GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΑΡΧΗΓΟ...

"Πού θέλετε να μετατεθείτε, όταν γίνουμε κυβέρνηση"; Από το Diktiospartakos.blogsppot.com Στην Αχαΐα φαίνεται ότι οι βουλευτέ...


"Πού θέλετε να μετατεθείτε, όταν γίνουμε κυβέρνηση";

Από το Diktiospartakos.blogsppot.com

Στην Αχαΐα φαίνεται ότι οι βουλευτές της ΝΔ φέρονται σαν να βρίσκονται προ των Πυλών της εξουσίας και τάζουν Ρουσφέτια. Σύμφωνα με δημοσίευμα «Αν είσαι ναύτης, υπαξιωματικός ή αξιωματικός του ΠΝ και δεν είσαι από την Αχαΐα καλό είναι να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα εκεί για να σωθείς δύο μήνες και να επιλέξεις εσύ το πού θέλεις να υπηρετήσεις. Το σύστημα θα λειτουργήσει αυτόματα. Με το που εγγραφείς στους εκλογικούς καταλόγους σίγουρα θα δεχτείς τηλεφώνημα (γιατί έτσι γίνεται με τους μέχρι τώρα Αχαιούς) από το περιβάλλον του εν δυνάμει υπουργού για το που θα ήθελες να τοποθετηθείς με το που αναλάβει την εξουσία η ΝΔ».
Και μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που...
τα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, υπεύθυνα για όλα τα δεινά που μαστίζουν το λαό μας, διαπραγματεύονται σκληρά μεταξύ τους για να σχηματίσουν κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», για να μας Σώσουν. Με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο, μυστικοσύμβουλο του Γ.Παπανδρέου, εκπρόσωπο των τραπεζών, τον άνθρωπο που μαζί με τον Σημίτη έστησαν την Απάτη του Χρηματιστηρίου, έφτιαξαν τα ψεύτικα στοιχεία για να μπει η Ελλάδα στο ΕΥΡΩ. Και όλοι αυτοί που στην Ε.Ε. κατηγορούν τον ελληνικό λαό για την απάτη, φέρνουν τον Απατεώνα για να επιβάλλει την αντεργατική λαίλαπα της Δανειακής Σύμβασης!
Όλοι οι παραπάνω χειρισμοί αποκαλύπτουν ότι τα αστικά κόμματα εξουσίας, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς, εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου και τους τοκογλύφους, επιβάλλοντας εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, χρησιμοποιώντας τον εργαζόμενο λαό μας ως καύσιμη ύλη για το ξεπέρασμα της τεράστιας καπιταλιστικής κρίσης και τους νέους γύρους αστικής ανάπτυξης, βαθαίνοντας τις κοινωνικές ανισότητες.
Μέσω όμως του διεφθαρμένου καθεστώτος των πελατειακών σχέσεων διατηρούν το προνόμιο εξαγοράς και υφαρπαγής της ψήφου. Το αμαρτωλό παρελθόν της διακυβέρνησης ΝΔ, ιδιαίτερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, δείχνει το δρόμο στο πρόστυχο αύριο που σχεδιάζουν.
Ποιος ξεχνά άλλωστε τη διακυβέρνηση των Σπηλιωτόπουλου-Β.Μεϊμαράκη-Μιχαλολιάκου στο ΥΕΘΑ;
Όταν κατηγορούσαν τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ για τις αμαρτωλές συμβάσεις των αντιαεροπορικών ΤΟR μέχρι να επισκεφτούν τη Ρωσία, ενώ στην επιστροφή τους κουβαλούσαν νέες παραγγελίες του ίδιου οπλικού συστήματος.
Στο τραγικό δυστύχημα του Σινούκ με τον πατριάρχη, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να συγκαλύψουν τις δολοφονικές ευθύνες της κατασκευάστριας εταιρείας, ενώ το ΓΕΣ, είχε δεχτεί δραματικές προειδοποιητικές επιστολές αρμόδιων αξιωματικών για τα συγκεκριμένα ελικόπτερα και τα προβλήματα που εμφανίζουν!
Ποιος ξεχνά τον ΟΝΝΕΔΙΤΗ φαντάρο με το λάπτοπ που στεγάζονταν σε γραφείο δίπλα στο γραφείο του Β.Μεϊμαράκη στο Πεντάγωνο, καταγράφοντας τις απαιτήσεις της γαλάζιας γενιάς, ώστε ο ΥΕΘΑ να προβεί σε χιλιάδες ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ των βυσμάτων της ΟΝΝΕΔ από τον Στρατό Ξηράς στην Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό. Να θυμηθούμε τις μεταθέσεις ναυτών από τον Μιχαλολιάκο ώστε ανεμπόδιστα να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, που όλων τυχαίως συνέπιπταν με την εκλογική περιφέρεια του υφυπουργού;
Μ' αυτά και μ' αυτά όμως επί κυβερνήσεων ΝΔ οι αυτοκτονίες φαντάρων-στελεχών απογειώθηκαν, φτάνοντας σε ύψη ρεκόρ καθώς σημειώνονταν μια απόπειρα αυτοκτονίας κάθε 15 μέρες!
Αλλά και οι Απόστρατοι δεν έχουν παράπονο. Όσους δεν ανακάλεσαν στην υπηρεσία, τους έχωσαν σε διοικητικές θέσεις του Ευρύτερου Δημόσιου τομέα και σε Οργανισμούς, για να γεύονται εξουσία και υψηλούς μισθούς.
Μα θα πείτε, αυτά είναι παρελθόν. Η ΝΔ άλλαξε. Ο Σαμαράς έχει άλλα ήθη και αξίες.
Ναι, πως.
Αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του υπεύθυνου τομέα Άμυνας της ΝΔ Μαργαρίτης Τζήμας, γνωστού και ως ΠΡΟΣΤΑΤΗ του Πελατειακού Συστήματος που φέρνει τεράστια εμπόδια στον περιορισμό των εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων, ΔΙΩΚΤΗ του Συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις, που ενεργοποίησε και ανατροφοδότησε τον συντηρητικό και αντιδραστικό θεσμό των Ενώσεων Αποστράτων ώστε να διεισδύσει κομματικά διαμέσου αυτού σε όλο το φάσμα των μονίμων, καταλαβαίνουμε τι έχει να συμβεί αν επανέλθει η ΝΔ στην εξουσία.
Πρόσφατος είναι ο Σκυλοκαβγάς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, που έκρυβε και την επιθυμία κομματικού ελέγχου και χειραγώγησης των στρατιωτικών.
Μόνη απάντηση σε όλα αυτά, η ανάπτυξη Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Η διεκδίκηση και δραστηριοποίηση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ και στις Ένοπλες Δυνάμεις.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

21 σχόλια

  1. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ.ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΟΥΣ.ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΕΤΟΥΣ ΑΡΧΗΣΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΟ 2004 ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΦΕΚ Δ 96 ΟΤΙ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΕΛΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ .ΔΗΛ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΣΩ ΔΕΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΑΣ ΤΕΛΗ ΜΕΣΩ ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιδού...ό ΜΑΛΑΚΑΣ !!! _______________________

    Ή πρώην του γυναίκα τόν σούταρε,γιατί τόν τσάκωσε νά τήν τραβάει μέσα στό pc-room ένα πρωινό!!!

    Ο πατέρας του,ό ΣΑΠΙΟΣ,τόν σούταρε από τόν υπουργείο παιδείας έν μία νυκτί καί μέσω τών ΜΜΕ!!!

    Οί ευρωπαίοι,στήν σύνοδον τών Καννών/G20,τόν σούταραν καί παρ΄ όλίγον ό Sarkozy νά τόν πλακώσει καί στά
    π
    ο
    υ
    τ
    σ
    οσκάμπιλα!!!!

    Ό Ελληνικός Λαός τόν σούταρε,
    ενώ πήρε καί τήν ψ(ό)φον εμπιστοσύνης
    από τά πράσινα λαμόγια-ερπετά zivagos lamogios pasokus-pasokus,αφού επί δύο χρόνια είχε ταλαιπωρήσει καθ΄ υπέρβαση,
    τήν Χ(ΕΙ)ΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΡΦΑΝΑ
    καί τόν Ελληνικό Λαό βεβαίως-βεβαίως!!!!!

    Τώρα τά συντρόφια του,πράσινα λαμόγια zivagos lamogios pasokus-pasokus,ετοιμάζονται νά τόν σουτάροιυν καί από τήν θέση τού προέδρου τού ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΑΦΙΑ ΑΕ!!!!

    Τελικά αυτός δέν είναι πολιτικός αλλά τό
    ## ΠΕΤΣΑΚΙ ## τής κοινωνίας,
    γιά νά παίζουμε ## ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΗΔΟΝ ##!!!!

    _____________________________
    Ρέ μαλάκες ΜπΑΤσόκοι-στόκοι,
    αυτόν τόν μαλάκα ψηφίσατε ????
    ΣΤΟΚΟΙ.

    Οι ενίοτε "εξουσίαν σκαρφιζόμενοι" Πασόκοι . .
    Όπως και να τους δεί κανείς, σαν υπουργούς (παπλωματάδες/ο τραβών
    το πάπλωμα) ή σαν κίνημα (Πασοκ/υφαντουργείο) έχουν κάθε γαμημένη φορά πρόβλημα με το πως
    θα γίνουν οι επόμενες εκλογές, είτε αυτές είναι εθνικές είτε ενδοκομματικές.

    Την μεγαλύτερη πλάκα όμως έχει το θράσος με το οποίο επιτηδεύονται ν' αλλάζουν και τους όρους του παιχνιδιού, πάντοτε την τελευταία στιγμή, ετσι ωστε το σοκολατάκι να έρθει απ' την μεριά τους.

    Άκόμη και τον Παπούλια βάζουν στην κούνια αν χρειαστεί.
    __________________________________________
    Υπάρχουν πέντε πράγματα στον κόσμο που δεν αξίζουν κανένα έλεος:
    η υποκρισία
    η απάτη
    η πουστιά
    ο ΓΑΠ και
    σύσωμο το Πασόκ ).___________________ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπάρτακοι
    Αν διάβαζε ο Ακης τις μαλακίες που κατεβάζετε,
    απο τα γέλια θα σήκωνε στο πόδι όλη την Αρεοπαγίτου . .

    "Αράξατε . ."

    --Βόγλης ο Κηφισεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.18
    Μαλλον απο άγριο βιασμό ήρθες στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Παπανδρέου στο Spiegel.
    " Εχω ευθύνη
    για τα λάθη που έγιναν""





    ..Και η φύση το ίδιο





    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μπονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μπονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΔΙΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΗΝΗ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΑ ΨΞΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙ ΝΔ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΝ ΤΟ ΑΣΕΠ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ - ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ με το σύνθημα
    ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΥΦΛΑ
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΕΣΥ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.


    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    Και που'σαι, αν αποφασίσεις για Κούβα, πάρε μαζί σου μερικά σανίδια για σχεδία (Cuba is just 90 miles off the southern tip of Florida) και μιά πυξίδα (αν και την πυξίδα δεν θα την χρειαστείς ακολούθησε τους άλλους).

    --συντροφικά, Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο μέτωπο της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των Φαρμακοποιών τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Η ΔΗΘΕΝ «απελευθέρωση» που νομοθέτησε για τα Φαρμακεία ο κύριος... Α. Λοβέρδος είναι εφάμιλλη της δήθεν «απελευθέρωσης» που επιχείρησε να κάνει ο κύριος... Δ. Ρέππας στα ταξί. Δεν άλλαξε τίποτε και οι νέοι άνεργοι Φαρμακοποιοί πρέπει να περιμένουν χρόνια και να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να ασκήσουν ελεύθερα το επάγγελμά τους, όπως έχουν αυτονόητα το ιερό δικαίωμα της εργασίας από το Σύνταγμα και την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2011. . Εσείς φασιστάκια, ακόμα κάνετε πλάτες... στον κύριο... Κ. Λουράντο; Να του κρατάτε καλά τα... αρχεία... του παρακαλώ..! Υπαλληλίσκοι... του Π.Φ.Σ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ.. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ..ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ.. ΑΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ..ΛΑΟΣ.. -ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΩΡΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Γιώργος και το πράσινο παπάκι..

    Ενα μόνο ;
    Να δείς πόσα παπάκια θα πάρει στις εκλογές...

    Αυτος το πρασινο παπακι
    κι εμεις το πρασινο αγγουρι...

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ......ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !

    Αρε ζώωωωωαα τι ψηφίζατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΥΘΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΟΣΥΝΔΙΑΚΛΙΣΜΟ. ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΕΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΤΟΣΥΝΔΙΑΚΛΙΣΜΟ=ΑΛΗΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατέστρεψε τη χώρα και χαβαλεδιάζει κι από πάνω
    -----------------------------------------------
    Όπως γράψαμε την Παρασκευή το βράδυ,
    ο ΓΑΠ πέρασε μια βόλτα απ' το συνέδριο των Πρασίνων της Γερμανίας προκειμένου να τους λύσει τα προβλήματα.

    Μετά από μια απελευθερωμένη ομιλία για πολυπολιτισμική κοινωνία, είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ κ.λπ. και αφού οι αργόσχολοι τον χειροκροτούσαν όρθιοι...

    0 Τούρκος Πρόεδρός των Πρασίνων, Cem Ozdemir, του έκανε ένα δώρο και έσκασαν στα γέλια.

    Δείτε τι του έδωσε:
    ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Π@.Π@.Ρ@.ΚΙ..... !!!

    Ο Γιώργος με το πράσινο παπάκι..
    κι εμεις το πρασινο αγγουρι...

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
    ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ......ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !

    Αρε ζώωωωωαα τι ψηφίζατε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!

    ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΣ!!

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!! ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση