GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το καρεκλάτο...

Από το  mikrosfokion.blogspot.com Της εθνικής συνεννοήσεως γίνεται . Η κόρη του επίτιμου και ο κωλοτούμπας που ονειρεύεται εξουσία συμπλέο...

Από το mikrosfokion.blogspot.com

Της εθνικής συνεννοήσεως γίνεται. Η κόρη του επίτιμου και ο κωλοτούμπας που ονειρεύεται εξουσία συμπλέουν με την θέση του αποτυχημένου ΠΑΣΟΚ.
Ο Αντώνης ο Σφουγγαράκης λέει και ξελέει θέλοντας μονά ζυγά δικά του. Και να υπογράψει την σύμβαση και να μην υπογράψει τα μέτρα που την ακολουθούν, και να...
συμμετέχει στην κυβέρνηση και να χρεωθεί άλλος το πολιτικό κόστος.
Και όλα αυτά για να οδηγηθούμε σε μια άτακτη χρεοκοπία. Μετά την άτακτη χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος.
Το βασικό είναι ότι αυτήν την πολιτική την επέβαλλαν 153 ή 154 ή 155 βουλευτές και είχαν απέναντι τους 10 εκατομμύρια Έλληνες ενώ μετά την εθνική κυβέρνηση θα επιβάλλουν χειρότερη πολιτική 230 ή 240 ή 250 βουλευτές και θα έχουν απέναντι τους 10 εκατομμύρια Έλληνες.
Δηλαδή, το ότι θα συμφωνήσουν μεταξύ τους τα κόμματα δεν σημαίνει ούτε ότι η πορεία της χώρας θα έχει την αποδοχή του λαού, ούτε ότι τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι καλοδεχούμενα.
Απλά, σου λέει, αν είμαστε όλοι οι πολιτικοί μαζί, πρώτον θα μοιραζόμαστε τα γιαούρτια και την ευθύνη και δεύτερον τα κόμματα που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν την πλειοψηφία των πολιτών αφού θα συμφωνούν και θα συνυπογράφουν δεν θα ξεσηκώνουν τον κόσμο.
Αλλά τον κόσμο δεν θα τον ξεσηκώσουν τα ξοφλημένα κόμματα αλλά η πείνα. Και η πείνα, δυστυχώς για αυτούς, δεν θα συμμετέχει σε αυτό το σχήμα.
Πριν λίγους μήνες το κούρεμα ήταν καταστροφικό. Και αίφνης πολιτικοί και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια κράζουν ότι το κούρεμα ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί.
Θέλω να δω, αυτά τα ίδια πρόσωπα, όταν είτε επειδή η ΕΕ δεν θα υπάρχει πια, είτε επειδή θα υποχρεωθούμε να βγούμε από την ΕΕ τα επιχειρήματα τους υπέρ του εθνικού νομίσματος και κατά του καταστροφικού Ευρώ.
Μέχρι αυτήν την στιγμή δεν είναι γνωστό αν ο Γιωργάκης θα παραιτηθεί. Ο ίδιος λέει ότι θα το κάνει αν τα βρει με τον Αντωνάκη και ο Αντωνάκης λέει ότι θα τα βρει με τον Γιωργάκη αν αυτός έχει ήδη παραιτηθεί.
Και μετά έπαιξαν τον παπά. Εδώ παπάς, εκεί παπάς που είναι οι παπατζήδες;
Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχει κάνει το πολιτικό σύστημα και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ είναι ότι δεν έχουν προετοιμάσει την χώρα για μια πιθανή άτακτη χρεοκοπία. Δηλαδή δεν έχουν κάνει τίποτα ώστε να υπάρχει παραγωγή στην χώρα μας.
Βγήκε ένας Πασόκος, δεν θυμάμαι ποιος, αλλά όποιον και να βάλετε το ίδιο κάνει, και είπε ότι αν χρεοκοπήσουμε η χώρα μας δεν θα έχει ούτε ζάχαρη, ούτε σιτάρι για να φτιάξει ψωμί.
Δεν φτάνει δηλαδή που διέλυσαν την παραγωγή της χώρας έχουν και την αυθάδεια να μιλάνε. Και τι έκαναν αυτά τα δύο χρόνια για να θωρακίσουν την χώρα από κάποιο ενδεχόμενο πιθανότατο;
Ο Γιωργάκης πάντως κατάφερε να φέρει όλον τον πλανήτη σε κατάσταση υστερίας. Γιατί το συστηματάκι τους κινδυνεύει.
Αν αυτός ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε το όπλο του, του εκβιασμού που κάνει εντός της χώρας, προς τους εταίρους μας τώρα θα μιλούσαμε για μια άλλη Ελλάδα.
Θα μπορούσε όχι μόνο να τους αναγκάσει να βοηθήσουν με άλλον τρόπο την Ελλάδα, χωρίς να πληρώνει ο συνταξιούχος και ο μισθωτός αλλά θα μπορούσε να τους κάνει να μας πληρώσουν όλο το χρέος, όχι να μας δανείσουν, να μας τα κάνουν δώρο με το φιογκάκι τους, την καρτούλα με τις ευχές κλπ
Και extra ένα πακέτο ανάπτυξης. Αλλά ο Γιωργάκης τις τακτικές του στην Ελλάδα τις κάνει. Και είναι θέμα επιλογής.
Πλέον η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και ας παριστάνουν τους ψύχραιμους. Ακόμα και αν πάρουμε την 6η δόση δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα υπάρχει ΕΕ για να μας δώσει την 7η δόση.
Αντί λοιπόν να κάτσουν οι ακριβοπληρωμένοι πολιτικοί μας και να δουν τι μπορούμε να κάνουμε χωρίς τα δανεικά της τρόικας κάθονται και παίζουν ένα κακοσκηνοθετημένο έργο για να καταλήξουν στην αποδοχή του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος της χώρας και στην απόλυτη ανέχεια των πολιτών.
Μιλάνε στην κυβέρνηση για τα 240 δις που θα μας δώσει η τρόικα (μαζί με το κούρεμα που ένα μέρος του θα το πληρώσουμε άμεσα μέσω των ασφαλιστικών ταμείων και το υπόλοιπο έμμεσα με την επιπλέον βοήθεια προς τις τράπεζες) λες και αυτά τα χρήματα μας τα χαρίζουν.
Δάνειο είναι κύριοι. Και μάλιστα με όρους που είναι απεχθέστατοι. Και μάλιστα ενυπόθηκα. Και με κέρδος για τους δανειστές μας.
Και αν δυσκολευτούμε να τους ξεπληρώσουμε θα μας τα πάρουν όλα και θα μας δώσουν και ένα ακόμα δάνειο για να εξασφαλίσουν και αυτά που δεν έχουμε ακόμα.
Πως στο διάολο λένε ότι σώζουν την χώρα όταν το χρέος θα είναι συνεχώς μη διαχειρίσιμο, η χώρα σε ύφεση, οι πολίτες στην πείνα, το μέλλον υποθηκευμένο και σκοτεινό, η ελπίδα πεθαμένη.
Αλλά θα μας σώσει η εθνική συνεννόηση. Μάλιστα. Αν δηλαδή συμμετέχει και ο Αντωνάκης η πείνα θα ξεπερνιέται πιο εύκολα.
Να τα βρουν. Αυτό θέλω. Για να μπουν όλοι στο κάδρο και να μην παριστάνουν την εναλλακτική (που συνήθως είναι χειρότερη).
Μόνο μην σκοτωθούμε μεταξύ μας.
Μικρός Φωκίων

13 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρέου καθυστερεί …να γίνει ιστορία!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Την λέξη “παραίτηση” δεν την είπε.

    Επιβεβαιώνεται έτσι το παιχνιδάκι που πάνε να παίξουν οι ΠΑΣΟΚοι με την διαπλοκή αυτές τις κρίσιμες ώρες. Να παραμείνει δηλαδή ο Παπανδρέου στο παιχνίδι και να διαπραγματευτεί βάζοντας και όρους από πάνω.

    Η θέση της ΝΔ είναι καθαρή. Να παραιτηθεί πρώτα ο Παπανδρέου για να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες είπε ο Σαμαράς. Και ποιες θα είναι αυτές οι “διαδικασίες”; Ό,τι λέει το Σύνταγμα, όχι δηλαδή παζάρι με τον Παπανδρέου, αλλά συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.

    Στο πλαίσιο του παιχνιδιού που παίζουν οι ΠΑΣΟΚοι διαρρέουν ήδη ότι υπάρχει συμφωνία για τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, τον Δήμα αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών, τον Βενιζέλο αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών και τον Αλέκο Παπαδόπουλο υπουργό. Δηλαδή μας λένε ότι ο Βενιζέλος δεν θα αλλάξει

    Ο Σαμαράς και η ΝΔ δεν έχουν μπει ακόμα σε καμία συζήτηση για τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης. Περιμένουν σταθεροί.
    Μην ακούτε λοιπόν αυτά που διαδίδουν

    _______________________________________
    Για να δείτε τι μυαλά κουβαλάνε ακόμα οι ΠΑΣΟΚοι ο Καστανίδης δήλωσε πριν από λίγο ότι για να παραιτηθεί ο Παπανδρέου πρέπει να παραιτηθεί και ο Σαμαράς
    από τη ΝΔ !!!.
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΗΜΟΨΗΦΙΑΚΑΣ Ο ΡΟΥΛΗΣ !

    O βασικός στόχος, η διάρκεια και ο Πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας πρέπει να συμφωνηθούν, πριν την παραίτηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης (μήπως θέλει να είναι κι αυτός
    υπουργός ; )
    ..χα χα χαααα

    Αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι τελειώσαν και ως κυβέρνηση και ως κόμμα (προσεχώς) προσπαθούν να διαπραγματευθούν την τελευταία στιγμή μέσω καναλιών και παπαγαλακίων.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    Η' ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ,
    Η' ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλαίσιο επτά σημείων για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο GAP... στους μαλάκ@@
    ----------------------------------------
    Πλαίσιο επτά σημείων στο οποίο θα κινηθεί η νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, λαμβάνοντας την ομόφωνη στήριξη των υπουργών.

    Μεταξύ των επτά σημείων που έθεσε ο πρωθυπουργός είναι η άμεση εκταμίευση της 6ης δόσης, η κατάθεση και ψήφιση του προϋπολογισμού πριν από το τέλος του 2001 και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τη διασφάλιση των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων μετά το «κούρεμα».

    Οι υπουργοί έφυγαν απ' το υπουργικό συμβούλιο έχοντας την αίσθηση, απ' αυτά που τους είπε ο ΓΑΠ, ότι ήταν το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο με αυτή τη σύνθεση και αυτόν Πρωθυπουργό...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καλά τόσο μαλάκ@@ είναι
    οι Υπουργοί ;

    Και την περασμένη Πέμπτη την ίδια ακριβώς αίσθηση είχαν: Ότι ο ΓΑΠ θα παραιτηθεί...

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!
    ΑΛΗΤΗ!!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?????

    ΑΛΗΤΗ!!!!!
    ΕΡΠΕΤΟ!!!!
    ΠΑΣΟΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Γερμανία ας πληρώσει πρώτα τα 74δίς που μας χρωστάει και μετα να μας στέλνει τελεσίγραφα! Τί νομίζουν οτι είναι ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης; σχηματισμός ομάδας για πόκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣTO ΑΓΓΛΙΚΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ TAKE IT OR LEAVE IT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ

    ΛΕΡΩΜΈΝΟ
    πληρωμένο αρχίδι της ΠΙΠΟκράτους και του

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ

    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,
    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ?????

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΕΡΠΕΤΟ !!!!

    ΠΑΣΟΚΕ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ.
    ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ
    ---------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ! ,ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ !
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή θα είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος που μας προτείνουν και κυρίως εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, αντιπροτείνουμε εκλογές εδώ και τώρα! Τί πρόβλημα θα έχουν οι εταίροι μας απο την στιγμή που θα έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση {και μπορούμε να δεσμευτούμε σ'αυτό} και μάλιστα εκλεγμένη απο το λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που μετέδωσε ο Σκαι, το 66% των Ελλήνων θέλει εκλογές! Ενδιαφέρεται κανείς για το τί θέλει ο λαός;; Ποιόν υπηρετούν οι κυβερνήσεις τελικά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α ΩΡΑΙΑ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.
    ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ 20% ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ 15% ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση