GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρέππας και Αθανασάκης ανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις από τη ΝΔ...

Σύμφωνα πληροφορίες εξουσιοδοτήθηκαν από τον Γ. Παπανδρέου οι Δημ. Ρέππας και Νικος Αθανασάκης να αρχίσουν διαπραγματεύσεις με τη Νέα Δημοκ...

Σύμφωνα πληροφορίες εξουσιοδοτήθηκαν από τον Γ. Παπανδρέου οι Δημ. Ρέππας και Νικος Αθανασάκης να αρχίσουν διαπραγματεύσεις με τη Νέα Δημοκρατία για τη μεταβατική κυβέρνηση.
Πριν εισέλθει στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με... τον Πρόεδρο της Δημοκρτίας αλλά δεν έγινε γνωστό τι επώθηκε.

15 σχόλια

  1. Εντελώς άθλιο να θέλουν οι Ευρωπαίοι να μας φορέσουν μια Δανειακή Σύμβαση που σημαίνει σκληρή επιτροπεία και λιτότητα για δεκαετία και βάλε,και ταυτόχρονα να θέλουν να έχουν λόγο για το πώς θα την κυρώσουμε και στο ποιό θα είναι το ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα της Ελλάδας!
    Προεόρτια της σκληρής επιτροπείας.
    Μας λένε στα ίσα οτι θα είμαστε προτεκτοράτο από δω και πέρα!
    Λοιπόν δανειακή σύμβαση= επιτροπεία και λιτότητα για πάντα.
    Tην υπόθεση του δημοψηφίσματος να την πάρουνε στην πλάτη τους όσες δυνάμεις δε θέλουν την υποτέλεια και την αιώνια λιτότητα.
    Η Αριστερά που τόσα χρόνια μας τα έπρηζε με τα δημοψηφίσματα,μόλις ήρθε μπροστά στο ενδεχόμενο αυτό γιατί την έκανε γυριστή και μιλάει για εκλογές όπως κάνει ο
    Σαμαράς,ο Μητσοτάκης και η διαπλοκή;
    Αλλά και ερώτημα ναι ή όχι στο ευρώ
    να έμπαινε,η αισχρή κατακτητική στάση Μέρκελ και Σαρκοζί οξύνει πολύ τα πνεύματα στη χώρα και θα έστελνε στην κάλπη του όχι πάρα πολλούς.
    Αν αυτό είναι το Ευρώ,αν το Ευρώ είναι αιώνια βάσανα,υποτέλεια και απώλεια του δικαιώματος να εφαρμόζουμε το Σύνταγμά μας,να στήνουμε κάλπες και να θέτουμε τα ερωτήματα που επιλέγουμε ως κυρίαρχη (;) χώρα στους πολίτες,
    αυτό δεν είναι ευρώ είναι χούντα,
    και πρέπει να το ξέρει ο κόσμος.
    Όσο για τους διαπλεκόμενους που βάζουν τους βουλευτές και τους υπουργούς που ελέγχουν για να ματαιωθεί κάθε δημοψήφισμα
    γιατί θεωρούν το λαό ζώα και ανώριμους να κρίνουν,με αυτή τους την κίνηση θα αποσταθεροποιήσουν ακόμα περισσότερο το σάπιο έδαφος πάνω στο οποίο πατάνε.
    Το δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση,είτε το θέλουν είτε όχι,
    θα γίνει λαϊκή υπόθεση.
    Θα μαζευτούν χιλιάδες χιλιάδων υπογραφές πολύ σύντομα,θα κινητοποιηθεί κόσμος παντού για το σκοπό αυτό,θα επιβληθεί η διεξαγωγή του από το λαό στους δρόμους και θα απαντηθεί όπως θέλει ο λαός.
    Το παιχνίδι μόλις άρχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. "ΚΟΨΕ" ΜΑΠΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ 20%,Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ 15% ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ''ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. orepas anisixi gia tin enotita tou pasok..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,ΣΗΜΙΤΗΣ,ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ''ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ'' ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ,
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ;
    ΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΗ 10ΕΤΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ;ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΧΟΥΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ
    ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ.
    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ,ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 20% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ...

    Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:
    Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος. Και όλο αυτό με...
    ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.
    Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια;
    Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;
    Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:
    2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.
    2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.
    Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ.Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.
    2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.
    Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.
    Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΌΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων.
    H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.
    Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.
    Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.
    Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.
    Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.
    Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ; Φυσικά ΟΧΙ!
    Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας δούμε τι λέει τι σύνταγμα για την περίπτωση κυβέρνησης “εθνικής σωτηρίας” με εξωκοινοβουλευτικό πρωθυπουργό γιατί θα μας τρελάνουν τελείως.

    Άρθρο 37

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διορίζει τον Πρωθυπουργό και, με πρότασή του, διορίζει και παύει τα λοιπά μέλη της Κυβέρνησης και τους Υφυπουργούς.
    Πρωθυπουργός διορίζεται ο αρχηγός του κόμματος το οποίο διαθέτει στη Βουλή την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών. Αν κανένα κόμμα δεν διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει στον αρχηγό του κόμματος που διαθέτει τη σχετική πλειοψηφία διερευνητική εντολή για να διακριβωθεί η δυνατότητα σχηματισμού Κυβέρνησης που να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής.
    Αν δεν διαπιστωθεί αυτή η δυνατότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος και εάν δεν τελεσφορήσει κι αυτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος. Κάθε διερευνητική εντολή ισχύει για τρεις ημέρες. Αν οι διερευνητικές εντολές δεν τελεσφορήσουν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Κυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Βουλής για τη διενέργεια εκλογών και σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Βουλή.
    Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ανατίθεται, σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους, εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης ή διερευνητική εντολή σε αρχηγό κόμματος, αν το κόμμα δεν έχει αρχηγό ή εκπρόσωπο, ή αν ο αρχηγός ή ο εκπρόσωπος του δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει την εντολή σ’ αυτόν που προτείνει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Η πρόταση για την ανάθεση εντολής γίνεται μέσα σε τρεις ημέρες από την ημέρα που ο Πρόεδρος της Βουλής ή ο αναπληρωτής του ανακοινώνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη δύναμη των κομμάτων στη Βουλή· η ανακοίνωση αυτή γίνεται πριν από κάθε ανάθεση εντολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ..............ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΑΖΙ...........
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗ XΩΡΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΡΧΗΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
    που δερνανε τον κοσμο,
    φυτευαν ασφαλιτες στις πορειες κτλ.. κτλ..
    οργανωνανε προσεκτικα προβοκατσιες

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    η ασχημη χοντροκωλα που εστελνε ακομα και
    bloggers στα δικαστηρια

    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
    που προξενησαν ακομη και μονιμες βλαβες σε διαδηλωτες

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ Νο1 ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    η εμετικη λερα

    τσακιστε τους στις μηνυσεις, αγωγες κτλ.. κτλ..
    ατομικα και ομαδικα

    ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.., ΟΛΟΥΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ..,
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΡΧΗΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
    που δερνανε τον κοσμο,
    φυτευαν ασφαλιτες στις πορειες κτλ.. κτλ..
    οργανωνανε προσεκτικα προβοκατσιες

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    η ασχημη χοντροκωλα που εστελνε ακομα και
    bloggers στα δικαστηρια

    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
    που προξενησαν ακομη και μονιμες βλαβες σε διαδηλωτες

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ Νο1 ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    η εμετικη λερα

    τσακιστε τους στις μηνυσεις, αγωγες κτλ.. κτλ..
    ατομικα και ομαδικα

    ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.., ΟΛΟΥΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ..,
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηχητικό-Αίσχος!!!

    Η Αστυνομία δεν εκκενώνει τη γωνία Β. Σφίας-Ηρ. Αττικού για προσγείωση ελικοπτέρου!!!




    Ακούστε τη φάρσα της Ελληνοφρένειας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -------------------------------

    Μιχελάκης: Καμία επαφή με Αθανασάκη-Ρέππα.

    Μιχελάκης για επαφές & πρόταση Σαμαρά.

    Δεν επιβεβαιώνει η Νέα Δημοκρατία τις πληροφορίες ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεκινήσει επαφές με τους κ. Ρέππα και Αθανασάκη από την πλευρά της κυβέρνησης. "Είναι ένα παιχνίδι διαρροών το οποίο παίζει το ΠΑΣΟΚ δύο χρόνια τώρα" δήλωσε στο MEGA ο Γιάννης Μιχελάκης.

    Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ απορρίπτει συγκυβέρνηση και ότι η πρόταση του Αντώνη Σαμαρά αφορά μεταβατική και περιορισμένη χρονικά κυβέρνηση από πλευράς αρμοδιοτήτων.

    "Χρονικά -όπως είπε- μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης της συμφωνίας και η εξασφάλιση της 6ης δόσης και περιορισμένη, με την έννοια ότι θα έχει μια και αποκλειστική αρμοδιότητα, δηλαδή την επικύρωση της συμφωνίας και την εξασφάλιση της 6ης δόσης".

    "Η κυβέρνηση αυτή δεν θα έχει καμία σχέση με συγκυβέρνηση κομμάτων, καμία σχέση δηλαδή με οικουμενική κυβέρνηση που ξέρουμε. Ως προς την ειδικότερη σύνθεσή της, αυτό εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας" εξήγησε ο κ. Μιχελάκης διευκρινίζοντας ότι "δεν θα μετέχουν πολιτικά στελέχη κομμάτων και ασφαλώς όχι της ΝΔ".

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε ότι αμέσως μόλις η κυβέρνηση αυτή φέρει σε πέρας την αποκλειστική της αρμοδιότητα, θα υπάρκξουν εκλογές. "Σύμφωνα με τα αποδιδόμενα στη Μέρκελ ότι μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου πρέπει να έχουν λήξει οι εκκρεμότητες στην Ελλάδα, αμέσως να πάμε σε εκλογές. Αυτονόητο είναι πως, αν αυτό επιτευχθεί νωρίτερα, θα έλθουν νωρίτερα και οι εκλογές. Το επθυμητό είναι όλη αυτή η εκλογική εκκρεμότητα να έχει ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές.
    Και αυτή είναι η δική μας επιδίωξη" τόνισε.
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    στην απλή Ελληνικη.
    -------------------------------
    ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    χασισομένους Υποργούς. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ. Πληρωμένες καπότες ΜΜΕ
    και ξεβράκωτα ζώα Πασοκ-ΛΑγΟΥΣ-κόρες
    και λοιπά....βοοειδή.

    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΜΙΑ..ΜΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ
    ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...συλλαβή-συλλαβή.
    ________
    Σαμαράς:
    Μεταβατική Κυβέρνηση για δανειακή σύμβαση
    και εκλογές άμεσα.

    Να ματαιωθεί το δημοψήφισμα -
    Να το αποσυρει ο Παπανδρέου.
    Αδιαπραγμάτευτο το αίτημα για εκλογές.

    Το μόνο που δεχόμαστε η μεταβατική κυβέρνηση να που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση
    και θα πάει αμέσως σε εκλογές.

    Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ξεμπλοκάρει η 6η δόση.

    Αναγκαία η νέα δανειακή σύμβαση.
    Εδώ που φτάσαμε η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να διασφαλιστεί.

    Διαφωνούμε με το μείγμα της πολιτικής και όχι με τους στόχους.
    __________________________________________

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ Ή ΤΑ ..ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ Ξ Α Ν Α ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7.16

    ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΙ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙ,
    ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΓΑΛΑΖΟΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ;
    Ο...ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ!
    ΕΛΕΟΣ!!!
    ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΛΕΤΕ!
    ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΑΛΑΖΟΠΙΤΟΥΡΑ;
    ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΓΙΑ 10ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΟΧΟΙ
    ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ
    ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση