GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τις ευλογίες Ερντογάν η καταψήφιση από τον Μάντατζη. Όλο το παρασκήνιο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σύμφωνα με πληροφορίες μας από διπλωματικές πηγές έχει έντονο παρασκήνιο η απόφαση να μην δώσει ψήφο ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από διπλωματικές πηγές έχει έντονο παρασκήνιο η απόφαση να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση  ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη.
«Δεν μπορώ να συμπλεύσω χέρι-χέρι με όσους εμποδίζουν και ναρκοθετούν τη σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας με την ακροδεξιά ρητορική τους» είπε  και πρόσθεσε  ότι στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου «η μειονότητα είδε έναν ειλικρινή πολιτικό» και...
 αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα που προωθήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση για τη μειονότητα.
Αναφέρθηκε προσωπικά και στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο δήλωσε ότι «με τα λεγόμενα του στο παρελθόν πλήγωσε τη μειονότητα» αν και εξέφρασε την ελπίδα «με το πέρασμα των χρόνων να έχει αποκτήσει ωριμότητα και να έχει προχωρήσει σε άμβλυνση κάποιων ακραίων θέσεων που είχε».
Κατά τις πληροφορίες μας, ο μειονοτικός βουλευτής πήρε την απόφαση κατόπιν επικοινωνίας με την Άγκυρα. Ο Ερντογάν φέρεται ότι έδωσε τις "ευλογίες" του για να χρησιμοποιήσει την κίνηση αυτή στην ευρωπαϊκή πολιτική της Τουρκίας και να έχει το επιχείρημα να λέει προς τους Ευρωπαίους ότι ο ίδιος συμμερίζεται και στην πράξη τις διαφωνίες τους για τη συμμετοχή "αντισημιτικών δυνάμεων" στην ελληνική κυβέρνηση. Σημειώνεται ότι προ ημερών είχαν υπάρξει έντονες γερμανικές και γαλλικές αντιδράσεις προς την ίδια κατεύθυνση. Έτσι ο Ερντογάν πάει να κερδίσει πόντους εκτός από το Ισραήλ και στην Ευρώπη επιδιώκοντας την "απομόνωση" (και) των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας.

4 σχόλια

  1. Γιούνκερ: Προϋπόθεση για την 6η δόση η επιστολή Παπαδήμου...
    __________________________________________
    τα γυρίζουν ή μου φαίνεται ;



    και η .. ΔΟΛια προπαγάνδα:

    Φορτώνουν την εμπλοκή με τη 6η δόση στο ότι δεν υπογράφει ο Σαμαράς !
    _____________________________________________
    Η μαλακ@@ αυτό που γράφουν για τους ηλίθιους!
    Η 6η δόση είναι μπλοκαρισμένη λόγω δημοψηφίσματος Γιωργάκη και όσων ακολούθησαν και θα ελευθερωθεί μόνο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

    Μάλιστα προχθές ο Αλταφάζ διευκρίνισε ότι δεν έχει σταλεί ακόμα κανένα χαρτί για υπογραφή... άρα τι ******* λένε ότι φταίει ο Σαμαράς ;

    Διαβάστε τις πα πα ριές τους:

    Παρατείνεται η εμπλοκή για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δισ. ευρώ, καθώς η Κομισιόν παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της για έγγραφη δέσμευση της ΝΔ επί της νέας δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου και των όρων που απορρέουν από αυτήν, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει να αρνείται να βάλει την υπογραφή του σε τέτοιου είδους έγγραφο .

    Σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναζητά συμβιβαστική φόρμουλα για να αρθεί το αδιέξοδο και το «καυτό» αυτό ζήτημα αναμένεται να τεθεί κατά τις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι.


    Newsroom ΔΟΛ..για τον ******* που λένε,
    είσαι λαμόγιο Ψυχάρη (όχι που δεν σε αρέσει!
    αλλά μερικές φορές πονάει πολύ..) ΠΟΥ ΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βγουν οι μειονότητες να εκφράζονται κατά του ΛΑΟΣ το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν θα είναι να το κάνουν συμπαθές ακόμα και σε αυτούς που πριν το μισούσαν.
    Ας προσέξουν λοιπόν να είναι πιό συγκρατημένες αν δεν θέλουν να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν.
    Αυτό το λέω καλοπροαίρετα, "αδέλφια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fige stin tin tourkia sou,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση