GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το στρατήγημα της σύγχρονης ταπείνωσης των Ελλήνων…

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου Χθες το βράδυ στις Κάννες δεν ταπεινώθηκε απλώς ο κ Παπανδρέου, ταπεινώθηκε ένας ολόκληρος λαός, τουλάχιστο...

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου

Χθες το βράδυ στις Κάννες δεν ταπεινώθηκε απλώς ο κ Παπανδρέου, ταπεινώθηκε ένας ολόκληρος λαός, τουλάχιστον με την έννοια του εκλογικού σώματος. Η Ευρωπαϊκή ηγεσία κάνοντας ρελάνς στα αμερικανικά κόλπα του ψυχρού πολέμου, που υιοθέτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, μετέβαλλε το «zero-sum game» του τελευταίου σε εφιάλτη για το πολιτικό σύστημα της χώρας μας.
Πρωτόγνωρα πράγματα για την ΕΕ! Εφιαλτικές στρατηγικές κυριαρχίας που αναιρούν την λογική του Ευρωπαϊσμού. Επιστρέψαμε πολιτικά στην εποχή του ψυχίατρου του 18ου -19ου αιώνα, με κανόνα την ανελαστική συμμόρφωση σε μια δήθεν φιλελεύθερη πολιτικο-οικονομική δομή, δια της αμφισβήτησης της ικανότητας των Ελλήνων να επιλέξουν την μέθοδο διαχείρισης της χρεοκοπία του κράτους τους. Το «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ευρωζώνη», είναι ένα ερώτημα που...
 αυτό καθ' εαυτό - και όπως ετέθη - απλώς διαπραγματεύεται τη δημοσιονομική και πιστωτική κρίση με όρους (επι)κυριαρχίας του διευθυντηρίου (ψυχιάτρου) της ΕΕ προς μια χώρα της Ένωσης (ασθενής), στερώντας από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα παραγωγής πολιτικής - ακόμη και στην περίπτωση που όλοι μας θεωρούσαμε ότι η ΕΕ ταυτίζεται με το Ευρώ.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια μορφή βαρείας προσβολής της κυριαρχίας ενός κράτους μέλους της Ένωσης, με παράλληλη προσβολή της θεσμικής μεθόδου άσκησης της ευρωπαϊκής πολιτικής διαδικασίας, σε επίπεδο ταπείνωσης μιας συνιστώσας την ΕΕ πολιτικής δομής. Τούτο πρακτικά θέτει σε κρίσιμη αμφισβήτηση ολόκληρη την θεσμική δομή της Ένωσης. Αυτό ήθελε άραγε να πετύχει ο κ. Παπανδρέου, με την πρόκληση/αιφνιδιασμό περί «δημοψηφίσματος» που επεχείρησε;
Αν ναι, τα κατάφερε! Από σήμερα η άτυπη ηγεσία της ΕΕ μετατρέπεται σε έναν μηχανισμό στυγνού εξαναγκασμού των τύποις και όχι ουσία πλέον συνιστωσών δυνάμεων που συγκροτούν με πολιτικούς και όχι απλώς νομικούς όρους το λεγόμενο «κοινοτικό κεκτημένο». Ή τέλος πάντων όσων εξ αυτών εμφανίζονται πρόθυμες να απαλλαγούν από το βάρος άσκησης της λαϊκής κυριαρχίας σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον!
Με δύο λόγια το «zero-sum game» του Γ. Παπανδρέου στο εσωτερικό της Ελλάδας, προκάλεσε ένα αντίστοιχο παιχνίδι στο πλαίσιο της ΕΕ, με την Ελλάδα αυτή τη φορά στη θέση που επιφύλαξε για τον Έλληνα πολίτη ο πρωθυπουργός. Το αποτέλεσμα είναι τετραπλό: πλήττονται οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις εντός της χώρας, υπονομεύεται ο ευρωπαϊσμός, εμφανίζεται η παράτυπη ηγεσία της ΕΕ σαν «ψυχιάτρος» και όχι σαν «ψυχαναλυτής» και «παιδαγωγός», όπως μέχρι σήμερα, ενώ ακυρώνεται η μεθοδολογία του «learning by numbers» και των περίφημων «καλών πρακτικών», που αποσκοπούσαν στον νεοφιλελεύθερο μετασχηματισμό, προκαλείται τεχνηέντως και για πρώτη φορά διχασμός στη χώρα μεταξύ ευρωπαϊστών και αντιευρωπαϊστών.
Προσοχή, το κρίσιμο είναι ο τρόπος, η διαδικασία που παράγει αυτόν τον «διχασμό». Τούτη είναι που ορίζει ΕΚ ΝΕΟΥ τι σημαίνει ευρωπαϊστής και τι αντιευρωπαϊστής. Αυτό με την σειρά του αναπροσδιορίζει αντικειμενικά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας και τις επιμέρους πολιτικές σχέσεις στο τόπο μας. Δομούνται έτσι οι όροι για μια Νέα Μεταπολίτευση. Όποιος το πάρει χαμπάρι εγκαίρως θα βγει κερδισμένος, φίλοι της ευρύτερης αριστεράς και προοδευτικοί πατριώτες, που κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε την σημασία του νέου «ΕΑΜ», όπως την προσδιόρισα πρόσφατα!
Ο Γιώργος άναψε πλέον για τα καλά το φυτίλι με τα «εκρηκτικά» στην Ένωση, αλλά αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε ποτέ να το κάνει από μόνος τους, εκτός αν ήταν παράφρων και μαζί με αυτόν να είχαν τρελαθεί οι ηγέτες σε Ευρώπη και Αμερική. Όχι, κανείς δεν τρελάθηκε, απλώς το «zero-sum game», όπου εφαρμόζεται δημιουργεί αυτή την εντύπωση, για τους παράγοντες που εμπλέκονται, στους παρατηρητές. Όσο για το «φυτίλι», μην αμφιβάλεις ότι είναι η ίδια η Ελλάδα, ως κράτος και κοινωνία (πολύ κακό αυτό!).
Ο Γιώργος, λοιπόν, δεν είναι «τρελός» όπως περίπου τον εμφανίζει το καθεστώς της διαπλοκής που μέχρι χθες τον στήριζε στο πλαίσιο της παρακινδυνευμένης στρατηγικής χρεοκοπίας και φτωχοποίησης που ακολουθούσε. Έπαιξε ένα ανατρεπτικό παιχνίδι, που στο τέλος αποδόμησε το εντόπιο και διεθνές καθεστώς που στήριξε τον «άνθρωπο των Financial Times στην Αθήνα». Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Επιστροφή στη «δραχμή» επεδίωξαν ντόπια και ξένα συμφέροντα (παρά την ευρωλαγνεία της γλώσσας τους), που τα πρώτα μετά την κρίση έβλεπαν να χάνουν το πολιτικό παιχνίδι αν παρέμεναν μέσα στη ζώνη του ισχυρού Ευρώ, ενώ τα δεύτερα προκάλεσαν την ίδια τη κρίση μεταβαλλόντας την από διεθνή χρηματοπιστωτική σε ευρωπαϊκή δημοσιονομική, για να πειθαναγκάσουν την Γερμανία και τους στενούς συμμάχους της στην Ευρώπη να προσαρμοστούν στη βούληση του χρηματοπιστωτικού λόμπυ, το οποίο «προσφέρει» ως μονόδρομο ασφαλείας την «διεθνή οικονομική διακυβέρνηση». Η τελευταία μεταβάλλει σημαντικά τις σχέσεις εξουσίας εντός του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, διαμορφώνοντας εντελώς νέες συνθήκες κυριαρχίας στον κόσμο: απόλυτα ολιγαρχικές, αφάνταστα απολυταρχικές…και πλέον δραματικά επικίνδυνες για την ειρήνη και ευημερία διεθνώς!
Αν κάπου θα έπρεπε να καταλήξει η σημερινή μου προσέγγιση σε ότι αφορά στο «δημοψήφισμα», θα έλεγα συνθηματικά και δίχως σοβαροφάνεια, την οποία απεχθάνομαι: «στην πουτάνα πουτανιές δεν χωράνε». Δηλαδή, στρατηγήματα παγίδες για τον λαό δεν περνάνε, τουλάχιστον σε όσους η πολιτική είναι η φύση τους (όχι «δεύτερη», αλλά η μια και μοναδική). Το μήνυμα είναι: ακυρώστε το απαράδεκτο όπως και να το δεις δημοψήφισμα και μαζί με αυτό τις πολιτικές δυνάμεις που στήσανε αυτή την παγίδα στον ελληνικό λαό, αλλά και εκείνες που εδώ και δύο χρόνια εκμεταλεύτηκαν την χρεοκοπία της χώρας για να υπονομεύσουν την ισχύ των δύο τρίτων της κοινωνίας, μετατρέποντας πρόστυχα και δήθεν τεχνοκρατικά την ταπείνωση ενός λαού σε δήθεν κοινωνική αρετή.

12 σχόλια

  1. ΥΠΗΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αλλα και ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ !!!
    Οταν πας να σηκωσεις αναστημα, εστω και αργα, εστω και μετα απο τοσα λαθη και συνεχεις παραχωρησεις, ενσκηπτουν τα γερακια και σου υπενθυμιζουν οτι σε βλεπουν αφ υψηλου σαν ενα ειδος τροφης που πρεπει να ειναι δεδομενο να ικανοποιησει οποτε το θελησουν τις ακορεστες ορεξεις τους.
    Δε μπορω να δεχτω οτι δυο πρωθυπουργοι της χωρας, ευτελιστηκαν πληρως απο τους "συμμαχους " μας και ταυτοχρονα συνηγορουν σ αυτο τον ευτελισμο γνωστα κεντρα στηριξης της παγκοσμιοποιησης, δειτε και τα παπαγαλακια παρακατω.
    Εκδοτες καναλαρχες και δημοσιογραφοι, καλοταισμενοι και καλοπληρωμενοι, που δε διαβαζουν και δε μεταφερουν ποτε σωστα τα μηνυματα και τις αγωνιες των πολιτων, αλλα τις διαστρεφουν και τις παρουσιαζουν κατα το δοκουν των αφεντικων τους.
    Ταχα εκπληκτοι, κωλοτουμπες πολιτικοι, που καθε μερα λενε διαφορετικα και προκαλουν συγχυση στο λαο, αποντες οταν χρειαστηκε να στηριζουν την αγωνια των πολιτων απο τις συνεχεις μειωσεις αποδοχων και την απωλεια θεσεων εργασιας, μεχρι και ο Μανος !!! εμφανιστηκε υπερμαχος της σωτηριας των τραπεζων.

    Γιατι ταχα δε μπορει να θεσει ο κυριαρχος λαος σε αμφισβητηση οποιαδηποτε συμφωνια, οταν εχει ηδη υποστει τις συνεπειες ενος ασυγκρατητου οικονομικου κατηφορου, οταν μαλιστα επιβαλλεται απο προστατες και αυτοκλητους σωτηρες, που σαν αναταλλαγμα ζητουν επιμονα την απωλεια της εθνικης κυριαρχιας , τη λεηλασια του εθνικου πλουτου και την υποδουλωση της σκεψης και της βουλησης ενος λαου για τα επομενα τριαντα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο Παπανδρέου, είσαι θαρρώ μασκαράς τα σκάτωσες σαν πρωθυπουργός και ήταν επόμενω . Ο Μητσοτάκης το έλεγε μα «είναι στην άλλη όχθη» και θέλαμε να το ξεπεράσου, ότι αυτό το παιδί δεν κάνει για Πρωθυπουργός. Μπράβο του που καθώς ο ηλίθιος λαός σε έβγαλε καπετάνιο του δεν το ξανά είπε. Δεν είναι τυχαίο είχα ακούσει πριν από κανά χρόνο ένας σύμβουλος σου είχε εμπλοκή για ένα αιολικό πάρκο στην Ρόδο που τα άρπαζε για τον Υπουργό Κ. παπαντρωνίου {Κ = κεριά και λιβάνια }και αυτός σου την έπεσε και η άλλη που διάβαζα προχθές ότι κάνει αγωγή γιατί την κατηγορά ένας δημοσιογράφος και επειδή δεν χαμπαριάζεις ύσε λίγος έχεις μάσει χαϊβάνι , δεν σου κόβει ρε ποδηλατη, κωπηλάτη γιώργο έχεις το όνομα του γυού μου που πήρε και μεταπτυχιακό και που θα πάει ρε σκουπίδια για δουλεία ένας νέος άνθρωπος που δεν έχει φταίξει σε τίποτα. Εσένα ρε σκουπίδι σου άφησε ο πατέρας σου και εσύ σαν υπουργός στο εξωτερικών ακούσθηκε έφυγαν εκατομμύρια σε ΜΚΟ πρόστυχοι πολιτικάντηδες της δεκάρας που καταδικάσατε έναν Λαό , που σαν λαός έχουμε τις ευθύνες μας που σας στηρίζαμε.
    Φύγετε σκουπίδια από την πολική μας καταστρέψατε και ο άλλος ο χοντρός ο βαγγέλας έβγαλε νόμο οι κλεφτες να προστατεύονται και ήρθε καπάκι η ηλιθιότητα του ενώ βάλατε να πεινάνε οι συνταξιούχου να φτιάξει γραφείο με 900.000 ευρώ . Φύγετε ρε σκουπίδια. ΦΥΓΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κράταααααααααααααα ..σύντροφε
    Γιώργο.

    ο φίλος σου
    Σόρος.


    Σε πρωτοφανή ύψη το ελληνικό σπρεντ, στις 2.931 μ.β.
    Oι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της Ελλάδας όσο και στην Ευρώπη, με το ερώτημα της παραμονής της χώρας στο ευρώ να πλανάται σαν φάντασμα πάνω από τις αγορές, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή εκτίναξη της επιτοκιακής ψαλίδας.
    Ειδικότερα, το σπρεντ των ελληνικών 10ετών τίτλων διογκώνεται σήμερα το πρωί στις 2.931 μονάδες βάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιώργος ο εκβιαστής

    Για ακόμα μια φορά τα λόγια του mindcup είναι προφητικά και αληθινά .

    Σε προηγούμενη τοποθετήσή μας «η ισχύς εν τη ένωση» είχαμε αναφερθεί τόσο στη δανειακή σύμβαση όσο και στην επικύρωση της από 181 βουλευτές , όπως ορίζει το σύνταγμα για τις διεθνείς συμβάσεις της Ελλάδος .

    Είδε λοιπόν και αποείδε ο Γιώργος μαζί με τους εβραιοσυντρόφους του ,τόσο στην Ελλάδα,στην Ευρώπη και στην Αμερική , ότι με την παρούσα κατάσταση το 181 γι αυτούς είναι άπιαστο όνειρο και η δανειακή σύμβαση είναι άκυρη.

    Έτσι λοιπόν τα εβραϊκά όρνεα τράβηξαν του Γιωργάκη το αυτί και από τις Βρυξέλες τον έστειλαν στην Ελλάδα να μας εκβιάσει όλους μας με δημοψήφισμα , δραχμή ή ευρώ , τουφεκισμούς ή αγχόνη .

    Για άλλη μια φορά ο Γιώργος εκβιάζει τους Έλληνες με διχαστικά διλήμματα λες και δεν υπάρχει άλλη λύση.

    Άσε που μας λεει ή νομίζει ότι το σκέφτηκε μόνος του!!!

    Η Αγγέλα και ο Νικολά ο Σαρκοφάης , υπαγόρεψαν στο Γιώργο το δημοψήφισμα και ας κάνουν τώρα τους έκπληκτους .

    Καλά ρε George εσύ ξένων εντολοδόχος είσαι, εκείνοι που ακόμη σε πιστεύουν τι σοι σφουγγάρια είναι που ρουφούν την προδοσία χωρίς προηγούμενο;

    Αυτή είναι όλη η αλήθεια κι αφήστε τους δημοσιογράφους και τα διάφορα τσιράκια να βαυκαλίζονται εξυπηρετώντας τους κυρίους τους .

    Τελειώνοντας θα γίνουμε για άλλη μια φορά μάντεις κακών .

    Αν το 181 έλθει είτε μετά από θετικό δημοψήφισμα , είτε από κυβέρνηση συνεργασίας , είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ,τότε θα έλθει ο ξαφνικός θάνατος των Ελλήνων που θα κρατήσει για ολόκληρες δεκαετίες φέροντας την ταπείνωση , την σκλαβιά , την υποτέλεια , και τον εξευτελισμό της παγκόσμιας μάνας που λέγεται Ελλάδα .

    Υπάρχουν κι άλλες λύσεις αδέρφια!

    Άς περισώσουμε τουλάχιστον λίγο από τον πολιτισμό μας και την αξιοπρέπειά μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΡΘΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . .
    «Ένα είναι βέβαιο κύριε Παπανδρέου,
    οι επιταγές που μοιράζετε είναι ακάλυπτες,
    ο δρόμος που δείχνετε είναι αδιέξοδος
    και οι εξαγγελίες σας οδηγούν σε περιπέτειες
    που δεν αντέχει ο τόπος».

    --Κ.Καραμανλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ!!!!ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ!
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ=ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ,ΤΟ ΔΝΤ,
    Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΟΧΙ!
    ΕΤΣΙ ΡΕ !!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ 'ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ' ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΓΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,ΟΤΙ Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.
    ΕΤΣΙ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΑΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κε Γιαννακοπουλε:
    Μακαρι να ηταν τρελος!

    Αλλα ειναι κατι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
    πηρε την χωρα στο 120% ελλειμμα του ΑΕΠ
    και την εφτασε 180%!
    Αυτο ΠΩΣ λεγεται;!

    Χρειαζεται αμεσα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ενας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ενας ΔΙΚΑΣΤΗΣ
    δεν υπαρχουν εδω;!

    Πως πρεπει να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ για αυτο το ΕΓΚΛΗΜΑ;!

    και ΘΑ τιμωρηθει

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΜ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ........
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΩΝ "ΛΟΧΑΧΩΝ" ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ 'Η ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ "ΙΔΕΑ". ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΙΑΖΕΙ Μ'ΑΥΤΗ ΤΟΥ '74 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΤΡΩΓΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγνώμη βρε παιδιά Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν έχουμε; Συνεχίζει να παρακολουθεί απο μακριά τα γεγονότα; σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την χώρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση