GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιρουέτες από μαριονέτες...

Γράφει ο Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης To στροφόμετρο των κυβισθήσεων σε θέσεις , των αλλαγών σε προτιμήσεις, των παραλλαγών σε ιδέες και των μ...

Γράφει ο Αντώνης-Mάριος Παπαγιώτης
To στροφόμετρο των κυβισθήσεων σε θέσεις, των αλλαγών σε προτιμήσεις, των παραλλαγών σε ιδέες και των μετατοπίσεων σε απόψεις, από τους ρολίστες του πολιτικού σκηνικού έχει πια πάρει φωτιά, κινούμενο άρρυθμα και δίχως κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και παρά τον καπνό και την θολή ατμόσφαιρα που προκαλεί, η αιτία αυτής της αδιάκοπης εμφάνισης συνεχόμενων μεταλλάξεων σε ρήσεις και στάσεις είναι κρυστάλλινα διαφανής και παρά την έκταση της καθολικής κρίσης μας, μπορεί να περιοριστεί μόνο σε μία λέξη: ανικανότητα. Ανικανότητα δόμησης σοβαρών κυβερνητικών κατευθυντήριων γραμμών, αδυναμία σύνταξης καθαρής αντιπολιτευτικής αντιπρότασης από το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, άρνηση αλλαγής των σαθρών δομών ενός κακόπλαστου κράτους.
Ο λόγος αυτής της πανκομματικής κατώτερης των περιστάσεων στάσης είναι η...
διακομματική συνενοχή. Μια ενοχή που στήθηκε, επεκτάθηκε και εξαντλήθηκε στην χρόνια αρρώστια των ζώντων του μεταπολιτευτικού πολιτικού βίου μας: της πρόταξης του κομματικού συμφέροντος έναντι του εθνικού, με την διατήρηση επιλογών μικροπολιτικών τακτικών. Αποτέλεσμα: η τελεσίγραφη απειλή επιστροφής στην Ανατολή και μάλιστα σε εκείνη την πλευρά της που μυρίζει απόλυτη παρακμή, που επαναφέρει θύμησες από εποχές απολιτισμένων βαρβάρων.
Σήμερα, η ύπαρξη των βαρβάρων παραμένει αναγκαία, μόνο που στον "σύγχρονο" κόσμο οι βάρβαροι πια είμαστε εμείς. Αυτοί που αρνούνται να συνδιαμορφώσουν μια πολιτική Σωτηρίας και επιλέγουν τον επικίνδυνο δρόμο της περιδίνησης γύρω από την μαύρη τρύπα της Αβύσσου.  Συνευθύνη σ᾽ αυτό έχουμε όλοι, καθώς με την πολιτική στάση που ακολουθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, επιλέγαμε σταθερά για πολίτευμα μια κοινοβουλευτική βασιλεία. Μια εναλλασσόμενη κυριαρχία ολίγων οικογενειών. Μια διαστρεβλωμένη δημοκρατική ολιγαρχία, νομίζοντας ότι οι συμφεροντολογικές επιλογές μας θα είναι κάθε φορά πιο ορθές και θα διορθώσουν έτσι προηγούμενες λανθασμένες κρίσεις μας. Μπορεί, όντως, να μην είχαμε ισοβαρές μερίδιο στο φαγοπότι, αλλά στηρίξαμε διαχρονικά εκείνους που μοίραζαν όπως επιθυμούσαν την πίτα. 
Καθόλη αυτή τη διαδρομή, οι έξωθεν θεατές (=εκείνοι που μας δέχθηκαν σε μια Ένωση που δεν δημιουργήσαμε μεμονωμένα εμείς, για να αξιώνουμε τώρα να ορίζουμε εμείς τους όρους της, σύμφωνα με τα δικά μας θέλω) μας παρατηρούσαν και συνάμα πλήρωναν την διάθεσή μας να παραμείνουμε στην Δύση, επιλέγοντας συνήθειες της Ανατολής.
Με τη βοήθεια του κ. Γ. Παπανδρέου του Nεώτερου (και θέλω να πιστεύω του τελευταίου ενός κύκλου επανάληψης πολιτικών ονομάτων στην πρωθυπουργία της χώρας), ο οποίος -με ή χωρίς δόλο- απεκάλυψε διεθνώς από την πρώτη μέρα της Πρωθυπουργίας του την έκταση της εικονικής ευημερίας στην οποία μετείχαμε, βρεθήκαμε ξαφνικά (αλλά όχι απροειδοποίητα) υπόλογοι για τις επιλογές μας. Κι ενώ το οικονομικό πρόβλημα ήταν παγκόσμιο, κληθήκαμε κυρίως εμείς να δώσουμε εξηγήσεις για την στάση ζωής μας και της βασικής επιλογής μας να καταναλώνουμε περισσότερα απ᾽ όσα παράγουμε. Έτσι, οι "κακοί" δανειστές, οι ψυχροί διεθνείς τζογαδόροι, τα "άδικα" και "μεροληπτικά" ξένα ΜΜΕ βρήκαν το θύμα, μέσω του οποίου θα έκρυβαν δικές τους αδυναμίες και παράλληλα θα έβρισκαν τον χαμένο χρόνο για να λύσουν προχείρως δικά τους οικονομικά προβλήματα, με μια παράλληλη αναδιανομή πλούτου.
Συνηθίσαμε να είμαστε το θύμα κι είναι αυτή η σκέψη που οδηγεί τώρα στην κοινωνική έκρηξη. Μπρος στην απόλυτη διάλυση του κοινωνικού ιστού, φαίνεται ότι οι πολιτικοί ταγοί ενός ακυβέρνητου πια κοπαδιού αποφασίζουν αυτό που ο λαός εδώ και χρόνια θέλει: "να τα βρουν", να παραμερίσουν τα Εγώ τους και να προσπαθήσουν να διαφυλάξουν έτσι την υπόσταση της χώρας. Πάρα ταύτα, ακόμα και τώρα, αδυνατούν να βρουν έναν κοινό τόπο συνεννόησης.
Την ώρα που γράφω αυτές τις σειρές, κανένα μέλλον δεν είναι βέβαιο. Ποτέ εξάλλου το όποιο μέλλον δεν είναι διασφαλισμένο. Ακόμα και σε κείνες τις περιπτώσεις που το αύριο φαίνεται προσχεδιασμένο. Το παρόν σου, όμως, μοιάζει αναμενόμενο. Γι᾽ αυτό και ανέκφραστος παρακολουθείς μαριονέτες-εκπροσώπους σου να επιδίδονται σε άκρως αποτυχημένες πιρουέτες, πιστεύοντας ότι ως μαριονέτα κι εσύ θα τους ακολουθήσεις, καθώς θα ξαναπιστείς ότι αυτή τη φορά εργάζονται για το καλό σου. Αυτή τη φορά, όμως, δεν βλέπεις ότι ο ένας αναζητά τρόπο ανέξοδης εξόδου κι ο άλλος δίοδο ασφαλής εισόδου;;..

16 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ

    ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟς ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟς ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ....


    Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο
    Δεν παραιτείται ο Παπανδρέου πριν τη διαπραγμάτευση για νέα κυβέρνηση

    Δεν θα παραιτηθεί ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, έως ότου διαπραγματευτεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό νέας μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργικό Συμβούλιο που ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα πάει κανονικά αύριο για την ψήφο εμπιστοσύνης.

    Ο ΓΙΩΡΓΟς ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΩΡΑ

    ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διατύπωσες με τον καλύτερο τρόπο τη "μαύρη" αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. GAP: Ο μαλάκ@@ ο λαός φταίει!!
    Τι πίνει ο δύσμοιρος ;

    Μετά την 26η Οκτωβρίου έγιναν αίσχη στην Ελλάδα. Τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου (εννοεί το κυνήγι που έφαγαν απ' όλες τις παρελάσεις) μας ξεφτίλισαν σε όλη την Ευρώπη!!!

    Εννοείται ότι και στην ομιλία του μέχρι τώρα στην ΚΟ δεν κάνει κουβέντα για παραίτηση!!! Μιλάει λες και θα συνεχίσει να είναι Πρωθυπουργός!!!

    πχ. λέει "Θα καλέσουμε τη ΝΔ να έρθει μαζί μας στο εξωτερικό να συνδιαπραγμνατευτούμε τους όρους της δανειακής σύμβασης... είναι ιδιαίτερης σημασίας η αυριανή ψήφος εμπιστοσύνης!!!"....

    ...Θεέ μου δεν πήρε χαμπάρι τίποτε !!!!!

    ΒΕΡΤΖΕΛΗ καλέεεεεεεεεε, ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙΣ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΒΑΡΚΑΡΗ ΤΟΝ ΣΕΡΕΤΗ.
    ΚΑΛΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΕΜΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τοουυυυτ ……. Τοοουυυτ …… τοοοουτ..
    - Έλα Αντώνη ….
    - Ποιος είναι?
    - Έλα ρε μαλάκα, ο Γιώργος είμαι!
    - Που είσαι ρε Γιώργο? ….. από πού παίρνεις?
    - Στη βουλή είμαι ρε παπάρα …… βιάζομαι γιατί με περιμένουν να ξεκινήσω το υπουργικό …… φωνάζουν οι μαλάκες. Άκου ρε …..
    - Τι είναι?
    - Σκάσε και άκου ……. Όλα πάνε καλά. Όλοι μιλάνε για εθνική τραγωδία και ψάχνονται να σχηματίσουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα υπογράψει τη δανειακή συνθήκη. Είχα λίγες αντιδράσεις αλλά τα κανόνισα……
    - Πρέπει να τράβηξες χοντρό ζόρι ……. Μπράβο!
    - Τι να κάνω ……. Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί μου είχαν πρήξει τ’ αρχίδια! …. Δεν θα μασίσουμε τώρα στο τέλος ….
    - Ρε Γιώργο, φοβάμαι λίγο …… θα το καταπιεί ο λαός? ….. ή θα μας κρεμάσουν ανάποδα …..
    - Έλα δε θέλω μαλακίες …… θα το καταπιούν αμάσητο ….. είναι πολλά τα φράγκα ….. μην κάνεις πίσω θα σε σκίσω! ….. να βγεις τώρα και να πεις ότι δέχεσαι συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και να εγκρίνει η βουλή τη δανειακή συνθήκη να πάρουμε την 6η δόση …… τώρα …. Κατάλαβες? …… μετά θα κατέβω και θα αρχίσω το υπουργικό συμβούλιο …… εντάξει? ……. Εντάξει ρε μαλάκα?
    - Οκ …. Αλλά φοβάμαι … ο λαός θα μας …..
    - Άντε ρε μαλάκα ….. ποιος λαός ρε ηλίθιε? …. Άντε γαμήσου κάνε τις δηλώσεις ……
    - Καλά ……πάω ……

    Τουτ … τουτ …… τουτ ……. Ναι ρε, θα πάω ρε μαλάκα, αλλά να ξέρεις ότι θα μας γαμήσουν αργά ή γρήγορα ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια μικρη αναδρομη για τον Λ. Παπαδημα

    Να φύγει η Ελλάδα από τη ζώνη του Ευρώ και μάλιστα με τις "κλοτσιές"… φωνάζουν κάποιοι πολύ "κακοί" Γότθοι. Να μείνουν και θα τους "βοηθήσουμε"… απαντάνε οι "σώφρονες", "φιλέλληνες" και "καλοί" Γότθοι. "Παπατζηλίκια" εβραίικα είναι αυτά. Απάτες, οι οποίες μπορούν να ξεγελάσουν κάποιον αφελή στιγμιαία, αλλά, δεν αποτελούν ισχυρά μέσα άμυνας, σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι τέτοιος. "Μην ανοίγεις την πόρτα του Ευρώ, γιατί από πίσω είναι ο μπαμπούλας"… φωνάζουν. Αν την ανοίξεις όμως, δεν έχουν επιλογές να συνεχίσουν να σε απειλούν, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει "μπαμπούλας".

    Επαναλαμβάνουν την ίδια τακτική με αυτήν που ακολουθούν σήμερα και μας "μαλώνουν", είτε με τα "κατασκευασμένα" στοιχεία —τα οποία μας έβαλαν στη ζώνη του Ευρώ— είτε με τα υπερβολικά ελλείμματα του ελληνικού δημοσίου τομέα —που "απειλούν" την οικονομία του Ευρώ—. Όλα αυτά είναι απάτες. Γιατί; Γιατί η είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ συνέφερε αυτούς, που ήθελαν να την κατασπαράξουν και όχι τους Έλληνες. Συνέφερε αυτούς, που σήμερα καταγγέλλουν τον "δόλιο" τρόπο εισόδου της Ελλάδας σ' αυτό. Τους "καταγγέλλοντες" συνέφερε η αυτοκτονική είσοδος της Ελλάδας στο Ευρώ και όχι τους "καταγγελλόμενους".

    Αυτοί, σε συνεργασία με τους προδότες της Ελλάδας, "κατασκεύαζαν" τα στοιχεία, προκειμένου να βάλουν την Ελλάδα στη ζώνη του Ευρώ, για να την λεηλατήσουν. Να τη βάλουν στο πεδίο εκείνο, στο οποίο υπερείχαν οι τεράστιες οικονομίες τους και με τα χρήματά τους να λεηλατήσουν το κεφάλαιο της μικρής Ελλάδας. Απλά πράγματα. Σήμερα στέλνουν τον Παπαδήμο σαν τον "αδέκαστο" παράγοντα της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης, για να ελέγξει την πορεία των μέτρων των "απατεώνων". Ρωτάμε λοιπόν εμείς, που δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Ο Παπαδήμος δεν ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, όταν αυτή η Τράπεζα στην πραγματικότητα "κατασκεύαζε" τα στοιχεία που μας έβαζαν στη ζώνη του Ευρώ;

    Τα ίδια αφορούν και τα ελλείμματα του δημοσίου τομέα. Οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι σήμερα τα καταγγέλλουν, είναι οι ίδιοι που ενθάρρυναν την αυτοκτονική μισθολογική πολιτική του ελληνικού δημοσίου. Αυτοί "πλήρωναν" με διεθνείς αναγνωρίσεις και "καταλληλότητες" σκουπίδια σαν τον Σημίτη, για να ασκούν αυτήν την αυτοκτονική πολιτική. Γιατί; Για να οδηγήσουν το ελληνικό κράτος στην υπερχρέωση και από εκεί στη λεηλασία. Δεν έκαναν καν ένα περίεργο ή σπάνιο κόλπο. Έκαναν το απλό κόλπο των "γενναιόδωρων" και "αφελών" τραπεζών, που αναζητούν "έξυπνους" δανειολήπτες, οι οποίοι όμως στο τέλος χάνουν τις περιουσίες τους. Ο Παπαδήμος δεν συμμετείχε σ' αυτό το παιχνίδι;

    Ο Παπαδήμος δεν ήταν αυτός, που έπρεπε να ελέγχει τον Σημίτη για τον "υπερδανεισμό" της Ελλάδας; Όταν λοιπόν αυτός ο Παπαδήμος ήταν υπεύθυνος για όλα τα "κακά" που μας κατηγορούν σήμερα οι Ευρωπαίοι, πώς διορίστηκε από τους ίδιους υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας; Αυτός, ο οποίος έπρεπε να τιμωρηθεί, γιατί ανταμείφθηκε; Αυτός, ο οποίος έχει να "κρύψει" στοιχεία από τα προηγούμενα "εγκλήματά" του, γιατί στέλνεται στην Ελλάδα να ελέγχει την πορεία των ελέγχων; Μας λένε ένα "παραμύθι" για την "κατασκευή" στοιχείων και μας στέλνουν να μας ελέγχει αυτός, ο οποίος από τον νόμο ήταν υπεύθυνος για την "κατασκευή" τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι ο "καταλληλότερος" πρωθυπουργός γι' αυτήν την εποχή είναι ο Σημίτης. Να ξαναβάλουνε δηλαδή τους συνενόχους να μας ξανακυβερνήσουν. Να βάλουνε τους εγκληματίες να στήσουν εκ νέου τη "φάμπρικα". Μιλάμε για πραγματική "φάμπρικα". Ο Σημίτης δανειζόταν ασυστόλως και υπερχρέωνε το ελληνικό κράτος, για να "κατασκευάζει" πελάτες για τα γερμανικά εργοστάσια. Πελάτες όλων των επιπέδων. Τα γερμανικά εργοστάσια κατασκεύαζαν προϊόντα και ο Σημίτης "κατασκεύαζε" τους πελάτες τους. Αυτό γινόταν σχεδόν επί μια δεκαετία. Ο ελληνικός αυτοκτονικός υπερδανεισμός δεν είχε κανέναν αναπτυξιακό προσανατολισμό. Δινόταν σε αναίτιες αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι Γερμανοί πελάτες για τα ακριβά προϊόντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ;

    ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ...

    Σιωπή πληροφόρησης από την Ισλανδία. Γιατί;Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει λογοκρισία σήμερα, ας μου πει πώς, ενώ έγινε γνωστό τι συνέβη στην Αίγυπτο, δεν γράφτηκε ποτέ τι συμβαίνει στην Ισλανδία:
    Στην Ισλανδία ο λαός κατάφερε να παραιτηθεί η κυβέρνηση, εθνικοποίησε τις μεγαλύτερες τράπεζες, αποφάσισε να μην πληρώσει το χρέος που είχαν δημιουργήσει αυτές στην Μ. Βρετανία και την Ολλανδία λόγω της κακής οικονομικής πολιτικής τους και κατέληξε να δημιουργήσει ένα λαϊκό σώμα για την αναδιαμόρφωση του συντάγματος. Και όλο αυτό με...
    ειρηνικές διαδικασίες. Μια πραγματική επανάσταση κόντρα στην εξουσία που μας οδήγησε στην παρούσα κρίση.
    Εδώ, γιατί δεν μπορέσαμε να μάθουμε τίποτα γι' αυτά τα γεγονότα εδώ και δύο χρόνια;
    Τι θα γινόταν αν όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες έπαιρναν παράδειγμα;
    Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία:
    2008. Εθνικοποιείται η κύρια τράπεζα της χώρας. Καταρρέει το νόμισμα, σταματάει τη λειτουργία του το χρηματιστήριο. Η χώρα είναι σε πτώχευση.
    2009. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου μπρος στην Βουλή καταφέρνουν και κηρύσσονται πρόωρες εκλογές και προκαλούν την παραίτηση του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης. Συνεχίζει η άθλια κατάσταση της οικονομίας της χώρας.
    Μέσω ενός νόμου προτείνεται να πληρωθεί το χρέος στην Μ.Βρετανία και την Ολλανδία, με την πληρωμή 3.500 εκ. ευρώ, που θα πληρώσουν όλες οι ισλανδικές οικογένειες μηνιαία για 15 χρόνια με 5,5% επιτόκιο.
    2010. Ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους και ζητάει δημοψήφισμα για το νόμο.
    Τον Γενάρη του 2010 ο πρόεδρος αρνείται να θέσει τον νόμο σε ισχύ και ανακοινώνει ότι θα υπάρξει αίτημα για λαϊκή ετυμηγορία.
    Τον Μάρτιο γίνεται το δημοψήφισμα και σαρώνει το ΌΧΙ στην πληρωμή με 93% των ψήφων.
    H κυβέρνηση αρχίζει δικαστική έρευνα για ευθύνες για την κρίση. Αρχίζουν οι συλλήψεις τραπεζιτών και υψηλόβαθμων στελεχών. Η Interpol εκδίδει διαταγή και όλοι οι εμπλεκόμενοι τραπεζίτες εγκαταλείπουν την χώρα.
    Στο πλαίσιο της κρίσης, εκλέγεται ένα σώμα από πολίτες για να συγγράψει το νέο Σύνταγμα. Εκλέγονται 25 πολίτες, χωρίς πολιτική εξάρτηση, από τους 522 που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι. Η προϋπόθεση υποψηφιότητας ήταν να είναι ενήλικοι και να έχουν προταθεί από 30 άτομα.
    Το σώμα αρχίζει την εργασία του τον Φεβρουάριο του 2011 και θα παρουσιάσει μια carta magna λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ομόφωνες συστάσεις διαφορετικών συνελεύσεων που θα πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.
    Θα πρέπει να επικυρωθεί από την υπάρχουσα βουλή και από την επόμενη αναθεωρητική που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές.
    Αυτή είναι η σύντομη ιστορία της Ισλανδικής επανάστασης: Παραίτηση ολόκληρης της κυβέρνησης, εθνικοποίηση της τράπεζας, δημοψήφισμα για τις κρίσιμες οικονομικές αποφάσεις, φυλάκιση των υπεύθυνων της κρίσης και ξαναγράψιμο του συντάγματος από τους πολίτες.
    Μίλησαν για όλ' αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ; Φυσικά ΟΧΙ!
    Ο ισλανδικός λαός έδωσε ένα μάθημα δημοκρατίας σ' όλον τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κολοτούμπα της χρονιάς απ' τον Ρέππα:
    Ψαφνικά είναι εναντίον του δημοψηφίσματος!!!

    [Το άτομο χθες μίλησε στη Βουλή και τάχθηκε υπερ του δημοψηφίσματος και σήμερα λέει ότι είναι εναντίον!!]

    Ε,,,,ναι !
    ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ... για " αρχίντια κρέππα ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΖΩΝH ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΡΚΟΖΥ ΟΤΙ "Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ", ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ;
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ !
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΨΥΧΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΕΥΡΩ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ;
    Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ;
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
    ΠΙΟ ΑΨΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    στην απλή Ελληνικη.
    -------------------------------
    ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΥΣ
    χασισομένους Υποργούς. ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ. Πληρωμένες καπότες ΜΜΕ
    και ξεβράκωτα ζώα Πασοκ-ΛΑγΟΥΣ-κόρες
    και λοιπά....βοοειδή.

    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΜΙΑ..ΜΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ
    ΚΑΙ ΑΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...συλλαβή-συλλαβή.
    ________
    Σαμαράς:
    Μεταβατική Κυβέρνηση για δανειακή σύμβαση
    και εκλογές άμεσα.

    Να ματαιωθεί το δημοψήφισμα - Να το αποσυρει ο Παπανδρέου.
    Αδιαπραγμάτευτο το αίτημα για εκλογές.

    Το μόνο που δεχόμαστε η μεταβατική κυβέρνηση να που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση και θα πάει αμέσως σε εκλογές.

    Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ξεμπλοκάρει η 6η δόση. Αναγκαία η νέα δανειακή σύμβαση.
    Εδώ που φτάσαμε η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να διασφαλιστεί.
    Διαφωνούμε με το μείγμα της πολιτικής και όχι με τους στόχους.
    __________________________________________

    ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΡΑ Ή ΤΑ ..ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ Ξ Α Ν Α ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ !
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Δ Ι Φ Θ Ο Ρ Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χρεωκοπια
    δραχμη
    δημευσεις περιουσιων
    φορολογια των φραγκατων

    ποτε πια νδ-πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Σαμαράκο άμα η κυβέρνηση εθνικής ανάγκης επικυρώσει την δανειακή σύμβαση,τί θα κάνει η εκλεγμένη κυβέρνηση; θα υλοποιεί όσα προβλέπει η δανειακή σύμβαση; όλα αυτά τα καταστροφικά δεν μπορούσε να τα κάνει η παρούσα κυβέρνηση; {δηλαδή ο Γιωργάκης;}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΕΡ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ”???

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΣΔΟΕ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ??

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

    Μαρούσι 3-11- 2011
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 126276/Γ4

    ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
    Οι ανωτέρω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά πλήρη απασχόληση απαλλασσόμενοι των
    καθηκόντων της Οργανικής Θέσης μέχρι της 31 Αυγούστου 2012, θα διατηρήσουν δε τη μισθολογική
    και ασφαλιστική τους κατάσταση. Η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. θα ενεργήσει για
    την ανάληψη της υπηρεσίας και της διάθεσης των αποσπασθέντων στις Ομοσπονδίες. Να μην
    απομακρυνθούν από τις θέσεις τους μέχρι να αναλάβουν οι αντικαταστάτες τους.
    Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ
    ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΓΑΨΕ “ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ” ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ??

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ? ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ???

    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο – ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι – για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!

    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.

    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    Οι παρανομα αποσπασμενοι:

    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’

    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

    Α…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    Ένα αθλητικό σκάνδαλο διαρκείας… ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Εγώ ένα πράγμα ξέρω τον τελευταίο χρόνο.



    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΕΡ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ “ΟΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ”???

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΣΔΟΕ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ??

    ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

    Μαρούσι 3-11- 2011
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 126276/Γ4

    ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
    Οι ανωτέρω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά πλήρη απασχόληση απαλλασσόμενοι των
    καθηκόντων της Οργανικής Θέσης μέχρι της 31 Αυγούστου 2012, θα διατηρήσουν δε τη μισθολογική
    και ασφαλιστική τους κατάσταση. Η Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α. θα ενεργήσει για
    την ανάληψη της υπηρεσίας και της διάθεσης των αποσπασθέντων στις Ομοσπονδίες. Να μην
    απομακρυνθούν από τις θέσεις τους μέχρι να αναλάβουν οι αντικαταστάτες τους.
    Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ
    ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗς ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΗΔΟΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΓΑΨΕ “ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ” ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ??

    Να ποιοι τα φαγανε και κανενας δεν τους συλλαμβανει

    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ? ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ???

    Ετοιμαζονται παρανομα να ξανα-αποσπαστουν στον ΣΕΓΑΣ οι γνωστοι επι 15ετια γυμναστες των δημοσιων σχολειων για να παρουν τριπλο μισθο – ενω πολλοι γυμναστες ειναι αδιοριστοι – για το παρανομο φαγοποτι του Μαραθωνιου και της Ολυμπιαδας Λονδινου!!

    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ
    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΣΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ Γ. Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

    ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΑ ΜΙΝΤΙΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΝΤΟΠΙΝΚ ΚΛΠ…)

    ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ , ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    Οι βιλλες στο Ντραφι και Μακρακωνμη Λαμιας ειναι η αποδειξη.

    ΤΑ TΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

    Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 137, 2ος ΟΡΟΦΟς
    τηλ. 2109344726
    2109359302

    ΟΛΗ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

    Οι παρανομα αποσπασμενοι:

    ΧΑΛΒΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    ΣΙΟΥΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΧΟΝΔΡΟΚΟΥΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΒΟΣΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΖΗΜΕΝΣ – ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ
    ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΡΗΤΙΚΟΣ) ΧΟΔΡΟΚΟΥΘΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (3 ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ)
    ΠΑΥΛΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΡΟΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ο ΣΕΒΑΣΤΗΣ)
    ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΣ) ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΠΙΤΙ 200 Τ.Μ. ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ )’

    ΜΕΛΕΤΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΝΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ) ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ)
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.

    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΕ ΝΤΡΑΦΙ- ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!

    Ο ΜΠΑΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΧΕΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ 68.6688.09 ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ

    ΜΠΟΥΖΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ – ΑΓΑΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ) ΕΧΕΙ 45.417,39 ΕΥΡΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΚΙΚΟ

    Α…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΒΟΣΣΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ 3 ΜΟΙΣΘΟΥΣ
    Ένα αθλητικό σκάνδαλο διαρκείας… ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Εγώ ένα πράγμα ξέρω τον τελευταίο χρόνο.



    Ο ΣΕΓΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση