GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς Ξυνίδη - Ραγκούση στο υπουργικό συμβούλιο...

Στον αέρα πήγε να τιναχτεί το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε χθες από τις 8:00 το απόγευμα ως τις 3:00 το ξημέρωμα, εξ' αιτία...

Στον αέρα πήγε να τιναχτεί το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε χθες από τις 8:00 το απόγευμα ως τις 3:00 το ξημέρωμα, εξ' αιτίας των καρφιών που αντάλλασαν οι υπουργοί. Η παρέμβαση του κ. Σ. Ξυνίδη κατά του κ. Ι. Ραγκούση και όσων διατύπωσαν επιφυλάξεις για το δημοψήφισμα «πάγωσε» για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση καθώς φάνηκε προς στιγμήν να χάνεται η ψυχραιμία.
Ο κ. Ξυνίδης αναφέρθηκε προσωπικά στον κ. Ραγκούση λέγοντας με εμφανή ειρωνεία, σύμφωνα με άλλους παριστάμενους, ότι «είναι καιρός να προσγειωθούν οι μεταφυσικές ανησυχίες του στην πραγματικότητα». Ο κ. Α. Λοβέρδος επιχείρησε να υπερασπιστεί τον υπουργό Υποδομών, ζητώντας την παρέμβαση του κ. Γ. Παπανδρέου. Ο κ. Ξυνίδης όμως...
συνέχισε ακάθεκτος: «Όπως κάποιοι λένε ότι πρέπει να παραιτούνται οι βουλευτές που διαφωνούν, αντιστοίχως δεν θα πρέπει να παραιτούνται και οι υπουργοί που διαφωνούν;». «Είμαι εδώ και σε ακούω!», του απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Ραγκούσης. «Θα στενοχωριόμουν αν δεν ήσουν εδώ», συνέχισε ο κ. Ξυνίδης.
Σε εκείνο το σημείο, που κινδύνευε να εκτροχιαστεί η συζήτηση, παρενέβη ο Πρωθυπουργός λέγοντας ότι εδώ συζητάμε ελεύθερα και εποικοδομητικά και οι υπουργοί έβαλαν τα μαχαίρια στα θηκάρια.
Η τοποθέτηση του κ. Ραγκούση που πυροδότησε την ένταση ήταν ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Ο υπουργός Υποδομών επισήμανε ότι δεν μπορούν να είναι εκτεθειμένοι στην κριτική ότι με την απόφαση για δημοψήφισμα οδηγείται η χώρα στην αβεβαιότητα για τη συμμετοχή της στο ευρώ. «Με την απόφαση αυτή συνομολογούμε για πρώτη φορά ότι υπάρχει ζήτημα νομιμοποίησης της πολιτικής μας. Πρέπει να μείνει ανοιχτό με ποιό ερώτημα, πότε και αν θα γίνει το δημοψήφισμα», πρόσθεσε.
Μολονότι, αρκετοί από τους παριστάμενους συμφωνούσαν με την ουσία της παρέμβασης αυτής, πολλοί περισσότεροι ενοχλήθηκαν από την ένταση με την οποία επέλεξε να τη διατυπώσει ο κ. Ραγκούσης. Ο κ. Ξυνίδης, μάλλον ενοχλήθηκε και από τα δύο.
Ενστάσεις για το δημοψήφισμα διατύπωσαν επίσης η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ο κ. Α. Λοβέρδος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Υγείας έθεσε το ερώτημα πως είναι δυνατόν να τίθεται σε δημοψήφισμα ένα τόσο θεμελιώδες θέμα, όπως η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. «Θέτουμε εμείς στο λαό ένα ερώτημα του οποίου το ένα σκέλος της απάντησης οδηγεί σε έξοδο από την ευρώ και την ευρωζώνη. Ανοίγουμε ένα κλειστό θέμα το οποίο ουδείς θέτει σήμερα. Ανοίγουμε εμείς δρόμους την πορεία των οποίων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε», επισήμανε. «Κατά την γνώμη μου το δημοψήφισμα δεν είναι σωστό. Αυτό που λέω δεν είναι έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο σας, είναι η άποψη μου», πρόσθεσε.
Η υπουργός Παιδείας, από την πλευρά της, σημείωσε ότι δεν αντιλαμβάνεται την πολιτική σκοπιμότητα που εξυπηρετεί το δημοψήφισμα τη δεδομένη χρονική στιγμή. «Θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί πριν την ανακοίνωση η κυβερνητική επιτροπή, ώστε αν υπήρχε τέτοια απόφαση να είχε οργανωθεί διαφορετικά και μεθοδικά το δημοψήφισμα ώστε να έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση», είπε.
Ο κ. Κ. Σκανδαλίδης, πρότεινε να συγκληθεί άμεσα («αύριο», είπε) η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ για να συζητήσει ελεύθερα και να ψηφίσει αν συμφωνεί με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ώστε να εκτονωθεί το εκρηκτικό κλίμα που υπάρχει στους βουλευτές.
Μαζί του συμφώνησαν και αρκετοί άλλοι υπουργοί, κυρίως ο κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου. Ο κ. Χ. Καστανίδης ζήτησε να επισπευστεί ο χρόνος διεξαγωγής του δημοψηφίσματος. Στήριξη στον συνολικό σχεδιασμό του κ. Παπανδρέου έδωσαν οι κ.κ. Δ. Ρέππας, Χρ. Παπουτσής, Μιχ. Χρυσοχοίδης, Π. Μπεγλίτης, η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, κ.α . Στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο έλαβαν για πρώτη φορά το λόγο και οι υφυπουργοί, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.
Ομόφωνη η απόφαση
Στην λήξη της συνεδρίασης ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να δημοσιοποιηθεί ομόφωνη απόφαση του υπουργικού συμβουλίου για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί και οι υπουργοί συμφώνησαν.
Ο Πρωθυπουργός αποδέχτηκε την πρόταση το δημοψήφισμα να έχει ένα ερώτημα, το οποίο δεν θα αφορά την επιλογή της χώρας να συμμετέχει στην ΕΕ και στο ευρώ, αλλά τη νέα σύμβαση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί νωρίτερα από τον Ιανουάριο.
Ο κ. Παπανδρέου στην εισήγηση του είπε ότι την απόφαση για το δημοψήφισμα δεν την πήρε στο κενό, ότι αποτελούσε βασική δέσμευση της κυβέρνησης και ύψιστη δημοκρατική διαδικασία. «Είναι απαράδεκτη η όποια φιλολογία και οι λυσσαλέες αντιδράσεις, που θέλουν να υπονομεύσουν αυτό το δικαίωμα του Ελληνικού λαού, με διάφορα επιχειρήματα, με τα οποία ουσιαστικά θέλουν να δημιουργήσουν μια αίσθηση κινδύνων, ότι δηλαδή, αν αποφανθεί ο Ελληνικός λαός υπάρχουν δήθεν κίνδυνοι. Αυτές είναι λογικές που απορρέουν από μία πολύ αντιδημοκρατική αντίληψη για την ωριμότητα του κάθε λαού, για τη δυνατότητά του να αποφανθεί για ένα μεγάλο σοβαρό εθνικό θέμα», επισήμανε.
Ο Πρωθυπουργός, είπε ακόμα ότι η κυβέρνηση κατέληξε μετά από μια πολύ δύσκολη πορεία, μέσα από έναν ορυμαγδό κακόπιστης κριτικής, υστερόβουλου λαϊκισμού και υποκρισίας από ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου πολιτικού συστήματος, στην εξαιρετικής σημασίας για την ιστορία μας απόφαση της τελευταίας Συνόδου. «Πλην όμως, ακόμα και μετά από τις αποφάσεις της Συνόδου, ένα σημαντικό τμήμα του πολιτικού κόσμου, του πολιτικού συστήματος, μαζί με κατεστημένα συμφέροντα, έκανε κάθε προσπάθεια για να αποδομήσει το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο, καθώς έκανε ταυτόχρονα ό,τι μπορούσε και για να φανατίσει με μίσος ένα μέρος του πληθυσμού, για να μην μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας. Να δημιουργήσει δηλαδή την αίσθηση του χάους, όπως είδαμε παραδείγματος χάρη στις πρόσφατες παρελάσεις, όπου υπήρξε και η προσπάθεια υπονόμευσης και η προσβολή του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Θυμίζω, επίσης, ότι μέχρι τώρα, ούτε ένας πολιτικός Αρχηγός δεν τοποθετήθηκε επί της ουσίας για τη συμφωνία, ούτε ένα πολιτικό κόμμα δεν βγήκε να πει στον κόσμο την αλήθεια, ότι αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα τεράστιο «παράθυρο» ευκαιρίας για τη χώρα», πρόσθεσε.
Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι η επόμενη φάση θέλει την ευρεία υποστήριξη του ελληνικού λαού, η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω ευρύτερων πολιτικών συναινέσεων, ακόμα και κυβερνήσεων εθνικής ενότητας ή συμμαχικών κυβερνήσεων, με ευρύτατους ορίζοντες, αλλά με βασικούς κοινούς πολιτικούς στόχους. «Αυτό δοκιμάστηκε και, μέχρι στιγμής, δεν επιτεύχθηκε, όχι λόγω της δικής μας διάθεσης. Το επαναλαμβάνω αυτό. Άρα, η επιλογή μας ήταν πολύ πιο ξεκάθαρη. Είτε πάμε σε εκλογές, είτε σε μια άλλη διαδικασία, που θα έκανε τον πολίτη συμμέτοχο», συμπλήρωσε.
Οι εκλογές, όπως είπε, θα ήταν αποφυγή των ευθυνών της κυβέρνησης, θα άφηναν να αναπτυχθεί ένα θολό τοπίο να αναπτυχθεί, με υποσχέσεις αόριστες, και θα έδινε μια διφορούμενη εντολή ο λαός στη νέα κυβέρνηση. «Στην προεκλογική περίοδο θα μπορούσαμε να συρθούμε σε μια κατάσταση κινδύνου χρεοκοπίας», επισήμανε. Το δημοψήφισμα, αντιθέτως, θα αποτελέσει μια ξεκάθαρη εντολή, πρόσθεσε.
«Τι άλλαξε και «λύσσαξαν» τα άλλα κόμματα καθώς και τα περισσότερα ΜΜΕ ενάντια στην πρόταση αυτή, η οποία θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητηθεί με ηρεμία και νηφαλιότητα;», έθεσε το ερώτημα. «Καταρχήν, συμφωνήθηκε το νέο δάνειο, κάποιοι τραπεζίτες ανησυχούν, κάποια ΜΜΕ είναι υπερχρεωμένα, ενώ παράλληλα προχωράει η έρευνα των καταθέσεων στην Ελβετία. Όσοι έπαιξαν στη χρεοκοπία της χώρας, κατανόησαν ότι έχασαν τα χρήματά τους, το ίδιο και όσοι πόνταραν στην επιστροφή στη δραχμή. Προφανώς, αυτά είναι που άλλαξαν - και όχι μόνο - το κλίμα», απάντησε ο ίδιος.
Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για οργανωμένες αντιδράσεις στις προσπάθειες της κυβέρνησης για διαφάνεια και εξυγίανση του συστήματος. Αναφέρθηκε στην ευθύνη των τραπεζών και στη διαφάνεια που χρειάζεται το τραπεζικό σύστημα, ώστε να επενδύσει στην πραγματική οικονομία. Επίσης, στις συλλήψεις στο χώρο της λαθρεμπορίας των καυσίμων. «Για πρώτη φορά, μιλάμε για Μέσα Ενημέρωσης που είναι χρεοκοπημένα, τα οποία παρόλα αυτά εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς κανείς να καταλαβαίνει από πού βρίσκουν τα χρήματα. Προχωράμε σε εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Για πρώτη φορά, δημοσιοποιούμε λίστες με φοροφυγάδες και εξαπολύουμε ένα άγριο κυνηγητό για όσους φοροδιαφεύγουν. Βρίσκουμε τις καταθέσεις στο εξωτερικό, διαφόρων οι οποίοι φοροδιαφεύγουν».
Για πρώτη φορά, μια Κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει τον τόπο από την δυσωδία και τα συμφέροντα που, επί χρόνια, θέλουν να τα λυμαίνονταν όλα. Και βέβαια, εκεί είναι όπου υπάρχει η πολύ μεγάλη αντίδραση. Αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε τη μάχη», είπε.
Ο Πρωθυπουργός επισήμανε επίσης ότι οι δηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, της κυρίας Μπακογιάννη, του ΛΑΟΣ και άλλων, με τις οποίες παροτρύνουν ανοιχτά τους Βουλευτές μας στη μη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, κινούνται στα όρια της θεσμικής εκτροπής. Και ζήτησε ενότητα από όλους «για να αντιμετωπίσουμε αυτή την ιστορική στιγμή με ευθύνη».
Πηγή: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=428085

24 σχόλια

  1. Γίνανε μαλια κουβάρια αδελφές και παληκάρια.

    Ποιές είναι οι αδελφές και ποιές (ποιές) τα παληκάρια, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.


    Μαλώναν οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    για τα ρέστα του Αφέντη.

    Εχθές με τον τυχοδιωκτισμό του
    παγκοσμίως

    κέρδισε ΔΙΣ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    η ληστοσυμμορία του

    να μην πάρουν και τα πουτανάκια του
    τίποτε παραπάνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχ.αχαα... χοχοχοχ.....χιχιχιχι

    γειά σου..

    Kourdistiri...ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά ΚΟΜΗΣΑ !!!

    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;


    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$
    ___________________________________

    Από τον ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
    βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
    φιλάκια
    στον ΜουΝι........Kourdistiri.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΦΑΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ...ΓΡΑΨΟΥΝ.ΜΕΤΑ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΩ ΣΩΘΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας, και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια
    Παραιτηθείτε σας το λέει ο επίτιμος που αγωνιά για το μέλλον της Κόρης
    Παραιτηθείτε γιατί οι τραπεζίτες που μας φόρτωσαν με πιστωτικές κάρτες τα χάσουν τον έλεγχο της τράπεζας τους.
    Παραιτηθείτε γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών που πήραν bonus 800.000.000 ΕΥΡΩ τον αναλογούντα φόρο 350.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, , Ξύνανε τα αρχίδια τους
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ
    Παραιτηθείτε γιατί το MEGA CHANEL στις 09.35 22/10/2011έβγαλε σποτάκι¨ «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων » Henry de Jouvenel εκείνος που το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.
    Συμπέρασμα, Πασόκοι αν για αυτά πρέπει να δώσετε την ευθύνη της Ελλάδας στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89ΖΗΤΩΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89 ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89……….ΣΚΑΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κολοτούμπα το ΓΑΠάκι...

    θα κάνει δημοψήφισμα -το συντομότερο-
    για την παραμονή στο ευρώ και όχι για τη δανειακή σύμβαση ;)

    Το δημοψήφισμα θα αποτελέσει μια ξεκάθαρη εντολή, δήλωσε ο πρωθυπουργός

    Λες και του είπε κανεί ότι θέλουμε να φύγουμε...

    Αλλά έπρεπε να κάνει την κολοτούμπα του.

    ΑΝΤΡΙΚΟοοοοο σε καλή μεριά τα
    Υπερκέρδη $$$$$$$$$$$$$$$$ ...χθές

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γειά σου..

    Kourdistiri...ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά ΚΟΜΗΣΑ !!!

    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;


    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$
    ___________________________________

    Από τον ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
    βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
    φιλάκια
    στον ΜουΝι........Kourdistiri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ,ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΙΑ .ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΤΕ.ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΨΩΜΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΧΑΡΤΟΣΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γειά σου.....ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά ΚΟΜΗΣΑ !!!

    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;


    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$
    ___________________________________

    Από τον ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
    βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
    φιλάκια
    στον ΜουΝι........Kourdistiri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Σαμαρας και το Μητσοτακεικο ζητουν απο τους Βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να γινουν αποστατες. Οι καθηγητες της αποστασιας, Σαμαρας και Μητσοτακης συμβουλευουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γειά σου..Kourdistiri...
    ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά ΚΟΜΗΣΑ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !!!

    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;
    το ΝΑΤΟ !

    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ...εσύ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$
    ___________________________________

    Από τον ΜΙΜΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
    βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
    φιλάκια
    στον ΜουΝι........Kourdistiri.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ: "ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ" ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ.
    ΣΑΒΟΥΡΑ-ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΒΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι τραπεζες να δωσουν νεα δανεια στο ΑΛΤΕΡ και την Ελεθεροτυπια.Τα λεφτα πιανουν τοπο. Α.ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kourdistiri..ΚΑΝΕ ΧΩΡΟ στο κώλο
    σου ________________________


    Ή έτσι ή βενιζέλογιουβέτσι
    είτε με το καλό ή με το ΚΑΚΟ αδελφέ του Κανταϊφι, με το κω.λάντερο απέξω

    ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ σκύλαΕΒΡΑΙΑ ΜΑΜΥ
    ---------------------------------


    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ gay ΛΑΜΟΓiΑ £££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    που θα ξεράσουν
    ΟΛΑ... όσα βγάλανε
    ΧΘΕΣ με τον ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαμαράς:
    H οργή των δρόμων θα συνοδεύει από δω
    και πέρα τα βήματα και των 300 της Βουλής.
    __________________________________________
    Δριμεία επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου τυχοδιώκτη και την κυβέρνηση επικίνδυνη.

    Υπογράμμισε ότι το δημοψήφισμα εκβιάζει το λαό και θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και για τους λόγους αυτούς ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε για άλλη μια φορά εκλογές για να διασφαλιστεί η δημοκρατική σταθερότητα στη χώρα ενώ τόνισε πως ο λαός δεν θα απαντήσει στο ερώτημα αλλά σε αυτόν που τον ρωτάει.

    «Το μόνο που φοβάται ο κ. Παπανδρέου είναι οι εκλογές του ελληνικού λαού, τόσο εμπιστεύεται τους πολίτες και τη Δημοκρατία.
    ______________________________________________
    Καθήκον δικό μας να ανοίξουμε τον δρόμο για το πιο αυθεντικό και ακίνδυνο δημοψήφισμα, που είναι οι εκλογές» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

    «Πρόκειται για μια συμφωνία που είναι υπό αίρεση από το δημοψήφισμα και ταυτόχρονα όσο δεν κλείνει δεν μπορεί να ψηφιστεί. Αυτή η αντίφαση είναι επικίνδυνη. Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη και πρέπει να φύγει τώρα» είπε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της βουλής.

    Χαρακτήρισε το δημοψήφισμα παρωδία, με την πρόταση του οποίου έπεσαν οι μάσκες και τόνισε ότι με αυτό κινδυνεύει ο λαός αφού θα ψηφίζει αυτόν που ρωτάει και ότι την απάντηση στο ερώτημα.

    «Τι θα συμβεί αν κι άλλες χώρες ζητήσουν δημοψήφισμα; Σκέφτονται ότι βάζουν σε κίνδυνο και την Ελλάδα και τις άλλες χώρες του εξωτερικού; Πόσο θα βοηθούσε την Ελλάδα το όποιο δημοψήφισμα; Να βγάλει δημοσιονομικά πλεονάσματα του χρόνου όταν η οικονομία βρίσκεται σε βαθιά ύφεση;» αναρωτήθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να ματαιωθεί το δημοψήφισμα και να φύγει η κυβέρνηση.

    «Ο Γ. Παπανδρέου βλέπει την κυβέρνηση του να φυλλορορεί και ζητάει δημοψήφισμα. Επιμένει να κυβερνά χωρίς ίχνος δικαιοσύνης πλέον και ένα μόνο συμπέρασμα ποκύπτει από τις κινήσεις της: “προς θεού να μη γίνουν εκλογές”».

    «Άλλο η δανειακή σύμβαση, άλλο τα μέτρα που την ακολουθούν. Όταν κάνεις εκβιασμό για να πειθαναγκάσεις το λαό μπορεί να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Θα αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τους τρόπους όχι τους στόχους».

    Για να συνεχίσει τονίζοντας ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε τη χώρα στο κέντρο μιας καταιγίδας για το προσωπικό του συμφέρον. Και μας κάνει και μαθήματα υπευθυνότητας. Αυτός που παίζει κορώνα γράμματα την πορεία της Ελλάδας στην Ευρώπη».

    «Τώρα έχει το θράσος να μιλάει για πολιτική εκτροπή αυτός που αναστάτωσε τις αγορές, που δεν έχει πείσει ούτε τους δικούς του βουλευτές, που για άλλα εκλέχθηκε και άλλα έκανε και δεν έχει ίχνος νομιμοποίησης» καταλόγισε ο Αντώνης Σαμαράς στον πρωθυπουργό.

    «Πίσω από το υπάρχον σκηνικό υπάρχουν κίνδυνοι για τον τόπο. Από την εξάρθρωση των επιχειρήσεων, μέχρι την αδυναμία μας για αναγνώριση της ΑΟΖ, που είναι κυριαρχικό μας δικαίωμα».

    «Δεν δίνω καμία υπόσχεση που δεν μπορώ να τηρήσω και η μόνη υπόσχεση είναι για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ενώ αναφέρθηκε και στις χθεσινές κρίσεις στις ΕΔ λέγοντας «ακόμη και την ώρα που η κυβέρνηση κλυδωνιζόταν, βρήκαν να προχωρήσουν σε κομματικές εκκαθαρίσεις στον ευαίσθητο χώρο των Ε.Δ.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΣΠΕΙΡΏΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΑΝΝΑ ΣΥΝΩΣΤΊΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΦΤΕΚΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ. ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΑΡΤΟΣ!!!! ΤΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η πολιτικη ταξη νδ-πασοκ που κυβερνησε τη χωρα απετυχε.
    πρεπει να φυγουν απο τη δημοσια ζωη οσοι ασκησαν εξουσια απο γενικος γραμματεας υπουργειου και πανω,και οσοι ηταν συμβουλοι τους..
    η στοιχειωδης αξιοπρεπεια επιβαλλει να μη παρουν ουτε μια ψηφο.

    ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AΠΟΚΑΛΥΨΗ
    Ο πρωθυπουργός Γιώργου Παπανδρέου στις Κάννες, ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί θα του απονέμει τον Χρυσό Φοίνικα της μαλακίας. Ο τίτλος δημιουργήθηκε φέτος και απονεμήθη για πρώτη φορά σε πρόσωπο που αποτελεί απίστευτο μοναδικό στα χρονικά φαινόμενο μαλακίας στο ανθρώπινο είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΤΟ ΑΘΡΟ 37 ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΕ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΣΣΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑΒΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ραγκουσι μαλακα, εισαι εκει πάνω για πλάκα. παπάρα που θα πάει, καποιος λάθρο θα σε πηδησει και σενα. Άει στα σκατά παπάρα ο χρονος τελέιωσε και για σενα και για τους υπόλοιπους .....
    Εξοργισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φθάσαμε στο χείλος του γκρεμού κι αντί να καλέσουν όλους τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων, οι ανεκδιήγητοι, για να βρούν μια λύση, αυτοί παίζουν την κολοκυθιά και επι πλέον ρίχνουν και όλο το βάρος των ευθυνών στο λαό που εδώ και δύο χρόνια νιώθει κατάφορα προδομένος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣ....ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚστόκοι ΜΑΣΤΟΥΣΤΟΥΡΟ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Τα ταμειακά διαθέσιμα επαρκούν λέει το υπουργείο Οικονομικών !

    Μας δουλεύουν ΧΟΝΤΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεε;

    [Να θυμίσουμε ότι την 6η δόση των 8 δις έπρεπε να την είχαμε πάρει απ' τον Σεπτέμβριο...
    ενώ το Δεκέμβριο πρέπει να πάρουμε την 7η δόση 7 δις...
    όπως φαίνεται και τότε θα επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα, τα οποία αν και είμαστε σε χρεοκοπία επαρκούν επ' αόριστο!!!...
    --------------------------------------------
    Ποιος δουλεύει λοιπόν ποιον όταν λέει ότι αν δεν πάρουμε τις δόσει δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις;]

    ΚΑΛΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 6 ΔΟΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΑΡΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ?

    ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.
    ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ(ΜΕ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    Με την εισπραξη της 6ης δοσης στηθηκε ο τελευταιος εκβιασμος για να περασουν μετρα, φοροι, αρθρο 37.
    ___________________________________________
    Τωρα που πεταξε τη βομβα του δημοψηφισματος
    δεν υπαρχει προβλημα, λεφτα υπαρχουν και επαρκουν !

    Τι να πεις ;
    Ψευτες ;
    Απατεωνες ;
    Εκβιαστες ;
    Τα εχουμε πει χιλιες φορες.

    Συστημα ΠΑΣΟΚ στα καλυτερα του....

    Αλλα και γιατι να του τραβηξουν το αυτι οι Ευρωπαιοι;
    Που θα βρουν καταλληλοτερο πρωθυπουργο, για τα συμφεροντα τους φυσικα
    __________________________________

    "Επιστολή Λαγκάρντ στον Παπανδρέου.
    Δεν θα πάρετε ούτε ένα ευρώ ως το δημοψήφισμα"
    ----------------------------------
    Επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό έχει στείλει, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος που δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, η Κριστίν Λαγκάρντ λέγοντας ότι η δανειακή σύμβαση δεν μπορεί να τεθεί στο δημοψήφισμα. Αξιωματούχος του ΔΝΤ, τον οποίο επικαλείται το Reuters δηλώνει ότι η 6η δόση
    δεν..... πρόκειται να καταβληθεί πριν το δημοψήφισμα.
    __________________________________
    ΣΚΟΥΖΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΘΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΚΩΛΟ ΤΗΣ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΟΥΡΛΙΑΞΕ
    ΟΣΟ ΘΕΣ
    - ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ - ΠΑΣΟΚ ΠΟΥΤΑΝΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ....ΠΕΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση