GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τον Περιφερειάρχη...

Από το  voliotaki.blogspot.com ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ , ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΩΣΤΕ Ε...


ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΩΣΤΕ ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΟΓΚΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΑΘΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ...
ΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...!!
ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΤΩΡΑ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΡΙΝΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΘΕΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΩΣΤΟΣΟ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΕΙΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ.
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΡΙΝΗΣ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΠΑΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ: ΤΟ ΠΗΛΙΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΟΠΑΝΑΣ.
ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ: ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΑΝΑΣ, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ, ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, ΤΟΤΕ, ΝΑΙ, ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΛΙΟ.
ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ. ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ...;;

2 σχόλια

  1. ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ , ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΟ
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται.
    Ο μπεγλίτης ο πρών υπουργός Αμυνας δήλωσε ότι για δεκαπέντε χρόνια οι προμήθειες του στρατού είχαν και κάτω από το τραπέζι νταραβέρι, φάε και συ δώσμου και μένα. Βέβαια δεν τον τιμά που το αποκαλύπτει τώρα που τον άλλαξαν και περισσότερο τι έκανε γι΄αυτό μετά που αντικατέστησε τον βαγγέλα ο οποίος θέλει το δακτυλίδι του ποδηλάτη για τα ηγετικά του χαρίσματα.
    Μα δε μου λες βαγγέλα ήσουνα και εσύ μέχρι το καλοκαίρι στο γραφείο αυτό να ελέγχεις τα του στρατεύματος. Τι έκανες για να μπεί τάξει ; Ή μόνο στην παραγραφή τον κακούργημα των με τον Νόμο σου αυτό μπορείς μόνο να προσφέρεις στον έρμαιο αυτό τόπο ; Μα ήρθε και έδεσε το τι είσαι. Κόβετε καθίκια την σύνταξη των 300 ευρώ αδιαφορώντας το πως θα ζήσει αυτός ο δόλιος ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ, ξευτιλισμένοι και έφτιαξες γραφείο με 900.000 ευρώ ρε μασκαρά ηγέτη της καταστροφής. Σε πίστεψα μασκαρά και με απογοήτευσες, ξευτιλισμένε. Ο τόπος λεηλατήθηκε, φτάνει πια από σωτήρες , μας έχουν στοίχιση αρκετά κάτι τέτοια σκουπίδια.
    Αβραμόπουλε ήσουν στο Υγείας για δυο θητείες. Γινόντουσαν τα !!! αίσχη. Το αλισβερίσι αφησε εποχή. Τα νοσοκομεία προμηθεύονταν φάρμακα με τιμή που είναι για τον εισαγγελέα, κάποια απ΄αυτά και 20 φορές πάνω απ΄ότι δίνονταν σε άλλες χώρες. Δεν θέλουμε άλλο την καθοδήγηση σου, ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοιους.
    Τα καμένα χαρτιά να απομακρύνονται από την πολιτική. Τέτοιους έχουμε και χρεοκοπήσαμε, έντιμους πολιτικούς χρειάζεται ο Τόπος. Φύγετε σκουπίδια, δεν μας χρειάζεται η «εντιμότητα σας», χρεοκόπησε ο Τόπος μας. ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ……………. ΟΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ......τρέξε

    Στην Ιπποκρατους δινουν υλικα
    κατεδάφισης δωρεάν.

    Το μπουρδέλο κατεδαφίζεται με βαριοπούλες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τα ποντικια βγαίνουν απο τις τρύπες τους και τρέχουν μερικά απο αυτά ειναι λαδωμενα απο το πολυγερμανικο λάδι του στρατηγου που τα ταιζε.

    Αλλα φορανε ακόμα παμπερς απο τις κουτες που ξεμειναν κατι χρόνια εκεί.
    Μερικά έγιναν σαν βουβαλια και κλανουν οπου βρεθουν σε καναλια στον δρόμο και χέζονται επανω τους.

    - Υπάρχουν σοσιαλιστικά κειμήλια έγγραφα σε ρολλα χαρτιού υγείας όπως η διακυρηξη της 3ης του Σεπτεμβρη του Νοεμβρη του Οκτωβρη και γενικά όλου του χρόνου οσοι πιστοί τρέξτε να προλαβετε έχουν ιστορική συλλεκτική αξία όπως τα τεύχη του Αστερίξ.

    - Υπάρχουν όλοι οι βαθυστόχαστοι λόγοι του πιο μεγάλου στοχαστη οραματιστή και λογιου ΓΑΠ στην άπταιστο σουαχίλι και αραμαική.
    Ο πολιτικός λόγος των κειμένων του ΓΑΠ είναι κατι αντιστοιχο του Πλατωνος πολιτεια σε αξία. - Χωριζεται σε 4 ενότητες.
    Η πρωτη ειναι η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,
    η δευτερη είναι ΓΑΠ ΠΕΛΑΤΕΙΑ,
    η τρίτη είναι ΓΑΠ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    και η τέταρτη ΓΑΠο ..ΤΙΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Προλαβετε γιατι πλησιάζει ο Καραβαγγος κατα τον Φλεβάρη και κρατάει βαριοπουλα και στουπί θα χαθούν ιστορικά εγγραφα μεγάλης πολιτικής σημασίας και διαφώτισης.

    - Υπάρχει και αρχειο εικόνων και βιντεο όπου μπορειτε να θαυμάσετε το μεγα εργο των πράσινων τρωκτικών Πράσινες καρτες καρτες κλαδικων λίστες διορισμών βιντεο με ρεψιματα και κλασιματα από σπουδαίους πολιτικούς.

    - Λογιστικα βιβλία όπου αναγράφονται όλες
    οι τιμιες κλεψιές χορηγιες και δωρεές.
    Δανεια !!!!
    Δανεια μέχρι με λήξη το τέλος του αιώνα
    και εγγυητή τον μόνιμο μαλακα λαό.

    - Συλλεκτικά κουπιά κανό ποδήλατα όργανα γυμναστικής στολές, κολάν, σήματα, ηλιοι, πενταλφες, σημαντικής αξίας.

    - Όλη η σειρά 10 τομοι περίπου ο δεκαλογος
    του καλού απατεώνα ψεύτη και κλέφτη.
    Όλη η σειρά πως να γίνεται πρωθυπουργός σε μια χωρα ηλιθίων ακόμα και αν είσαι πανηλίθιος.

    Αυτα τα καπάρωσε ο Αδωνις και θα τα πουλήσει με δώρο το δοκιμιο " η ακρατη δημοκρατία του Χιτλερ", όπου θα περιέχει και εισαγωγική σημείωση από τον μακαρίτη Παπαδόπουλο με θέμα Ελευθερία και δημοκρατία.

    - Υπάρχει πλούτος τρέξτε να προλαβεται έχει
    και πολλες φωτογραφιες σεξουαλικού περιεχομένου από ολα τα τσόκαρα που παρέλασαν από εκεί.
    Ιστορικό αρχείο κατι σαν το top model.


    - 90 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ.. ΕΡΧΕΤΑΙ
    ΜΕ περισσότερη ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση