GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαγράφτηκε ο Χατζηγάκης από τη ΝΔ...

Διεγράφη από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Σωτήρης Χατζηγάκης.  Τη διαγραφή του κ. Χ...

Διεγράφη από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, Σωτήρης Χατζηγάκης.  Τη διαγραφή του κ. Χατζηγάκη έκανε γνωστή με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο Αντ. Σαμαράς, ενώ με έγγραφό του προς τον Γ. Τραγάκη, ο βουλευτής παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα...
 της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας».
Προηγήθηκαν οι δηλώσεις του περί ακροδεξιών στοιχείων εντός του κόμματος που αλλοιώνουν την ιδεολογική του ταυτότητα.  Εισερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του με «ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας».
Σε ανακοίνωση του κόμματος με αφορμή τη διαγραφή τονίζεται ότι οι επίμαχες δηλώσεις του κ. Χατζηγάκη για δήθεν ύπαρξη «ακροδεξιών σταγονιδίων» μέσα στη Νέα Δημοκρατία «προσβάλλουν βαθύτατα τους βουλευτές και τα στελέχη της παράταξης, μίας παράταξης ιστορικά προσηλωμένης στα δημοκρατικά ιδεώδη». «Η αναφορά του για δήθεν ύπαρξη τάσεων μέσα στη Νέα Δημοκρατία είναι, επίσης, ευθέως αντικαταστατική», προσθέτει η ανακοίνωση.

38 σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΙΓΑΚΗ ΑΥΤΑ ΠΕΤΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ --- DORA ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον ενας “δημοκρατικος” και ..”προοδευτικος” της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια δεν εχει κανενα ενδοιασμο να κατηγορησει την Νεα Δημοκρατια για το “παιδομαζωμα¨για τους ..”κοτζαμπασηδες” για τον βασιλια Κωνσταντινο του 1922 ,για το Ι.Μεταξα..ολοι αυτοι για το λειψο εγκεφαλο του(εχει?) ειναι..”δεξια”!!

    Ακομα και τα Δεκεμβριανα η ..”δεξια” τα εκανε!! ΟΧΙ βεβαιως ο παπατζης γ.παπανδρεου παππους του σημερινου ανεκδιηγητου φιογκου ηλιθιου βλακογιοργο..
    Και φυσικα “δεξια” και σχετικη με την Νεα Δημοκρατια ειναι και δικτατορια Παπαδοπουλου! ασχετα αν η “ΒΡΑΔΥΝΗ” μια κατ εξοχην Καραμανλικη εφημεριδα ειναι Η ΜΟΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ που εκλεισε η χουντα!!
    Φυσικα η Νεα Δημοκρατια διοργανωσε δημοψηφισμα και εδιωξε τον βασιλια και φυσικα η δικτατορια Παπαδοπουλου ειχε ..”προλειανει” το εδαφος για την καταργηση της βασιλειας και φυσικα φυσικωτατα ο παπατζης γ.παπανδρεου παπους του σημερινου πρωην ηλιθιου βλακογιοργο που ειπαμε, κρατησε πεθαμενο τον βασιλια Παυλο μεχρι να ενηλικιωθει ο διαδοχος!!
    Αλλα αυτα ειναι ..”ψιλα”..

    Η δημοκρατια εχει το ..”γέρο της”!!
    Φτουυυυυυ...

    Και φυσικα το γουρουνοειδες κητος “κ. παγκαλο” δεν εχει καμμια
    ευθυνη για το παπου του τον δικτατορα…
    οπως δηλωσε ..

    Αφου ..ειπαμε. Ειναι “δημοκρατικος” και “προοδευτικος” και ..”εξ επαγωγης” αυτους τους τιτλους αποκτανε αυτοματα και οσοι τον ψηφιζουν!!@$%^& εξ αγχιστειας ισως!!!$%^@

    Α! τους αρχαιους προγονους μου που αφησαν τετοια σκυλια να ζουν ακομα...
    Γαμωτο μου...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διεγράφη ο Χατζηγάκης... ακολουθούν κι άλλοι μπας και σοβαρευτούμε επιτέλους.

    Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, ο Σωτήρης Χατζηγάκης μετά τις γελοίες δηλώσεις του και ζητείται και η διαγραφή του από το κόμμα.

    Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι οι δηλώσεις Χατζηγάκη προσβάλουν βαθύτατα τους βουλευτές και τα στελέχη της παράταξης, που είναι ιστορικά προσηλωμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη, ενώ επισημαίνεται ότι η αναφορά του για δήθεν ύπαρξη τάσεων στο κόμμα, είναι ευθέως αντικαταστατική.

    Παράλληλα με έγγραφο του Α. Σαμαρά προς τον Γ. Τραγάκη, ο βουλευτής παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας».


    καλέ Ντόοορααααααααααααα
    σου στέλνει
    πελάτη

    το λέιψανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο καλό!
    Κ πού'σαι, μπαρμπα?
    Άμα δεν σε παιρνει η Μητσοτακοκόρη στο κομμα της, μην ξεχνάς ότι υπαρχει κ ο Καρατζαφυρερ που όχι, δεν είναι ακροδεξιός κ έκανε κρα ο κώλος του για να μπει στην κυβερνηση, απλα είναι υπερ της εθνικής συνεννοησης...
    Κ άμα δεν σε παρει ούτε αυτος, ακούω ότι δεχεται μελη ο Κουβελης... Για δοκιμασε κ εκεί την τυχη σου. Κ αν σού κατσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΟΟΟ..
    η πραγματικότητα του ΠΑΣΟΚ σου.
    μ α λ ά κ α !
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ .......
    μαλακισμένε
    ΜΑΛΑΚΑ !

    όχι βέβαια ότι σε νοιάζει
    Π Ο Υ Σ Τ Η.

    Μια και τώρα είσαι απασχολημένος
    στην Πιποκράτους με ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑ
    με τους GAY του ΓΙΩΡΓΑΚΗ...εκεί.

    χτυπήσου..._____________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κ. ΤΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ?

    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!

    ΕΙΠΑΜΕ... ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ...
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ "Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χατζηγάκης:Είμαστε λίγο απ' όλα και τίποτα και εγώ είμαι στόκος ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Χτύπησε πάλι το νούμερο που λέγεται Χατζηγάκης!

    Ζώστηκε το νεροπίστολο και είπε ότι δεν θα αφήσει «ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος»!!!

    Ε.. και εμείς δεν θα αφήσουμε ορισμένα νούμερα που μας γελοιοποίησαν να συνεχίσουν να μας γελοιοποιούν...
    Αλήθεια τελικά θα μας πει ο Χατζηγάκης πόσους συντοπίτες του διόρισε στο Agrochannel ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ολιγοφρενής και ψυχασθενής γόνος ταγματασφαλιτών και δοσίλογων της Κατοχής, κ. Τζων μας, αυτή η Δεξιά γριά βρωμο-αδερφή, πάει να μας τουμπάρει με "λογικά άλματα" (στο κενό), για να απενοχοποιήσει τον "κουρασμένο" και "μπουκωμένο" επανιδρυτή (και την καταστροφική του για τη χώρα κυβέρνηση), από τις "νόμιμες και ηθικές", "σεμνές και ταπεινές" έργα και ημέρες του...

    Προσθέτει, η παλιο-αδερφή της Συγγρού, στο χρέος του 2009, που άφησε ο "Κουρασμένος" "Επανιδρυτής"-Καταστροφέας, τα λεφτά που παίρνουμε εδώ και δυό χρόνια, από τους μηχανισμούς ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ (!?!?!?!!!), διότι με το χρέος που μας άφησε ο κ. Γαρδούμπας της Ραφήνας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ!!!!

    Έτσι σκέφτεστε εκεί στη Συγγρού, στα διαλείμματα, όταν δεν κάνετε τσιμπ...?

    Έ, κ. Τζων μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ.Τζων, μην εξάπτεσαι, μανάρι μου...

    Το ξέρω ότι κατά βάθος και συ και το 80% της ΝΔ-ούλας είστε Φασίστες και Χουντικοί ("θέλει η πουτάνα, να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"!), διότι είναι στην καταγωγή σας αυτό...

    Κατάγεστε από τους μαυραγορίτες της κατοχής, τους δοσίλογους, τους ταγματασφαλίτες, τους γερμανοτσολιάδες και λοιπά ανθρωπόμορφα φιντάνια...

    Επέτρεψε μου και μένα όμως, εσάς της ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, να σας θεωρώ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ- είστε το μοναδικό ζωικό είδος, που απέναντί του είμαι ρατσιστής!!!

    Εσείς φέρατε την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια... όχι τώρα, με τον μπουχέσα της Ραφήνας- αυτός ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι...

    Από το 49' που "κερδίσατε", με τη βοήθεια των πατρώνων σας Αγγλοαμερικάνων, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ, ΜΑΪΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ...

    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ.Τζων μας έχει κακή εμπειρία από "κοκό", που του έκαναν κάποιοι από την... "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια", όπως εκφράζεται ο ίδιος...
    Δεν του το δώσαν όλο μέσα, εκεί πάνω στη γλύκα και τους μίσησε...

    Μέγας "τσουτσουνοπνίχτης", ο κ.Τζων μας! Μεγάλη και τρελή αδέρφω...
    Μη δει τσουτσού, αμέσως την πνίγει στο λαρύγγι του!!!
    Για δοκιμή- Συγγρού γωνία, κάτω απ'το μπαλκόνι της "θείας" ΠΟΛ.Ας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Κ. ΤΖΩΝ, ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ?

    ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗ!!!

    ΕΙΠΑΜΕ... ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ...
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ "Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι 11 πρωτιές του Γιωργάκη
    1. Είναι ο μόνος μετανάστης που ήταν ανίκανος σε τόσες δουλειές!

    2. Είναι ο μόνος Έλληνας που δεν έχει φιλότιμο!

    3. Είναι ο μόνος πρόεδρος κόμματος που πανηγύριζε όταν κέρδιζε τον κανένα και εκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

    4. Είναι ο μόνος πρωθυπουργός που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για να ρίξει την κυβέρνηση!

    5. Είναι ο μόνος που προσπάθησε να φτιάξει το ποδήλατο εν κινήσει!

    6. Είναι ο μόνος που το Πάσχα εύχεται Καλή Ανάσταση!

    7. Είναι ο μόνος που κάνει λάθος και στο διάβασμα!

    8. Είναι ο μόνος που για να πιει νερό την ώρα της ομιλίας πρέπει να είναι γραμμένο στο κείμενο!

    9. Είναι ο μόνος πολιτικός που το όνομά του δεν θα δοθεί σε δρόμο, αλλά σε αδιέξοδο!

    10. Είναι ο μόνος πολιτικός που νομίζει ότι την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την απελευθέρωση της Ελλάδας!

    11. Είναι ο μόνος πρωθυπουργός που όταν η χώρα του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αυτός κάνει γυμναστική και σπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα σε εκανε κολογερε , Μηπως θυμασαι την φαση με τα τρακτερ? Ανικανε βρωμογερε. Στα τσακιδια. Λες και προσφερες τιποτα τοσα χρονια εκτος απο το να βολευεις τα δικα σου λαμογια.
    Αχρηστος , ανικανος , γελεοιος.
    Κανεις δεν θα σε θυμαται αχρηστε κωλοτουμπα. ΟΥΣΤ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7:46 αυτό που μετράει δέν είναι το πρόσωπο του Χατζηδάκη (σάν αυτόν υπάρχουν εκατοντάδες μέσα στους 300 απο όλα τα κόμματα) αλλά οι φασιστικές προθέσεις του πρώην αρχηγού του που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει πρωθυπουργός μας σε λίγους μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην ΤΡΑΒΗΓΜΑ της μαλακίας σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιωργάκης Αντωνάκης φασίστες και οι δύο ανίκανοι για όλα το μόνο που ξέρουν είναι να διαγράφουν για τίποτε άλλο δέν είναι άξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η διαλυμένη δεξιά διαλύεται κι άλλο. Μου φένεται ο ΠΑπανδρέου θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές με 23% και με 18% θα έρθει δεύτερο το ΚΚΕ. Η ΝΔ 15% με πολύ ζόρι και σπρώξιμο από τη διαπλοκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει άδικο ο κόσμος που λέει ότι ΕΊΜΑΣΤΕ ένα μπουρδέλο { συγνώμη στα μπουρδέλα } ..

    Ο Ένας διαγράφει , ο άλλος συγκαλεί δικό του υπουργικό συμβουλειω πριν, πάμε ΟΛΟΙ μαζί στον ο ευνούχο πρωθυπουργό Παπαδήμο.. ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΆ ΣΕ ΈΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΌ ΧΡΌΝΟ 3-4 μηνών, και να διαλυθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

    Άκουσα την λέξη ΚΡΊΣΗ 1.000 φορές από τον ευνούχο, τελικά τι είναι αυτή η Κρίση πως ήρθε; Κάποιος κάποιοι πείραξαν τον κουμπαρά της Ελλάδος κάποιοι πείραξαν τον κουμπαρά της Ευρώπης , κάποιοι πείραξαν τον κουμπαρά όλου του πλανήτη;...


    Αφήστε λοιπών εδώ ΜΕΡΙΚΟΊ της προσωπικές σας αντιπαραθέσεις στο βήμα που σας δίνετε , και ανοίξετε τα ΜΑΤΙΆ ΣΑΣ και τα στόματα σας να μιλάτε καθαρά ..

    Μπούτζουκας Θ. Τ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. «Η τρόικα δεν ζήτησε κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων»
    ... τα ρεμάλια του ΠΑΣΟΚ την επέβαλαν !
    --------------------------------------------
    Ζήτημα μείζονος ηθικής τάξης για την προηγούμενη κυβέρνηση Παπανδρέου προκύπτει για άλλη μια φορά από τη διαβεβαίωση της Κομισιόν ότι η τρόικα ουδέποτε έθεσε ζήτημα κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων κατά τις διαπραγματεύσεις.

    «Οι συλλογικές συμβάσεις, σε επίπεδο επιχείρησης, θα πρέπει να συνεχίσουν να σέβονται την εθνική συλλογική σύμβαση ή άλλες διατάξεις που αφορούν τον κατώτατο μισθό» ανέφερε ο αρμόδιος Επίτροπος Απασχόλησης, Λάζλο Άντορ, σε απάντησή του προς τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή.

    Μάλιστα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αναφέρει ότι η τρόικα ουδέποτε ζήτησε την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, μην εννοώντας να καταλάβει ότι η υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων έναντι των κλαδικών, θα καταργήσει επί της ουσίας τις κλαδικές συμβάσεις.

    «Αν και πρέπει να ληφθούν υπόψη οι πολιτικές δεσμεύσεις της Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, ούτε η Επιτροπή, ούτε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), ούτε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ζήτησαν την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων. Στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, οι ομάδες της Επιτροπής, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ υποστήριξαν ότι οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν την ελευθερία να διαπραγματεύονται τις συλλογικές συμβάσεις σε επίπεδο επιχείρησης, ανεξάρτητα από τις κλαδικές συμβάσεις, εάν αυτό είναι αυτό που επιθυμούν», αναφέρει ο Άντορ.

    ------------------------------------
    Έκοψαν το επίδομα γέννας τα ρεμάλια!
    Σε λίγο θα απαγορεύσουν και τις γέννες... των Ελλήνων εννοείται.

    Δεν ισχύει πλέον η χορήγηση επιδόματος τοκετού, με αποτέλεσμα οι ελληνίδες που θα γεννούν είτε σε δημόσια νοσοκομεία είτε σε συμβεβλημένα ιδιωτικά δεν θα εισπράττουν το ποσό σύμφωνα με τον κανονισμό του νέου φορέα παροχών υγείας τον ΕΟΠΥΥ.

    Μόνο κατόπιν συγκεκριμένων προϋποθέσεων μια νέα μητέρα θα μπορεί να λαμβάνει ως επίδομα τοκετού από 900 έως 1600 ευρώ .

    Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, από τον οποίο θα λαμβάνουν υπηρεσίες υγείας 9 εκατ. ασφαλισμένοι, όσες γυναίκες γεννούν σε δημόσια νοσοκομεία είτε σε συμβεβλημένα ιδιωτικά δε θα ενισχύονται οικονομικά από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟ-ΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!

    Γαμώ τη φασιστική δεξιά σας και τον κ. Τζων προσωπικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόσκ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!

    ΤΟ 80% ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΝΔ, ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ...

    ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΠΟΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.


    ==================================

    KAI

    EΠΕΙΔΗ

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΡΕΠΕΙΟ


    ΑΠΟ ΤΗΝ Μ Α Σ Τ Ο Υ Ρ Α

    ΠΑssΟΚ ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    Ξ Α Ν Α - ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ
    ζώωωωωωωωωωοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
    ____________________________________

    πολυ ισχυρή η δόση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΟ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ
    Π Ο Υ Τ Α Ν Α Κ Ι
    της Πιποκράτους._________ σήμερα.


    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΊ ???????????????

    ΦΑΣΙΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΡΠΕΤΟ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΠΑ$$ΟΚ
    ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ σκουριασμένο αγκυλωτό ΣΚΑΤΟ.

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;;


    EΣΥ ΒΟΛΕΞΟΥ
    ΜΜΕ τον ΜΕΓΑΛΟ Π Ρ Α Σ Ι Ν Ο

    ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ
    Κ
    Ο
    Λ
    Ο
    και στην
    Μ
    Ο
    Υ
    Ν
    Α
    Ρ
    Α.. ____________________________ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΟΥΤΑΝΑ, ΓΡΙΑ-ΑΔΕΡΦΗ, Κ. ΤΖΩΝ,

    Το νέο φέι-βολάν της ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΩΝ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?????

    ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ΛΕΕΙ
    ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΝΔ.
    ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ
    ΤΟ ΛΑΟΣ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΟΡΙΚΟΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Και τώρα τι θα γινει ρε παιδιά; Χωρίς χατζηδάκη πάμε κατ' ευθείαν για χρεωκοπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η χθεσινή διαγραφή Χατζηγάκη αποτελεί την τελική απόδειξη για την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στο κόμμα του ο Σαμαράς.

    Η στροφή της ΝΔ στην Ακροδεξιά του Καμμένου, του Φαήλου Κρανιδιώτη και των ποτισμένων δεξιών του μαύρου παρελθόντος είναι γεγονός...

    Ο "Μεσαίος" Χώρος μας τελείωσε, απεβίωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εκβιάζουν όλοι για την 6η δόση... εκβιάζει και η
    Ζουγκλόβια η Δρέττα!!

    _________________________________
    [Δεν θα βρεθεί ένας πούστ@@ δημοσιογράφος να ρωτήσει:

    "καλά ρε μαλάκ@@ απ' το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο πως τη βγάλατε χωρίς 6η δόση;"
    και τι θα πει βρε βούρλο
    «βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια
    για τις συντάξεις Οκτ-Νοεμ-Δεκ, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια» ;"

    Ποιον κοροϊδεύεις ρε ψώνιο ότι οι δόσεις πάνε στις συντάξεις
    και τους μισθούς ;
    Πλάκα μας κάνετε όλοι ;

    Που βρέθηκαν τα λεφτά,
    απ' το Σεπτέμβριο που είμαστε χωρίς τη δόση μας, θα μας πει κάποιος ]
    __________________________________
    Εάν δεν εκταμιευτεί η έκτη δόση του δανείου θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα ασφαλιστικά ταμεία προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αφήνοντας να εννοηθεί πως χωρίς τη νέα δόση θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής των συντάξεων.
    «Η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία είναι πολύ δύσκολη, χρειαζόμαστε την έκτη δόση. Η έκτη δόση θα έπρεπε να εκταμιευτεί περί τον Οκτώβριο, βρήκαμε εντούτοις τα περιθώρια για τις συντάξεις, αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια, αν δεν εκταμιευτεί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουμε πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η κ. Δρέττα προανήγγειλε εξάλλου νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, διευκρινίζοντας ότι πέραν των επικουρικών συντάξεων δεν θα χρειαστεί νέα παρέμβαση στο ασφαλιστικό.
    Δήλωσε πως στις 25 Νοεμβρίου θα γίνει νέος έλεγχος από την ΕΕ για το ασφαλιστικό σύστημα, προσθέτοντας ότι από την 1η Ιανουαρίου 2012 θα είναι υποχρεωτικό το εργόσημο.
    Σημείωσε επίσης πως έως το τέλος του έτους θα επανεξεταστούν - για πρώτη φορά- όλοι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων.

    Ο νέος ασφαλιστικός νόμος θα αρχίζει να έχει αποτελέσματα για τα ταμεία από το 2014 και μετά διευκρίνισε η γγ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων



    αλλα........ΕΙΠΑΜΕ !!!

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ψώλα ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση