GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κίνδυνο η καριέρα του Παπανδρέου και η Ευρώπη...

Η τολμηρή προσπάθεια του Παπανδρέου να συσπειρώσει το κόμμα θέτει σε κίνδυνο την πολιτική καριέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύμα των Financial ...

Η τολμηρή προσπάθεια του Παπανδρέου να συσπειρώσει το κόμμα θέτει σε κίνδυνο την πολιτική καριέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύμα των Financial Times. Μπορεί μάλιστα να αποτελέσει το τέλος της πολιτικής του καριέρας, όπως αναφέρει το άρθρο. Επίσης, τάγγελος ονίζει πως υπάρχει η πιθανότητα να ηγηθεί ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιας ομάδας που...
 θα διεκδικήσει να αναλάβει την εξουσία. Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο, ποτέ δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του. Μάλιστα, έχει λάβει αποστάσεις από την απόφαση για δημοψήφισμα. Ωστόσο, είναι έντονη η ανησυχία και ο εκνευρισμός σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στις κυβερνήσεις αλλά και στις κοινωνίες. Απειλούν, μεν, ότι θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα και θα φύγει από το ευρώ, φοβούνται, δε, τις παρενέργειες αυτών των εξελίξεων.Δεν θέλουν να δουν ξανά μία περίπτωση Lehman Brothers και το ντόμινο της κατάρρευσης της Ευρώπης.
http://www.skai.gr/files/temp/B0A19C76B726D2242E2F871C08873260.jpg url

10 σχόλια

  1. η κρεμάλε δεν είναι καριέρα
    ηλίθιε


    χωνεψτε το

    Μας διέσυρε......μας διέσυρε......μας διέσυρε.....!
    Ο απόλυτος εξευτελισμός μιας περήφανης χώρας !

    Μας υπέδειξαν ημερομηνία και το λόγο που θα ψηφίζαμε!!!!

    Πηγαινε για ταμειο,
    και βρεθηκε στο σφαγειο.
    ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ...ο βραβευμένος στοχεσμένος !


    ΠΑ...σοκ ________________________ +

    ΤΕΛΟΣ.


    πάμε για άλλα..
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΕΕΕΕ
    ΕΕΕΕ...ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ
    ΜΕ ΤΟ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Ελλαδα χρειάζεται ένα Τσάκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -----------------------------------------
    ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΥΣ !!!

    Έκτακτη ανακοίνωση έβγαλε πριν από λίγο η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας με την οποία ενημερώνει ότι υπάρχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα πάνω απ' τον ουρανό της Αθήνας λόγω ελικοπτέρων!!


    Από Ελληνοφρένεια
    ------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μητσοτάκης το έλεγε από παλιά "δεν κάνει για πρωθυπουργος αυτό το παιδί". Βέβαια έπαξε να το λέει καθώς ο ποδηλάτης έγινε και μπράβο στον Μητσοτάκη, μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ3 Νοε 2011, 12:51:00 μ.μ.

    Για πια καριερα μιλατε;!!

    Ο ιδιος το ΞΕΡΕΙ οτι εχει.... καριερα;!!!


    και οι τσατσαδες εχουν καριερα
    απο αυτα χορτασαμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως απο το ποδηλατο
    δεν πεφτω πια ,. . . . . .

    Μου δωρισαν ενα με τρεις ροδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την παντελή ανικανότητα του Καραμανλή, την πλήρη ασχετοσύνη του Παπανδρέου έρχεται τώρα άλλος διάτοντας αστέρας ... στην πατρίδα. Γειά σου πατρίδα με τις σοφές επιλογές σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γ. Μιχελάκης: Μόνη λύση οι εκλογές
    _________________________________
    «Αυτό το δημοψήφισμα διαλυει κατ’ αρχήν την κυβερνητική παράταξη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ακόμη ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και πως το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει.

    Ερωτηθείς αν η ΝΔ συναινεί στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ο κ. Μιχελάκης απέφυγε να τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι θα υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση σε μερικές ώρες.

    «Η ΝΔ ήταν η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ και είναι η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία στην ΕΕ», ήταν το σχόλιό του.

    «Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι ακέφαλη, ποιος θα διαχειριστεί το ζήτημα της δανειακής σύμβασης;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται λαϊκή εντολή.

    Οπως είπε, η δανειακή σύμβαση είναι αναπόφευκτη και πως η αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση για το μνημόνιο που τη συνοδεύει. «Αλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση, άλλο πράγμα οι πολιτικές που τη συνοδεύουν», κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση