GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το κυνικό νόημα του ελληνικού δράματος...

Tης Ε. Παπαδάκη Η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να αναγγείλει ως πρωθυπουργός της χώρας δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της νέας δα...

Tης Ε. Παπαδάκη

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να αναγγείλει ως πρωθυπουργός της χώρας δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της νέας δανειακής σύμβασης, μόλις είχε συναποφασίσει για την κατάρτισή της στη σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης, προκάλεσε τις γνωστές αντιδράσεις που τον ανάγκασαν μέσα σε τρεις μέρες να το αποσύρει. Δεν πρέπει να είχε σταθμίσει σωστά ούτε τον κλονισμό που θα επέφερε στις αγορές σε παγκόσμια κλίμακα πλήττοντας και άλλες ευάλωτες οικονομίες – ας σημειώσουμε εδώ μόνο το παράπονο του εκπροσώπου της κυβέρνησης Θαπατέρο: «κακά νέα για την Ισπανία, κακά νέα για την Ευρώπη», είπε βλέποντας τα...
spreads να εκτοξεύονται. Αλλά ούτε τη σκλήρυνση των Ευρωπαίων ηγετών απέναντι στη χώρα μας, οι οποίοι, εγκαταλείποντας κάθε ρητορική αλληλεγγύης, πέρασαν στον ανοικτό εκβιασμό, μαζί και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για την έκτη δόση, μας διατυπώνουν πια τελεσίγραφο να υλοποιήσουμε τη συμφωνία ως έχει, αμέσως. Ούτε, τέλος, την έκταση της δυσφορίας και της ανησυχίας μέσα στην Ελλάδα, στο ίδιο του το κόμμα.
Αλλά όσο κι αν ατύχησε, η πρωτοβουλία Παπανδρέου πυροδότησε μια διεθνή συζήτηση για την υπόσταση της δημοκρατίας στον κόσμο που κυβερνούν οι αγορές. Βρήκε υποστηρικτές, όχι μόνο μεταξύ φίλων και ομοϊδεατών του, όπως, για παράδειγμα, ο Ρόμπερτ Ράιχ, ο προοδευτικός υπουργός Εργασίας της πρώτης κυβέρνησης Κλίντον, καθηγητής στο Μπέρκλεϊ σήμερα, που θα ήθελε να είχε μιμητές στις ΗΠΑ. Ή ο Άντονι Μπαρνέτ της ιστοσελίδας openDemocracy, ο οποίος την εισέπραξε σαν «ανάσα δημοκρατίας στην κρίση του ευρωπαϊκού νομίσματος και απόπειρα ειλικρίνειας».
Απέχοντας από αξιολογικές κρίσεις ο διευθυντής του Brugel Ζαν Πιζανί-Φερύ, κατά κανόνα αυστηρός απέναντι στη χώρα μας, αναγνώρισε ότι το δημοψήφισμα ήταν εισβολή της πολιτικής σε μια διαδικασία τεχνοκρατική. «Ήταν αναπόφευκτο», είπε σε συνέντευξή του στη Le Monde, «κάποια στιγμή η πολιτική να εκδικηθεί».
Μέσα στην επικρατούσα κατακραυγή, εγκωμιάστηκε ωστόσο από σοβαρούς σχολιαστές σε ένα ευρύ φάσμα του Τύπου. Έτσι ο Φρανκ Σιρμάχερ, εκδότης τηςFrankfurter Allgemeine Zeitung, μιας μεγάλης φιλελεύθερης, κεντροδεξιάς εφημερίδας, που μάχεται κατά της μετατροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε «Ένωση Μεταβιβάσεων Πόρων» (όπου οι πλούσιοι πειθαρχημένοι Γερμανοί θα πλήρωναν για τα χρέη άλλων), επεσήμαινε την 1η Νοεμβρίου: «Ο υποτιθέμενος ορθολογισμός χρηματοοικονομικών διαδικασιών βοήθησε να αναδειχτεί το αταβιστικό υποσυνείδητο. Το να μπορεί κανείς να βρίζει χώρες ολόκληρες τεμπέληδες και απατεώνες, έμοιαζε να είχε ξεπεραστεί οριστικά με το τέλος της εποχής του εθνικισμού. Τώρα η συμπεριφορά αυτή είναι πάλι εδώ, με μιαν υποτιθέμενη 'λογική' στο πλευρό της. Η διαστρέβλωση του κοινοβουλευτισμού από την εξαναγκασμένη συμμόρφωση στις αγορές δεν νομιμοποιεί μόνο τον λαό ως 'έκτακτο νομοθέτη', στην περίπτωση της Ελλάδας επιβάλλει αυτήν την έκφραση βούλησης». Και προσέθετε: «Ο Παπανδρέου δεν πράττει ορθά μόνο αναθέτοντας το καθήκον στον λαό. Δείχνει επίσης ένα δρόμο στην Ευρώπη. Γιατί στη νέα αυτή κατάσταση η Ευρώπη θα έπρεπε να κάνει τα πάντα για να πείσει τους Έλληνες γιατί ο δρόμος που υποδεικνύει είναι ο σωστός. Και θα έπρεπε τότε να πείσει και τον εαυτό της».
Πολύ πιο πέρα προχωράει όμως ο κορυφαίος φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας, απαντώντας στον Σιρμάχερ χθες με τίτλο «Σώστε την αξιοπρέπεια της Δημοκρατίας». Σαρκάζοντας τις «ανεγκέφαλες αντιδράσεις των πολιτικών μας ελίτ στην πρόθεση του Παπανδρέου να βάλει τον ελληνικό λαό μπροστά στην απελπιστική επιλογή μεταξύ πανώλης και χολέρας», γράφει: «Οι κύριοι παίκτες στη σκηνή της κρίσης της Ε.Ε. και του ευρώ, που από το 2008 σπαρταρούν πιασμένοι στις πετονιές της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας, φουσκώνουν αγανακτισμένοι ενάντια σε έναν συμπαίκτη ο οποίος τολμά να αερίσει το πέπλο πάνω από τους τάχα μυώδεις αγώνες τους». Αυτός στο μεταξύ κάμφθηκε, αλλά ο Χάμπερμας μας καλεί να διδαχθούμε από το έργο. "Ενόψει της επικείμενης κατάρρευσης της κυβέρνησης Παπανδρέου" το ευρώ ανέβηκε, μετέδιδε το Reuter’s, οι δείκτες των μετοχών στα ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια επίσης. Αποκαλύφθηκε έτσι «το κυνικό νόημα αυτού του ελληνικού δράματος - λιγότερη δημοκρατία είναι καλύτερη για τις αγορές».
Και εξηγεί: «Σε φιλελεύθερα συγκροτημένα κράτη που φορολογούν πάντοτε υπήρχε μια σχέση έντασης μεταξύ δημοκρατίας και καπιταλισμού. Δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις μπορούν να κερδίσουν και να διατηρήσουν νομιμοποίηση μόνον εφόσον ανιχνεύουν ευφυώς τους δρόμους όπου οι επιταγές των δύο πλευρών μπορούν κάπως να έρθουν σε ισορροπία - οι προσδοκίες κέρδους των επενδυτών και οι προσδοκίες των ψηφοφόρων που θέλουν το βιοτικό τους επίπεδο, η κατανομή του εισοδήματος και η κοινωνική ασφάλεια να εξελίσσονται κάπως καλά. Αλλά το χαρακτηριστικό των εποχών κρίσεων είναι ότι τέτοιοι δρόμοι κλείνουν. Και τότε οι πολιτικοί πρέπει να δηλώσουν το χρώμα τους. [...] Πολιτικοί που φορτώνουν την τραπεζική κρίση στα υπερχρεωμένα κράτη και επιβάλλουν σε όλη την Ευρώπη προγράμματα λιτότητας αδιαφορώντας για τις απώλειες βλέπουν μόνο τη μία πλευρά. [...] Το νόμιμο αίτημα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες της ευημερίας να μην υπάρχει δίπλα στον ιδιωτικό πλούτο δημόσια φτώχεια και περιθωριοποιημένος φτωχός πληθυσμός δεν απαξιώνεται επειδή το πλεόνασμα ρευστού κεφαλαίου αναζητεί ευκαιρίες τοποθέτησης και κάποτε τα κέρδη πρέπει να ‘απορροφηθούν’ εις βάρος των πολιτών».
«Ο Παπανδρέου κατάφερε για μια στιγμή τρόμου να επαναφέρει την κεντρική σύγκρουση, μετατοπισμένη σήμερα σε απροσπέλαστες διαπραγματεύσεις μεταξύ ευρω-κρατών και τραπεζιτών, στο φως εκείνου του στίβου όπου οι θιγόμενοι μπορούν να γίνουν συμμετέχοντες. Ακριβώς όταν η επιλογή υφίσταται μόνο μεταξύ πανώλης και χολέρας, δεν πρέπει η απόφαση να λαμβάνεται πάνω από τα κεφάλια ενός δημοκρατικού πληθυσμού. Δεν είναι μόνο ζήτημα δημοκρατίας, εδώ διακυβεύεται η αξιοπρέπεια. [...] Δεν θα έπρεπε ο πληθυσμός της Ελλάδας να ψηφίσει έστω εκ των υστέρων για μιαν απώλεια κυριαρχίας που, όπως και στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία, είχε επισυμβεί ήδη προ πολλού με τις επιταγές της τρόικας Ε.Ε., ΔΝΤ και ΕΚΤ;».
Θεωρώντας ωστόσο ότι οι αλλεπάλληλες διασώσεις χρεωμένων χωρών απλώς αναβάλλουν το πρόβλημα, ο Χάμπερμας επανέρχεται στο αίτημα ενός Συντάγματος για την Ευρώπη. «Η ελληνική καταστροφή είναι μια σαφής προειδοποίηση ενάντια στο μετα-δημοκρατικό δρόμο που άνοιξαν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί», λέει. «Η συγκέντρωση της ισχύος σε ένα διακυβερνητικό συμβούλιο των πρωθυπουργών, που επιβάλλουν τις συμφωνίες τους στα εθνικά κοινοβούλια, είναι ο λάθος δρόμος. Μια δημοκρατική Ευρώπη, που δεν χρειάζεται να πάρει τη μορφή ομοσπονδιακού κράτους, πρέπει να έχει άλλη όψη».
Εδώ περιγράφει τους πολιτικούς που θα απαιτούσε μια πρωτοβουλία σε τέτοια κατεύθυνση, μακριά από τη ρουτίνα του οπορτουνισμού της ισχύος, που θα έπαιρναν ρίσκα και θα μιλούσαν στο πρώτο πρόσωπο για να πείθουν τους πολίτες, δεν θα κλείνονταν σε ένα αυτοαναφορικό σύστημα, καταλαβαίνοντας τους γύρω τους διοικητικά μόνο, ως δεξαμενή ψήφων. Διαφορετικά αυτό που θεωρείται αυτονόητο στη δημόσια σφαίρα μπορεί να το αλλάξει μόνο ένα κοινωνικό κίνημα. Όποιος παρακολουθήσει τον αμερικανικό Τύπο, θα εκπλαγεί με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το “Occupy Wall Street”, καταλήγει ο Χάμπερμας.

Δημοσιεύτηκε στην Αυγή, στις 6 Νοεμβρίου 2011
*Ο τίτλος είναι του tvxs.gr

27 σχόλια

  1. ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΖΩΑ!!!!

    ΜΟΝΟ ΞΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑ- ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΑΚΕΤΑ!!!

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΑΣ...

    ΟΣΟ ΗΤΑΝ Ο ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΣΑΣ ΤΑΪΖΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ, ΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΛΑΤΑΡΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ!!!

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ.Τζων, μην εξάπτεσαι, μανάρι μου...

    Το ξέρω ότι κατά βάθος και συ και το 80% της ΝΔ-ούλας είστε Φασίστες και Χουντικοί ("θέλει η πουτάνα, να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"!), διότι είναι στην καταγωγή σας αυτό...

    Κατάγεστε από τους μαυραγορίτες της κατοχής, τους δοσίλογους, τους ταγματασφαλίτες, τους γερμανοτσολιάδες και λοιπά ανθρωπόμορφα φιντάνια...

    Επέτρεψε μου και μένα όμως, εσάς της ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, να σας θεωρώ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- είστε το μοναδικό ζωικό είδος, που απέναντί του είμαι ρατσιστής!!!

    Εσείς φέρατε την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια... όχι τώρα, με τον μπουχέσα της Ραφήνας- αυτός ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι...

    Από το 49' που "κερδίσατε", με τη βοήθεια των πατρώνων σας Αγγλοαμερικάνων, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ, ΜΑΪΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ...

    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ --- DORA ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον ενας “δημοκρατικος” και ..”προοδευτικος” της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια δεν εχει κανενα ενδοιασμο να κατηγορησει την Νεα Δημοκρατια για το “παιδομαζωμα¨για τους ..”κοτζαμπασηδες” για τον βασιλια Κωνσταντινο του 1922 ,για το Ι.Μεταξα..ολοι αυτοι για το λειψο εγκεφαλο του(εχει?) ειναι..”δεξια”!!

    Ακομα και τα Δεκεμβριανα η ..”δεξια” τα εκανε!! ΟΧΙ βεβαιως ο παπατζης γ.παπανδρεου παππους του σημερινου ανεκδιηγητου φιογκου ηλιθιου βλακογιοργο..
    Και φυσικα “δεξια” και σχετικη με την Νεα Δημοκρατια ειναι και δικτατορια Παπαδοπουλου! ασχετα αν η “ΒΡΑΔΥΝΗ” μια κατ εξοχην Καραμανλικη εφημεριδα ειναι Η ΜΟΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ που εκλεισε η χουντα!!
    Φυσικα η Νεα Δημοκρατια διοργανωσε δημοψηφισμα και εδιωξε τον βασιλια και φυσικα η δικτατορια Παπαδοπουλου ειχε ..”προλειανει” το εδαφος για την καταργηση της βασιλειας και φυσικα φυσικωτατα ο παπατζης γ.παπανδρεου παπους του σημερινου πρωην ηλιθιου βλακογιοργο που ειπαμε, κρατησε πεθαμενο τον βασιλια Παυλο μεχρι να ενηλικιωθει ο διαδοχος!!
    Αλλα αυτα ειναι ..”ψιλα”..

    Η δημοκρατια εχει το ..”γέρο της”!!
    Φτουυυυυυ...

    Και φυσικα το γουρουνοειδες κητος “κ. παγκαλο” δεν εχει καμμια
    ευθυνη για το παπου του τον δικτατορα…
    οπως δηλωσε ..

    Αφου ..ειπαμε. Ειναι “δημοκρατικος” και “προοδευτικος” και ..”εξ επαγωγης” αυτους τους τιτλους αποκτανε αυτοματα και οσοι τον ψηφιζουν!!@$%^& εξ αγχιστειας ισως!!!$%^@

    Α! τους αρχαιους προγονους μου που αφησαν τετοια σκυλια να ζουν ακομα...
    Γαμωτο μου...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Ε Παπαδάκη, όπως και η δική σου, ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να αναγεννηθεί το τσαλακωμένο προφίλ του αγαπημένου σας γιωργάκη, δεν θα έχει επιτυχία. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για τη νδ και τις ευθύνες που φέρει και το δικό της σάπιο κατεστημένο (διότι όυτε οι στην νδ υπήρξαν αγγελούδια), αλλά έλεος, μην μας παρουσιάζετε τώρα τάχα σαν κατόρθωμα του γιωργάκη, ως "ανάσα δημοκρατίας στην κρίση του ευρωπαϊκού νομίσματος και απόπειρα ειλικρίνειας", την πρόταση για δημοψήφισμα (κατα παράβαση του συντάγματος για δημοσιονομικό αίτιο), η οποία ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια επιβίωσης ενός καταδικασμένου απο το λαό διεφθαρμένου λαοπλάνου (ήθελα να γράψω ηγέτη αλλά δεν μου πήγαινε..). Έλεος, και να ξέρετε ότι όσοι στηρίζετε ακόμη τα σάπια πολιτικά αυτά κατεστημένα μολύνεσθε ανεξίτηλα. Τουλάχιστον διαφυλάξτε την δική σας τιμή, άν έχετε...

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΟΟ..
    η πραγματικότητα του ΠΑΣΟΚ σου.
    μ α λ ά κ α !
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ .......
    μαλακισμένε
    ΜΑΛΑΚΑ !

    όχι βέβαια ότι σε νοιάζει
    Π Ο Υ Σ Τ Η.

    Μια και τώρα είσαι απασχολημένος
    στην Πιποκράτους με ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑ
    με τους GAY του ΓΙΩΡΓΑΚΗ...εκεί.

    χτυπήσου..._____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. ΤΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ?

    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!

    ΕΙΠΑΜΕ... ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ...
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ "Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κ.Τζων μας έχει κακή εμπειρία από "κοκό", που του έκαναν κάποιοι από την... "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια", όπως εκφράζεται ο ίδιος...
    Δεν του το δώσαν όλο μέσα, εκεί πάνω στη γλύκα και τους μίσησε...

    Μέγας "τσουτσουνοπνίχτης", ο κ.Τζων μας! Μεγάλη και τρελή αδέρφω...
    Μη δει τσουτσού, αμέσως την πνίγει στο λαρύγγι του!!!
    Για δοκιμή- Συγγρού γωνία, κάτω απ'το μπαλκόνι της "θείας" ΠΟΛ.Ας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Κ. ΤΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ?

    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!

    ΕΙΠΑΜΕ... ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ...
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ "Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Η τρόικα δεν ζήτησε κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων»
    ... τα ρεμάλια του ΠΑΣΟΚ την επέβαλαν !
    --------------------------------------------
    Ζήτημα μείζονος ηθικής τάξης για την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου προκύπτει για άλλη μια φορά από τη διαβεβαίωση της Κομισιόν ότι η τρόικα ουδέποτε έθεσε ζήτημα κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων κατά τις διαπραγματεύσεις.

    «Οι συλλογικές συμβάσεις, σε επίπεδο επιχείρησης, θα πρέπει να συνεχίσουν να σέβονται την εθνική συλλογική σύμβαση ή άλλες διατάξεις που αφορούν τον κατώτατο μισθό» ανέφερε ο αρμόδιος Επίτροπος Απασχόλησης, Λάζλο Άντορ, σε απάντησή του προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.

    Μάλιστα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφέρει ότι η τρόικα ουδέποτε ζήτησε την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, μην εννοώντας να καταλάβει ότι η υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών, θα καταργήσει επί της ουσίας τις κλαδικές συμβάσεις.

    «Αν και πρέπει να ληφθούν υπόψη οι πολιτικές δεσμεύσεις της Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, ούτε η Επιτροπή, ούτε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ούτε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ζήτησαν την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων. Στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, οι ομάδες της Επιτροπής, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ υποστήριξαν ότι οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν την ελευθερία να διαπραγματεύονται τις συλλογικές συμβάσεις σε επίπεδο επιχείρησης, ανεξάρτητα από τις κλαδικές συμβάσεις, εάν αυτό είναι αυτό που επιθυμούν», αναφέρει ο Άντορ.

    ------------------------------------
    Έκοψαν το επίδομα γέννας τα ρεμάλια!
    Σε λίγο θα απαγορεύσουν και τις γέννες... των Ελλήνων εννοείται.

    Δεν ισχύει πλέον η χορήγηση επιδόματος τοκετού, με αποτέλεσμα οι ελληνίδες που θα γεννούν είτε σε δημόσια νοσοκομεία είτε σε συμβεβλημένα ιδιωτικά δεν θα εισπράττουν το ποσό σύμφωνα με τον κανονισμό του νέου φορέα παροχών υγείας τον ΕΟΠΥΥ.

    Μόνο κατόπιν συγκεκριμένων προϋποθέσεων μια νέα μητέρα θα μπορεί να λαμβάνει ως επίδομα τοκετού από 900 έως 1600 ευρώ .

    Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, από τον οποίο θα λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας 9 εκατ. ασφαλισμένοι, όσες γυναίκες γεννούν σε δημόσια νοσοκομεία είτε σε συμβεβλημένα ιδιωτικά δε θα ενισχύονται οικονομικά από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Υ.Γ. Γαμώ τη φασιστική δεξιά σας και τον κ. Τζων προσωπικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ψοφαει και η τελευταία κομμουνιστική χωρα των βαλκανίων.
    Τα ψέματα τέλειωσαν για την αριστερή ελλάδα μαζί με το τέλος της ευρωπαικής προικας του καραμανλή.
    Ξύπνησαν και οι δεινόσουροι της εποχής του 40 που χρόνια τωρα βαζουν τρικλοποδιές στον εξωρθολογισμό του συστήματος και προσπαθούν τα πτωματα να βρυχηθουν μα μόνο χασμουρητά βγάζουν.
    Χρόνια τωρα που η αριστερή ελλάδα μεγάλωνε και πλούτιζε με τα καπιταλιστικά χρήματα αλλα ως υποκρίτια τοπαιζε μωρή παρθένα
    και η χριστιανοαριστερά του 90 δήλωνε πως δεν ενδιαφερόταν για την παραγωγή μα μόνο για το μοίρασμα του δανεισμένου πλούτου.

    Και θα γίνει και εδώ αυτό που έγινε και στην κομμουνιστική ρωσία την δεκαετία του 90 όπου οι αντρες της έγιναν εργάτες πείνας στα δυτικά κράτη -ακόμη και στην αριστερή ελλάδα- και οι γυναίκες τους πουτάνες στις ίδιες χωρες.
    Σκληρή η ζωή για όσους αμφισβητούν τον ορθολογισμό και την ιστορία μα τα ίδια θα γίνουν και εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!

    ΤΟ 80% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΔ, ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ...

    ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΥΤΑΝΑ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. -
    -
    -
    -
    -
    ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ

    -
    -
    -

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΧΘΕΣ.

    ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ...ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.



    ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟΝ

    ΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η χθεσινή διαγραφή Χατζηγάκη αποτελεί την τελική απόδειξη για την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στο κόμμα του ο Σαμαράς.

    Η στροφή της ΝΔ στην Ακροδεξιά του Καμμένου, του Φαήλου Κρανιδιώτη και των ποτισμένων δεξιών του μαύρου παρελθόντος είναι γεγονός...

    Ο "Μεσαίος" Χώρος μας τελείωσε, απεβίωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκβιάζουν όλοι για την 6η δόση... εκβιάζει και η
    Ζουγκλόβια η Δρέττα!!

    _________________________________
    [Δεν θα βρεθεί ένας πούστ@@ δημοσιογράφος να ρωτήσει:

    "καλά ρε μαλάκ@@ απ' το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο πως τη βγάλατε χωρίς 6η δόση;"
    και τι θα πει βρε βούρλο
    «βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια
    για τις συντάξεις Οκτ-Νοεμ-Δεκ, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια» ;"

    Ποιον κοροϊδεύεις ρε ψώνιο ότι οι δόσεις πάνε στις συντάξεις
    και τους μισθούς ;
    Πλάκα μας κάνετε όλοι ;

    Που βρέθηκαν τα λεφτά,
    απ' το Σεπτέμβριο που είμαστε χωρίς τη δόση μας, θα μας πει κάποιος ]
    __________________________________
    Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση του δανείου θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.
    «Η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία είναι πολύ δύσκολη, χρειαζόμαστε την έκτη δόση. Η έκτη δόση θα έπρεπε να εκταμιευτεί περί τον Οκτώβριο, βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια για τις συντάξεις, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν δεν εκταμιευτεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η κ. Δρέττα προανήγγειλε εξάλλου νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, διευκρινίζοντας ότι πέραν των επικουρικών συντάξεων δεν θα χρειαστεί νέα παρέμβαση στο ασφαλιστικό.
    Δήλωσε πως στις 25 Νοεμβρίου θα γίνει νέος έλεγχος από την ΕΕ για το ασφαλιστικό σύστημα, προσθέτοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου 2012 θα είναι υποχρεωτικό το εργόσημο.
    Σημείωσε επίσης πως έως το τέλος του έτους θα επανεξεταστούν - για πρώτη φορά- όλοι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων.

    Ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα αρχίζει να έχει αποτελέσματα για τα ταμεία από το 2014 και μετά διευκρίνισε η γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων



    αλλα........ΕΙΠΑΜΕ !!!

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ψώλα ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση