GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αυτόν που σήμερα συγκυβερνά...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Στον αγωνιστή της Νομικής , του Πολυτεχνείου και της Αντίστασης κατά της Χούντας που σήμερα συγκυβερνά . Αγα...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Στον αγωνιστή της Νομικής , του Πολυτεχνείου και της Αντίστασης κατά της Χούντας που σήμερα συγκυβερνά .
Αγαπητέ κύριε , δεν γράφω σύντροφε συνειδητά ! Από το 1975 και μέχρι το 1982 είχα συντρόφους με τους οποίους δουλεύαμε για τη Δημοκρατία και για καλλίτερες μέρες , για τον λαό και τον τόπο με το μαύρο παρελθόν του . Το σύντροφε , μου τελείωσε μετά το 82 και σίγουρα μετά το 86 κατάντησε για μένα , κάτι σα...
 βρισιά . Μετά το 1981 όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν πλέον στην εξουσία , ο Αντρέας είπε , «ανοίξετε τις οργανώσεις και γράψετε 200.000 νέα μέλη» . Ήξερε βέβαια πολύ καλά πως οι καιροσκόποι θα έσπευδαν τότε να γραφτούνε στο ΠΑΣΟΚ . Γλείφτες και οσφυοκάμπτες έτυμοι για τη νομή της εξουσίας , ακίνδυνοι και σύμμαχοι του στην παντοκρατορία που ετοίμαζε για τον εαυτό του . Όρισε πρώτο βιολί στα όργανα , τον ετερόφωτο και ακίνδυνο για τον ίδιο Άκη ο οποίος με τη σειρά του με ραβασάκια υπεδείκνυε ποιοι έπρεπε να εκλεγούνε δημοκρατικά στα πόστα . Είδη το 1986 η πλειοψηφία των στελεχών της διοίκησης προερχόταν από τις τάξεις των μετά το 81 πασοκτζήδων και το ΠΣΟΚ είχε μεταλλαχθεί σε άλλη μιά Νέα Δημοκρατία , με ελάχιστα στελέχη του να κάνουν τη διαφορά και με εμένα , λόγω αυτών των ελάχιστων στελεχών , να πιστεύω πως οι άλλοι της Ν.Δ ήταν πάντα πολύ χειρότεροι . Έχοντας αυτή την άποψη είπα κάποτε σε πρώην υπουργό , (κοίταξετε να τα βρείτε με τους εκσυγχρονιστές γιατί έτσι που τρώγεστε δεν ζημιώνετε μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον τόπο , θα ξαναφέρετε την Ν.Δ στην κυβέρνηση ) . Εισέπραξα τότε μια απάντηση από αυτόν που ντρέπομαι να την γράψω και ποιο πολύ ντράπηκα για την νοημοσύνη μου που πίστευα ακόμα στο ΠΑΣΟΚ . Αυτός με έπεισε τελικά πως δύο εντελώς ίδια και απαράλλακτα κόμματα εναλλασσόταν στην κυβέρνηση εις την Ελλάδα ! Και εσείς μένατε πάντα εκεί !
Σοφή μου φάνηκε για τον αυτοσεβασμό μου και αποδείχτηκε τότε η επιλογή που είχα κάνει από το 81-82 να αφουγκραστώ τον ποιητή και να μείνω μακριά από το κόμμα σας , μακριά γενικά από τα κόμματα και έξω από τη μάντρα .
Είχε πει ο ποιητής
«Η μάντρα είν' ο αφίλιωτος οχτρός μας,
την πλατωσιά του κόσμου τη στενεύει,
στριγγλόχορτα φυτρώνουν και γοργόνια
βλαστομανώντας κάτω από τον ίσκιο της·
……….
Το κρίμα εκεί σκορπιός, ποτέ λιοντάρι·
και τον κακό τόνε μολεύει η μάντρα
και βρέφος ο καλός που τον ποτίζει αφιόνι·
δουλεύτε τον ξανά τον κόσμο στη φωτιά,
……. με το σφυρί και με τ' αμόνι.»Κ. Παλαμάς
Πολλοί θα μου θυμίσουν και θα μου καταμαρτυρήσουν ότι και τα τελευταία προηγούμενα χρόνια είχα στηρίξει με αναρτήσεις μου στο διαδίκτυο την υποψηφιότητα του Γιώργου για την ηγεσία του κινήματος . Το έκανα πάλι διότι ο άλλος κατά την άποψη μου ήταν χειρότερος . Εξάλλου έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί είχα γράψει στον ίδιο και σε συνεργάτες του στενούς , να μην θελήσει να φέρει ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία πριν το εξυγιάνει . Ας περίμενε και αν χρειαζόταν ας ξεκινούσε ξανά με το 17% . Δεν με άκουσε , κακό δικό του και δικό μας . Του εξηγούσα παράλληλα ότι την κάθαρση που έπρεπε να κάνειτότε μόνο ο Ηρακλής θα την μπορούσε και ο ίδιος Ηρακλής δεν ήταν . Παρόλα ταύτα τον υποστήριξα και στην υποψηφιότητα του για την πρωθυπουργία . Έχω εξηγήσει και παλαιότερα γιατί το έκανα . Έτσι και αλλιώς εσείς ή οι άλλοι θα κυβερνούσαστε . Αυτό ήταν το εκλογικό σύστημα . Και οι άλλοι μετά και την τελευταία διακυβέρνηση τους, με τα βατοπέδια ,με τους Χριστοφοράκους , τα ηθικά και νόμιμα τους , τα δομημένα ομόλογα και τα τόσα άλλα τους , με είχαν πείσει ξανά πως ήταν πολύ χειρότεροι σας !
Είχα σχημάτισα ξανά την βεβαιότητα και είχα αυτή τη γνώμη που την κρατώ ακόμα . Οι άλλοι παρέμεναν πολύ , οι πολλοί , χειρότεροι σας και ο Γ. Παπανδρέου σεμνός , τίμιος και ευγενής ήταν πολύ καλλίτερος του αντιπάλου του !
Τι σας θυμήθηκα και σας γράφω σήμερα . Μου φταίνε αυτές οι μέρες . Οι μέρες που είναι του Πολυτεχνείου και που σας βρίσκουν να συγκυβερνάτε με την άκρα δεξιά και αναρωτιέμαι . Χρειαζόταν ο αντιστασιακός αγώνας σας στη χούντα . Χρειαζόταν η εξέγερση σας της Νομικής και στο Πολυτεχνείο για να φτάσετε εδώ ; Χρειαζόταν να χάσουμε την Κύπρο , να νεκραναστήσετε τον Εθνάρχη και αυτός με τη σειρά του να νεκραναστήσει τους αποστάτες .
Δεν θα μπορούσατε αυτό που κάνετε τώρα , να το είχατε κάνετε τότε με τον Μαρκεζίνη ή με την ίδια την χούντα και όχι σήμερα με τα τσιράκια της .
Τελειώνοντας θα επικαλεστώ ξανά τον ποιητή αφού τον παραφράσω λίγο και θα σας απευθύνω αυτόν το λόγο σε όσους βρίσκεστε στη στρούγκα της συγκυβέρνησης .
κι οι Πολιτεία σας λημέρι ακάθαρτων,
κι οι Πολιτεία σας ταμπούρι των κιοτήδων·
στη στρούγγα λυσσομάνημα και φαγωμός
λύκων, σκυλιών, προβάτων και τσοπάνηδων.
Γιούχα και πάλε γιούχα σας !....
Διαψεύσετε με εμπράκτως , ποτέ δεν είναι αργά !

11 σχόλια

  1. Ο άλλος που συγκυβερνά όμως σήμερα αποφάσισε να μήν κόβεται το ρεύμα σε όσους δέν έχουν να πληρώσουν το εξοντωτικό χαράτσι, κατήργησε αμέσως δηλαδή ένα απο τα πιό βάρβαρα σοσιαλιστικά μέτρα του νεοσοσιαλιστή Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεωνιδα Ορφανουδακη
    ==
    Ακου ρε δυστυχισμενε ..

    Και οι άλλοι μετά και την τελευταία διακυβέρνηση τους, με τα βατοπέδια ,
    ==
    Ποια βατοπεδια? ΑΚΟΜΑ και το τουρκακι "κ.πεταλωτη" μην χεσω ! παραδεχτηκε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΜΙΑ του δημοσιου απο τα .."βατοπεδια"??


    με τους Χριστοφοράκους ,
    ==
    Α! ειπα να κρατησω καποιους τροπους αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο οταν εχω απεναντι μου
    "σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια"..
    ΠΟΙΟΥΣ "λαδωσε" ο Χριστοφορακος ρε αχρηστο σκυλι??
    Την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια λαδωσε..
    Και επειτα ..
    Στην .."δωροδοκια" εμπλεκονται δυο.
    Αυτος που τα δινει και αυτος που τα παιρνει..
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ η θαπρεπε να διωκονται..
    Ωραια. Εχουμε τον Χριστοφορακο..
    Ο .."αλλος" ΠΟΙΟΝ ΘΑ .."θυσιασει" η αλητοσυμμορια πασοκο-σκυλια??
    Κανενα!ΚΑΝΕΝΑ!! το ειδαμε!
    Γιατι φοβουνται οτι θα κανει αποκαλυψεις.. Και ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ετσι η αλλιως μπλεγμενα..

    τα ηθικά και νόμιμα τους ,
    ==
    "ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ" ειπε ο Κ.Καραμανλης ..
    Το .."ηθικο" το προσθεσε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια,με τα πληρωμενα "αλητες ρουφιανοι δημοσιοκαφροι" τενεκε..

    τα δομημένα ομόλογα
    ==
    Τι λεει αυτο το παρασανταλο "υπουργος" κοινωνικων ασφαλισεων "κ.κουτρουμανη" μην χεσω,επ αυτου??
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ????
    Την εβαλε καποιος αλλος??

    και τα τόσα άλλα τους , με είχαν πείσει ξανά πως ήταν πολύ χειρότεροι σας !
    ==
    Σε επεισαν? Ω! πρεπει να ..δυσκολευτηκαν πολυ ..
    Εισαι σπιρτο! πως τα καταφεραν??
    Ουστ

    Γ. Παπανδρέου σεμνός , τίμιος και ευγενής ήταν πολύ καλλίτερος του αντιπάλου του !
    ==
    Ξεχασες(!!) και καποιες αλλες ιδιοτητες αυτουνου!!
    Οτι ειναι ηλιθιος.
    Οτι εχει μυαλο μικρου παιδιου.
    Οτι δεν ξερει ΟΥΤΕ να διαβασει Ελληνικα.
    Οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ποδηλατο.
    Οτι "ειπαν οτι ξερει να οδηγει αυτοκινητο ΜΟΝΟ του"!!
    ΟΥΤΕ αυτοι οι πουστηδες δεν το πιστευουν!!
    Οτι μπορει το ηλιθιο βλακογιοργο ειναι σε θεση να οδηγησει αυτοκινητο..
    Οχι Οχι δεν ειναι δυνατον...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πασοκια πεθαινει τελευταια..
    ξεκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΛΕΩΝΙΔΕ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ. ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος πραγματικός αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα συγκυβερνά βρε πανύβλακα; Οι αληθινοί αγωνιστές ιδιώτευσαν πριν από σένα. Εκτός άν θεωρείς αγωνιστές τους εκφωνητές του ραδιόφωνου του Πολυτεχνείου. Η Ιστορία δεν γράφεται από γενιές. Από την σύγκρουση συμφερόντων γράφεται. Έχεις λογαριάσει ποια συμφέροντα προώθησες εσύ με τις επιλογές σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναβρασμός επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει τον Πάνο Καμμένο από την Κ.Ο., ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ από το κόμμα, όπως έπραξε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη. Η διαφορετική αντιμετώπιση που επιφύλαξε ο πρόεδρος της ΝΔ στις περιπτώσεις των Καμμένου και Χατζηγάκη έχει φέρει στο προσκήνιο της δημόσιας -πλέον- συζήτησης τον ανοιχτό πόλεμο μεταξύ των μετριοπαθών του κόμματος και της λαϊκής Δεξιάς.

    Το ζήτημα, λοιπόν, που έχει ανακύψει δεν αφορά τόσο αυτή καθαυτή την διαγραφή Καμμένου, καθώς θεωρούνταν αναμενόμενη, αλλά την επιλογή της ηγεσίας της ΝΔ να μην τον διαγράψει ΚΑΙ ΑΠΟ το κόμμα, όπως έπραξε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη.

    Η διαφορετική αντιμετώπιση που επιφύλαξε ο πρόεδρος της ΝΔ στις περιπτώσεις των Καμμένου και Χατζηγάκη προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί μιλούν για «Δύο μέτρα και Δύο σταθμά».

    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές της λεγόμενης «μετριοπαθούς» πτέρυγας, θεωρούν εσφαλμένη την απόφαση της διαγραφής Χατζηγάκη και βρίσκονται σε θέσεις μάχης για ανοικτό πόλεμο με τα στελέχη της λαϊκής Δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

    Εκνευρισμό έχει δημιουργήσει στους συνεργάτες του Α. Σαμαρά, η ξαφνική και εντελώς αναίτια επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί μέσα από το Βήμα fm στον Φαήλο Κρανιδιώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Συνεργάτες του Α. Σαμαρά διέρρεαν ότι η επίθεση του Κ. Μητσοτάκη σχετίζεται...με την επαναφορά σε εσωκομματικό επίπεδο της συζήτησης περί "φιλελεύθερων" και "λαϊκών" μέσα στη Νέα Δημοκρατία, με στόχο τη δημιουργία εσωκομματικών πονοκεφάλων στον Α. Σαμαρά και τη δημοσιοποίηση ρεπορτάζ στα Κυριακάτικα φύλλα για την ύπαρξη πολλών τάσεων μέσα στη Ν.Δ.

    "Το κόλπο είναι παλιό και το δίδαξε ο πατέρας στον υιό" σχολίαζε στο Fimotro, στενότατος συνεργάτης του Α. Σαμαρά για την επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη...

    ΠΟΥΣΤΙΕΣ δηλαδή
    Του επίτημου του ΠΑΣΟΚ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ..........ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΟΥ +
    ΒΑΜΠΙΡ
    φτου..φτού....ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΗ Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

    Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

    Εσείς, γαμημένοι «νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιαζόσταν ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνιόταν το «κοκό», πηγαίνατε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζατε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζονταν τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

    Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

    Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

    Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια, ανούσια και απεχθή παρουσία και ύπαρξη σας…

    Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

    Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
    Δεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ!

    ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    Υπάρχει πρώην υπουργός που θέλει να δει τον Καραμανλή και αποφεύγει την συνάντηση μαζί του ο πρώην πρωθυπουργός; Υπάρχει.
    Ο Γ. Σουφλιάς που τηλεφώνησε χθες στον ίδιο τον Καραμανλή και ζήτησε να τον δει.
    Το απέφυγε ευγενικά ο πρώην πρωθυπουργός.

    Ξέρετε... γιατί;
    Γιατί ξέρει ότι ο Σουφλιάς τίποτε δεν κάνει στην τύχη.

    Παίρνει πρωτοβουλία να τον δει, ενδεχομένως και εν γνώση του Μητσοτάκη για να διαρρεύσει μετά ότι υπάρχει κινητικότητα στη Νέα Δημοκρατία με επικεφαλής τον Καραμανλή.
    Αλεπού σε αυτά ο Σουφλιάς.

    Και ο Καραμανλής όμως επίσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΗ Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    *********************************

    Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

    Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

    Εσείς, γαμημένοι «νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιαζόσταν ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνιόταν το «κοκό», πηγαίνατε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζατε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζονταν τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

    Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

    Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

    Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια, ανούσια και απεχθή παρουσία και ύπαρξη σας…

    Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

    Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
    Δεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !


    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας,
    ένας πραγματικός μαλάκας",

    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.
    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση