GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η κατάληψη στο Κέντρο Διακοπών της ΔΕΗ...

Υπο κατάληψη τελεί για μία ακόμη μέρα το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ, παρά την εντολή που έχει δώσει ο εισαγγελέας για...

Υπο κατάληψη τελεί για μία ακόμη μέρα το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ, παρά την εντολή που έχει δώσει ο εισαγγελέας για αποχώρηση των συνδικαλιστών από το κτήριο.
Εκτός λειτουργίας παραμένει και το σύστημα πληροφορικής της ΔΕΗ, προκειμένου να...
 μην εκδίδονται εντολές διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που δεν πληρώνουν το τέλος ακινήτων, ωστόσο εξαιτίας της διακοπής λειτουργίας του συστήματος μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των πολιτών που προσέρχονται στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ για την εξόφληση των λογαριασμών τους.

4 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα τα κανουν για να μην ερθει η σειρα τους. Το παιζουν Ρομπεν των δασων, αλλα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να δειξουν συμπαθητικο προσωπο στον κοσμο, Λες και μπορει ο κοσμος οσο και βλακας να ειναι να δειξει συμπαθεια σε συντεχνιες που τοσα χρονια του ρουφανε το αιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ?ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΕΓΩ! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ , ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΝΕΛΟ? ΓΚΡΡ, ΓΚΡΡΡΡ,ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

    ΥΓ. ΓΚΡΡΡ = ΗΧΟΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση