GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοταχώς για το ΔΝΤ και η Ισπανία...

Το ενδεχόμενο να ζητήσει βοήθεια από το εξωτερικό φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά η νέα κυβέρνηση της Ισπανίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές...

Το ενδεχόμενο να ζητήσει βοήθεια από το εξωτερικό φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά η νέα κυβέρνηση της Ισπανίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του Reuters.
Το Λαϊκό Κόμμα, το οποίο αναδείχθηκε νικητής των πρόσφατων εθνικών εκλογών, αναλαμβάνει τα ηνία μιας χώρας που βρίσκεται στα πρόθυρα της ύφεσης, που...
 έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2012 και που βλέπει το κόστος δανεισμού της να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς.
«Δεν πιστεύω ότι έχει ληφθεί η απόφαση αυτή αλλά είναι μια από τις προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο πηγή προσκείμενη στο Λαϊκό Κόμμα. «Εάν πρέπει να το κάνουμε, θα το κάνουμε τώρα», υπογράμμισε η ίδια πηγή.
Σε περίπτωση που η Ισπανία ζητήσει έξωθεν χρηματοδότηση, είτε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είτε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα είναι πολιτικά προτιμότερο η κυβέρνηση να προχωρήσει αυτοβούλως και έγκαιρα σε μια τέτοια κίνηση παρά να αναγκαστεί να το κάνει αργότερα από τις δυνάμεις των αγορών.

3 σχόλια

  1. ΜΠΑ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ''ΠΡΟΔΟΤΗΣ'' ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ?? ΡΕΜΑΛΙΑ Ο ΓΑΠ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΚΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΛΠ?? Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟ 13 ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΚΡΑΤΕΟΣ ΕΔΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ?? ΣΙΓΗΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΛΟ-ΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΙΣΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Η ΛΙΑΛΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. ΜΗΠΩΣ ΟΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ?? ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΕΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο ΓΑΠ?? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά.....
    Ποιός κυβερνά αυτόν τον κόσμο γαμώ τα ...λευκά κολλάρα τους ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου δηλώνει
    " Δεν έχω - Δεν πληρώνω χαράτσια"..

    Η Δήμητρα Παπανδρέου δεν πλήρωσε ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη, καθώς τα χρήματα που έπρεπε να πληρώσει ήταν πάρα πολλά και δεν τα διέθετε. Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Πρωινή Μελέτη», η σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ακόμα πως είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή.
    «Δεν πλήρωσα ούτε έκτακτη εισφορά, ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ. Μου ήρθε χαράτσι 20.000 ευρώ για τα σπίτια που έχουν μείνει απούλητα.

    Νομίζετε ότι έχω τη δυνατότητα να πληρώσω αυτό το νούμερο; Έχω μια σύνταξη που είναι γύρω στα 1.500 ευρώ και το....χαράτσι ήταν 20.000 ευρώ» εξήγησε η Δήμητρα Παπανδρέου και αποκάλυψε ότι προσπαθεί να περιορίσει με κάθε τρόπο τα έξοδά της: «Έχω να ψωνίσω ρούχα πάνω από τρία χρόνια» συμπλήρωσε.

    Σε ερώτηση για τη μεζονέτα της στην οδό Αγράμπελης που σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε σε πλειστηριασμό, η ίδια διευκρίνισε: «Το θέμα τακτοποιήθηκε και δεν νομίζω να το αφήσω το πράγμα να συρθεί άλλο. Βρήκα κάποια χρήματα και το σταμάτησα».

    χα!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΤΑΙΣΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΛΠ.. η "μαμά" του Γιωράκη μας..εεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση