GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΓΙΩΡΓΟ, ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ‏"...

ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΠ...

ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΙΝ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

21 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρέ Έλληνα πόσο θα πάει και που αυτή η προπαγάνδα ακόμα;

    Ποίοι είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει την λέσχη στεναχωρημένων πολιτικών και σας -μας δουλεύουν ΟΛΟΥΣ μαζί μαζί και στεναχωρημένα…

    Ποίοι είναι αυτοί που έχουν το θράσος που βγαίνουν τώρα και μας λένε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και θα πρέπει να φτιάξουμε το κράτος.. Ποίος την δημιούργησε; Πια περίοδο δημιουργήθηκες ; του Α. Παπαντρέου; Του Κ. Μητσοτάκη; Του Κώστα Σημίτη; Του Κώστα Καραμανλή; Του Γεωργίου .Α Παπανδρέου; Ήταν στα έδρανα της βουλής; Σε δημόσια πόστα; για να ξέρουμε τι λέμε..


    Αν δεν αλλάξει το σύνταγμα , και ο εκλογικός νόμος να γίνει απλή αναλογική ΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , να καταργηθούν κάτι νόμοι εκτρώματα περί βουλευτικής ασυλίας, όχι κλείνει η βουλή και παραγράφονται όλα, δεν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή την χώρα… Δεν παν κάνομε κυβέρνηση σωτήριας ,δεν πα να βγει ο Σαμαράς ,δεν πα να παίρνομε την 6 δόση , αλήθεια πιστεύει κανείς σας ότι ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;…. Θα φάτε πάλι το γνωστό παραμύθι βρήκαμε καμένη ΓΗ !!! ..

    Όχι δεν είναι καμένη ΓΗ η χώρα μου, καμένα μυαλά έχουν αυτοί που κάθονται στα έδρανα της βουλής, νομίζουν ότι οι τραπεζίτες δεν ξέρουν ότι το παραμύθι της ευρωπαϊκής ένωσης τελείωσε, και μας δεν δίνουν αλλά λεφτά, ότι μαλακίες και να κάνομε και όσες κώλοτούμπες ,ας λένε τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ για Ιρλανδία , για Ισπανία , για Πορτογαλία ότι τα βρήκαν οι πολιτικοί και πάνε όλα καλά !!! Σε πέντε το μήνες το πολύ θα έχουν σκάσει η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία ,η Γαλλία , θέλουν κάπου να χρεώσουν τον Γ! παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο και θα λένε ότι τον προξενήσαμε εμείς το 2% του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής ένωσης, Π.Χ σαν να έχεις 100 ευρω και χάσεις 2 θα πτώχευσης; Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί την Ελβετία σε όλους τους πόλεμους δεν την πείραξε κανείς και γιατί όλοι πάνε τα λεφτά τους εκεί ;
    Η χώρα μου έχει ΑΟΖ; έχει ορυκτά ; Έχει ήλιο; Έχει θάλασσα; Έχει νερό; Έχει γη για καλλιέργεια; Έχει κτηνοτροφία ; Εεε ας στο διάολο και αυτοί, και η ευρωπαϊκή ένωση τους, και το ευρώ τους .. θα τους πληρώσουμε με χρήματα από τους δασμούς που θα βάλλομαι στα προϊόντα τους αρκεί να κάνομε συμμαχίες με χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα ,η το Ισραήλ , και τους βάζομε και στρέφουν και τα όπλα τους σε όλους τους παράξενους γείτονες μας ..
    Και για να μην μας πιάσουν κορόιδα όπως σας λένε τα παπαγαλάκια ότι θα μας τα πάρουν όλα για ένα ευρω από αυτά που έχουν έξω οι κλέφτες , κόβουμε ένα νόμισμα που θα έχει την ίδια αξία με το ευρώ τους κηρύσσομε και το χρέος απεχθές χρέος , και κάνομε έλεγχο σε ΟΛΟΥΣ που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από τον δημοτικό σύμβουλο μέχρι τον πρόεδρο της δημοκρατίας ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ στο γουδί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "..ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ... (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς είναι πατριώτες και να σταματήσουν επιτέλους οι παπάρες για το θέμα αυτό.
    Το πρόβλημα που έχουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ είναι ότι πίσω τους έχουν στοιχηθεί συμφέροντα που καθόλου δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα.
    Υπάρχουν μάλιστα συμφέροντα
    επιχειρηματικά και άλλα,που καλοβλέπουν τη χρεωκοπία και τη δραχμή.Εγχώρια συμφέροντα εννοώ.
    Τα συμφέροντα αυτά έχουν κολλήσει σα βδέλλες και στον Παπανδρέου και στον Σαμαρά και θέλουν ντε και καλά να τους καθορίσουν την ατζέντα,τις κινήσεις,τα πρόσωπα που θα έχουν στα πόστα.
    Πολλές φορές μάλιστα ντύνουν την επιθυμία τους να βαρέσει κανόνι η χώρα με ψευτοαντιμνημονιακές και απελευθερωτικές παπάρες.
    Ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς είναι
    αυτοί που είναι.
    Δεν τους έχω σε εκτίμηση,ούτε αυτούς ούτε την πολιτική τους.
    Αυτοί όμως είναι οι αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων.
    Έστω και αυτή την ΥΣΤΑΤΗ ώρα,να ψαχτούν,να μην παίζουν με τους
    'νταβατζήδες' και να σώσουν τη
    χώρα.
    Να μη σκάσει η χώρα στα χέρια τους.
    Να μιλήσουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ 'ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ'.
    Μην κάνουν λάθος.
    Είναι ΥΣΤΑΤΗ η ώρα.
    Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει τη Δευτέρα το πρωί.
    Δε φτάνει που μας έχουν στη μπούκα έξω και σκέφτονται να μας ρίξουν στη θάλασσα τώρα που κάπως κουμάνταραν τις ζημιές τους από
    τα ομόλογά μας,ήρθε τώρα και η ιστορία της Ιταλίας.
    Βόμβα.Πλέον η ίδια η ευρωζώνη βρίσκεται σε κίνδυνο και εμείς περνάμε σε δεύτερο πλάνο.
    Για να μην κοροϊδευόμαστε,πλέον είναι πιθανό το χειρότερο σενάριο
    ακόμα και αν οι δυο τους τα βρουν
    αύριο.
    Όταν λέω είναι ΥΣΤΑΤΗ ώρα,το εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ η ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ [οπως ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..]
    ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΣΟΥ MAZI ME TON SOROS TOΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ CDS ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΟΛΟΥΤΣ ΣΤΑΡΧ-Ι-Δ-ΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΓΚΡΕΜΟ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Η ΚΑΠΆΚΙ ΥΠΟΝΟΜΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. προχωρα προχωρα ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΡΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ
    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΞΙΟΠ-Ο-Υ-Σ-Τ-Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΚΙΟΡΓΚΟ
    ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΟΛΑΝ ΤΗ ΜΩΒ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΕΙ , ΤΟ ΑΙ ΠΟΝΤ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ..
    ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑ -Μ-Η- Σ-Ε-Ι
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ..
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΠΑΣΟΚ - ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 14% ....... ΠΑΝΕ ΓΙΑ 4% ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΕΠΑΜ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΟΥΓΚΑΡΙΣΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΓΚΙΟΡΓΚΟΣ
    ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ
    ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ
    [13,5% ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ]
    ΣΤΑΜΑΤΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιωργο εισαι ενας μεγαλος μαλακας θα βουλιαξεις την χωρα, δεν εισαι αξιοπιστος πολιτικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε πρασινοφρουρε γκαιμπελς, το αντιθετο συμβαινει. ο τζεφρευ και οι χρεωκοπημενοι εργολαβοικαναλαρχες θελουν τα λεγτα για να συντηρησουν το καθεστως πασοκ. ουστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

    Άσε τι λένε οι πολιτικοί αντίπαλοι του Giorgos.

    Ρε συ,η ίδια η κοινοβουλευτική του ομάδα τον φτύνει,καλά,σε ποιόν πλανήτη ζεις?

    Έχει ξαναβιώσει τέτοια ξεφτύλα ένας ενεργός πρωθυπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΑΒΓΑ

    ΠΑΣΟΚΗΜΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΚΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΜΙΝΕΖΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ
    ΖΗΤΩ Η ΜΙΝΕΖΟΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τραπεζίτες + ΓΑΠ = Love for Ever..........
    __________________________________
    Τα έτη 2005-2010 οι Τράπεζες είχαν 43% του ελληνικού χρέους:
    Μέσα σε δύο χρόνια ο ΓΑΠ κατάφερε

    να ρίξει το ποσοστό τους στο 21% και του χρόνου θα είναι στο 16,8%!!

    _____________________________________________
    Αυτό εννοεί λοιπόν ο ΓΑΠ όταν λέει ότι χάνουν τα συμφέροντα και οι τράπεζες ;

    Ότι από 43% του ελληνικού χρέους,
    δηλ. 120 δις το 2010,
    θα έχαναν κάποιο ποσοστό ενώ τώρα θα χάσουν κάποιο ποσοστό απ' το 17%, δηλ.
    κάποιο ποσοστό απ' τα 60 δις
    που θα κατέχουν το 2012 οι Τράπεζες ;...

    _____________________________________________
    Συμπέρασμα: Οι Τράπεζες με τις κινήσεις του ΓΑΠ κατάφεραν και μείωσαν στο μισό τις απώλειές τους απ' το ελληνικό κούρεμα...


    Είναι μετά να μην είναι ερωτευμένοι μαζί του ;
    FOR Ever !


    φιλάκια

    ηλίθια πασοκ και δουλικά συνεταιράκια
    ΣΤΟΚΟΙ ληγμένοι και ξεραμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τραπεζίτες + ΓΑΠ = Love for Ever..........
    __________________________________
    Τα έτη 2005-2010 οι Τράπεζες είχαν 43% του ελληνικού χρέους:
    Μέσα σε δύο χρόνια ο ΓΑΠ κατάφερε

    να ρίξει το ποσοστό τους στο 21% και του χρόνου θα είναι στο 16,8%!!

    _____________________________________________
    Αυτό εννοεί λοιπόν ο ΓΑΠ όταν λέει ότι χάνουν τα συμφέροντα και οι τράπεζες ;

    Ότι από 43% του ελληνικού χρέους,
    δηλ. 120 δις το 2010,
    θα έχαναν κάποιο ποσοστό ενώ τώρα θα χάσουν κάποιο ποσοστό απ' το 17%, δηλ.
    κάποιο ποσοστό απ' τα 60 δις
    που θα κατέχουν το 2012 οι Τράπεζες ;...

    _____________________________________________
    Συμπέρασμα: Οι Τράπεζες με τις κινήσεις του ΓΑΠ κατάφεραν και μείωσαν στο μισό τις απώλειές τους απ' το ελληνικό κούρεμα...


    Είναι μετά να μην είναι ερωτευμένοι μαζί του ;
    FOR Ever !


    φιλάκια

    ηλίθια πασοκ και δουλικά συνεταιράκια
    ΣΤΟΚΟΙ ληγμένοι και ξεραμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση