GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πείτε επιτέλους ένα ΟΧΙ!..."

Από τον  Παύλο Γ. Σφέτσα Προς κ.κ. βουλευτές… Καλείστε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση, την οποία δεν εξέλεξε ο ελληνικός λ...

Από τον Παύλο Γ. Σφέτσα

Προς κ.κ. βουλευτές…
Καλείστε να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση, την οποία δεν εξέλεξε ο ελληνικός λαός. Σε μία κυβέρνηση που έχει διοριστεί από τις αντιδημοκρατικές δάνειες δυνάμεις. Σε μία κυβέρνηση που έχει επικεφαλής έναν άνθρωπο των «αγορών», αυτών που λέτε ότι μας πολεμούν… Επειδή, όπως λέτε αυτές τις ώρες στις ομιλίες σας, ζούμε...
ιστορικές στιγμές, καλείστε για πρώτη φορά στη ζωή σας να ξεπεράσετε την κομματική ψήφο. Να πάψετε να δράτε ως στρατιωτάκια χωρίς βούληση που ανεβοκατεβάζετε τα χεράκια ανάλογα με το τί το κόμμα σας προστάζει. Γιατί και αυτή η νοοτροπία είναι που έχει φέρει τη χώρα σε αυτό το σημείο. Δεν είναι λογικό να ψηφίζετε γι’ αυτό που διαφωνείτε.
Με την ψήφο σας έχετε φτωχοποιήσει την ελληνική κοινωνία που τάχα συμπονάτε. Σε κάθε ψήφο λέγατε ότι το κάνατε για τη σωτηρία της πατρίδας. Μα ακόμη δεν σώθηκε η πατρίδα; Έχετε καταντήσει την πατρίδα μας, η οποία μετρά 3000 χρόνια στην πλάτη, να παρακαλάει σαν την πρεζού για τη δόση της! Δεν υπάρχει ίχνος δημοκρατίας. Ζούμε τη δικτατορία του ευρώ. Είναι ωστόσο δυνατόν να χαθεί μια χώρα χιλιάδων χρόνων επειδή θα φύγει απ’ το ευρώ; Σοβαρευτείτε επιτέλους και κόψτε το δούλεμα… Δε γίνεται μια κλίκα χιλιάδων ανθρώπων να παίζει με το μέλλον εκατομμυρίων. Λείπει από τον δημόσιο διάλογο η δανειακή σύμβαση που λέτε ότι καλείται να κυρώσει η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου. Η ψήφος σας θα είναι υπογραφή σε αυτή τη δανειακή σύμβαση της πλήρους άρσης από την εθνική κυριαρχία.
Αν αυτό είναι για σας σωτηρία και πατριωτισμός, λυπάμαι… Λυπάμαι γιατί βλέπω σιγά σιγά να βάζουν τη χώρα ξανά τα αφεντικά σας σε σκηνικό εμφυλίου. Οι ευρωπαϊστές με τους Έλληνες. Οι τροϊκανοί που γουστάρουν έλεγχο με τους φτωχομπινέδες της ελευθερίας. Αν είναι τόσο ιστορικές αυτές οι στιγμές, είναι κρίμα που έπεσε η συγκεκριμένη περήφανη χώρα στα χέρια σας να την υπερασπιστείτε. Για την ιστορία δεν θα έχετε καμία διαφορά με τα στελέχη του Λογοθετόπουλου. Συγχαίρετε τους Ευρωπαίους και κατηγορείτε τους Έλληνες. Έτοιμα θα είναι σε λίγο καιρό τα …αναπτυξιακά γερμανικά εργοστάσια του σχεδίου «Ήλιος».
Τα ψέματα τελείωσαν όμως… Όπως εκβιάζετε την ελληνική κοινωνία τρομοκρατώντας τη, έτσι πρέπει κι αυτή να σας εκβιάζει από εδώ και πέρα, αν δώσετε ψήφο στη σκλαβοποίηση του ελληνικού λαού. Να μην περπατάτε ελεύθερα στο δρόμο πρέπει όσοι ψηφίσετε τη δέσμευση των επόμενων γενεών, ακόμη και των αγέννητων Ελληνόπουλων. Η ελληνική ιστορία δε δίδαξε προσκύνημα, αλλά περηφάνια ελεύθερων αγωνιστών. Προσέξτε λοιπόν που θα τη βάλετε την υπογραφή σας... Την ιστορία θα τη γράψει ο λαός όπως πρέπει, όχι κανένα τσιράκι ιστορικός να σας αναφέρει ως σωτήρες. Και ο ελληνικός λαός γίνεται ποτάμι ενωμένος. Το είδατε στις 28/10 όταν φώναξε το δικό του «ΟΧΙ». Αυτό που έρχεται και δεν βλέπετε, δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που μέχρι σήμερα ζήσατε…

9 σχόλια

  1. απορρυθμιση τραπεζων
    ολυμπιακοι
    ευρω
    καταργηση τεκμηριων
    καταργηση ΣΔΟΕ

    συν τα ψευτικα στοιχεια σε συμπαιγνια με την ευρωπαικη ενωση

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προετοιμαζαν συστηματικα τη χρεωκοπια απο το 1989.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω φίλε οτι είσαι ηλίθιος.
    Μάλλον αγνός πατριώτης πρέπει ν α είσαι για να περιμένεις από αυτούς να πουν ένα αντρίκιο, πατριωτικό, γενναίο ΟΧΙ και να χάσουν την κουτάλα και την καρέκλα τους.

    Προτιμούν να τους επιτεθούν όλοι οι αγανακτισμένοι παρά να φερθούν έστω και για λίγο ηρωϊκά στη ζωή τους.

    Μην τρέφεις φρούδες ελπίδες γιατί θα απογοητευθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος καργιόλης βουλευτής θελήσει να ξαναπιεί καφέ σε καφετέρια ας πει το ΟΧΙ και μπορεί να πάρει συχώρεση αν έχει έντιμο πρότερο βίο. Πείτε ΝΑΙ και μαζί ΑΝΤΙΟ στην ελευθερία σας, ξέρει ο λαος να βάζει στη θέση του κάτι ντενεκέδες σαν και σας. Ακου ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνομωσίας...! Πείτε ΝΑΙ και η ψήφος σας θα γίνει ο ψόφος σας (για όσους δεν έχετε πεθάνει ήδη. Πολλοί είστε πολιτικά νεκροί και υπόλογοι για εγκλήματα)

    @16 Νοε 2011 1:30:00 π.μ.
    δεν υπάρχει περιθώριο απογοήτευσης για τον φίλο μου τον Παύλο. Η' θα ευοδωθούν οι ελπίδες του (και γω το βλέπω λίγο φρούδο αυτο :-) ή, αναπόφευκτα, θα τους επιτεθούν όλοι οι αγανακτισμένοι.

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πείτε επιτέλους ένα ΟΧΙ!..."
    ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ "ΝΕΝΕΚΟΥ";
    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 3:59:00 π.μ.

    "ΑΝ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ"
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ Ο Χ Ι ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΛια προπαγάνδα:
    ------------------
    Φορτώνουν την εμπλοκή με τη 6η δόση στο ότι δεν υπογράφει ο Σαμαράς !
    _____________________________________________
    Η μαλακ@@ αυτό που γράφουν για τους ηλίθιους!
    Η 6η δόση είναι μπλοκαρισμένη λόγω δημοψηφίσματος Γιωργάκη και όσων ακολούθησαν και θα ελευθερωθεί μόνο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

    Μάλιστα προχθές ο Αλταφάζ διευκρίνισε ότι δεν έχει σταλεί ακόμα κανένα χαρτί για υπογραφή... άρα τι ******* λένε ότι φταίει ο Σαμαράς ;

    Διαβάστε τις πα πα ριές τους:

    Παρατείνεται η εμπλοκή για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δισ. ευρώ, καθώς η Κομισιόν παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της για έγγραφη δέσμευση της ΝΔ επί της νέας δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου και των όρων που απορρέουν από αυτήν, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει να αρνείται να βάλει την υπογραφή του σε τέτοιου είδους έγγραφο .

    Σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναζητά συμβιβαστική φόρμουλα για να αρθεί το αδιέξοδο και το «καυτό» αυτό ζήτημα αναμένεται να τεθεί κατά τις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι.


    Newsroom ΔΟΛ..για τον ΠΟΥΤΣΟ που λένε,
    είσαι λαμόγιο Ψυχάρη (όχι που δεν σε αρέσει!
    αλλά μερικές φορές πονάει πολύ..) ΠΟΥ ΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΚΑΛΟ.
    ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΧΩΡΗΣ ΔΟΥΛΙΑ .
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΦΤΕΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ .ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΥΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:59:00 π.μ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση