GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο ο Βενιζέλος με κοιλιακό άλγος...

Στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εισήχθη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα ξημερώματα. Σύμφωνα μ...

Στην Κεντρική Κλινική Αθηνών εισήχθη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος αισθάνθηκε...
 κοιλιακό άλγος και μεταφέρθηκε στην Κλινική.  Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και -σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση- αναμένεται να πάρει εξιτήριο το απόγευμα.

23 σχόλια

  1. Θα έφαγε κανένα αρνί ολόκληρο και του κάθησε λίγο βαρύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι! Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!
    Όποια και «λύση» να δώσει η κ. Μέρκελ, η πραγματική λύση θα δοθεί από την πάλη του λαού ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές του! Μόνο μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει του πολίτες από τα νύχια των νεο-φεουδο-τραπεζιτών. Εκλογές εντός του 2012. Υπάρχει ελπίδα! Αντισταθείτε!
    Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.000.000 Έλληνες
    σου εύχονται
    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ
    με αφόροιτους πόνους

    Γουρούνα πασοκ του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΠΩ.Θα κλάψω. Ρε τον κακομοιρη τον κωλοχοντρο. Αντε ψωφα ρε προδοτη του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ή έτσι ή βενιζέλικο γιοβέτσι
    ή με το κακό ή με το καλό
    αδελφέ του Κανταϊφι, με το κω.λάντερο απέξω

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ.....
    ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ σκύλα ΜΑΜΥ
    ---------------------------------


    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ gay ΛΑΜΟΓiΑ £££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νέες αποκαλύψεις για τη νομοθετική… προσφορά Βενιζέλου.
    ----------------------------------

    Με νέες αποκαλύψεις για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ε. Βενιζέλο, επανέρχεται ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης, δίνοντας συνέχεια στην προ ημερών τηλεοπτική αντιπαράθεσή τους.

    Με ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα «Το κουτί της Πανδώρας», ο δημοσιογράφος εγκαλεί τον υπουργό για νομοθετικές ρυθμίσεις που είχαν συνέπεια, αφ’ ενός μεν την απαλλαγή περίπου 400 κατηγορουμένων για την υπόθεση των παράνομων μετεγγραφών φοιτητών, από πανεπιστήμια βαλκανικών χωρών σε ελληνικά, αφ’ ετέρου δε την επιπλέον προστασία βουλευτών, για τυχόν αξιόποινες πράξεις.

    Το κείμενο έχει τη μορφή επιστολής προς τον Ε. Βενιζέλο και τιτλοφορείται «Οι κυβερνήσεις νομοθετούν για το λαό. Εσείς;»

    Για την περίπτωση των παράνομων μεταγραφών, ο Κ. Βαξεβάνης, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

    “Το 1996 ψηφίσατε τον νόμο 2408. Με τον νόμο αυτό τροποποιήσατε κάποια άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Για την ακρίβεια προσθέσατε μερικές λέξεις, λιγότερες από 10 αλλά καθοριστικές. Αλλάξατε το άρθρο 242 (για ψευδή βεβαίωση) και το άρθρο 216 (για πλαστογραφία).Τα δύο αδικήματα τα οποία ήταν κακουργήματα με ποινές κάθειρξης πάνω από 10 χρόνια, γίνονταν πλημμελήματα αν το ποσό της ζημιάς δεν ήταν πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές. Αυτό προσθέσατε: Το «πάνω από 25 εκατομμύρια δραχμές». Με 25 εκατομμύρια τότε μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι. Και εσείς για κάποιο λόγο, την πλαστογραφία και την ψευδή βεβαίωση που προκαλούσαν ζημιά ως ένα σπίτι την κάνατε πλημμέλημα;

    Αυτή την νομοθετική «μεταρρύθμιση» την κάνατε μέσα σε μία νύχτα και χωρίς να προηγηθεί σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και πολύ περισσότερο διάλογος με τους ανθρώπους που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη. Δηλαδή δεν εκθέσατε ποια αναγκαιότητα υπήρχε για να κάνετε τόσο βαριές πράξεις από κακουργήματα, απλά πλημμελήματα. Κατηγορηθήκατε από τον νομικό κόσμο ότι ασελγήσατε πάνω στους νόμους με σκοπούς άλλους από την απονομή Δικαιοσύνης.

    Φαντάζομαι ξέρετε ως υπουργός Δικαιοσύνης τότε, τι προέκυψε από αυτή σας την νομοθέτηση. Τετρακόσιοι επιφανείς Θεσσαλονικείς (μεγαλογιατροί, βουλευτές, στρατηγοί, δικηγόροι, παιδιά αυτών που λέμε «επωνύμων») οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες για κακουργήματα (ναι, αυτά τα οποία αλλάξατε) δεν δικάστηκαν ποτέ. Τα κακουργήματά τους έγιναν πλημμελήματα και παραγράφηκαν. Η υπόθεση ήταν η πιο σοβαρή υπόθεση πλαστογραφίας στην ιστορία της Ελλάδας. Από το 1989 έως το 1991, παιδιά επωνύμων της Θεσσαλονίκης που εγγράφονταν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Γιουγκοσλαβία, Ρουμανία κλπ), έπαιρναν μεταγραφές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, παρουσιάζοντας ψεύτικες βεβαιώσεις για σοβαρές ασθένειες. Οι ευγενείς γόνοι της Θεσσαλονίκης έπασχαν ξαφνικά από καρκίνο, λευχαιμίες και άλλα σοβαρά νοσήματα που βεβαίωναν απατεώνες γιατροί. Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, κάποιοι Πανεπιστημιακοί, συνάδελφοί σας στο Πανεπιστήμιο, επιχείρησαν να την κουκουλώσουν αρνούμενοι να δώσουν τα στοιχεία των μεταγραφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια ομάδα έντιμων εισαγγελέων τότε, αναγκάστηκε να κάνει έρευνα στο πανεπιστήμιο και να κατασχέσει τους φακέλους. Δύο ανακριτές, επί δύο χρόνια ερεύνησαν αυτή την υπόθεση, σχηματίζοντας δικογραφία που δεν χωρούσε σε ένα δωμάτιο. Ασκήθηκαν, διώξεις σε 400 άτομα. Οι περισσότεροι θα έμπαιναν φυλακή αφού οι κατηγορίες ήταν στοιχειοθετημένες. Και τότε εσείς νομοθετήσατε την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα στα συγκεκριμένα άρθρα, που τύχαινε μάλλον να αφορούν τις δικές τους κατηγορίες. Τα αδικήματα ήταν πια πλημμελήματα και είχαν παραγραφεί. Οι φάκελοι έκλεισαν και δεκάδες επώνυμοι απατεώνες, ελεύθεροι πια, συνέχιζαν να φωτογραφίζονται στα περιοδικά ως έντιμοι και ανησυχούντες για την πόλη και βέβαια να καθορίζουν με τη δύναμή τους τα πολιτικά πράγματα. Αρκετοί από τους φοιτητές που πήραν μεταγραφές με τις ψευδείς βεβαιώσεις, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά σήμερα κάνουν πανεπιστημιακή καριέρα”.

    Για την υπόθεση της ατιμωρησίας βουλευτών, ο δημοσιογράφος τονίζει:

    “Στις μεταρρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή ενός ακόμη άρθρου του Ποινικού Κώδικα. Του 113. Το άρθρο αυτό παλιά προέβλεπε πως στις περιπτώσεις που κάποιος βουλευτής διώκεται για αξιόποινη πράξη, αν δεν αρθεί η βουλευτική του ασυλία, τότε σταματά να τρέχει ο χρόνος παραγραφής και ο βουλευτής δικάζεται όποτε πάψει να είναι βουλευτής. Το άρθρο αυτό προστάτευε και τον βουλευτή, αλλά και τον πολίτη. Αλλάξατε λοιπόν το άρθρο και καταργήσατε την αναστολή της παραγραφής. Έτσι αν κάποιος βουλευτής διαπράξει αδίκημα και δεν αρθεί η ασυλία του, ο χρόνος παραγραφής τρέχει. Έτσι όταν πάψει να είναι βουλευτής πιθανόν να μην υπάρχει δίωξη εναντίον του”.

    Τέλος, κάνει αναφορά και στην υπόθεση του ξενοδοχείου “Ακροπόλ”, το οποίο αρχικώς αγόρασε ο επιχειρηματίας Γ. Μπατατούδης και στη συνέχεια, το υπουργείο Πολιτισμού, επί Ε. Βενιζέλου. “Αλλά αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε”, αναφέρει ο Κ. Βαξεβάνης.

    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=322359

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα νοσήλειά του, ο νεοφιλελευθερος ταλιμπαν στο δημοσιο τα χρεωνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πετσοκόβονται από σήμερα κύριες και επικουρικές συντάξεις - Αναλυτικά παραδείγματα

    Ψαλίδι 20% στις κύριες συντάξεις για όλους τους δικαιούχους άνω των 55 ετών και 40% για τους κάτω των 55 ετών από σήμερα 1η Νοεμβρίου. Μεγάλη μείωση 30% και στις επικουρικές.

    Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό με τα παραδείγματα του Γιώργου Ρωμανιά.

    ΜΕΙΩΣΗ 20% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΩΝ.
    Η μείωση είναι 20% στις συντάξεις από 1200 ευρώ μικτά και πάνω. Για παράδειγμα εάν κάποιος λαμβάνει σύνταξη 1.500 ευρώ κρατά τα 1200 ευρώ και στα υπόλοιπα 300 υπολογίζει τη μείωση κατά 20% δηλαδή χάνει 60 ευρώ. Άρα θα λαμβάνει σύνταξη 1440 ευρώ από 1500 ευρώ το μήνα.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
    ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΛΙΔΙ 20% ΑΠΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
    1200 € 0 1.200 €
    1300 € -20 € 1.280 €
    1.400 € - 40€ 1.360 €
    1.500 € - 60€ 1.440 €
    1.600 € - 80€ 1.520 €
    1.700 € - 100€ 1.600 €
    1.800 € - 120€ 1.680 €
    1.900 € - 140€ 1.760 €
    2.000 € - 160€ 1.840 €


    ΜΕΙΩΣΗ 40% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΩΝ
    Η μείωση είναι 40% στις συντάξεις από 1.000 ευρώ μικτά και πάνω. Για παράδειγμα εάν κάποιος λαμβάνει σύνταξη 1.500 ευρώ κρατά τα 1.000 και στα υπόλοιπα 500 υπολογίζει τη μείωση κατά 40% δηλαδή χάνει 200 ευρώ. Άρα θα λαμβάνει σύνταξη 1300 ευρώ από 1500 ευρώ το μήνα.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
    ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΛΙΔΙ 40% ΑΠΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
    1.000 € 0 1.000 €
    1.100 € - 40 € 1.060 €
    1.200 € - 80 € 1.120 €
    1.300 € -120€ 1.180 €
    1.400 € -160€ 1.240 €
    1.500 € - 200 € 1.300 €
    1.600 € - 240 € 1.360 €
    1.700 € -280 € 1.420 €
    1.800 € -320 € 1.480 €
    1.900 € -360 € 1.540 €
    2.000 € -400 € 1.600 €

    30% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΕΤΕΑΜ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ
    Η μείωση στις επικουρικές συντάξεις είναι 30% από 150 ευρώ μικτά και πάνω. Για παράδειγμα εάν κάποιος λαμβάνει επικουρική σύνταξη 500 ευρώ κρατά τα 150 και στα υπόλοιπα 350 υπολογίζει μείωση κατά 30% δηλαδή χάνει 105 ευρώ. Άρα θα λαμβάνει σύνταξη 395 ευρώ από 500 ευρώ το μήνα.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
    ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΛΙΔΙ 30% ΑΠΟ 1η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
    150 € 0 150 €
    200 € -15€ 185 €
    300 € - 45€ 255 €
    400 € -75€ 325 €
    500 € - 105€ 395 €
    600 € - 135 € 465 €
    700 € - 165€ 535 €
    800 € -195€ 605 €
    900 € - 225 € 675 €
    1.000€ -255 € 745 €

    Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε ο γνωστός εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH και στον Νίκο Ευαγγελάτο "υπάρχει θέμα καταβολής συντάξεων από τα ασφαλιστικά ταμεία που κατέχουν ομόλογα που θα "κουρευτούν" εάν δεν υπάρξει άμεσα μηχανισμός αναπλήρωσης στήριξης ρευστότητας των ταμείων αυτών από την κυβέρνηση και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ύπαρξη τέτοιου μηχανισμού".

    newsit.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΑΡΝΙ;ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ; ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ;Η ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ;Η ΟΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ;ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΝΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ
    ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΥ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ.ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ [ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ ΟΡΑ.΄]΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς τον 10.13 φαντασου να παει και για χεσιμο μετα το αρνι...(θα βουλωσει η ευδαπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε μπας και υπάρχει θεός και την έχουμε βάψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και μετα σου λενε οτι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια ειναι .."εξυπνοι"! οπως αυτο το παχυδερμο!!

    Φτου ρε!!

    Αυτα τα παλιοσκυλα δεν ξερουν ΟΥΤΕ ποσο πρεπει να φαν για να χορτασουν ,ρε τα γουρουνια!!

    Τρωνε τον αγλεορα ρε τα ζωα και μετα τα τρεχουν στα νοσοκομεια ρε τα μοσχαρια..Φτου ρεεε

    Το ιδιο ειχε παθει και το αλλο το συφιλιδικο λοβερδο το Πασχα..
    Εφαγε ενα περιδρομο και μετα τον τρεχαν στο νοσοκομειο και δος του κλυσμα και ξανα κλυσμα ..
    Φτου γαμωτοοο..

    Ρε μηπως ειναι πουστηδες και γουσταρουν το "κλυσμα"??

    Δεν αποκλειεται.. Ολα τα κακα της μοιρας εχουν αυτα τα βρωμοσκυλα..
    ουστ και παλι ουστ ζαγαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαγγέλα με απογοήτευσες με τον νόμο που έχεις φτιάξει για να την σκαπουλάρετε ολοι σας οι απατεώνες πολιτικάντηδες και ήρθε και έδεσε η απογοήτευση μου στο πρόσωπο σου με τα 900.000 ευρώ για το γραφείο σου. Δεν πειράζει κάποιος άλλος θα μας πείσει για ηγέτης . Περαστικά σου αλλά άδειασε μας την γωνιά από την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπα, χλωμό το βλέπω Ελενίτσα. Θάπρεπε να έχουν πάθει εγκεφαλικό το λιγότερο 154 από το μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΜΠΕΝΗ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Μιλένα Αποστολάκη άνοιξε την πόρτα και βγήκε από το φρενοκομείο του ΠαΣοΚ

    Την ανεξαρτητοποίηση της, ανακοίνωσε πριν λίγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, εκφράζοντας την αντίθεση της με τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

    Η πρώην υφυπουργός δήλωσε ότι δεν παραιτείται από τη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KAΛΟ ΨΟΦΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τωρα που αρχισε η αντιστροφη μετρηση, ο σωζων εαυτο, σωθειτω...
    αυτα τα αποβρασματα τυπου Καιλη και Μιλενα που τη κοπανανε, δεν τη κοπανανε επειδη διαφωνουν, αλλα επειδη προσπαθουν, βλεποντας αυτο που ερχεται να σωθουν, ετσι ωστε να ειναι μεσα στο πολιτικο παιχνιδι της επομενης μερας, οπως επισης βΛεπουν οτι ερχεται ειδικο δικαστηριο για εσχατη προδοσια και τρεμουν την ιδεα της φυλακης...και οχι μονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από την πολύ τη μάσα, δεν άντεξε η ... πατσάγκα του. Γύρευε τι θάριξε μέσα του την προηγούμενη βραδιά.
    Η κοιλιές του Βαγγέλη και του Θόδωρου έχουν γίνει νεκροταφεία από αρνάκια, κατσικάκια,και γουρουνάκια.
    Να σκεφτείτε όταν περνούν έξω από καμιά στάνη, γίνεται πανικός στα ταλαίπωρα τ' αρνάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να ψοφήσεις χοντρο παχύδερμο που το παίζεις και οικονομολόγος τρομάρα σου ατέρμονε λογιε του συγχυτικού λόγου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ! ΠΩΣ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Κεντρική Κλινική Αθηνών ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;;;; ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΡΧH-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΑNΔΡΕΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ HEARTFIELD;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση