GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να πώς διοικητές Νοσοκομείων εκθέτουν τον υπουργό Υγείας...

Από το http://www.ygeianet.gr/ Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: βάζουν σε εφεδρεία ακόμη και γιατρούς ΕΣΥ Το πρόσφατα ψηφισμέν...

Από το http://www.ygeianet.gr/
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης:
βάζουν σε εφεδρεία ακόμη και γιατρούς ΕΣΥ
Το πρόσφατα ψηφισμένο πολυνομοσχέδιο εξαιρεί ρητά τους γιατρούς ΕΣΥ από την εφεδρεία. Εντούτοις ορισμένες Διοικήσεις Νοσοκομείων άρχισαν να στέλνουν έγγραφες ειδοποιήσεις σε γιατρούς ότι σε 6 μέρες από σήμερα τίθενται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας! (κλικ εδώ)
Πρόκειται για παρανοϊκές καταστάσεις, τις οποίες έχει προκαλέσει ο πανικός της κυβέρνησης και....
 οι χυδαίοι εκβιασμοί του Μνημονιακού υπουργού Υγείας προς τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να βγάλουν πάσει θυσία εργαζομένους σε εφεδρεία μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, ώστε να μην δικαιούνται τη μισθοδοσία του επόμενου μήνα!
Αγνοούν οι μικρόνοες ότι το παραπαίον σύστημα υγείας θα καταρρεύσει ολοσχερώς εάν τεθούν εργαζόμενοι σε εφεδρεία, προσαυξάνοντας κατ΄ αυτό τον τρόπο τα τεράστια κενά που έχουν προκληθεί από το πάγωμα προσλήψεων και τον αυξημένο ρυθμό συνταξιοδοτήσεων του τελευταίου έτους.
Κάνουμε σαφές πως σε περίπτωση που οι Διοικήσεις επιμείνουν να θέσουν γιατρούς σε εφεδρεία θα είναι τόσο σφοδρή η αντίδρασή μας, ώστε οι δοτοί Διοικητές όχι μόνον δεν θα βρίσκουν την πόρτα του γραφείου τους για να δραπετεύσουν, αλλά θα δυσκολευτούν να βρουν και την πύλη του Νοσοκομείου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

2 σχόλια

  1. Ο Εισαγγελέας καλεί Καπελέρη ως ύποπτο για την μη είσπραξη προστίμων
    ----------------------------------
    Ως ύποπτος για ενδεχόμενη διάπραξη αδικήματος, καλείται να καταθέσει ενώπιον του αναπληρωτή Οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη, ο γενικός γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών Ιωάννης Καπελέρης.

    Η κλήση προς τον κ. Καπελέρη είναι για την ερχόμενη εβδομάδα και αφορά τη διερεύνηση καταγγελίας για μη είσπραξη προστίμων που επιβλήθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών σε περιπτώσεις λαθρεμπορίας καυσίμων.

    Η παρέμβαση των οικονομικών Εισαγγελέων με προκαταρκτική εξέταση, είχε ως αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο που έκαναν λόγο για «παραμηχανισμό» εντός του υπουργείου ο οποίος εμπόδιζε ή αδρανοποιούσε την διαδικασία για την είσπραξη των προστίμων που είχαν.......
    επιβληθεί για λαθρεμπόριο καυσίμων.

    Τα καταγγελλόμενα συνέδεαν την δήλωση παραίτησης του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλη με την ύπαρξη και δράση του «παραμηχανισμού». Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο κ. Καπελέρης είχε στείλει εγκύκλιο στις αρμόδιες υπηρεσίες τον περασμένο Αύγουστο, ζητώντας την αναστολή της είσπραξης των προστίμων, επικαλούμενος επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για το θέμα.

    Στο πλαίσιο της έρευνας, που επικεντρώνεται αρχικά στην διάπραξη ή μη του αδικήματος της απιστίας, ο εισαγγελέας κ. Μουζακίτης κάλεσε ως μάρτυρα και ήδη έλαβε κατάθεση από τον κ. Σπινέλη, ο οποίος φέρεται να προσκόμισε στο εισαγγελικό γραφείο έγγραφα σχετικά με την υπόθεση.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το επίμαχο συνολικό ποσό από τα πρόστιμα φθάνει ή και ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ και αφορά διασταυρώσεις στοιχείων και ελέγχους μέσω του συστήματος «Ήφαιστος» για παραβάσεις νομοθεσίας για το πετρέλαιο θέρμανσης

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 11/22/2011 07:51:00 μμ


    ΠΑΣΟΚ ΛΑΤΡΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ

    ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ

    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ

    ΠΟΣΟΙ
    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΑΣ
    ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ?
    ΤΟΣΟΙ..
    ΑΑΑ..ΚΑΛΑ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΡΥΦΑ
    Ή ΜΗ ΓΝΩΣΤΑ.

    ΑΠΙΘΑΝΟΙ.... Η MAFIA
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
    ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΜΟΓΙΑ
    Π.Ο.Υ.Σ.Τ.Α.Ρ.Ε.Σ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....
    ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ...
    ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...

    ΟΡΕ JEFFREY ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ...
    ΠΟΙΟΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ..

    ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....τρύπιο ΜΑΥΡΟ ΚΟΛΑ.
    ΤΟΝ gay ΝΙΚΟΛΑΚΗ
    Ή ΤΗΝ ΜΑΣΙΛΟΜΗΤΡΩΝ μαργκαρετ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση