GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ - ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ"...

Από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και για δύο εβδομάδες καθημερινά (εκτός Κυριακών) τις ώρες 18:00 έως 21:00, στο ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Πύργ...

Από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και για δύο εβδομάδες καθημερινά (εκτός Κυριακών) τις ώρες 18:00 έως 21:00, στο ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Πύργου (κεντρική πλατεία) θα πραγματοποιηθεί η δράση «ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ – ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ» που διοργανώνει η «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΥΡΓΟΥ».
Η συγκεκριμένη δράση ως σκοπό έχει την προώθηση του εθελοντισμού στην περιοχή μας, μέσω ενός προγράμματος «ανακύκλωσης» διαφόρων μεταχειρισμένων ειδών (ρουχισμός, υπόδηση, παιχνίδια, βιβλία, κλινοσκεπάσματα, χρηστικά μικροαντικείμενα κλπ) από κάποιους που δε τα χρησιμοποιούν σε κάποιους που τα έχουν ανάγκη.
Δίνεται η δυνατότητα σε όποιον έχει κάτι που δεν το χρησιμοποιεί να το χαρίσει ή να το ανταλλάξει με κάτι άλλο που θα του είναι χρήσιμο.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κάποιος...
χωρίς να προσφέρει κάτι, να παραλάβει διάφορα είδη που θα του είναι χρήσιμα χωρίς απολύτως καμία επιβάρυνση.
Η γενικευμένη οικονομική κρίση μας δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε νέους τρόπους ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε ένα μέρος των αναγκών μας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτές προσφορές σε χρήματα, η συγκεκριμένη δράση δεν χρηματοδοτείται από κανέναν, τα είδη που έχουν ήδη συγκεντρωθεί είναι προσφορές από καταστήματα και ανώνυμους συμπολίτες μας και αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την χρηστή διαχείριση τους και για την αποτροπή καταχρηστικών συμπεριφορών είναι οι εθελοντές.
Οι εθελοντές της «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΥΡΓΟΥ», εξακολουθήσουν να παραλαμβάνουν αντικείμενα από σπίτια κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας καθ΄ όλη την διάρκεια υλοποίησης της δράσης. (6944.742.124 - 6973.790.359 - 6972.553.551)
Καλούμε όλους όσους έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν και όσους έχουν ανάγκη για βοήθεια, να επισκεφτούν το ισόγειο του κεντρικού Δημαρχείου στον Πύργο από 3 έως 18 Νοεμβρίου και να αποδείξουν με την παρουσία και την συμμετοχή τους ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα στερεότυπα συμπεριφοράς μας, βοηθώντας ανέξοδα τον συνάνθρωπο μας.
Πύργος 1-11-2011

5 σχόλια

  1. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

    Άσχετα με το ποιο σκεπτικό δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας χθες βράδυ, γιατί ψήφο εμπιστοσύνης δώσατε και να αφήσετε κατά μέρος τις μικρότητες που η αντιπολίτευση από την μια άκρη μέχρι την άλλη σας έχει περάσει στο μυαλό με το πες πες, καθώς μέχρι εκεί φτάνει και πολλές φορές τα καταφέρνει, ένα έχω να πω.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ! ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.!
    Γιατί έχοντας μια κακομοιριασμένη Αντιπολίτευση απέναντι και εναντίων σας σταθήκατε όρθιοι και κάνατε το σωστό! Και αυτό να το ολοκληρώσετε με κάθε θυσία για όλους και προπαντός για τους έχοντες.
    Όχι ότι είναι κανόνας, αλλά το δούλεψε να φας, και κλέψε νάχεις, μας έχει καταστρέψει.
    Και η Ελλάδα θα σας ευγνωμονεί, και μέσα από τα σκατά που βρεθήκατε, σας περιμένει με αγωνία στο μέλλον να σταθείτε στα πόδια σας καθαροί και κρατώντας την από το χέρι να προχωρήσετε μπροστά για την απελευθέρωση της
    Από τους κάθε λογής τοκογλύφους, από τα κλειστά επαγγέλματα, από την κακοδιοίκηση, από τους αεριτζήδες και τους κλέφτες που ζούνε και πλουτίζουν σε βάρος ολόκληρου του Λαού, πολλές φορές με τα παραθυράκια που δεν έχετε κλείσει,
    και που έχει σαν αποτέλεσμα πρώτα από όλα να φαίνεστε εσείς ως υπεύθυνοι και για πολλούς και συμμέτοχοι.
    Καθήκον σας πρώτα από όλα είναι η Δικαιοσύνη επιτέλους σε αυτή την χώρα να λειτουργεί σωστά και στην ώρα της, και έτσι και οι πολίτες θα ξέρουν τι τους γίνετε γρήγορα και θα προγραμματίζουν την ζωή τους με πολλαπλά οφέλη για το κράτος.
    Και προπαντός στον τομέα που οι δίκες αφορούν διεκδικήσεις του Δημοσίου να έχουν με νόμο ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, και αν δεν υπάρχει τέτοιος νόμος να ζητήσετε από την Βουλή, από όλους και όλες να ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΡΑΚΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ.
    Και στον ίδιο νόμο και οι δίκες για τα Δημόσια Έργα, γιατί και εκεί το πράγμα δεν πάει άλλο, δεν επιτρέπετε ένα έργο να καθυστερεί επειδή κάποιος δίκια ή άδικα έκανε μια προσφυγή εναντίον της κατασκευής του, έχει δεν έχει δίκιο το πράγμα πρέπει να τελειώνει το συντομότερο και έτσι να μην βαλτώνει η οικονομία της χώρας.
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xa! Οπως αναφερε ο διαβοητος (χαζο)"κ.καψης" του ΜΕΓΚΑλου μπουρδελου ο ηλιθιος βλακογιοργο προκαλει "τριγμους" και "σεισμους" σε ολοκληρο τον κοσμο!!!

    Προφανως δεν θα εννοουσε το σεισμο που ξεπαστρεψε κατι μεμετηδες στην μεμετια-τουρκια και τα συναφη..

    Αλλα ..Για σκεφτειτο το!
    Λετε αυτο το ξεφτιλισμενο αχρηστο βλημα "κ.καψη" του ΜΕΓΚΑλου μπουρδελου να εχει δικιο??

    Χα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΚΛΑΨΤΕ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ & ΜΑΥΡΑ ΟΡΦΑΝΑ
    T E Λ Ο Σ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..... ΜΟΝΟ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ
    --------------------------------------------

    ..η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑssΟΚ
    αμύνεται λυσααλέα
    αλλά απομονωμένη πια,
    σε δύο κτίρια στο κέντρο της Αθήνας


    Οι Μισθοφόροι (βολευτές)
    του Κανταϊφι Παπανδρέου
    αμύνονται απελπισμένα
    για τα τελεταία $$$$$$$$$$$$$$$$$.


    Ολα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης απο το μέτωπο της Αθήνας.

    Τονίζουν ότι λίγες είναι μέρες
    (μετρημένες)..
    του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ Καθεστώτος ΚΑΝΤΑΪΦΙ.
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πατησε ο μαλακας ο Σαμαρας και ο Παπανδρεου τον εδεσε χειροποδαρα. Και θα ψηφισει το νεο μνημονιο και θα στηριξει τη νεα κυβερνηση. Τον πιασανε κοροιδο το παλιομαλακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σπουδαρχίδης και χωρισαρχίδης και ο
    ΜΟΝΟΣ
    συνομιλητής του ΠΑΣΟΚ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά η συνεργασία των δύο θωρηκτών της Βουλής που συναντήθηκαν κρυφά χθες το απόγευμα και κανόνισαν τις λεπτομέρειες.

    Δείτε τι δήλωσαν οι άλλοι:
    Κουβέλης: «Η Δημοκρατική Αριστερά είχε εγκαίρως επισημάνει ότι η έντιμη και καθαρή λύση είναι οι εκλογές. Οτιδήποτε άλλο θα προκαλούσε περαιτέρω περιπλοκή και κρίση. Όλα δείχνουν ότι αυτό επιβεβαιώνεται»

    Ντόρα: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τα δυο μεγάλα κόμματα δεν υπάρχει».

    .........και ταρατατάμ ταρατατάμ !

    Δείτε και τι δήλωσε ο ηγέτης των ηγετών:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καρατζαφέρης: Πρέπει να ακούσουμε τις τελικές προθέσεις του πρωθυπουργού (για τον Βενιζέλο) και να μην κλείσουμε την πόρτα στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠτΔ.
    Μιλάμε για οικουμενική κυβέρνηση, εάν το πρόσωπο (δηλ. ο Βενιζέλος) με καλύπτει τότε θα συζητήσω. Προϋπόθεση να μην είναι ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός (αλλά ο Βενιζέλος).

    Εγώ έχω πρόταση για υπερκομματικό πρόσωπο... (τον Βενιζέλο).....

    LOL....ΟΛΕ !!!! ΚΟΛΟ ΤΟΥΜΠΑ GROSO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση