GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται η κυβέρνηση Παπανδρέου...

Από το  aftodioikisi.gr Με τη διεθνή κοινότητα να έχει εγκύψει στην Ελλάδα, συνεδριάζει στις 4 το απόγευμα , δύο ώρες νωρίτερα από τον αρ...

Από το aftodioikisi.gr

Με τη διεθνή κοινότητα να έχει εγκύψει στην Ελλάδα, συνεδριάζει στις 4 το απόγευμα, δύο ώρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό, το Υπουργικό Συμβούλιο, την ώρα που οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις έχουν κορυφωθεί για το σχηματισμό της -λεγομένης- μεταβατικής κυβέρνησης που θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Ένας νέος παράγοντας ήρθε να προστεθεί πριν από λίγο, πάντως, στη συμφωνία για μεταβατική κυβέρνηση: η μεσημβρινή δήλωση-νέα υπαναχώρηση Σαμαρά, ο οποίος άνοιξε το παράθυρο της συνεργασίας, υπό την προϋπόθεση της παραίτησης Παπανδρέου, χωρίς μάλιστα να θέσει ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για εκλογές· αποτέλεσμα, οι συζητήσεις να...
έχουν πάρει «φωτιά» για το ποιος τελικά θα ηγηθεί του νέου κυβερνητικού σχήματος.
Παραίτηση Υπουργικού
Έτσι, στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώνει την παραίτηση τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη νέα κυβέρνηση.
Ωστόσο, Πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος , πριν από όλα, αναμένεται να ενημερώσουν τα μέλη της κυβέρνησης για την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου και τη δανειακή σύμβαση και την πορεία των σχετικών συζητήσεων. Επίσης, θα συζητηθεί η προετοιμασία για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου.
Οι «υποψήφιοι»
Μέχρι στιγμής, τρία πρόσωπα με εμπειρία, ειδικό πολιτικό και τεχνοκρατικό βάρος, κύρος στη διεθνή κοινότητα και ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα παίζουν για τη θέση του πρωθυπουργού σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, χωρίς να αποκλείονται έως την τελευταία στιγμή οι εκπλήξεις. Το τρία αυτά πρόσωπα είναι οι:
1) Λουκάς Παπαδήμος, ο μέχρι πρόσφατα αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
2) Σταύρος Δήμας, αντιπρόεδρος της ΝΔ, τ. επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ, υπεύθυνος για θέματα περιβάλλοντος, και
3) Πέτρος Μολυβιάτης, που αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι και η πιο πιθανή λύση, π. υπουργός Εξωτερικών, παλαιός διπλωμάτης, στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή του πρεσβύτερου.
Πάντως, και στις τρεις περιπτώσεις ο Ευ. Βενιζέλος φαίνεται ότι θα παραμείνει στη θέση του υπουργού Οικονομικών, καθώς είναι αυτός που γνωρίζει αλλά και έχει διαπραγματευθεί το λεγόμενο «πακέτο σωτηρίας της χώρας από τη χρεοκοπία».
Ο ρόλος Παπούλια
Τα «νήματα» κινεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ να σημειωθεί πως δεν έχει -από πλευράς ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον- εγκαταλειφθεί ακόμα το σενάριο... μεταβατικής κυβέρνησης Βενιζέλου-ΠΑΣΟΚ, ώσπου να πέσουν οι... τελικές υπογραφές.
Το κέρδος Σαμαρά
Πάντως, από τις μέχρι τώρα παρασκηνιακές διεργασίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς φαίνεται να έχει πάρει ένα «δωράκι»: τη βραχύβια «ζωή» της - αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις δηλώσεις Μόσιαλου στη ΝΕΤ, που είπε πως «χρόνος της κυβέρνησης αυτής δεν θα είναι μεγάλος και ότι μπορεί να συμμετέχουν και πολιτικοί και τεχνοκράτες».


Για το «παράθυρο» συνεργασίας που άνοιξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπό τον όρο της παραίτησης Παπανδρέου, κλικ εδώ.
Για το τι είπε στον Αντώνη Σαμαρά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, καλώντας τον ουσιαστικά να βοηθήσει και να πάψει τις όποιες αντιδρασεις, πατήστε εδώ.
Για τη δήλωση Μόσιαλου, που είπε ότι έως το βράδυ θα έχει συμφωνηθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού, κλικ εδώ.
Για τις πιέσεις που ασκούνται στον Αντώνη Σαμαρά από βουλευτές και ΕΛΚ, πατήστε εδώ.
Για το άλλο σενάριο που υπάρχει ακόμα στο τραπέζι, την κυβέρνηση Βενιζέλου-ΠΑΣΟΚ, κλικ εδώ.
Για το τι θέλουν από τα δύο μεγάλα κόμματα οι πολίτες στην πλειονότητά τους, πατήστε εδώ.
Για την παρέμβαση της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, που ζητεί καθαρό πολιτικό τοπίο για την έκτη δόση, κλικ εδώ.

12 σχόλια

  1. Μα καλα τωρα!!
    Πιστευει κανεις οτι το ηλιθιο βλακογιοργο θα .."παραιτηθει"????

    Ω! Νομιζω οτι ειναι "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ" ,αν καποιος πιστευει κατι τετοιο!@!@@

    Το ηλιθιο βλακογιοργο θα παραιτηθει ΜΟΝΟΝ επαναλαμβανω ΜΟΝΟΝ αν το πιασει καποιος απο το λαιμο ..

    Το ηλιθιο βλακογιοργο ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ τα "χαρτακια" των συμμοριων που το διορισαν "πορδηπουργο"..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΟΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ο ελληνας ψηφοφορος ειναι σαν τη χαζοβοσκοπουλα που θελει απελπισμενα να την παντρευτει ο βιαστης της..
    μην ανησυχεις γκολφω μου..
    ευτυχως εχεις πολλα προικια.."

    οι βουλευτες να δεις..
    επιδιωκουν τον βιασμο με στοχο την αποκατασταση..
    βρωμοδουλεια κιαυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αβραμοπουλος επιτελους Πρωθυπουργος Τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παπανδρέου καθυστερεί …να γίνει ιστορία!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Την λέξη “παραίτηση” δεν την είπε.

    Επιβεβαιώνεται έτσι το παιχνιδάκι που πάνε να παίξουν οι ΠΑΣΟΚοι με την διαπλοκή αυτές τις κρίσιμες ώρες. Να παραμείνει δηλαδή ο Παπανδρέου στο παιχνίδι και να διαπραγματευτεί βάζοντας και όρους από πάνω.

    Η θέση της ΝΔ είναι καθαρή. Να παραιτηθεί πρώτα ο Παπανδρέου για να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες είπε ο Σαμαράς. Και ποιες θα είναι αυτές οι “διαδικασίες”; Ό,τι λέει το Σύνταγμα, όχι δηλαδή παζάρι με τον Παπανδρέου, αλλά συζήτηση των πολιτικών αρχηγών.

    Στο πλαίσιο του παιχνιδιού που παίζουν οι ΠΑΣΟΚοι διαρρέουν ήδη ότι υπάρχει συμφωνία για τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, τον Δήμα αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών, τον Βενιζέλο αντιπρόεδρο και υπουργό Οικονομικών και τον Αλέκο Παπαδόπουλο υπουργό. Δηλαδή μας λένε ότι ο Βενιζέλος δεν θα αλλάξει

    Ο Σαμαράς και η ΝΔ δεν έχουν μπει ακόμα σε καμία συζήτηση για τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης. Περιμένουν σταθεροί.
    Μην ακούτε λοιπόν αυτά που διαδίδουν

    _______________________________________
    Για να δείτε τι μυαλά κουβαλάνε ακόμα οι ΠΑΣΟΚοι ο Καστανίδης δήλωσε πριν από λίγο ότι για να παραιτηθεί ο Παπανδρέου πρέπει να παραιτηθεί και ο Σαμαράς
    από τη ΝΔ !!!.
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΗΜΟΨΗΦΙΑΚΑΣ Ο ΡΟΥΛΗΣ !

    O βασικός στόχος, η διάρκεια και ο Πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας πρέπει να συμφωνηθούν, πριν την παραίτηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης (μήπως θέλει να είναι κι αυτός
    υπουργός ; )
    ..χα χα χαααα

    Αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι τελειώσαν και ως κυβέρνηση και ως κόμμα (προσεχώς) προσπαθούν να διαπραγματευθούν την τελευταία στιγμή μέσω καναλιών και παπαγαλακίων.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    Η' ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ,
    Η' ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πλαίσιο επτά σημείων για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο GAP... στους μαλάκ@@
    ----------------------------------------
    Πλαίσιο επτά σημείων στο οποίο θα κινηθεί η νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, λαμβάνοντας την ομόφωνη στήριξη των υπουργών.

    Μεταξύ των επτά σημείων που έθεσε ο πρωθυπουργός είναι η άμεση εκταμίευση της 6ης δόσης, η κατάθεση και ψήφιση του προϋπολογισμού πριν από το τέλος του 2001 και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τη διασφάλιση των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων μετά το «κούρεμα».

    Οι υπουργοί έφυγαν απ' το υπουργικό συμβούλιο έχοντας την αίσθηση, απ' αυτά που τους είπε ο ΓΑΠ, ότι ήταν το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο με αυτή τη σύνθεση και αυτόν Πρωθυπουργό...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καλά τόσο μαλάκ@@ είναι
    οι Υπουργοί ;

    Και την περασμένη Πέμπτη την ίδια ακριβώς αίσθηση είχαν: Ότι ο ΓΑΠ θα παραιτηθεί...

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!
    ΑΛΗΤΗ!!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?????

    ΑΛΗΤΗ!!!!!
    ΕΡΠΕΤΟ!!!!
    ΠΑΣΟΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣTO ΑΓΓΛΙΚΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ TAKE IT OR LEAVE IT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ
    ______________________

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    _____________________

    ΛΕΡΩΜΈΝΟ
    πληρωμένο αρχίδι της ΠΙΠΟκράτους και του ΚΩΛΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ


    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,
    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ?????

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΕΡΠΕΤΟ !!!!

    ΠΑΣΟΚΕ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ.
    ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ
    ---------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση