GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τον Λ. Παπαδήμο...

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν ...

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια συναντήθηκαν σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Στη σύσκεψη αυτή επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο αρχών που διατυπώθηκε στη συνεδρίαση των Πολιτικών Αρχηγών που παρέστησαν στη σύσκεψη της 6ης Νοεμβρίου 2011. Συμφωνήθηκε ότι...
το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατόπιν προτάσεως των Πολιτικών Αρχηγών που παρευρέθησαν στη σύσκεψη έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον κ. Λουκά Παπαδήμο. Η ορκωμοσία της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή και ώρα 14.00.

26 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΚΟΙΛΟΠΟΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα με τον κ.Λ.Παπαδήμο κρίθηκαν στις 12:30 τη νύχτα με ένα τηλεφώνημα του αντικαγκελάριου της Γερμανίας κ.Φ. Ρέσλερ στα γραφεία Σαμαρά και Παπανδρέου που τους μετέφερε μήνυμα της Μέρκελ που είχε ήδη τηλεφωνηθεί με την Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

    Και το μήνυμα ήταν συγκεκριμένο:

    «Αύριο πρωί (δηλαδή σήμερα) αν δεν έχετε πρωθυπουργό, η Ελλάδα κηρύσσεται σε πτώχευση από τους διεθνείς Οίκους με ότι σημαίνει αυτό για τη χώρα σας. Δεν υπάρχουν περιθώρια αντοχής στην ευρωζώνη ούτε για ένα 24ωρο»

    Στο τηλεφώνημα αυτό με έμμεσο τρόπο ο κ.Ρέσλερ άφησε να εννοηθεί ότι ο εκλεκτός της Τρόϊκας είναι ο κ.Λ.Παπαδήμος.

    Από εκείνη τη στιγμή Σαμαράς και Παπανδρέου σήμαναν συναγερμό στα επιτελεία τους, τα τηλέφωνα άναψαν μεταξύ των δύο αρχηγών και στη μία το πρωί υπήρξε κοινή τηλεφωνική επικοινωνία με ανοιχτή ακρόαση μεταξύ Παπαδήμου- Παπανδρέου- Σαμαρά.

    Ο κ.Παπαδήμος δήλωσε ότι είναι έτοιμος με τους εξής μίνιμουμ όρους:

    Πέντε υπουργοί στη νέα κυβέρνηση από τη ΝΔ, δύο από ΛΑ.Ο.Σ. και οι υπόλοιπο από ΠΑΣΟΚ και εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα επιλογής των κομμάτων.

    Όχι αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για εκλογές 19 Φεβρουαρίου με πιθανή παράταση του χρόνου για εκλογές μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

    Ο κ. Παπαδήμος δεν είχε καμία αντίρρηση για παραμονή του κ.Βενιζέλου και του επιτελείου του στη νέα κυβέρνηση με συμμετοχή όμως και του οικονομικού συμβούλου του κ.Σαμαρά, κ.Μουρμούρα.

    Ζήτησε επίσης να υλοποιηθεί η πρόταση της Τρόικας για υπογραφή της συμφωνίας από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εκεί όμως εμφανίστηκε το μεγάλο αγκάθι της άρνησης Σαμαρά να υπογράψει τη συμφωνία.

    «Δηλώνω όμως υπεύθυνα ότι θα την ψηφίσω στη Βουλή, άρα δεν χρειάζεται και να την υπογράψω τώρα» είπε ο κ.Σαμαράς.

    Ο κ.Παπαδήμος ζήτησε μία πεντάλεπτη διακοπής της επικοινωνίας τους, προφανώς επικοινώνησε με κάποιο κέντρο της Τρόικας και στη συνέχεια της τηλεφωνικής επαφής δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υπογραφής και τον καλύπτει η δήλωση για ψήφιση στη Βουλή.

    ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ, Χριστέ μου τι μας περιμένει..Μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό δηλαδή..Ε ρε γλέντια, άντε να δούμε τι "καλό" θα κάνουν αυτοί στη χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι σε ολα απο τον ΣΑΜΑΡΑ στην συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ. Ολα θα τα υπογραψει και η αντισταση συνεχιζεται απο τον ξεφτιλοαντωνη.

    Σιγα μην σκισεις κανα καλτσον Αντωνη.

    ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντώνη μ¨ακούς?
    ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ τον ΑΝΤΩΝΗ

    Αντώνη κάποτε οι Έλληνες προκειμένου να μην παραδώσουν την γη τους δεν φοβήθηκαν,είπαν ΟΧΙ και ρίχτηκαν στον πόλεμο με κόστος χιλιάδες ανθρώπινες ζωές κι έτσι εμείς ζούμε σήμερα ελεύθεροι .

    Ελεύθεροι, ΟΧΙ για να πούμε ναι σε Γερμανοεβραίους και Εβραιοαμερικάνους νταβατζήδες και να παραδώσουμε αμαχητί τον εθνικό μας πλούτο για τις επόμενες,δεν ξέρουμε και εμείς πόσες δεκαετίες,στα γαμψά νύχια των παραπάνω όρνεων.

    Μην κοιτάς τι κάνει ο Γ.Α.Π. μιας και αυτός ο τόπος έχει τα ψεγάδια του με τους κατά χρόνους εφιάλτες .

    Αντώνη σε καμία περίπτωση μην βάλεις την υπογραφή σου στην δανειακή σύμβαση αν θέλεις να μείνεις χρυσογράμματος στην Ελληνική ιστορία .

    Αντώνη με την υπογραφή της σύμβασης η υποτέλεια , η εκμετάλλευση και ο εξευτελισμός της χώρας θα είναι για ολάκερες δεκαετίες.

    Φρόντισε για τον δανεισμό της χώρας μας από άλλες δυνάμεις και μην φοβάσε ακόμα και την επιστροφή στην δραχμή κάνοντας ακόμα και την μονομερή διαγραφή του χρέους.

    Ο Ελληνικός λαός δεν φοβήθηκε ποτέ και θυσίασε χιλιάδες ζωές, θα φοβηθείς τώρα μπροστά στα ψωροευρώ ;

    Αντώνη πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και να είσΑΙ σίγουρος πως το όνομα σου θα αποτελέσει ιστορική αφετηρία για τις νέες γενιές.

    Οτιδήποτε άλλο συμπίπτει του Γούση .

    Η εθνική αξιοπρέπεια και η εθνική ανεξαρτησία είναι ιδανικά βαθιά χαραγμένα στο μυαλό και την μνήμη του ελληνικού λαού.

    Μην αργείς προχώρα και όλοι είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν είναι (και) αυτό εκτροπή του πολιτεύματος τότε τι είναι?
    Αν δεν είναι αυτό κοινοβουλευτική δικτατορία τότε τι είναι?
    Διορισμένοι τεχνοκράτες, πληρωμένοι δολοφόνοι, αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην του πιο μαλάκα λαού της ιστορίας.
    Επάξια κερδίσαμε τον τίτλο..
    Με το σπαθί μας.!
    Του ραγιά το σπαθί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΛ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Σ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΕΡΕΤΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαβαζοντας αγαπητοι φιλοι ολα τα σχολια σας,αναρωτηθηκα στην ελλαδα ειμαι η στην ευρωπη...ηθελα να μαθω εσεις που κατακρινετε τον αντωνη για την συμμετοχη του στην μεταβατικη κυβερνηση κ αναρωτιεμε ζειται στην ελλαδα η σε αλλη χωρα...εαν ειχατε κυκλοφορησει αυτες τις μερες θα βλεπατε ανθρωπους σε καταθλιψη κ σκυθρωπους κ να βριζουν ολους κ ολα κ να λενε γιατι δεν τα βρισκουν...ελληνες ειναι αυτοι που μας πανε κατευθειαν στη δραχμη κ τα σχετικα κοσμητικα επιθετα...αντε τωρα να χρεωκοπουσαμε,φαντασθειται τι θα ακουγε ο αντωνης...οι ξενοι μας διαμυνησαν οτι δεν βιαζονται,κανετε οτι θελετε εαν εχετε χρηματα...εσεις τι θα κανατε θα το πεζατε αντιμνημονιακοι κλπ...εαν δεν εισθε τσιπραιοι,αυριανιστες η εαν δεν εχεται βγαλει τα χρηματα σας εξω,θα λεγατε καλα κανανε κ τα βρηκαν γιατι η πτωχευση κ η επιστροφη στην δραχμη θα εφερνε πεινα κ κατοχη...οσο για τις πατριωτικες κωρωνες αφηστε,εξω απο την εε κ χωρις χρημα οι τουρκοι κ οι σκοπιανοι μας περιμενουν στη γωνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χυνουν απο χαρα τα καναλια της εξουσιας που επιτελους εκαναν το ονειρο τους πραγματικοτητα.

    Καμπουρακης,Οικονομεας,Πρωτοσαλτε,Πρετεντερης,ΠαπαχρηστοςΠαπαχελας,Χιωτης,Τρεμη,Κοσσιωνη,MEGA,ANT1,SKAI,ΕΘΝΟΣ,ΒΗΜΑ,ΤΑ ΝΕΑ και πολλοι αλλοι.

    Καυλα μεγαλη!!!!!!

    Η δημοκρατια νικησε Α.ΣΑΜΑΡΑ!!!

    ΖΗΤΩ Ο νεος μας πρωθπουργος(το γιουσουφακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ...6 να είν αι οι ωρες σου

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ( ΝΔ ) ΣΤΙΣ 19

    ΘΑ ΓΑΣΜΙΕΣΑΙ ΑΛΛΟΥ
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΤΙ ΒΟΓΓΑΣ ¨!

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ..... ?


    αντε ρε ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΛΛΟΥ >>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ? ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσοι γενούν Πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν, τους κυνηγάει ο λαός απ' τα καλά που κάνουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟ.
    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΟΥΔΙ !!!

    ( Δεδομένων των πολυάριθμων σκανδάλων που συντάραξαν και τα δύο κόμματα που εναλλάσσονται στην κυβέρνηση, πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά όλα τα χρέη της Ελλάδας που είχαν συναφθεί τα προηγούμενα χρόνια για το αν είναι ίσως παράνομα και ειδεχθή…
    Για παράδειγμα, οι συμβάσεις με τις τράπεζες επενδύσεων που εγγυήθηκαν τις εκδόσεις ομολόγων και τα αρχεία όπου καταγράφτηκε η εφαρμογή τους πρέπει να ανοιχτούν ως ζήτημα στοιχειώδους διαφάνειας και δημοκρατικής ευθύνης.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. (…Ο Παπαδήμος δεν ήταν αυτός, που έπρεπε να ελέγχει τον Σημίτη για τον "υπερδανεισμό" της Ελλάδας; Όταν λοιπόν αυτός ο Παπαδήμος ήταν υπεύθυνος για όλα τα "κακά" που μας κατηγορούν σήμερα οι Ευρωπαίοι, πώς διορίστηκε από τους ίδιους υποδιοικητής της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας; Αυτός, ο οποίος έπρεπε να τιμωρηθεί, γιατί ανταμείφθηκε; Αυτός, ο οποίος έχει να "κρύψει" στοιχεία από τα προηγούμενα "εγκλήματά" του, γιατί στέλνεται στην Ελλάδα να ελέγχει την πορεία των ελέγχων; Μας λένε ένα "παραμύθι" για την "κατασκευή" στοιχείων και μας στέλνουν να μας ελέγχει αυτός, ο οποίος από τον νόμο ήταν υπεύθυνος για την "κατασκευή" τους;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ( Η επιλογή Παπαδήμου δεν θεωρείται από τον λαό αποδεκτή, αφού ήταν ο διοικητής της ΤτΕ την εποχή της φούσκας του χρηματιστηρίου επί κυβέρνησης Σημίτη (swaps with Goldman-Shachs) και επιπλέον πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ. Ενας τραπεζίτης - δορυφόρος της Τρόικα και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής προωθείται για Πρωθυπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας! H επιλογή οιουδήποτε προσώπου ως Πρωθυπουργού μέσα από μυστικές Λέσχες και οικονομικούς οργανισμούς είναι εκ προοιμίου καταδικαστέα. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΓΑΠ ΤΕΛΟΣ !!
    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακουσα το πρωί τον καθηγητή κ. Βαρουφάκη που είπε ότι τους έλεγε στους ηλίθιους τους κυβερνώντες από τον Ιανουάριο του 2010 ότι είναι αδύνατο να πληρωθεί το χρέος με 120% του ΑΕΠ και ζητούσε τότε το κούρεμα. Όπως είπε επειδή δεν μπορούσαν να το δουν τότε φάνηκε περίτρανα τον Μάιο του 2010. Αλλά τα καθήκια για να φέρουν την Τρόικα ούτε τότε ζήτησαν το κούρεμα με τα γνωστά που έφερε τα μνημόνια. Μας κάνουν το κούρεμα τώρα ενώ το χρέος έφθασε στο 160 % και το έχουμε πληρώσει ακριβά. Το ωραίο είναι ότι προσδοκούν το 2020 να πιάσουμε το Χρέος του 2010 με 120% του ΑΕΠ πληρώνοντας με το αίμα μας και καταδικάζοντας έναν Λαό οι ανίκανοι Κυβερνώντες. Επειδή μιλάμε για κηπουρούς , από αυτόν τον λιγοστό που κάνει τον Πρωθυπουργό και τα σαΐνια του τους υπουργούς αυτοί οι επικίνδυνα ανίκανοι πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο για το καλό του τόπου. ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.
    Κύριε Παπαδήμο για να μείνεις μακριά από την Πολιτική δείχνεις ότι είσαι Αξιοπρεπής Άνθρωπος. Δεν σου χρειαζονται συμβουλές , αλλοίμονο , αλλά να ξέρεις ότι από εσένα περιμένουμε να καθοδηγήσεις τον Τόπο μας .
    Να προσέχεις τον φιλόδοξο βαγγέλε το ιδρυτή του νόμου να προστατεύονται οι κλέφτες. Βέβαια τον στρίμωξαν και υπέκυψε, μα είναι χωρίς Αξιες. Ε αυτούς να προσέχεις.
    Ε! αυτούς τους πρόστυχους , να σε βοηθήσει ο Θεός να τους ελέγχεις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακουσα το πρωί τον καθηγητή κ. Βαρουφάκη που είπε ότι τους έλεγε στους ηλίθιους τους κυβερνώντες από τον Ιανουάριο του 2010 ότι είναι αδύνατο να πληρωθεί το χρέος με 120% του ΑΕΠ και ζητούσε τότε το κούρεμα. Όπως είπε επειδή δεν μπορούσαν να το δουν τότε φάνηκε περίτρανα τον Μάιο του 2010. Αλλά τα καθήκια για να φέρουν την Τρόικα ούτε τότε ζήτησαν το κούρεμα με τα γνωστά που έφερε τα μνημόνια. Μας κάνουν το κούρεμα τώρα ενώ το χρέος έφθασε στο 160 % και το έχουμε πληρώσει ακριβά. Το ωραίο είναι ότι προσδοκούν το 2020 να πιάσουμε το Χρέος του 2010 με 120% του ΑΕΠ πληρώνοντας με το αίμα μας και καταδικάζοντας έναν Λαό οι ανίκανοι Κυβερνώντες. Επειδή μιλάμε για κηπουρούς , από αυτόν τον λιγοστό που κάνει τον Πρωθυπουργό και τα σαΐνια του τους υπουργούς αυτοί οι επικίνδυνα ανίκανοι πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο για το καλό του τόπου. ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.
    Κύριε Παπαδήμο για να μείνεις μακριά από την Πολιτική δείχνεις ότι είσαι Αξιοπρεπής Άνθρωπος. Δεν σου χρειαζονται συμβουλές , αλλοίμονο , αλλά να ξέρεις ότι από εσένα περιμένουμε να καθοδηγήσεις τον Τόπο μας .
    Να προσέχεις τον φιλόδοξο βαγγέλε το ιδρυτή του νόμου να προστατεύονται οι κλέφτες. Βέβαια τον στρίμωξαν και υπέκυψε, μα είναι χωρίς Αξιες. Ε αυτούς να προσέχεις.
    Ε! αυτούς τους πρόστυχους , να σε βοηθήσει ο Θεός να τους ελέγχεις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριε Παπαδήμο για να μείνεις μακριά από την Πολιτική δείχνεις ότι είσαι Αξιοπρεπής Άνθρωπος. Δεν σου χρειαζονται συμβουλές , αλλοίμονο , αλλά να ξέρεις ότι από εσένα περιμένουμε να καθοδηγήσεις τον Τόπο μας .
    Να προσέχεις τον φιλόδοξο βαγγέλε το ιδρυτή του νόμου να προστατεύονται οι κλέφτες. Βέβαια τον στρίμωξαν και υπέκυψε, μα είναι χωρίς Αξιες. Ε αυτούς να προσέχεις.
    Ε! αυτούς τους πρόστυχους , να σε βοηθήσει ο Θεός να τους ελέγχεις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ANTE KARAGIOZIDES SAS FTENE OI AMERIKANOEBEBREOI OI GERMANOEBREOI (KSECHASATE TOUS MASONOUS).TO LOIPON AFTO POU THA SAS FTEEI EINE H MALAKIA TOU EGKEFALOU POU ECHETE KAI TA REMALIA POU PSIFIZETE. ARE POU EINE ENAS PATAKOS NA BRETHEI NA SAS KSEKOLIASEI OLOUS PALIO CHAMOURIDES. PISATE ENAN EPISTIMONA ME PAGKOSMIA YPOLIPSH KAI KYROS NA MPERDEFTI ME TOUS KOLOTOUMPES ELPIZO O PAPADIMOS NA TA KATAFEREI. OSO GIA TA KOUMOUNIA CHIMPISTE ENA ARCHIDI. THE CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ 9.55,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ
    ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ,ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑΟ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ!
    ΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ;
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση