GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον...

Του Μητροπολίτου Ζιμπάμπουε και Αγκόλας Σεραφείμ Κυκκώτη         Ξεκίνησε σήμερα στο Ντέρπαν της Νοτίου Αφρικής  η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη  ...

Του Μητροπολίτου Ζιμπάμπουε και Αγκόλας Σεραφείμ Κυκκώτη        
Ξεκίνησε σήμερα στο Ντέρπαν της Νοτίου Αφρικής  η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη  κορυφής για τις κλιματικές αλλαγές που οργανώνει το αρμόδιο τμήμα των Ηνωμένων Εθνών (UNEP). Συμμετέχουν περίπου 20,000 Σύνεδροι από 200 περίπου χώρες. Εκτός από τους εκπροσώπους των χωρών μελών των Ηνωμένων Εθνών, παρόντες είναι και αρκετοί εκπρόσωποι ΜΚΟς που ασχολούνται με...
θέματα του Περιβάλλοντος, οι αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών, ειδικοί επιστήμονες και για πρώτη φορά και εκπρόσωποι Θρησκειών.
Από πλευράς Ορθοδόξων συμμετέχει ο υποφαινόμενος ο οποίος μετέφερε γραπτόν μήνυμα του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου μας κ. Βαρθολομαίου εκ μέρους των τριακοσίων εκατομμυρίων Ορθοδόξων. Ο γνωστός Νομπελίστας Αρχιεπίσκοπος Ντέσμου Τούτου, γνωστός για τον αγώνα του για τις φυλετικές διακρίσεις στην Νότιο Αφρική, αναφερθηκε στο κεντρικό μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου, τονίζοντας ότι η αποτυχία μας να σεβασθούμε και να προστατέψουμε τη Δημιουργία του Θεού είναι η μεγάλη αμαρτία της εποχής μας.
Το Συνέδριο θα εξετάσει μεταξύ άλλων, τι θα γίνει μετά το Πρώτοκολλο του Κιότο, θα ανανεωθεί και μετά το 2012 που λήγει, θα δεχθούν την άμεση μείωση των ρύπων χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κίνα και Ρωσία για να μη αυξηθεί η θερμοκρασία στους πέντε με επτά βαθμούς κελσίου, θα δεχθούν να τηρήσουν τη συμφωνία του Μεξικού στο COP 16 χώρες και Διεθείς εταιρείες να συνισφέρουν για τη δημιουργία του πράσινου ταμείου με στόχο τη συλλογή ετησίως τουλάχιστον εκατόν δισεκατομμυρίων δολλαρίων για να βοηθήσουμε χώρες να περιορίσουν τους ρύπους στο χώρο της βιομηχανίας με την υιοθέτηση μη ρυπογόνων πηγών ενέργειας. Μιλούμε για την επιβίωση του Πλανήτη μας. Ήδη μερικοί μιλούν για τη σημασία του COP 18 για να μη σταματήσουν οι προσπάθειες σε περίπτωση αποτυχίας του COP 17 για τη σωτηρία του Πλανήτη μας και φυσικά ολόκληρης της Ανθρωπότητας.

3 σχόλια

  1. ΦΟΡΑΔΟΣΚΟΥΦΗΣ29 Νοε 2011, 4:36:00 μ.μ.

    Μεταφέρουμε από το σχετικό ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας την ανατριχιαστική μαρτυρία ενός Ζιμπαμπουίνου: «Μία από τις γυναίκες έριξε νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια μου έκαναν μια ένεση, που μου προκάλεσε ισχυρή σεξουαλική επιθυμία», είπε.

    «Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με κάθε μία από αυτές, αρκετές φορές, με τη χρήση προφυλακτικών. Όταν τέλειωσαν με άφησαν στη ζούγκλα εντελώς γυμνό».

    «Ορισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και με βοήθησαν να καλέσω την αστυνομία, που με πήγε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες του φαρμάκου που μου έδωσαν, καθώς η επιθυμία να κάνω σεξ υπήρχε ακόμη», δήλωσε.
    Οι γυναίκες που θα δικαστούν αντιμετωπίζουν 17 κατηγορίες άσεμνης επίθεσης –καθώς ο νόμος της Ζιμπάμπουε δεν προβλέπει την πράξη βιασμού άνδρα από γυναίκα.

    Και γιατί παρακαλώ βίαζαν οι αδίστακτες Ζιμπαμπουίνες τους σερνικούς; Για εκδίκηση; Για τη χαρά; Όχι… Τους βίαζαν για να περισυλλέξουν το σπέρμα τους και να διενεργήσουνε τελετές που φέρνουν πλούτη…

    Σπέρμα; Και πλούτη του ονείρου ανεξαρτήτως ΟΟΣΑ; Μήπως ήρθε η ώρα να πέσουμε ακόμα πιο χαμηλά;

    Στη Ζιμπάμπουε αδελφές μου! Στη Ζιμπάμπουε… Και Ακούνα Ματάτα!

    http://topontiki.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε λύσσα κακιά οι σφουγγαρίστρες των ΜΜΕ να ξωπετάξουν από το Πασόκ τον Γιώργο Παπανδρέου!
    Όχι γιατί θέλουν τόσο πολύ να φύγει, αλλά ενόψει εκλογών το Πασόκ να γίνει μπάχαλο με απώτερο στόχο η Δεξιά να αποκτήσει ή και δυνατόν αυτοδυναμία προκειμένου να επιστρέψουν στις παλιές καλές μέρες μπείτε φάτε και αλέστε και αλεστικά μην δώστε!
    Αφού οι Αθλιότατοι και πανάξιοι εκείνου του συνθήματος Αλ-ρου-δη, αποσιώπησαν υπηρετώντας την Δεξιά και τους παρατρεχάμενους της, το γεγονός ότι όταν ανέλαβε το Πασόκ κυβέρνηση το 2009 το καράβι - Ελλάς είχε ήδη ριχτεί από την ΔΕΞΙΑ σε ξέρα και το μόνο που είχε στην διάθεση της η κυβέρνηση Πασόκ ήταν μερικά κανό για να το τραβήξει από εκεί, την πολέμησαν κάθε μέτρο που πήρε για μην πετύχει το παραμικρό! Κάθε προσπάθεια να ξοδεύουμε λιγότερα από ότι παράγουμε πολεμήθηκε! Σε μια ΕΟΚ που για να αποφασίσει και οι μήνες περνούσαν και μας πολεμούσαν!
    Φαντάζετε κάποιος το περασμένο καλοκαίρι να είχαμε τέτοιες φωτιές, και Θεέ μου φύλαγε να είχαν καεί ζωντανοί εβδομήντα άνθρωποι όπως πριν λίγα χρόνια επί ΔΕΞΙΑΣ και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τι θα είχε γίνει;
    Όλοι τους μαζί κάθε κανάλι, κάθε ραδιοφωνικούς σταθμός, κάθε φυλλάδα θα απαιτούσε με συνοπτικές διαδικασίες την εκτέλεση του πρωθυπουργού, χαριστικώς του μισού Υπουργικού Συμβουλίου, και από τους υπόλοιπους Δήλωση ότι δεν θα ξαναπολιτευτούν ποτέ!
    Τότε όμως που αυτό ήταν γεγονός τι κάνανε οι σφουγγαρίστρες ; Τα κουνέλια!
    Τι τους έκανε να κάνουνε τα κουνέλια ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!
    Ανέλαβε το Πασόκ το 2009 με το χρέος και το έλλειμμα απογειωμένα, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό, δεν επιτεθήκανε σε αυτούς που ρίξανε το καράβι ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ, αλλά με τις αδέξιες μερικές φορές κινήσεις που έκανε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του πάνω σε εκείνα τα κανό που έχοντας δέσει το καράβι-ΕΛΛΑΣ, προσπαθούσαν εν μέσω τρικυμίας, εν μέσω επιθέσεων από όλη την Ευρώπη των ΔΕΞΙΩΝ και την Ελλάδα των Αριστερών, να το ξεκολλήσουν από την ξέρα που είχε κάτσει βαρεμένο από το φορτίο των χρεών και των ελλειμμάτων!
    Και μήπως κατάφεραν λίγα; Καθόλου, και μόνο το γεγονός ότι στήθηκε με την επιμονή του Παπανδρέου ο μηχανισμός στήριξης και τώρα μέσω αυτού προσδοκούμε κάποια στιγμή να ανασάνουμε είναι αρκετό!
    Ποιος από αυτούς, τις σφουγγαρίστρες της ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ έκατσε μια μέρα να πει στους Έλληνες ήρεμα και απλά ότι αυτοί που μας δάνειζαν έχουν την λογική κατά αυτούς απαίτηση να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ;
    Βγάλανε οι ψεύτες, ψεύτη τον Παπανδρέου για το ότι είπε προεκλογικά ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τη στιγμή που στα DEBATE ο Καραμανλής ο Σιωπηλός, σε ερωτήσεις του Παπανδρέου που είναι το έλλειμμα και που θα φτάσει έκανε τη σουπιά!
    Αυτός δεν είναι που κατά τον κολλητό του τον Τράγκα, και από όσα αυτός ο Τράγκας επανειλημμένα έχει πει σε ραδιόφωνο και τηλεόραση χειμώνα και καλοκαίρι του 2009, ότι μετά τις προηγούμενες εκλογές ο Καραμανλής του εκμυστηρεύτηκε ότι θα κυβερνά για δεκαέξι μήνες ακόμη ;
    Δηλαδή ο Άσχετος μαζί με όλη την κυβέρνηση του ξέρανε που μας οδηγούν, δεν έκαναν τίποτα μα τίποτα για να το αποτρέψουν, και όταν είδαν ότι φτάσαμε στο αμήν και έχοντας ρίξει το καράβι ΕΛΛΑΣ στην ξέρα, έχοντας πάρει και το ραβασάκι από το ΔΝΤ ότι τα έχουν κάνει σκατά, του οποίου την ύπαρξη μάθαμε μόλις πριν λίγες μέρες, προκήρυξαν εκλογές και ΤΙΣ ΧΑΣΑΝΕ ΑΜΑΧΗΤΙ! Και μας άφησαν όλους βουτηγμένους στα ΣΚΑΤΑ!
    Και συνεχίζουν να υπηρετούν οι σφουγγαρίστρες την ΔΕΞΙΑ, που στο αποκορύφωμα της ΔΕΙΛΙΑΣ της αφού μέσω αυτών και των Αριστερών έφθειρε την κυβέρνηση του Πασόκ απέφυγε να τοποθετήσει βουλευτές της, στην κυβέρνηση συνεργασίας σε υπουργεία που ένεκα της κατάστασης ασκούν οικονομική πίεση στο λαό, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΠΑΡΘΕΝΑ, αλλά να βγει και να πει άλλοι τα κάνανε, πάρτε ένα ψίχουλο από εμένα την ΑΓΙΑ ΠΟΡΝΗ..
    Γιατί βεβαίως με τον αγώνα του Πασόκ και το χρέος θα μειωθεί και σιγά σιγά θα καλυτερέψουμε. Η ΔΕΞΙΑ όμως μυρίστηκε ψητό, έργα και προμήθειες, και ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΦΑΜ ΝΤΕ ΛΑ ΠΑΤΡΙ!
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΎΛΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεραστεί από την ιστορία.

    «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε έχει ξεπεραστεί από την ιστορία όχι ως αξιακό και ευρύτερα ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο αλλά ως πολιτικές, ιεραρχήσεις και κυρίως πρακτικές» γράφει σε άρθρο του στα «Νέα» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

    Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλάει για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα πραγματικό νέο κόμμα να....
    συνθέσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς, δίνοντας οριστική απάντηση στην κρίση προσανατολισμού της χώρας».

    «Το ΠΑΣΟΚ και οι εν δυνάμει συμμαχικές δυνάμεις που αρνούνται τόσο τον αριστερό λαϊκισμό μιας ανεπίδοτης ελπίδας όσο και τον δεξιό λαϊκισμό που στο όνομα του μεταρρυθμισμού απεργάζονται από τα πάνω τη νέα μορφή και διάταξη των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα οφείλουν να συναντηθούν στο πεδίο της μάχης για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς» επισημαίνει ο κ. Σκανδαλίδης στο άρθρο του, τονίζοντας:

    «Το πεδίο της μάχης καθορίζεται με την επιστροφή στη βάση όχι ως επιστροφή στο παρελθόν αλλά ως σημείο ενδοσκόπησης και αναζήτησης του κοινού στόχου και εκκίνησης της νέας πορείας. Μόνο έτσι οι διαδικασίες που πρότεινα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έχουν νόημα. Αλλιώς από καλλιστεία είναι γεμάτες οι τηλεοράσεις απέναντι σε κοινό που απολαμβάνει μεν το θέαμα, είναι όμως παγερός θεατής των εξελίξεων. Και χωρίς τον λαό και η τελευταία ελπίδα θα έχει χαθεί. “Οι καιροί ου μενετοί”».


    ΣΗΜ. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ
    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ
    ΜΕ ΤΟΝ πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηη της.

    και απο ότι βλέπω
    ΧΥΝΕΙ απο ΛΑΤΡΕΙΑ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ
    απο τον κώλο, σκατίλα & ευκοίλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση