GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνής διάκριση για τον Ιβάν Σαββίδη στο Βατικανό...

Σε λαμπρή ατμόσφαιρα έλαβε χώρα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 η 10η τελετή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, στο Αμφιθέατρο του Πανεπισ...

Σε λαμπρή ατμόσφαιρα έλαβε χώρα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 η 10η τελετή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Pontificia Urbaniana στο Βατικανό. Η 10η τελετή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca γιόρτασε το έτος της Ιταλο-ρωσικής φιλίας με δυο σημαντικές διακρίσεις από την Κριτική Επιτροπή σε δυο επιφανείς προσωπικότητες από τη Ρωσία.
Ειδικό Βραβείο από την Κριτική Επιτροπή απονεμήθηκε στον ηγέτη του Ελληνισμού της Ρωσίας, Πρόεδρο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων και...
Βουλευτή της Κρατικής Δούμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιβάν Σαββίδης για την τεράστια ανθρωπιστική και κοινωνική του προσφορά, τη συμβολή του στην ανάπτυξη των διαπολιτισμικών σχέσεων μεταξύ των εθνών, τη διάσωση του Ποντιακού Ελληνισμού και τη στήριξή του στην Εκκλησία της χώρας του.
Στην τεράστια προσφορά του Ιβάν Σαββίδη αναφέρθηκε η Ελληνίδα, μέλος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Δρ. Αρχαιολόγος - Επικοινωνιολόγος Βίκυ Μπαφατάκη. «Είναι σημαντικό στην εποχή της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνουμε παγκοσμίως να υπάρχουν φωτεινές προσωπικότητες, όπως ο Βουλευτής Ιβάν Σαββίδης. Η προσφορά του στον άνθρωπο, στον πολιτισμό και στην κοινωνία είναι απαράμιλλη και δεν γνωρίζει σύνορα, θρησκείες και έθνη. Είναι ένα λαμπερό παράδειγμα ανθρώπου με σημαντικότατο έργο για όλη την ανθρωπότητα».
Ο Βουλευτής Ιβάν Σαββίδης, απευθυνόμενος προς την Επιτροπή των Βραβείων και τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε, τονίζοντας ότι «το κύριο ζήτημα σήμερα σε μια εποχή που ο άνθρωπος γίνεται όλο και πιο επιθετικός, σε μια κοινωνία της ύλης είναι να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην ανάπτυξη της ποιότητας ζωής του ανθρώπου».
Για την προσφορά του στην τέχνη και για το έργο του τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Αυτοκρατορικής Ακαδημίας Τεχνών της Ρωσίας Ζουράμπ Τσερετέλι.
Ο Αντιπρόεδρος και Συντονιστής των Βραβείων, Δρ. Giovanni Cinque επισήμανε, ότι «η παρουσία δυο εξεχουσών προσωπικοτήτων από τη Ρωσία στην εκδήλωσή μας, από το χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής είναι μεγάλη τιμή για τα Βραβεία και ανοίγει γέφυρες συνεργασίας στους τομείς του πολιτισμού, της κοινωνικής προσφοράς και της ανάδειξης νέων επιστημόνων».
Ανάμεσα στα άτομα που βραβεύτηκαν, η Ιταλίδα Ολυμπιονίκης της ξιφασκίας Valentina Vezzali, ο Πρόεδρος του Universidad Católica San Antonio – Ucam, José Luis Mendoza Peres από την Ισπανία καθώς επίσης και αξιόλογοι νέοι επιστήμονες.
Ιταλικές και διεθνείς προσωπικότητες, από το χώρο της πολιτικής, των Ενόπλων Δυνάμεων, τον επιστημονικό χώρο, καθώς και από την ιεραρχία της Καθολικής Εκκλησίας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, με επικεφαλής τον Επίτιμο Πρόεδρο των Διεθνών Βραβείων, Kαρδινάλιο Dario Castrillon Hoyos, όπως και τον Πρόεδρο των Διεθνών Βραβείων κληρικό και Καθηγητή Νομικής Don Bruno Lima. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Ίγκορ Ιβανόβ.
Η βράβευση του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για ολόκληρο τον Ελληνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο. Τον διαπρεπή Έλληνα συνόδευσαν στον Βατικανό ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Υποστράτηγος Ιωάννης Κόντης, οι συνεργάτες του Λιουντμίλα Μποροντινά και ο Διεθνολόγος – Οικονομολόγος Θράσος Ευτυχίδης. Στην 10η τελετή των Βραβείων παραβρέθηκαν η Υπεύθυνη της Ελληνικής Γραμματέας των Βραβείων, Θεανώ Καρατσιουμπάνη και η ζωγράφος Φιφή Χατζηστόικου.

Ελληνική Γραμματεία Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca
Tηλ. Επικοινωνίας +306932231414
Office.gr@premiosciacca.it
http://www.premiosciacca.it/

6 σχόλια

  1. ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΤΗΣ (ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ) ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑς ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΔΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑς. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΓΑΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SPIEGEL: «Επιστολή Σαμαρά στους δανειστές-Αποδέχεται το πρόγραμμα αλλά ζητάει και βελτιώσεις»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑ$$ΟΚ-MEGA-SKAI-ΦΥΡΕΡ-ΚΟΡΗ .. αΓΑΠούλες
    ο Σαμαράς τελικά.."ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ".

    -----------------------------------
    ..η ΝΔ στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο και υποστηρίζει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο προσθέτει ότι «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος».
    --------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. __________________________________
    ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ -ΨΕΥΤΕΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-MEGA-SKAI-ΦΥΡΕΡ-ΚΟΡΗ ..

    αΓΑΠούλες
    ο Σαμαράς τελικά.."ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ".
    -----------------------------------
    ..η ΝΔ στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο και υποστηρίζει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, ωστόσο προσθέτει ότι «συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος».
    --------------------------------
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΟΥΦΑ ΤΩΡΑ.
    - Ο ΓΑΠ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΕΦΥΓΕ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ/ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
    ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑssΟΚΟΙ.. ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ 30-ΕΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ $$$$$$$$$$
    ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΟΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
    __________________________________
    - Διαβάστε τη Επιστολή προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στην οποία εκφράζει τις θέσεις του σχετικά με τις έγγραφες εγυήσεις, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, απέστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.
    ____________________________________________
    Είναι η ίδια επιστολή που έστειλε πριν καιρό στα μέλη του ΕΛΚ.

    _________________Μπίνγκο !

    Λέμε τώρα εμείς οι ερασιτέχνες...
    ότι στην ουσία η σημερινή επιστολή είναι ακριβες αντίγραφο της αντίστοιχης της 13 Νοε.2011 προς
    το ΕΛΚ...
    ----------------------------------
    Λέμε τώρα.....

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΘΙΚΙ
    Ή ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ 'Η ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΖΩΟΟΟΟ

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

    ΜΟΝΟ ΓΡΥΛΙΣΕΙ & ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ δαρμένο ΣΚΥΛΙ.
    --------------------------------
    χαχαχαχαχ
    τα ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΛΑγΟΣ...ΓΡΟΥΝΙΑ ΠΑΣΟΚ
    και ΔΡΑΚΟΥΛΟκοράκια..

    κάνουν και σχόλια στο ιντερνέτ! ...χιχιχιχι..............ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση