GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ευθυμίου θέλει λύση στο θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές ...

Την άποψη ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να ανοίξει τις διαδικασίες πριν τις εκλογές, όπως ορίζει το καταστατικό και να ξεκαθαρίσει την θ...

Την άποψη ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να ανοίξει τις διαδικασίες πριν τις εκλογές, όπως ορίζει το καταστατικό και να ξεκαθαρίσει την θέση του», εξέφρασε με δηλώσεις του σήμερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.
«Πρέπει να προηγηθούν των εκλογών συντεταγμένες διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ όπως προβλέπει το καταστατικό μας, ώστε να έχουμε ένα ξεκάθαρο τοπίο», τόνισε και συνέχισε ότι...
 «ο Γιώργος Παπανδρέου να ανοίξει και να ξεκινήσει αυτές τις διαδικασίες ξεκαθαρίζοντας και τη θέση του».
Αναφερόμενος στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, σημείωσε ότι θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε μεγαλύτερο εύρος δυνάμεων. «Δεν είναι η καλύτερη δυνατή σύνθεση, αλλά είναι η αναγκαία σύνθεση. Εγώ θεωρώ ότι το κέντρο βάρους αυτής της κυβέρνησης είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, που έχουν συνευθύνη για τα προβλήματα της χώρας», κατέληξε.

13 σχόλια

  1. Υπουργοί δείχνουν την έξοδο στον Γιώργο
    Χρυσοχοίδης: " Η θητεία του προέδρου έληξε. Πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες"

    Σκανδαλίδης: "Ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει να θέσει τώρα τον χρονικό ορίζοντα και να προχωρήσει τις διαδικασίες για να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος."

    Λοβέρδος: " Μετά την 6η δόση πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες στο ΠαΣοΚ"
    .
    Ο Παπανδρέου όμως νομίζει ότι μιλούν για κάποιον άλλον και οραματίζεται αλλαγή εκλογικού νόμου .....

    ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ αρχιμαλάαααααακααααααααα
    σας...
    ΤΟΜΑΡΙΑ του ..όλον ΜΠΑΦΟ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το οτι συσσωμοι ο πολιτικαντηδες ολων των χωρων, ΟΛΑ τα ΜΜΕ, και ολες οι ΛΕΡΕΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ" ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, εμενα τουλαχιστον, μου λεει πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Ευθύνες στον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και στην κυβέρνησή του για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας επιρρίπτει ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και σημερινός πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, Χρήστος Πολυζωγόπουλος.

    Σε επιστολή του, με την... ιδιότητά του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, ο κ. Πολυζωγόπουλος υποστηρίζει ότι με την πολιτική που εφάρμοσε ο κ.Παπανδρέου συνέβαλε ώστε να ξεχαστούν, όπως αναφέρει, οι ευθύνες της ΝΔ, την περίοδο 2004-2009, "για την κατάντια της χώρας".

    Ο κ. Πολυζωγόπουλος υποστηρίζει ότι αυτή η εξέλιξη μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά "χρειαζόταν πολιτικός σχεδιασμός, στιβαρή ηγεσία, συλλογική κοινωνική και πολιτική ευθύνη και κυρίως πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες".
    Χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα "αρνητικό έως και επικίνδυνο για τη χώρα" και προσθέτει ότι αυτό "δεν στερείται πατρότητας", καθώς και ότι "φθάνει η ώρα ενός συνολικού απολογισμού και καταλογισμού ευθυνών σε αυτούς που τις έχουν. Και κυρίως στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ".

    Εκφράζει επίσης τη διαφωνία του με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, μέσω της οποίας "απενοχοποιείται η ακροδεξιά", κάτι που θεωρεί πολιτικό ατόπημα που βαρύνει τον κ. Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. π ρ ι τ ς ς ς ς!


    Πειραζει ΜΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @17 Νοε 2011 2:06:00 μ.μ.

    Δέν το απαιτούν μόνο οι λέρες το απαιτούν ΟΛΟΙ, όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ μέχρι και τον τελευταίο τσοπάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο ήταν ο Παπανδρέου εν δόξα και τιμή απο τον Οκτώμβριο του 2009 ώς τον Ιούλιο του 2010 βλέπαμε όλες τις καλοσύνες του
    Αρπακτές, ψέματα, προδοσίες, απάτες, μνημόνια, ακρίβεια, ανεργία, φόροι και πάλι φόροι επι δικαίων και αδίκων.
    Καθήκον όλων μας είναι να εξαφανίσουμε απο παντού τον τρίτο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προς 5:19
    εχεις δικιο
    απο τη στιγμη που εσυ , ΟΛΟΙ, κιο τσοπανος, εχετε τοσο δυνατη πολιτικη σκεψη, και τοσο δυνατη κριτικη ικανοτητα, τοτε ας φωναξουμε ολοι μαζι:
    ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΛΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι ΛΕΡΕΣ που μας τον φόρτωσαν θές να πείς με του κόσμου τις αηδίες και ψέματα όπως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αφού κατασυκοφάντησαν τον Καραμανλή με τον χειρότερο τρόπο για να πετύχουν τον σκοπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς 6:09
    κοιμηθητε ελευθερα.
    σκεπαστητε να μην κρυωσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρασινοφρουρέ μήν υποτιμάς καθόλου τον τσοπάνο στην δημοκρατία η ψήφος ενός τσοπάνου ισοδυναμεί με την ψήφο του τρισμέγιστου Γιωργάκη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ουδεποτε ημουν πασοκ. μονο με τον γιωργο ειμαι.
    και δεν υποτιμω κανεναν τσοπανο.
    μακαρι να ημουν κι εγω.
    αλλος (διαβασε τα σχολια) ανεφερε τον τσοπανο χαρακτηριζοντας τον "τελευταιο".
    κι εγω να του απαντησω τον συμπεριελαβα σε ενα σχημα λογου. ξερω οτι δεν ειναι καθολου "της μοδας" τελευταια να δηλωνεις υποστηρικτης του γιωργου.
    δεν φοβαμαι να "τα ακουσω" για αυτο. εχω πολιτικη αποψη, την στηριζω, και καθως δεν ειμαι κομματοσκυλο, στα αρχιδια μου τι θα απογινει το ΠΑΣΟΚ και το καθε ΠΑΣΟΚ.
    οι περισσοτεροι ομως συμπατριωτες μας αφηνουν τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΜΕ, να τους διαμορφωνουν την αποψη.
    ειναι στα αληθεια εντυπωσιακο το ποσο ευκολα και ποσο γρηγορα, ο καραμανλης η ο παπανδρεου , μετατρεπονται απο ιδανικοι κυβερνητες, σε μπριζολαδες της ραφηνας, απο "δεν κανει το παιδι" σε χρυση ελπιδα για τον τοπο.
    και μετα, αναλογα με τα κελευσματα των "αφεντικων" ανεβαινουν ξανα στον ολυμπο η' ριχνονται στον καιαδα. και το πληθος, ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!
    Τωρα, λεει,ο παπαδημος εχει 68% δημοφιλια. αυριο ποιος ξερει τι θα αποφασισουν καποιοι, οτι πιστευει ο κοσμος για αυτον. ο,τι πουν, αυτο θα ειναι "κοινη πεποιθηση".
    βλεπω στο μεγκα, την τρεμη, να μιλαει και να τρεμει, και στο σκαι την ακριβοπουλου με υφος αυστηρο, να κανουν υποδειξεις.
    επιτελους, πιστευω αυτο που πιστευω, κρινετε με, βριστε με αν θελετε, αλλα κλειστε τα αυτια σας οταν μιλουν αυτοι οι τραγκες και πρετεντερηδες, γιατι κανουν "κακο στην υγεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπουργοί δείχνουν την έξοδο στον Γιώργο.
    ====================================

    Χρυσοχοίδης: " Η θητεία του προέδρου έληξε. Πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες"

    Σκανδαλίδης: "Ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει να θέσει τώρα τον χρονικό ορίζοντα και να προχωρήσει τις διαδικασίες για να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος."

    Λοβέρδος: " Μετά την 6η δόση πρέπει να ανοίξουν οι διαδικασίες στο ΠαΣοΚ".

    Ο Ευθυμίου θέλει λύση στο θέμα ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εκλογές ...
    Την άποψη ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να ανοίξει τις διαδικασίες πριν τις εκλογές, όπως ορίζει το καταστατικό και να ξεκαθαρίσει την θέση του», εξέφρασε με δηλώσεις του σήμερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.


    και...
    Ο Παπανδρέου όμως νομίζει ότι μιλούν για κάποιον άλλον
    και οραματίζεται αλλαγή εκλογικού νόμου .....


    ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ αρχιμαλάαααααακααααααααα σας...
    ρεεεεεεεεε

    ΤΟΜΑΡΙΑ του ..όλον ΜΠΑΦΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωτόπαπας: " Το ΠαΣΟΚ σήμερα είναι χυλός".

    Πληθαίνουν οι φωνές πίεσης προς τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να αναλάβει πρωτοβουλίες και να δρομολογήσει ο ίδιος τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

    «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αυτή τη στιγμή εμφανίζει μια εικόνα χυλού» δηλώνει σήμερα ο Χρήστος Πρωτόπαπας. Τα ποσοστά του κόμματος στις δημοσκοπήσεις, που θυμίζουν βαρομετρικό χαμηλό έχουν σημάνει συναγερμό στην Ιπποκράτους, στα επιτελεία των επίδοξων υποψηφίων και σε βουλευτές, οι οποίοι βλέπουν το πολιτικό τους μέλλον να διαγράφεται μάλλον ζοφερό.

    «Δεν είναι δυνατόν να πας έτσι στις εκλογές, θα είναι άδικο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την ιστορία μας για την παράδοση μας» κρούει τον........
    κώδωνα του κινδύνου ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η εκτίμηση για το τι πρέπει να γίνει και του έτερου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Πέτρου Ευθυμίου.

    «Πρέπει να προηγηθούν των εκλογών συντεταγμένες διαδικασίες στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως προβλέπει το καταστατικό μας, ώστε να έχουμε ένα ξεκάθαρο τοπίο. Και για μένα, όπως πιστεύω, οφείλει ο νυν πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιώργος Παπανδρέου, να ανοίξει και να ξεκινήσει αυτές τις διαδικασίες, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του».

    - «Περιμένοντας τον Γκοντό» και η Λούκα Κατσέλη, η οποία χαρακτηρίζει μεν τον Γιώργο Παπανδρέου ως ένα τεράστιο κεφάλαιο για το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά πιστεύει πως «ο ίδιος αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο ίδιος έχει ευθύνη να ανοίξει αυτή τη συζήτηση και να οργανώσει αυτή τη συζήτηση μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυρίως για το ποιο θα είναι το προοδευτικό περιεχόμενο τα επόμενα 5-10 χρόνια, οι προοδευτικές λύσεις, οι απλές λύσεις, με τι λόγο θα πάμε στις εκλογές. Α
    υτό είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».


    Πάντως συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού διεμήνυαν, πως πριν προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και εάν είναι αυτή, για τον ίδιο, υπάρχουν δυο βασικές προτεραιότητες. Η πρώτη, που έχει σχέση και με την σημερινή κυβέρνηση, έχει να κάνει με την υλοποίηση των συμφωνηθέντων της 26ης Οκτωβρίου.

    Η δεύτερη προτεραιότητα για τον πρώην πρωθυπουργό, είναι η διασφάλιση της ενότητας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. η οποία απορρέει από την ομαλή πορεία προς την διαδικασία διαδοχής. Για αυτό και πολλοί εντός του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θεωρούν κομβικό σημείο την εκταμίευση της 6ης δόσης.

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 11/17/2011 09:45:00 μμ

    1 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...


    epomeni imera sto komma?!

    AXAXXAXAXAAAXXAAX

    teleiosate parasita
    mono dikastiria tha exete pleon

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση