GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ποιον θα δώσει το δαχτυλίδι ο Γιώργος; Τι ετοιμάζει ο Σημίτης;;..

Από το  sofokleous10.gr Η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που στο παρασκήνιο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των στελεχών, υπουρ...

Από το sofokleous10.gr

Η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που στο παρασκήνιο συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των στελεχών, υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με το Γιώργο Παπανδρέου φυσικά να οδηγεί την κούρσα των εξελίξεων.
Ο πρώην πια πρωθυπουργός, ξέρει ότι βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ προερχόμενος από μια βαθιά προσωπική ήττα, χάνοντας την πρωθυπουργία, αλλά και από μια αποτυχία που...
σημάδεψε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Στην Ιπποκράτους με επιτυχία θα λέγαμε ο Καρχιμάκης διατηρεί άψογα τις επικοινωνιακές ισορροπίες. Στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή οι καθημερινές συναντήσεις και επαφές εκπέμπουν ανησυχία, ικανή να προκαλεί αντιδράσεις, εντάσεις και να δρομολογεί ένα παρασκήνιο που όμως προς το παρόν λειτουργεί προς όφελός του. Σαφώς δεν το είχε σχεδιάσει ο Γ. Παπανδρέου.
Αυτό όμως που είχε προγραμματίσει είναι να παρατείνει την αγωνία και να επιβραδύνει το ρυθμό των εξελίξεων από την πλευρά του. Όσοι βιάζονται σύντομα θα κάνουν το λάθος να σταθούν απέναντί του, ως υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ.
Η κίνηση Χρυσοχοίδη, να εκφράσει την επιθυμία του ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος, για κάποιους δεν ήταν ούτε αυθόρμητη, ούτε επιπόλαιη. Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ο άνθρωπος που αναδείχθηκε και αναρριχήθηκε στα υπουργικά έδρανα επί των κυβερνήσεων Σημίτη, δεν έπεσε στην παγίδα του Παπανδρέου.
Η κίνηση Χρυσοχοίδη, σαφώς μεν αφορούσε τις προθέσεις του και τις ηγετικές του βλέψεις στο μέλλον, αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γ. Παπανδρέου περίμενε - και εξακολουθεί να περιμένει – να ακολουθήσουν κι άλλοι αυτοπροτεινόμενοι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τουλάχιστον τρεις υπουργοί θα γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους. Μέσα σ’ αυτούς όμως μην υπολογίζεται ούτε το Βενιζέλο, ούτε το Λοβέρδο.
Η τακτική του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και οι κινήσεις του αυτή τη φορά θα είναι προβλέψιμες, αφού όμως πρώτα αφήσει όλους τους υπόλοιπους να εκφραστούν. Άλλωστε η διάθεσή του να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος είναι δεδομένη.
Οι κινήσεις του θα αποτελέσουν και κομβικό σημείο για την ανασύνθεση του κομματικού του σκηνικού στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Η σιγουριά και η βεβαιότητα του Βενιζέλου πηγάζει από το γεγονός, όπως το αναφέρουν όσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο, ότι ο Γιώργος όταν έδωσε το υπουργείο οικονομικών στο Βενιζέλο του παρέδωσε και το δαχτυλίδι της διαδοχής στο κόμμα. Αυτό που αποκαλύπτεται ή τουλάχιστον διαρρέεται είναι ότι η κίνηση αυτή είχε βρει τότε σύμφωνο και τον Κώστα Σημίτη.
Ως εξέλιξη δε αυτού, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι Βενιζέλος, Χρυσοχοίδης και Λοβέρδος, δεν θα μείνουν αντίπαλοι μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση της αρχηγίας στο ΠΑΣΟΚ.
Αν στόχος του Βενιζέλου ή του Χρυσοχοίδη είναι να σπάσει το μέτωπο της ¨¨τρόικας¨ του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή Λοβέρδου, Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, αυτό είναι ένα νέο δεδομένο που μπορεί να μην συγκεντρώνει, προς το παρόν, καθόλου πιθανότητες, όμως κανείς δεν το αποκλείει να αλλάξουν οι ισορροπίες μέχρι τη διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, και ίσως μετά κι από αυτό.
Όσο όμως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα το σενάριο της διαρχίας, δηλαδή άλλος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ και άλλος υποψήφιος για πρωθυπουργός, θα φουντώνουν. Άλλωστε την πρόταση αυτή φαίνεται να την υιοθετούν και να την εκφράζουν πολλοί Παπανδρέικοι, που ακόμη δημόσια δεν έχουν εκφραστεί. Σκέφτονται όμως να το πράξουν σύντομα με παρεμβάσεις τους.
Παρέμβαση όμως προγραμματίζει να κάνει και ο Κώστας Σημίτης, που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εξελίξεις και τις παρακολουθεί από πολύ κοντά καθημερινά. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός σκέφτεται να εκφράσει τις δικές του εκτιμήσεις τόσο για τα πρόσωπα, όσο και για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Πηγές αναφέρουν ότι θα μιλήσει για ¨νέο¨ αρχηγό και για την ανάγκη του απόλυτου σεβασμού σε όσα προβλέπει το καταστατικό του κόμματος για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

18 σχόλια

  1. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Κλ.27 Νοε 2011, 7:49:00 μ.μ.

    Όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί!
    Σπρώχνονται μήπως χάσουν την ευκαιρία!
    Όταν ορκίστηκε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2009, γνωρίζοντας τί κουμάσια, δυστυχώς, υπάρχουν μέσα, είχα στείλει ένα e-mail στον Πρόεδρο κ. Παπανδρέου με την ακόλουθη ευχή:

    «Εύχομαι το πρώτο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ να αποκαλυφθεί γρήγορα, και η αντίδρασή σας σ' αυτό να είναι τόσο σκληρή, δυσανάλογα σκληρή, ώστε να αποτρέψει τους επόμενους από τη δημιουργία νέου»

    Δυστυχώς, αφέθηκαν οι διάφοροι Τσοχατζόπουλοι, Σμπώκοι, Μπέλτσοι, Μαντέληδες, Τσουκάτοι, Νικολαϊδηδες κλπ χωρίς τιμωρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΝ ????

    Ιδού...ό ΜΑΛΑΚΑΣ !!! _______________________

    Ή πρώην του γυναίκα τόν σούταρε,γιατί τόν τσάκωσε νά τήν τραβάει μέσα στό pc-room ένα πρωινό!!!

    Ο πατέρας του,ό ΣΑΠΙΟΣ,τόν σούταρε από τόν υπουργείο παιδείας έν μία νυκτί καί μέσω τών ΜΜΕ!!!

    Οί ευρωπαίοι,στήν σύνοδον τών Καννών/G20,τόν σούταραν καί παρ΄ όλίγον ό Sarkozy νά τόν πλακώσει καί στά
    π
    ο
    υ
    τ
    σ
    οσκάμπιλα!!!!

    Ό Ελληνικός Λαός τόν σούταρε,
    ενώ πήρε καί τήν ψ(ό)φον εμπιστοσύνης
    από τά πράσινα λαμόγια-ερπετά zivagos lamogios pasokus-pasokus,αφού επί δύο χρόνια είχε ταλαιπωρήσει καθ΄ υπέρβαση,
    τήν Χ(ΕΙ)ΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΟΡΦΑΝΑ
    καί τόν Ελληνικό Λαό βεβαίως-βεβαίως!!!!!

    Τώρα τά συντρόφια του,πράσινα λαμόγια zivagos lamogios pasokus-pasokus,ετοιμάζονται νά τόν σουτάροιυν καί από τήν θέση τού προέδρου τού ΜΠΑΤΣΟΚ ΜΑΦΙΑ ΑΕ!!!!

    Τελικά αυτός δέν είναι πολιτικός αλλά τό
    ## ΠΕΤΣΑΚΙ ## τής κοινωνίας,
    γιά νά παίζουμε ## ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΗΔΟΝ ##!!!!

    _____________________________
    Ρέ μαλάκες ΜπΑΤσόκοι-στόκοι,
    αυτόν τόν μαλάκα ψηφίσατε ????
    ΣΤΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βενιζελο βαγγελη παπαρα τον πούλο ρε σκατομυαλε παρλαπίπα. Τα παραμυθια σου δεν περνανε πια. σε εχουμε καταλάβει όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΚΚΛΗΣΗ

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΕΥΑΝΘΙΑ Μ,ΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΔΕ

    ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ>>>

    ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φέρτε τον μπουχέσα να γελάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο μέτωπο της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των Φαρμακοποιών τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Η ΔΗΘΕΝ «απελευθέρωση» που νομοθέτησε για τα Φαρμακεία ο κύριος... Α. Λοβέρδος είναι εφάμιλλη της δήθεν «απελευθέρωσης» που επιχείρησε να κάνει ο κύριος... Δ. Ρέππας στα ταξί. Δεν άλλαξε τίποτε και οι νέοι άνεργοι Φαρμακοποιοί πρέπει να περιμένουν χρόνια και να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να ασκήσουν ελεύθερα το επάγγελμά τους, όπως έχουν αυτονόητα το ιερό δικαίωμα της εργασίας από το Σύνταγμα και την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2011. . Εσείς φασιστάκια, ακόμα κάνετε πλάτες... στον κύριο... Κ. Λουράντο; Να του κρατάτε καλά τα... αρχεία... του παρακαλώ..! Υπαλληλίσκοι... του Π.Φ.Σ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση