GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε τα ξένα μέσα ενημέρωσης για το δημοψήφισμα...

Κλίμα αιφνιδιασμού και ανησυχίας μεταφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για την «υψηλού ρίσκου» αναγγελία διενέργειας δημοψηφίσματος από τον Έλληνα πρωθυ...

Κλίμα αιφνιδιασμού και ανησυχίας μεταφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για την «υψηλού ρίσκου» αναγγελία διενέργειας δημοψηφίσματος από τον Έλληνα πρωθυπουργό για την έγκριση, ή μη, της συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την απομείωση κατά το 50% του ελληνικού χρέους.
Υπό τον τίτλο «Οι Έλληνες θα εκφρασθούν με δημοψήφισμα για το ευρωπαϊκό σχέδιο βοήθειας», η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Le Monde αναφέρει ότι, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να προσφύγει στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού, ο Έλληνας πρωθυπουργός «προκάλεσε έκπληξη». Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση συγκλόνισε τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σύμφωνα με...
 το δημοσίευμα.
Η εφημερίδα αναφέρεται σε δηλώσεις ανώτατου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος είχε διαπιστώσει τον περιορισμένο ενθουσιασμό του Έλληνα πρωθυπουργού απέναντι στους όρους της συμφωνίας των Βρυξελλών. «Όμως, κανείς δεν περίμενε ένα δημοψήφισμα», είπε, διατυπώνοντας ωστόσο την υπόθεση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «θα έχει εκτιμήσει ότι θα εξασφαλίσει την υποστήριξη των Ελλήνων».
Πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα υψηλού ρίσκου για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος θα προβάλει το επιχείρημα ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας η υποστήριξη της συμφωνίας των Βρυξελλών, σύμφωνα με τον Γκάβιν Χιούιτ του BBC, ο οποίος επισημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα δηλώνουν ότι προτιμούν το χάος της χρεοκοπίας από την πολυετή κακουχία.
«Σε νέα αναταραχή οδήγησε την ευρωζώνη η Ελλάδα, χθες το βράδυ, ανακοινώνοντας ότι θα δώσει στους ψηφοφόρους μία ευκαιρία να απορρίψουν το πακέτο διάσωσης που συμφωνήθηκε την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες», αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας The Times. Κάνει λόγο για τον αιφνιδιασμό που προκάλεσε στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες η ανακοίνωση η οποία «υψώνει το φάσμα χρηματοπιστωτικού χάους σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε περίπτωση απόρριψης» της ευρωπαϊκής συμφωνίας .
«Εάν είναι να γίνει δημοψήφισμα, μπορούμε ευλόγως να συμπεράνουμε ότι δεν θα δεχθούν τα μέτρα λιτότητας», δήλωσε ο Χάουαρντ Γουίλντον του BGC Partners του Λονδίνου.
0«Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί στην Ελλάδα εάν απορρίψουν (την ευρωπαϊκή συμφωνία). Η εξέλιξη αυτή θα είναι αρκετά αρνητική για την Ευρωπαϊκή Ενωση και ιδιαίτερα για την ευρωζώνη, αλλά θα είναι πολύ χειρότερη για την Ελλάδα», δήλωσε ο βραβευμένος με το Νόμπελ Οικονομίας Χριστόφορος Πισαρίδης. «Σύμφωνα με το σενάριο της επικράτησης του "όχι", η Ελλάδα θα κηρύξει αμέσως πτώχευση, θα χρεοκοπήσουν αμέσως. Δεν τους βλέπω να παραμένουν στο ευρώ, πρόσθεσε.

11 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ.
    ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΗΤΕΣ.


    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι και να κάνει ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν

    Αυτό που έγραφε σε αναφορά του ο Τζορτζ Χόρτον, Αμερικανός πρόξενος στη Σμύρνη το 1922,
    νομίζω πως αντικατοπτρίζει τέλεια το τι συμβαίνει:

    «Είναι απίστευτο, οι Έλληνες πολιτικοί είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν την ίδια τους την πατρίδα, προκειμένου να μείνει το κόμμα τους στην εξουσία έστω και μια βδομάδα παραπάνω”.

    Ντροπή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι! Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!
    Όποια και «λύση» να δώσει η κ. Μέρκελ, η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Εκλογές εντός του 2012. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας επιασε ολους κολουμπρα λεβεντες, Δημοψηφισμα και η καθε κουφαλα στον παγκο της. Τελος οι μαγκιες απο ολους και κυριως απο τους Βουλευτες του Πασοκ που εαν αισθανονται το βαρος που δεν μπορουν να σηκωσουν ειτε ριχνουν την κυβερνηση ειτε πανε σε δημοψηφισμα και τους λεει ο Λαος τι θελει. Καθαρα πραγματα και τελος οι μαλακιες απο την πολιτικη Συμμορια του Τσιπρα και τις παλλικαριες του Σαμαρα. Το 60% συμφωνα με δημοσκοπησεις θεωρει κακη την συμβαση και ολοι πανηγυριζαν οποτε ας το δηλωσουν και επισημως στο δημοψηφισμα και οχι στο βημα του γνωστου ΔΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι! Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!
    Όποια και «λύση» να δώσει η κ. Μέρκελ, η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Εκλογές εντός του 2012. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΕ ΤΗ ΝΕΤ ,ΣΤΙΣ 10 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΕΙΚΟΝΑ ,ΑΚΟΥΓΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΗΧΟ.ΦΩΝΕΣ,ΦΑΣΑΡΙΑ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΑΥΤΟΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ.Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑΣ ,ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΛΙΑΓΚΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 09 ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΛΙΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό,τι και να κάνει ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον παρελθόν _____________________________________

    Ο πρωθυπουργός της συμφοράς

    Η μεγαλύτερη δυστυχία για την Πατρίδα μας είναι ότι σε μια κρίσιμη καμπή, την κυβερνάει ένας εξουσιομανής άνθρωπος, που μπροστά την καρέκλα του, δεν υπολογίζει τίποτα. Η πρόταση για το δημοψήφισμα, δείχνει το μέγεθος της ανευθυνότητας του ανδρός.

    Αν ο κ. Παπανδρέου στις 27 Οκτωβρίου «διαπραγματεύτηκε» μια καλή συμφωνία για την Ελλάδα (έτσι μας είπε δημόσια και ο ίδιος και ο κ. Βενιζέλος), τότε ποιός ο λόγος να τη θέσει σε δημοψήφισμα; Δεν φοβάται μήπως ….παρασυρθεί ο λαός και την καταψηφίσει;

    Αν πάλι ο κ. Παπανδρέου αποδέχθηκε μια κακή συμφωνία, τότε γιατί μας είπε ψέματα, όταν έμπλεος ικανοποίησης μας την παρουσίασε ως επιτυχία; Και γιατί δεν έχει το θάρρος να το ομολογήσει, αλλά ζητάει από τον Ελληνικό λαό να διορθώσει τα εγκληματικά του λάθη;

    Η αλήθεια είναι ότι πρόταση για το δημοψήφισμα αποδεικνύει ότι ο κ. Παπανδρέου αναζητά «φύλο συκής» για να κρύψει την πολιτική του γύμνια και αποτυχία.

    Κατ’ αρχήν, από τη αναγγελία του δημοψηφίσματος αμφιβάλλω, αν υπάρχει πλέον δανειακή σύμβαση!

    Ποια χώρα της ΕΕ, θα σπεύσει να κυρώσει μια δανειακή σύμβαση όταν αυτή τελεί υπό την αίρεση του ελληνικού λαού;

    Δεύτερον, η Ελληνική Βουλή είναι δυνατόν να ψηφίσει μια σύμβαση, την οποία αργότερα μπορεί να καταψηφίσει ο Ελληνικός λαός; Αντιλαμβάνεται ο κ. Παπανδρέου ότι παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς; Και μάλιστα επικίνδυνα;

    Ας υποθέσουμε ό,τι όλα αυτά ξεπερνιούνται, πιστεύει στ’ αλήθεια ο κ. Παπανδρέου ότι ο Ελληνικός λαός θα έχει τον χρόνο να ….μελετήσει μια σύμβαση η οποία βρίθει τεχνικών λεπτομερειών, που είναι δυσνόητες ακόμα και για τους ειδικούς; Άρα το δίλημμα είναι κίβδηλο.

    Να έρθουμε τώρα στην ουσία του πράγματος. Γιατί ο κ. Παπανδρέου οδηγήθηκε σ’ αυτή την απόφαση;

    Μια πρώτη εξήγηση είναι πως με τη κοινοβουλευτική του ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης, αναζητούσε τρόπο να τη συσπειρώσει. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και το αίτημα για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εγκλωβίζονται προσωρινώς.

    Δεύτερον, θεωρεί ότι έτσι ανταποκρίνεται στο αίτημα για ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών.

    Τρίτον, κερδίζει πολιτικό χρόνο για να περάσει από τη Βουλή τον προϋπολογισμό και άλλα κρίσιμα νομοσχέδια.

    Τέταρτον, ουσιαστικά μετακυλύει στον Ελληνικό λαό τις ευθύνες της δικής του πολιτικής ανεπάρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα του συμβεί αυτό που εξορκίζει
    -----------------------------------
    Με το 75% του εκλογικού σώματος να διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική και το σύνολον των κομμάτων της αντιπολίτευσης εναντίον της ιδέας του δημοψηφίσματος, αμφιβάλλει κανείς για το αποτέλεσμα;

    Έτσι, το πιθανότερο είναι το δημοψήφισμα να μετατραπεί σε μια μαζική αποδοκιμασία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικώς.

    Ποιες, επομένως, θα είναι οι συνέπειες;

    Ο κ. Παπανδρέου, βάζει τη χώρα σε μια παρατεταμένη περίοδο πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας.

    Δεύτερον, εκβιάζει σκαιότατα τον ελληνικό λαό με καταστροφικά διλήμματα. Και αυτό θα το βρεί μπροστά του.

    Τρίτον, υπονομεύει μια συμφωνία την οποία παρουσίασε ως επιτυχία του, άρα αυτοαναιρείται!

    Τέταρτον, αποδεικνύεται αναξιόπιστος έναντι των εταίρων, με τους οποίους συμφώνησε τη δανειακή και ουδείς πλέον θα τον παίρνει στα σοβαρά.

    Πέμπτον, με μια μαζική αποδοκιμασία, ο κ. Παπανδρέου δεν θα μπορέσει να παραμείνει ούτε μια μέρα στην εξουσία. Άρα, τελικά θα αναγκαστεί να οδηγηθεί σε εκλογές τις οποίες με το δημοψήφισμα προσπαθεί να αποφύγει προσωρινώς.

    Εν κατακλείδι, με το δημοψήφισμα ο κ. Παπανδρέου επιχειρεί να οργανώσει τη δραπέτευσή του, παραδίδοντας μάλιστα στο διάδοχό του μια διαλυμένη χώρα. Τον απασχολεί μόνον η προσωπική του διάσωση και «γαία πυρί μειχθήτω». Ξέρει ότι δεν έχει ελπίδες να κερδίσει το δημοψήφισμα! Γνωρίζει, επίσης, ότι αυτή η παρατεταμένη αβεβαιότητα θα επιδεινώσει την οικονομία μας. Όμως ακόμα και τώρα, επενδύει στο φόβο! Τρέφει μια αμυδρά ελπίδα, μήπως, ο Ελληνικός λαός, μπροστά στο φάντασμα της χρεοκοπίας, του δώσει παράταση χρόνου. Πλανάται. Αν πάλι χάσει, θα έχει να λέει, ότι δεν φταίει ο ίδιος, αλλά ο λαός που ήταν …ανώριμος και η αντιπολίτευση που τον παραπλάνησε!

    Ελπίζει στην καταστροφή για να δικαιωθεί.

    Πολύ φοβούμαι ότι με αποκλειστική ευθύνη του Πρωθυπουργού, η χώρα οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια.
    Είναι στα χέρια του Προέδρου της Δημοκρατίας να αποτρέψει τους τυχοδιωκτισμούς του κ. Παπανδρέου. Ίσως είναι και καθήκον του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ' ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 'ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ'.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ 10ΕΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.
    ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΟΦΙΛΟΙ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ.
    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.
    ΕΥΚΟΛΟ ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΜΕΤΑ (ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ') ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τον εσκασε τον χοντρο ο γιωτγακης....
    μεχρι και το κτηνος που δεν νοιωθει τη παραμικρη ενοχη για αυτα τα αισχη που κανει, εσκασε.....φαντασσου να δεις τι γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση