GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι θα καλύψει η ΝΔ τον συμμαθητή του κ. Σαμαρά;;..

Δια το ερώτημα:  Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού Δείτε τη συνέχεια της...

Δια το ερώτημα: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού
Δείτε τη συνέχεια της...
είδησης

6 σχόλια

  1. τι σχέση έχει ρε

    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    Ο ΤΙΤΛΟΣ σου

    ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ?

    - ΚΑΜΜΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΡΕ

    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Σ
    Ο
    Υ

    ΑΛΛΟΥ ΡΕ
    ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι FT για το σκάνδαλο του φουσκώματος του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ

    Στο γνωστό σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ,
    η οποία κατ' εντολή του Παπακωνσταντίνου φούσκωσε
    _________________________________
    το έλλειμμα προκειμένου να καταστεί η υπαγωγή μας στο ΔΝΤ μονόδρομος, αναφέρονται οι Financial Times.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα εις βάρος του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ τρέχει εισαγγελική έρευνα με την κατηγορία της "προδοσίας των εθνικών συμφερόντων" !

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC
    ο κ. Γεωργίου βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επίσημη ποινική έρευνα και με κατηγορίες ότι διόγκωσε το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας ενεργώντας κατά του εθνικού συμφέροντος.

    Οι ίδιες αναφορές επισημαίνουν πως ο κ. Γεωργίου εργαζόταν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για 20 χρόνια και πως διορίστηκε το 2010 στην Ελληνική Στατιστική Αρχή μετά από συμφωνία με το Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να εξυγιάνει τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία, μετά από χρόνια επίσημης παραποίησης τους.

    «Διώκομαι επειδή δεν μαγείρεψα τα βιβλία» δήλωσε ο κ. Γεωργίου στους Financial Times. «Θα θέλαμε ένα καλό, βαρετό ίδρυμα που κάνει τη δουλειά του. Δυστυχώς, στην Ελλάδα η στατιστική είναι ένα άθλημα μονομαχίας», δήλωσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

    Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο κ. Γεωργίου αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του Οικονομικού Εισαγγελέα στις 12 Δεκεμβρίου για να απαντήσει στις σχετικές κατηγορίες. Μάλιστα, οι συντάκτες τους, υποστηρίζουν πως εάν ο κ. Γεωργίου καταδικαστεί για «εσχάτη προδοσία»,
    θα μπορούσε να αντιμετωπίσει
    ισόβια κάθειρξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργίου μαλάκα ...
    Στην φυλακή παλιοπασόκε απατεώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ.. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ..ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ.. ΑΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ..ΛΑΟΣ.. -ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΩΡΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3.13, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΜΕΓΑΛΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ, ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) ΥΠΕΥΙΥΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΠΩΣ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ (ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΧΑΛΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ?? ΜΗΠΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Π[ΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΥΣΠΟΥΔΑΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΛΠ?? ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ?? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΝΟΙΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?? ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΓΑΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ?? ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΣΙΜΟ ΦΙΛΕ, ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλείται ο πρώτος ύποπτος για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

    Με την ιδιότητα του υπόπτου κλήθηκε από τη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις, ο επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), Α. Γεωργίου.

    Ο Α.Γεωργίου κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτεί στις 12 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες περί σκόπιμης διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 στο 15,4% προς τη Eurostat, με σκοπό τη λήψη υπερβολικών δημοσιονομικών μέτρων από το οικονομικό επιτελείο.

    Στις καταγγελίες είχε προχωρήσει μέσω της «Ε», η Ζωή Γεωργαντά, καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

    Μεταξύ άλλων είχε υποστηρίξει ότι το έλλειμμα διογκώθηκε τεχνηέντως στο 15,4%, ώστε να είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Ιρλανδίας και μέσω Eurostat το ΔΝΤ να επιβάλει σκληρότερους μνημονιακούς όρους στην Ελλάδα. Το χρέος, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά, διογκώθηκε σε αυτό το επίπεδο από την ανορθόδοξη εισαγωγή των 151 ΔΕΚΟ στο πακέτο της «γενικής κυβέρνησης».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση