδομένης της ιδιότητάς του ως συνταγματολόγου- θα συζητηθεί.
Πηγή: http://www.protothema.gr

34 σχόλια

  1. Ο Λοβέρδος είχε βάλει στόχο ζωής να γίνει αυτός ο Νο 1 εκπρόσωπος της διαπλοκής. Λέτε να ξεπεράσει τον ψευτοσημίτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λοβέρδος ψηφίζει Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλο "παιδί του λαού" κι αυτό...

    Ρε, όξωωωωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ? ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό σε πείραξε εσένα. Η γιαγιάκα. Όταν την κουβαλάς με το φορείο να ψηφίσει όμως είναι όλα εντάξει. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλειστε τις πορτες, κλειστε τα συνορα να μην φυγουν απο τη χωρα!!!!!
    Δεν θελουμε να πεσει η κυβερνηση !!!!
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ!!!
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ!!!!!
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!!!!!!
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι προφανές ότι η άποψη του υπουργού Υγείας -η γνώμη του οποίου έχει βαρύνουσα σημασία δεδομένης της ιδιότητάς του ως συνταγματολόγου- θα συζητηθεί.

    Ω!!! Συνταγματολόγος, σιγά μη σιγήσει τη φλογέρα του Πάγκαλου .. προσέξτε στο (1+30") για να απελευθερωθούν από τα ΤΑΠΙΑ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ των επιζώντων κοτζαμπάσηδων από τοις κρεμάλες, και να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους οι μικρογεωργοί στη Σκύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνταγματολόγος από την Πάντειο, χαχαχχχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ Έλεος θα μας πεθάνετε, όχι από την πείνα αλλά από τα γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Παπανδρέου να πει στους ξένους: Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Άντε να κουρεύεστε!
    Θα γινόταν ήρωας. Αντάξιος του παππού του Γεωργίου Παπανδρέου που έφυγε απ' τη ζωή σαν σήμερα το 1968.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
    Παραιτηθείτε γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών που πήραν bonus 800.000.000 ΕΥΡΩ τον αναλογούντα φόρο 350.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, , Ξύνανε τα αρχίδια τους
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΩΛΟΣΚΥΛΟ ΛΟΒΕΡΔΕ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΥΤΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 'Η είναι καλή η σύμβαση οπότε έπρεπε να τη δεχτούν τα κόμματα ή είναι κακή να την απορρίψουν. Τελεία. Ισχυρίζονται ότι έιναι κακή. Ο Παπανδρέου δίνει την ευκαιρία στα κόμματα, που ισχυρίζονται πως αποτελούν την πλειοψηφία του λαού, να αποφασίσουν πανελλαδικά αν τη θέλουν τη σύμβαση ή όχι. τελεία. Τι τα κόφτει τώρα τα κόμματα που λυσσάξενε για εκλογές; Ξαίρουν πως έχοντας μαζί τους όλους τους ληστοσυμμορίτες του ελληνικού πλούτου έχουν δημιουργήσει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ σαν τα μούτρα τους. Ξαίρουν πως ο λαός με αφορμή το δημοψήφισμα θα μάθει την αλήθεια και θα δώσει ψήφο επμιστοσύνης στον Παπανδρέου. Τώρα αν τα καταφέρουν να εξαγοράσουν και άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να κάνουν αυτό που λέει ο άσχετος Σαμμαράς πως θα κάνουμε το παν για να μη γίνει το δημοψήφισμα, τότε χαλάλι τους και το κρίμα στο λαμό και στο λαιμό των αφελών ελλήνων που ακολουθούν χωρίς να ξαίρουν τι τους γίνεται. Δεν μπορεί λέει ο Παπαδημούλης ο ελληνικός λαός να μάθει όλα όσα περιλαμβάνει η συμφωνία! Τότε, κύριε Παπαδημούλη, πως ο λαός φωνάζει μαζί με όλους τους έξυπνπους σαν και σας να γίνουν εκλογές; ή ξαιρει τι του μαγειρεύετε ή δεν ξαίρει. Αν ξαίρει θα απαντήσει ανάλογα. Αν δεν ξαίρει τότε να καθήσει ο καθένας στο σπίτι του να ακούσει τις εξηγήσεις εκατέτροθεν και να αποφασίσει με νηφαλιότητα τι θέλει! Υπάρχει πιο ξεκέθαρη θέση; Ύστερα, ας δεχτούμε πως η συμφωνία είναι ασύμφορη για τη χώρα και ο Παπανδρέου την υπόγραψε κάτω από τη δαμόκλεια σπάθη της χρεωκοπίας. Δεν πρέπει να δώσει ένα καλό μάθημα στους Εταίρους μας πως οι τέτοιες συμπεριφορές τους πληρώνονται; Τώρα τρέχουν σαν παλαβοί, ενώ κατά τις συζητήσεις στείλανε τους συνομιλητές τους στο νοσοκομείο από την πίεση που τους ασκούσαν! Ή θα κοιτάξουν να σώσουν την Ευρώπη στο σύνολό της απο τους τοκογλύφους που μας έδωσαν δέκα δεκάρες και μας έχουν ρημάξειμε τους τόκους και τα ληστρικά τους επιτόκια ή θα τους κάνουμε να τα ξεράσουν !

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα 3 ΔΕΝ τα ξεχάσατε που λέγατε κύριε Λοβέρδε ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παει για αρχηγος και αυτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΠΩΣ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Κεντρική Κλινική Αθηνών ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;;;; ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΡΧH-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΑNΔΡΕΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ HEARTFIELD;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ______________________________________________
    Ελευθεροτυπία, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009
    Έντυπη Έκδοση
    Συντάκτης Γ.ΚΑΡ.


    Ο βoυλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος:
    "Να πει τις αλήθειες το ΠΑΣΟΚ"

    «Με δανεικά που βουλιάζουν την οικονομία δεν κάνεις πολιτική, λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος»

    «Προτιμά, λέει, την πειθαρχία του Συμφώνου για να υπάρχει μια νοικοκυρεμένη οικονομία, παρά να δει τη χώρα μας να κατασπαράσσεται από τη διεθνή τοκογλυφία, στο όνομα μια αριστερής φιλολαϊκής αφέλειας», κατέληξε ο κος Παπαδόπουλος

    Kάλεσε το ΠΑΣΟΚ «να πει τις αλήθειες πριν από τις εκλογές» και πρόσθεσε με νόημα: «Ακόμα κι αν κάποιος κερδίσει τις εκλογές με τους νόμους της μηχανικής και όχι της πολιτικής ευθύνης,
    είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσει τη συντριβή μετά τις εκλογές».

    (προσέξτε την ημερομηνία, απο τότε προετοιμάζονταν
    για "δανεικά" και το ήξεραν ΑΠΑΝΤΕΣ*** ανεξαιρέτως)

    _____________________________________________

    Ελευθεροτυπία
    Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009
    Έντυπη Έκδοση

    Παραιτήθη πριν τις εκλογές ο Αλέκος Παπαδόπουλος
    Eνημέρωσε ήδη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου με σχετική επιστολή.

    _____________________________________________

    Ετσι κάνουν οι πραγματικοί πατριώτες, εξηγούνται απο την αρχή
    και όχι οπως κάνουν τα υπόλοιπα "τσουτσέκια" μόλις πήραν χαμπάρι
    οτι η βάρκα άρχισε να βάζει νερά.

    "TOOO LATE" για σας
    Λοβέρδο, Ραγκούση, Διαμαντοπούλου και νεώτεροι καρεκλολάτρες!
    "TOOOOO FUCKING LATE"

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είπε ο μαρτυριάρης Αδωνις την προηγούμενη εβδομάδα σε τηλεοπτική εκπομπή.
    Στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το 2009,είπε ο Καραμανλής
    "πρέπει να παρθούν μέτρα,αλλιώς θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στο ΔΝΤ".
    Ολοι τα ήξεραν αδέλφια.
    Και οι πασόκοι και οι αριστεροί και οι ακροδεξιοί και οι δεξιοί φυσικά,αφού αυτοί τα δημιούργησαν.
    ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εαν νομιζεις Λοβερδο οτι ριχνοντας την κυβερνηση θα σε ψηφισουμε για αρχηγό γελιεσαι, σαβουρογαμη!!!!
    Ξεφτίλα, ολος ο κοσμος ξερει οτι πηδας την αρχιπουτανα της Βουλής!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΜΜ, ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ?????????????ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AN ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Γιωργάκης με μια κουβέντα εξαύλωσε όσα είχαν κερδίσει οι ευρωπαϊκές τραπεζικές μετοχές την περασμένη Πέμπτη!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Σαν αποτέλεσμα της ανακοίνωσης για διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα σχετικά με τη συμφωνία διάσωσης της χώρας, ο ευρωπαϊκός τραπεζικός δείκτης έπεσε -5,3% στις 134 μονάδες παραχωρώντας όλα τα κέρδη που είχε σημειώσει μετά τη συμφωνία της περασμένης Πέμπτης.

    Αιτία για αυτό είναι οι φόβοι των τραπεζών πως εάν οι Έλληνες ψηφοφόροι απορρίψουν την συμφωνία με το δημοψήφισμα, αυτό θα οδηγήσει σε ‘σκληρή χρεοκοπία’ τη χώρα υποχρεώνοντας τις τράπεζες να δεχθούν ζημιές 75% στα ελληνικά κρατικά ομόλογα που διαθέτουν και πυροδοτώντας την ενεργοποίηση των ασφαλιστικών συμβολαίων που έχουν για την περίπτωση χρεοκοπίας (cds) με συνέπεια να αυξηθεί η απειλή του συστημικού κινδύνου, εκτιμά ο τραπεζικός αναλυτής Andrew Lim, στην Espirito Santo του Λονδίνου.
    ---------------------------------------------

    VIVA !!! μητέρα πατρίδα USA.

    ΟΛΕ !!!!ΑΓΟΡΕΣ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ φίλοι-συνεργάτες

    ΓΙΟΥ ΠΙΙΙΙ !!!! Νικολάκη και Αντρίκο

    ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
    ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΡΟΙΣΟΙ......$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΑΜΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 1ΟΟΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ?

    ΔΡΟΜΟ ΤΖΕΦΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τσουνάμι απ' το πήδημα Βενιζέλου
    απ' το καράβι!
    Μίλησε με Σόιμπλε, κάρφωσε ΓΑΠ
    και κλειδώθηκε στο νοσοκομείο!

    [Ο τίτλος δεν είναι σενάριο αλλά η αλληλουχία των γεγονότων:
    Μόλις ο Μπένυ πήρε τα μηνύματα από τους δικούς του, πήρε τηλέφωνο τον Σόιμπλε στον οποίο προφανώς και είπε πως δεν ήξερε τίποτα προκειμένου να έχει τη στήριξή τους για την επόμενη μέρα και στη συνέχεια έπεσε στο κρεββάτι του πόνου προκειμένου να μην μπορεί κανείς εύκολα να τον κατηγορήσει ότι βρίσκεται πίσω απ' τις εξελίξεις...]

    Βγάζει την ουρά του απέξω ο Μπένυ διαρρέοντας απ' το νοσοκομείο (όπου θα μείνει και σήμερα για προληπτικούς λόγους) ......ότι δεν ήταν ενήμερος για την πρόθεση του ΓΑΠ να ζητήσει δημοψήφισμα..

    - Ανεξαρτητοποιήθηκε και η Καϊλή και ζητάει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
    Όχι στο δημοψήφισμα, ναι σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής -όχι Παπανδρέου, δηλαδή- λέει η Εύα Καϊλή.σε επιστολή ανεξαρτητοποίησης πού έστειλε 15:00 στον Πρόεδρο της Βουλής.

    - Ο Λοβέρδος πήδηξε ήδη με δήλωση σάλτο μορτάλε απ' το καράβι!!!!
    "Είναι λάθος το δημοψήφισμα και δεν θα γίνει ποτέ !" δήλωσε ο Λοβέρδος!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    + ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ κάνει και τον νταή !!!

    "Αν θέλουν ας με ρίξουν όσο θα είμαι στις Κάννες"... για να μείνω κατευθείαν στο εξωτερικό......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Μην τους ρίχνετε, πέφτουν μόνοι τους" ________________________


    ΑΛΛΑ ή έτσι ή βενιζέλογιουβέτσι
    είτε με το καλό ή με το ΚΑΚΟ αδελφέ του Κανταϊφι, με το κω.λάντερο απέξω

    ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ σκύλαΕΒΡΑΙΑ ΜΑΜΥ
    ---------------------------------


    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ gay ΛΑΜΟΓiΑ £££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    που θα ξεράσουν όσα βγάλανε
    σήμερα με τον ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ψοφα σκυλι λοβερδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    1 Νοε 2011 7:54:00 μ.μ.

    Τι ΚΚΕ και ιστορίες, μια ΖΩΗ έχει αστέρες που πρωτοπορούν στη διαπλοκή της Σκύρου, ΑΚΟΜΑ δε ζήτησαν ΟΥΤΕ να επιστραφούν από τη Μ.Μ. Λαύρας τα χρήματα στο Δημόσιο και η ΓΗ στο Δήμο.
    άσε που και για να καλλιεργήσιμης κάθε χρόνο το χωράφι σου ανά διετία στο νησί, θα πρέπει να καταβάλεις 6000 ευρώ το στρέμμα κατά την επιθυμία του καταπατητή,

    Αλλά από την άλλη ποιος .. προσέξτε στο (1+30") να γνοιαστεί και γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση