GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ζαριά στην ιστορία...

Tου Κώστα Γιαννακίδη Κανένας μας δεν σκέφτεται όπως ο πρωθυπουργός ή ο αντιπρόεδρος του-υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σας το αποδείξω. Αυ...

Tου Κώστα Γιαννακίδη

Κανένας μας δεν σκέφτεται όπως ο πρωθυπουργός ή ο αντιπρόεδρος του-υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σας το αποδείξω. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, αλλά σήμερα θα ήταν απαραίτητο. Αφήστε στην άκρη την ψήφο εμπιστοσύνης, οι εντυπώσεις που θα γεννήσει δεν θα ζήσουν πολύ. Ελάτε να βρούμε ποια είναι η λογική που, πιθανότατα, καθοδήγησε τα βήματα προς το δημοψήφισμα. Φυσικά το πρώτο βήμα είναι αυτό που δεν γίνεται, η ατολμία. Σήμερα αρκετοί θα θυμηθούν τον πρώτο Καραμανλή που δεν έκανε δημοψήφισμα για ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, καθώς ήταν απολύτως βέβαιο ότι ο σοφός λαός θα...
ψήφιζε αρνητικά. Όμως σήμερα η χώρα συγκλονίζεται από πρωτόγνωρη ένταση που δεν καλύπτεται από το σύνολο του πολιτικού της κεφαλαίου.
Πολιτικά, δηλαδή κομματικά, δείχνει λογική κίνηση. Αφοπλίζει τη Νέα Δημοκρατία και αφαιρεί τη λαϊκή βούληση από τα επιχειρήματα της Αριστεράς. Δεν χρειάζεται πια να το πει ο Τσίπρας, αναλαμβάνει να μιλήσει ο λαός. Ασφαλώς η ηθική του εγχειρήματος είναι ελεγχόμενη. Για παράδειγμα μπορεί να γνωρίζουμε την ουσία του ερωτήματος, αλλά αγνοούμε την ακριβή διατύπωση. Όμως ποιο δίλημμα διατηρεί καλές σχέσεις με την ηθική όταν τίθεται τόσο πιεστικά; Η κυβέρνηση μπορεί επίσης, εκτός από το ερώτημα, να θέσει και τους επιμέρους κανόνες. Θα δημιουργήσει συνθήκες take it or leave it, ενώ την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση θα φωνάζει πως το δίλημμα είναι τεχνητό καθώς υπάρχει και άλλος δρόμος. Όμως όσο και αν διαμαρτύρεται, στο τέλος πρέπει να δώσει μία άρνηση ή μια κατάφαση. Φυσικά η αντιπολίτευση μπορεί να καλέσει σε αποχή, ακυρώνοντας την κίνηση-εγείρεται συνταγματικό θέμα με συμμετοχή κάτω του 40%. Θα αποτελεί εκτροπή, αλλά ποιος θα γυρίσει να κοιτάξει τα προσχήματα; Επίσης ήδη κυκλοφορεί το σενάριο για παραίτηση όλων των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να προκηρυχθούν εκλογές. Ανωμαλία, αλλά ποιος θυμάται την ομαλότητα;
Οικονομικά, η κίνηση έχει τόσο ρίσκο όσο και μια ζαριά. Ποιος ιδιώτης θα προσέλθει σε συζήτηση για το «κούρεμα» του χρέους, γνωρίζοντας ότι ο σοφός ελληνικός λαός μπορεί και να την απορρίψει; Πως θα αντιμετωπίσουν την εξέλιξη αυτή οι δανειστές μας; Και, μεταξύ μας, υπάρχει περίπτωση να προωθηθεί έστω μία μεταρρύθμιση, μία αλλαγή, μία καταραμένη αποκρατικοποίηση πριν ο λαός αποφασίσει για τον οριστικό προσανατολισμό της χώρας; Δεν υπάρχει. Θα παγώσουν όλα. Τους επόμενους τρεις μήνες η χώρα θα συζητά για το δημοψήφισμα και η κυβέρνηση για το «κούρεμα». Αν δεν είναι παράλογο, δείχνει επικίνδυνο.
Εθνικά, αποτελεί κίνηση με τη βαρύτητα ιστορικής κατεύθυνσης. Ίσως είναι λυτρωτική, ίσως, όμως, αποδειχθεί και καταστροφική. Θα είναι λυτρωτική, αν το δημοψήφισμα καταγράψει ένα σαφές πλειοψηφικό ρεύμα που τάσσεται υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας. Αν θέλετε, θα είναι λυτρωτικό ακόμα και αν ο λαός, με μεγάλη πλειοψηφία, αποφασίσει την επιστροφή στον βαλκανικό επαρχιωτισμό. Φανταστείτε, όμως, να δώσει ένα αποτέλεσμα με μικρή διαφορά, σχεδόν ισορροπημένο, κομμένο στα δύο, όπως ένας ολόκληρος λαός.

9 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο Παπανδρέου, είσαι θαρρώ καλό παλικάρι μα δεν κάνεις πασά μου για πρωθυπουργός ο γκαντέμης το έλεγε μα «είναι στην άλλη όχθη» και θέλαμε να το ξεπεράσου. Δεν είναι τυχαίο είχα ακούσει πριν από κανά χρόνο ένας σύμβουλος σου είχε εμπλοκή για ένα αιολικό πάρκο στην Ρόδο που τα άρπαζε για τον Υπουργό Κ. παπαντρωνίου {Κ = κεριά και λιβάνια }και αυτός σου την έπεσε και η άλλη που διάβαζα προχθές ότι κάνει αγωγή γιατί την κατηγορά ένας δημοσιογράφος και επειδή δεν χαμπαριάζεις έχεις μάζι ρε χαιβάνη όλους αυτούς που οι συμβουλές τους μας πάνε όχι στον γκρεμό αλλά στα σκατά, τους πληρώνεις Γώγω με λεφτά δικά μας, ρε Γώγω. Εάν ρε πασά μου είχες μια στάλα μυαλό θα μάζευες αυτούς ; Δεν κάνεις για προθυπουργός . Υπουργός που ήσουν στο εξωτερικών κατηγορήθηκες ότι χρηματοδότησες κατι ΜΚΟ για σκοπό που είναι για ΓΕΛΙΑ και υποσχέθηκες ότι θα εξετασθούν όλες οι χορήγησης ΤΩΝ ΜΚΟ. ΡΕ κουφάλες δεν έχουμε να φάμε και ΕΣΥ και ο Μπουχέσας δώσατε τάχα εσύ καμιά 100 εκατομμύρια και ο χοντρός 2,4 δις . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΦΥΓΕ ΡΕ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλακογιωργος1 Νοε 2011, 9:13:00 μ.μ.

    ΕΚΤΑΚΤΟ:

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ Τ Ρ Ι Α ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ! . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούγεται ότι ο πατέρας σου είναι ο Ολισαντέμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ,ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ' ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 'ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ'.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ 10ΕΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.
    ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΟΦΙΛΟΙ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ.
    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.
    ΕΥΚΟΛΟ ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΜΕΤΑ (ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ') ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιος να κλείσει τα σύνορα !
    *****************************
    Καταρέει η δοσίλογη κυβέρνηση Παπανδρέου !

    Τα ποντίκια ξεκίνησαν να εγκαταλείπουν το καράβι !

    Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη,
    Τόνια Αντωνίου και η Εύα Καϊλή!!

    Με 150 πλέον το ΠΑΣΟΚ, ενώ έξι ακόμα βουλευτές ζητούν παραίτηση του....Πρωθυπουργού και εκλογές!

    Η ”ομάδα των 6″, που αποτελείται από τους Γιώργου Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Δημήτρη Μπατζελή, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη, χαρακτηρίζει την εξαγγελία για δημοψήφισμα ως ανεύθυνη που οδηγεί τη χώρα σε πολιτική ανωμαλία και διχασμό και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να απολογείται αντί να πανηγυρίζει.

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ!!

    Πλησιάζει η ώρα της λευτεριάς αδέρφια, αρκεί βέβαια να φανούμε συνετοί και ώριμοι στις αποφάσεις που θα κληθούμε να λάβουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ζαριά στην ιστορία....
    ---------------------


    ΣΟΚ !

    Στην κλινική που νοσηλεύθηκε ο Γούναρης (πριν την εκτέλεση στο Γουδή) και ο Γεώργιος Παπανδρέου
    (πριν τον φυγαδεύσουν στην Αίγυπτο), νοσηλεύεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος !


    Βαγγέλη, αν δεις τον Χυτήρη και τον Αθανασάκη στο προσκεφάλι σου, άρχισε να ανησυχείς… +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
    Παραιτηθείτε γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών που πήραν bonus 800.000.000 ΕΥΡΩ τον αναλογούντα φόρο 350.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, , Ξύνανε τα αρχίδια τους
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!
    Παραιτηθείτε γιατί το MEGA CHANEL στις 09.35 22/10/2011έβγαλε σποτάκι¨ «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων » Henry de Jouvenel το όνομα εκείνου που το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.
    Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχ.αχαα...

    γειά σου ΔΑΜΑΝΑΚΗ με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά
    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;


    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση