GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέει τι δεν θα κάνει, αλλά όχι τι θα κάνει, ο Π. Καμμένος...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε και σήμερα ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Για την ακρίβεια, ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε και σήμερα ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Για την ακρίβεια, λέει τι δεν θα κάνει. Δεν λέει όμως τι θα κάνει: Θα καταψηφίσει, θα δηλώσει απλώς παρών ή θα απέχει;
Μήπως δεν το ξεκαθαρίζει γιατί...
 γίνονται παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με την ηγεσία της ΝΔ για να μην διαγραφεί;

6 σχόλια

  1. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΩΡΑ??

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ-ΦΑΣΙΣΤΩ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ, ΚΥΡΙΑ LiMuBai, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ??

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΙ ΗΤΑΝ??

    ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ??

    Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΉΤΑΝ ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, ΤΩΝ "ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΩΝ" ΤΩΝ "ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ", ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΣΟΓΙΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, δεξιά γερο-λούγκρα, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Ακροδεξιά παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον κ.Καμμενο
    Αγαπητε κ.Καμμενε εσυ και ο μεγαλος μας αρχηγος κ. Σαμαρας με τη βοηθεια καποιας Τζων-ουλας ειστε οι στυλοβατες του κομματος μας. Χωρις εσας δεν θα υπηρχε παραταξη γιατι εσεις φυλατε την παραταξη οπως τα τσοπανοσκυλα τα προβατα, οχι γιατι τους μοιαζετε, απλως σχημα λογου ειναι. Το κομμα μας θα κερδισει τις εκλογες τα επομενα 99 χρονια, το λενε οι φυλλαδες.
    Επι την εορτην των Χριστουγεννων θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σας οπως αποφευγετε περιοχες που υπαρχει φτωχεια και πεινα μην τυχον γυαλισει το ματι κανενος τρελλου και πεινασμενου και σας περασει για τιποτ αλλο ετσι οπως φαινεστε στρογγυλος και καλοθρεμμενος. Φυλα τα ρουχα σου ναχεις τα μισα που λεει και η παροιμια.

    Ενας φανατικος οπαδος σας κατοικος Καμμενων Βουρλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Πολιτική άνοιξη, {τα είπα μια φορά προδότης για πάντα προδότης } Η Πολιτική άνοιξη λοιπών θα διαγράψει και τον Πάνο Καμμένο , όπως λένε...

    Η Λαγκαρτ ΤΟ ΕΙΠΕ θέλει την υπογραφή του Σαμαρά... Βάζω στοίχημα ΌΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ... Αλλά δεν καταλαβαίνω εκεί στην πολιτική άνοιξη τι ΠΑΠΑ βαράνε; Ο Σαμαράς απειλούσε και διέγραφε πριν κάποιους που ψήφισαν το μνημόνιο, όπως η κ. Ελσα, ας πούμε...ΓΙΑΤΙ το έχουν καταλάβει εκεί στην οδός {τραβεστί} Συγγρού ; ΣΗΜΕΡΑ απειλή να διαγράψει αυτών που τότες πάλι δεν ψήφισε και τότε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ Και ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!

    Ρε κοιτάξετε ποιοι θέλουν να μας κυβερνήσουν !! ... Μην μου πει κανείς το κάνει για την παρτίδα γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο, Η ότι εκβιάζετε γιατί αν εκβιάζετε ο ΤΑΧΑ αυριανός πρωθυπουργός , είναι ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΣ...

    Και ναι καλά του είπε η Μπακογγιάνη με την οποία δεν συμφωνώ σε ΟΛΑ, αλλά έχει μια γραμμή... Για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ αν ενωθεί και πει τα πράγματα όπως είναι...GOLDMAN SACHS...MPLAC ROC..LARAZ ... Θα πέσετε από τα σύννεφα

    Με τιμή Μπούτζουκας Θ.Τ Ηράκλειο Κρήτης.. για σου λεβέντη Σαμαροκαρατζαφυρερ ...η Κυβέρνηση Παπαδήμου έφερε ΆΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΉΡΙΟ ΜΑΣ ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη” (1990), Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    ΑΡΧΗΓΟΣ τότε της άγνωστης 17Ν ο Ανδρέας Παπανδρέου η ο Μιχάλης Ράπτης
    Όπου ο βουλευτής τότε ήταν επί τα ίχνη τους. Τους ακουμπούσε σαν να λεμε. Όταν πιάστηκαν στη φάκα το βιβλίο του εξαφανίστηκε.
    Φημίζεται ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος για τις κατά καιρούς «αποκαλύψεις» του. Ως «ειδικός» επί της διεθνούς τρομοκρατίας, είχε από το 1990 «πεθάνει» τον Κάρλος (ο οποίος ακόμη ζει στη φυλακή) και μάλιστα είχε υποδείξει την KGB ως δολοφόνο του!
    Αλλά και η προχθεσινή του «αποκάλυψη», ότι ο πρωθυπουργός είναι «έμμισθος broker ξένων κερδοσκόπων», έχει ενδιαφέρον παρασκήνιο. Την καταγγελία αυτή πρωτοδιατύπωσε πριν από δέκα μέρες από το ίδιο κανάλι, με βασικό επιχείρημα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συνεργάτες του είναι μέλη της διαβόητης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
    Ποιο είναι το πρόβλημα; Μα ότι στη λέσχη αυτή (που συγκεντρώνει την πολιτική και οικονομική ελίτ του δυτικού κόσμου) είναι μέλος -και μάλιστα παλιότερο στην επετηρίδα- και ο Αντώνης Σαμαράς!
    Πόσο πιστευτός είναι λοιπόν ο βουλευτής, που παραμένει υπό την ηγεσία του; Και πόσο αξιόπιστος ο αρχηγός, που κάνει ότι δεν ακούει;
    “Τρομοκρατία, θεωρία και πράξη” (1990), Π ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    Ναι, απίστευτο βιβλίο. Το θυμάμαι που το είχα διαβάσει όταν πρωτοβγήκε (πριν τις συλλήψεις για 17Ν και ΕΛΑ),
    και το ξαναέπιασα εκεί γύρω στο 2002-2003, μετά τις συλλήψεις, για να δω τι από όσα έγραφε ο συγγραφέας Καμμένος ήταν εύστοχο και τι όχι.
    Μιλάμε, μάλλον είναι μοναδικό στο είδος του το βιβλίο αυτό του Καμμένου, και λέω μοναδικό γιατί περιέχει μόνον και αποκλειστικά ανακρίβειες και ψέμματα!!!
    Ούτε μία σωστή πληροφορία δεν έχει μέσα, αν εξαιρέσει κανείς ότι τον Καμμένο τον προμήθευσαν οι (μάλλον μυστικές) υπηρεσίες με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από ίσως σχεδόν όλες τις τρομοκρατικές ενέργειες. Πολλές φωτογραφίες, ακόμη και των νεκρών θυμάτων της 17Ν (ο ΕΛΑ δεν έχει χρεωθεί ποτέ νεκρούς) υπάρχουν μόνον στο βιβλίο αυτό.
    Ο πμ με τη δρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βούρκος πασοκόφρονων η μαλακία που δημοσίευσες δαιδαλε πασόκε... μη φοβασαι ρε τους νεοδμηοκράτες κοτούλα αυτοί πεθάνανε πριν απο σας... κακό ψόφο να χουνε τα κωλοκόμματά σας αλλάξτε μυαλά γιατί δεν αντέχει ο κόσμος τη βρώμα της σαπίλας σας... Απαρτίζεστε απο τα τελευταία μηδενικά που δεν έχουν καμία πιθανότητα πολιτικής επιβίωσης έξω από το παραδοσιακό σκηνικό που έστησαν στο σβέρκο του λαού τον οποίο δεν δίστασαν να προδώσουν και να πουλήσουν. Βλήματα οι περισσότεροι ουτε καν έχουν συναίσθηση όσων διαπράττουν... νδ-πασοκ σβήσατε... ενα 25-30% πιάνετε μαζί, απο κάτι μαλάκες σαν το δαίδαλο. Μέχρι τα Χριστούγεννα με τις μαλακίες σας θα το έχετε φτάσει στο 20%. Και επειδή είστε αστοιχείωτοι, ανεγκέφαλοι και μηδενικά, θα σβήσετε τελείως...

    LiMuBai

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση