GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "μπιστολάδες" κατασκευάζουν (στο ΠΑΣΟΚ) καινούργιους εχθρούς....

Από τον Δημήτρη Πετρίτη Στα πλαίσια των εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ , αλλά και του δυναμώματος των δυνάμεων που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στ...

Από τον Δημήτρη Πετρίτη

Στα πλαίσια των εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και του δυναμώματος των δυνάμεων που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στο Μνημόνιο, κάποιοι προσπαθούν να κατασκευάσουν καινούργιους εχθρούς. Θέλουν να καλύψουν εαυτούς για όλα αυτά που έκαναν τα δύο τελευταία χρόνια. Τα λεφτά που έβγαλαν. Τους υπουργούς που επέβαλαν την σκληρή πολιτική και παριστάνουν σήμερα τους διαδόχους.
Στο στόχαστρό τους δεν βάζουν μόνο ανθρώπους που ήταν μέχρι τη τελευταία στιγμή μαζί με τον Παπανδρέου, αλλά και μαζί τους, κ. Βενιζέλο, αλλά άλλα πρόσωπα όπως ο Ν. Κοτζιάς, ο οποίος αντιστάθηκε από την πρώτη στιγμή στην πολιτική καταστροφή της χώρας. Την κατήγγειλε από την πρώτη ημέρα.
Αναρωτιέται, βέβαια, κανείς, ποιοι είναι οι φορείς αυτής της επίθεσης. Τι σχέση έχουν με επιχειρηματίες. Τι οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα εκφράζουν. Γιατί αυτοί οι βουτηγμένοι στις μπίζνες επιτίθενται στον πιο καθαρό και σαφή αντίπαλο όλης αυτής της πολιτικής. Εκείνον που δεν...
 δέχτηκε να συμμετάσχει στο έγκλημα όταν εκείνοι αναλάμβαναν υπουργοί και μπιστόλια υπουργών. Με ποιούς έκαναν δουλειές οι εν λόγω τύποι όλα αυτά τα χρόνια; Ποιους δημοσιογράφους απασχολούσαν στα μέσα "ενημέρωσής" τους; Συνδέονται αυτοί με επιχειρηματίες και με ποιους επιχειρηματίες συνδέονται αυτοί οι δημοσιογράφοι;

9 σχόλια

  1. Αυτός ο Στ. Ψυχάρης, που η εμετική φάτσα του μοιάζει με κεφάλι χελώνας, εννοεί να συνεχίσει την πολιτική του Χρ. Λαμπράκη που ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις!
    Εμείς, αντί να ξανακάψουμε (όπως το 1965) τις εφημερίδες του, δεν μπορούμε να ΜΗ τις ξανααγοράσουμε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα όμως τον κ.Παπακωσταντίνου τον πρώην υπουργό οικονομικών να λέει επί λέξη, γράφουν κάπου κάποιοι σε ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΜΠΛΟΚ αναλήθειες... Ναι εγώ είμαι περιθωριακός, ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ..Αύριο να βγάλετε δημοσκόπηση ότι έχετε την ανοχή του Λαού κατά 110%

    Και παρακολουθώ την συζήτηση στην βουλή, και το μόνο που λένε από το κάθε κόμμα ΠΟΣΌ ΚΑΛΌ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ στην Ελλάδα όλοι που κυβέρνησαν,και τι σπουδαία είναι η κυβέρνηση του κ.Παπαδήμου... Αλλά όταν βγήκε ένας Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει δεν υπήρχε στο έδρανο ούτε ΕΝΑΣ της νέας κυβέρνησης να το ΑΚΟΎΣΕΙ και άκουσον άκουσον ΔΙΕΚΟΨΑΝ {{ τον αγώνα ΜΕΡΧΙ να κατέβει το πανό }] συγνώμη ΜΕΡΧΙ να φωνάξουν έναν παπάρα να κάτσει στα έδρανα των νέων κυβερνώντων...

    ΠΟΥ ΡΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ..Που πάει μια κυβέρνηση να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης
    ΕΕΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΆΛΟΓΟΥ ...

    Με τιμή Μπούτζουκας Θ. Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!!!

    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Σημίτιδες όποιος σηκώσει κεφάλι θα του το κόψουμε. Σημίτιδες έ Σημίτιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσουν ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΩΣ ΣΤΟ ...ΧΑΡΑΤΣΙ;!
    Δεκατέσσερις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Ι. Αμοιρίδη, ζητούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δείξει το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης κάνοντας αλλαγές στην ρύθμιση του ειδικού τέλους ακινήτων.
    Προτείνουν να υπάρξει απαλλαγή της επιβάρυνσης της πρώτης κατοικίας έως 80 τ.μ. καθώς και σε οικογένειες με εισόδημα κάτω των 30.000 ευρώ.
    Tο δε ποσό που θα χαθεί από αυτες τις απαλλαγές να αντικατασταθεί με την επιβολή τέλους σε επαγγελματικές ομάδες που έχουν απαλλαγεί από το νόμο ή με άλλο πρόσφορο τρόπο.

    Οι 14 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζουν την πρωτοβουλία τους ως βήμα κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής συνοχής ενώ επικαλούνται την χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης όπου έγινε
    ειδική αναφορά (όπως αναφέρουν) για την προστασία των αδυνάμων κοινωνικά στρωμάτων ως πρώτο μέλημα της νέας κυβέρνησης.
    Οι 14 βουλευτές ειναι:

    Ι. Αμοιρίδης, Β. Γκεγκέρογλου, Ν.Ζωίδης, Γ.Χαραλαμπόπουλος, Σ.Μαργέλης, Α.Αγάτσα, Α.Τριανταφυλλόπουλος
    Α.Σιδηρόπουλος, Γ.Φραγκίδης, Π.Στασινός, Α.Παπαδόπουλος, Σ.Μοσχόπουλος, Η.Θεοδωρίδης, Δ.Βαρβαρήγος
    ===============
    ΝΑΤΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύη Χριστοφιλοπούλου: «Δεν θα είναι πολλές οι μέρες του ΠΑΣΟΚ».

    «Λέω ευθαρσώς, όλα αυτά τα ζητήματα δεν είναι μόνο η αλλαγή ηγεσίας είναι πάρα πολλά, ανασυγκρότησης. Δηλαδή ή το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει συθέμελα και θα ανασυγκροτηθεί ή θα τελειώσει και αυτό μαζί με τη μεταπολίτευση», παρατήρησε μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου.
    «Αυτό που έχουμε ως δίλημμα στο ΠΑΣΟΚ είναι θα τα αλλάξουμε όλα πραγματικά αυτή τη φορά ή θα τελειώσουμε; Είναι ένα δίλημμα, δεν αφορά μόνο πρόσωπα, δεν αφορά μόνο δομές, αφορά λειτουργία, αφορά πολιτικές, και άξονες πάνω στους οποίους εφαρμόζονται πολιτικές και μέσα στον ........
    κομματικό χώρο, αφορά όπως είπα ριζική αλλαγή. Ή λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτή την πολύ μεγάλη πρόκληση ή δυστυχώς δεν θα είναι πολλές οι μέρες του», παρατήρησε, λέγοντας ακόμη πως «η μεταπολίτευση τελείωσε, τελεύτησε τον βίο πάμε σε ένα άλλο πολιτικό σύστημα, ήδη νομίζω ότι είναι στα σκαριά εδώ και μήνες και τέτοιες συζητήσεις και μέσα στο ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει συζητήσεις και πρωτοβουλίες, αλλά βεβαίως και σε άλλους χώρους. Νομίζω ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου ως προς αυτό συνιστά ευκαιρία και όχι κίνδυνο, ευκαιρία για το πολιτικό σύστημα, ευκαιρία για τη χώρα».
    Σχολιάζοντας το νέο μεταβατικό σχήμα εκτίμησε πως τίποτα δεν είναι χωρίς κίνδυνο και κάθε τι καινούριο ενέχει βεβαίως και πολλά ρίσκα. «Η κυβέρνηση αυτή πιστεύω ότι και θα μακροημερεύσει με την έννοια ότι θα κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει, θα φτάσουμε το Φλεβάρη ή αρχές Μάρτη, το 19 είναι μια όντως ενδεικτική ημερομηνία, δεν έχει νόημα να αντιπαρατεθούμε με τη ΝΔ σε αυτό, μακάρι εγώ λέω να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, ποιος δεν το θέλει; Ωστόσο, λέω ότι θα μακροημερεύσει χωρίς να υπονομευτεί, γιατί αυτό είναι το μεγάλο διακύβευμα και ο κίνδυνος», είπε.


    ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΦΙΑ ΑΕ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΤΟ!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΩΡΗ ΤΣΑΤΣΑ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΣΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΛΥΝΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΚΑΡΙΟΛΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε τη Τζων-ουλα, μωρη πορνιδιον δεν σου εχω πει να μη μιλας οταν εχεις παπαρια στο στομα σου γιατι απο την καυλα δεν ξερεις τι λες. Και μην ξεχνας να παραδινεις την εισπραξη στην τσατσα σου τον Σαμαρα για τα ενοικια του Οικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΩΡΗ ΓΡΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΡΦΗ, κ. ΤΖΩΝ ΜΑΣ...

    ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΩΡΑ??

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ-ΦΑΣΙΣΤΩ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ, ΚΥΡΙΑ LiMuBai, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ??

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΙ ΗΤΑΝ??

    ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΓΥΑΡΟ??

    Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΉΤΑΝ ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ, ΤΩΝ "ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΩΝ" ΤΩΝ "ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ", ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΣΟΓΙΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ!!!!

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Τ' άκουσες ψυχασθενή, δεξιά γερο-λούγκρα, κ. Τζων μας??

    Δεν σου έχω πει να μη μιλάς με μπουκωμένο στόμα, κ. Τζων μας?

    Πρώτα θα φτύνεις τα ψωλοχύσια και μετά θα μιλάς!!!

    Ή απ' τα πολλά τσουτσούνια που "πνίγεις" κάθε μέρα στη Συγγρού, δεν ακούς και δεν βλέπεις?

    Ακροδεξιά παλιόγρια αδερφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση