GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζουμάκας: "Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα η κυβέρνηση Παπαδήμου..."

Οξεία επίθεση στη νέα κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Κέρκυρα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας, κάνοντας λόγο για «κοινοβουλευτικό...

Οξεία επίθεση στη νέα κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Κέρκυρα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας, κάνοντας λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που επέβαλε έναν τραπεζίτη για πρωθυπουργό». Ο κ. Τζουμάκας υποστήριξε ότι μία ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, «ελεγχόμενη από καναλάρχες, μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες» οδήγησαν σε παραίτηση τον Γ. Παπανδρέου.
Υπογράμμισε επίσης ότι...
 παρά τις όποιες διαφωνίες έχει, όπως είπε, με τον κ. Παπανδρέου, «ένας εκλεγμένος πρωθυπουργός δεν μπορεί να ανατρέπεται, αλλά πρέπει να κρίνεται από τον ελληνικό λαό, γιατί αυτός είναι ο κριτής όλων κανένας άλλο».
Αφησε μάλιστα αιχμές κατά του νυν πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, υπενθυμίζοντας ότι «ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας όταν έγινε το πλιάτσικο στο Χρηματιστήριο και τα θαλασσοδάνεια».
Τόνισε παράλληλα ότι ο ίδιος συμμετέχει σε μια πολιτική κίνηση ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και το Μνημόνιο, που έχει πάνω από 2.000 μέλη πανελλαδικά και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι με την κοινωνία και δεν μπορεί να χρεώνεται με ό,τι κάνει η κοινοβουλευτική του ομάδα», καθώς «ποτέ δεν ρωτήθηκε, ποτέ δεν συγκλήθηκαν το Εθνικό Συμβούλιο ή οι νομαρχιακές συνελεύσεις για το Μνημόνιο».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

9 σχόλια

  1. Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !


    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας,
    ένας πραγματικός μαλάκας",

    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.
    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧ. ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ "ΑΥΡΙΑΝΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΥΠΣΣΣΣΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΤΑ "ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ" ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ.
    ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ.ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΑΝΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΛΕΦΤΑΡΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ "ΜΑΘΗΜΑ" ΚΑΛΑ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΕΦΑΝΕ,
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ..ΤΕΛΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου ρε τζουμάκα, γιαουρτώσιμε επαναστάτη του κώλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Τζουμακα κοιμαστε όρθιοι όλοι ?
    Ο Γιώργος διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, τι παπαριες είναι αυτα που λες.
    18% εχει στις δημοσκοπίσεις , πατο εχει πιασει δεν το βλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ
    1/3 ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΘΗΤΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 8
    ΧΡΟΝΙΑ!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
    ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!ΠΟΥ
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ!ΕΣΤΩ ΚΑΙ
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΜΕΙΟΝ=ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ
    ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Τζουμάκας είναι κι' αυτός... κότα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση