GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν κάνει πίσω...

Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ , οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολώ...

Ανυποχώρητοι δηλώνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ, παρά την προθεσμία που τους έδωσε νωρίτερα ο εισαγγελέας για να αποχωρήσουν από το κτήριο.
Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο οποίος μετέβη νωρίτερα στο κτήριο επί της Μεσογείων σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κατάστασης, προειδοποίησε ότι...
 σε περίπτωση που σταματήσουν την κατάληψη τα μέλη της ΓΕΝΟΠ θα διατάξει την εκκένωση του κέντρου. Όπως δήλωσε ωστόσο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλος, η κατάληψη θα συνεχιστεί παρά το αίτημα του εισαγγελέα.
Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ έχουν διακόψει τη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος πληροφορικής της ΔΕΗ, προκειμένου να μην εκδίδονται εντολές διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων. Χαρακτηρίζουν επίσης ανεπαρκείς τις τροποποιήσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, κάνοντας λόγο για ημίμετρα και ζητούν να καταργηθεί ο νόμος που επιβάλει το τέλος.
Τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους εξέφρασε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία τους επισκέφθηκε και πάλι απόψε.
Στα γραφεία της ΔΕΗ βρέθηκε και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στην προθεσμία που έδωσε ο εισαγγελέας στη ΓΕΝΟΠ ο βουλευτής του κόμματος Μ. Κριτσωτάκη διερωτήθηκε «για ποιο δίκαιο και ποιο νόμο μιλούν» και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΔΕΗ και του εργαζόμενου λαού ενάντια σε αντισυνταγματικούς, παράνομους και αντικοινωνικούς νόμους».

8 σχόλια

  1. Κατ αρχας μπραβοο στους "συνδικαλες"..
    Καλο αυτο που κανουν..
    Αν και ποτε δεν συμπαθησα αυτους του "συνδικαλες"(της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια)..

    Επειτα αν καταλαβα καλα η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια κυκλοφορει ΜΟΝΟΝ με "τιμητικη συνοδεια" των μπατσων..
    Ειδικα το ηλιθιο σκατοπραμμα διαβοητο βλακογιοργο της τσαντ,χρειαζεται ολοκληρη διμοιρια ΜΑΤ να τον προφυλασσουν απο την ..αγαπη του λαου..
    Ερωτηση:
    Μεχρι ποτε αυτοι οι τζογλαναραιοι μπατσοι θα φυλανε αυτο το ανεκδιηγητο ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο και τους αλλους της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια??
    Ποσο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος γαμωτο μου..
    Για μια χουφτα δολλαρια πανε κοντρα στην επιθυμια και θεληση 10 εκατ Ελληνων!!

    Που ειναι μια:
    Συλληψη και "λυντσαρισμα" της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια,οπως ακριβως εκαναν οι Λιβυοι στον "αδελφο τους" σκυλαραπα κανταφι..

    Ω! σε μια τετοια συλληψη και εκτελεση θα ηθελα να ημουν και εγω παρων..
    Μια κλωτσια στην μουρη του ηλιθιου βλακογιοργο,μαμουνι παπακωνσταντινου και λοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ω! τι ευτυχια!!
    Φυσικα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ μια κλωτσια..
    Πολλες πολλες πολλες μεχρι να μην κινουνται πια..
    Να μην αντιδρουν καν.
    Πως λεμε ..ψοφησε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε' όχι και μπράβο, 23 Νοε 2011 4:53:00 π.μ. στην αλητεία των τραμπούκων Φωτόπουλων.
    Δικαιολογούνται οι διαμαρτυρίες τους, αλλά δεν γίνονται για το καλό των "φτωχών μεροκαματιάρηδων" όπως λέει αυτός ο αλητοφασίστας Φωτόπουλος.
    Εάν νοιάζεσαι για τους φτωχούς, να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ τα 30 εκατομμύρια ευρώ που πήρες για διακοπές σε 5άστερα ξενοδοχεία στην Ισπανία.Αλήτη...Ε' αλήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΩΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. the brothels of HOL which advertises that it has proprietary network, there is no support, it's all a fairy tale to wrap up and then disappears, never answer and never will have a phone when their choneis say that the blame OTE .... because their short-circuits the lines .. Make of it mentally, those who have hol passing you and those who you do not get away from these dirty why not imagine what is happening in the kolochaneio - hol t kol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΔΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΛΙΜΠΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΧΙΝΤΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα τα κανουν για να μην ερθει η σειρα τους. Το παιζουν Ρομπεν των δασων, αλλα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να δειξουν συμπαθητικο προσωπο στον κοσμο, Λες και μπορει ο κοσμος οσο και βλακας να ειναι να δειξει συμπαθεια σε συντεχνιες που τοσα χρονια του ρουφανε το αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση