GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς επιμένει ότι δεν βάζει υπογραφή...

"Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα βάλει καμία υπογραφή, είναι θέμα εθνικής αξιοπρέπειας, γιατί δεν αφορά τον κ. Σαμαρά ως πρόσωπ...

"Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα βάλει καμία υπογραφή, είναι θέμα εθνικής αξιοπρέπειας, γιατί δεν αφορά τον κ. Σαμαρά ως πρόσωπο, αλλά ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης", επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στο σχετικό αίτημα των Βρυξελλών για την εκταμίευση της έκτης δόσης, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως η ΝΔ "κάνει τα πάντα ώστε οι Ελληνες να πάρουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους"
Όπως είπε ο κ. Μιχελάκης, ο Αντώνης Σαμαράς έχει...
 κάνει πέντε ενέργειες θεσμικές, επαρκείς και πλήρεις για την εκταμίευση της έκτης δόσης: Πρώτον η απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεύτερον η ομιλία του στο Κοινοβούλιο, τρίτον η ψήφος εμπιστοσύνης που παρείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τέταρτον η έγκριση του προϋπολογισμού του 2012 στο υπουργικό συμβούλιο και πέμπτον η ενημέρωση των συναδέλφων του προέδρου της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τις τελευταίες εξελίξεις, όπου αναφέρονται οι γνωστές και πάγιες θέσεις του.

31 σχόλια

  1. ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΛΕΙ Κ ΘΑ ΠΕΙ Κ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. του ζητανε υπογραφη γιατι ως νεονεοδημοκρατης ειναι αναξιοπιστος οπως και ο μπουχεσας με τα 6%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MA TI LEI AFTOS O ASXETOS PION KOROIDEVI TON EAFTOTOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έξω από το δημόσιο οι πουτάνες και οι πούστηδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έξω από το δημόσιο οι βούλγαροι , οι βουλγάρες , οι ρουμάνοι , οι Ρουμάνες , αλβανοί αλβανίδες και τα άλλα αποβράσματα που μας ήρθαν απ έξω παράνομα τους Έλληνόποίησαν παράνομα και τους διόρισαν παράνομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΑ @^@ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΣΕΣΣΗΜΑΣΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. EM ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
    ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΠΙΚΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΟΡΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ''ΠΡΟΔΟΤΗ'' ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΝΕΡΙΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ. ΟΥΤΕ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΠΙΑ, ΟΥΤΕ ΖΑΠΠΕΙΑ Ι-ΙΙ-ΙΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥΘΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.
    ΕΓΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ?? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΦΑΛΜΑ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) ΗΤΑΝΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ " ΝΑΙ " ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΗΣ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ.
    ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο BLAIR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ .
    ( Ο ΜΠΛΑΙΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΜΠΙΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ "CITY OF LONDON"
    ΚΑΙ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD )

    Blair: Change necessary now
    .......................................
    He said new measures of fiscal coordination and the reform of the European social model were “absolutely essential and fundamental”.

    “It’s going to be really tough,” he said. “And for those countries like Greece and Italy having to make these fundamental reforms – the things that people have considered their way of life – that is going to be fantastically difficult. On the other hand, if they don’t do that and the single currency breaks apart, it is going to be catastrophic in its effects for all of those countries and for Europe.”

    Mr. Blair said he could sympathise with countries like Germany.

    “Suppose you’re a creditor nation,” he said. “You’re going to put your money behind the debtor nations on the basis they will reform when these countries often have shown no appetite for reform in previous years. It’s a big thing to ask a country to do. I totally understand why it’s hard to come to this view. The point is this, the alternative is ... break the thing up.”

    Mr. Blair said the single currency crisis had exposed and accelerated the need for change, but had not created it. He said all of the Western world was dealing with the same issues.
    .........................................
    http://www.compasscayman.com/caycompass/2011/11/18/Blair--Change-necessary-now/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η ευρωπαικη ενωση πρεπει να πεθανει
    γιατι η δημοκρατια πρεπει να ζησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαυρη πρωθυπουργεια θα δεις Αντωνακη εσυ και η αλητοσυμορια σου. Εσυ σκεφτεσαι την μεγαλη καρεκλα και η αλητοσυμορια σου την κονομα. Ολοι οι μεγαλοι απατεωνες φοροκλεφτες, οικονομικοι εγληματιες εσας περιμενουν να συνεχισουν το φαγοποτι.
    Αει στο διαλο γυφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δημήτρης Κλ.21 Νοε 2011, 7:20:00 μ.μ.

    Ο Σαμαράς αυτοεγκλωβίστηκε με την άρνηση της υπογραφής.
    Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης θα είχε τρόπους ελιγμού, προκειμένου να υπερασπίσει τα εθνικά θέματα.
    Βέβαια οι Ευρωπαίοι βρήκαν ευκαιρία να τον στραπατσάρουν, λες και ένας εξευτελισμένος ηγέτης θα ήταν περισσότερο αξιόπιστος. Τόσο μυαλό διαθέτουν και αυτοί.
    Εγωισμοί, όμως έστω και δικαιολογημένοι, όπως εδώ, δεν χωρούν στην περίπτωσή του Σαμαρά.
    Θα μπορούσε να "γυρίσει" το επιχείρημα της υπογραφής λέγοντας στους Ευρωπαίους: αφού η λέξη "μπέσα" σας είναι άγνωστη φέρτε μου να υπογράψω όποιο κουρελόχαρτο θεωρείτε αναγκαίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δείτε ακούστε ΜΆΘΕΤΕ μην ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΌΒΑΤΑ πια..

    ΕΔΩ: Δημήτρης Καζάκης στο anti-ntp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. __________________________________

    ΕΕ: Τα γυρίζει μερικώς για τις υπογραφές.

    "Εμείς δεν είπαμε ούτε ποιοι πρέπει να υπογράψουν, ούτε τι πρέπει να υπογράψουν. Είπαμε μόνο ότι πρέπει να υπάρχει ρητή γραπτή δέσμευση που θα ισχύει και μετά τις εκλογές.
    Και όλα αυτά τα είπαμε μετά από αίτημα του Eurogroup" δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρεν στις Βρυξέλλες, Α. Αλταφάζ.

    Έτσι γίνεται ακόμα μια φορά ξεκάθαρο ότι τα πάντα ξεκίνησαν απ' το Eurogroup όπου προφανώς ο Μπένυ τους είπε να ζητήσουν και την υπογραφή Σαμαρά...
    και οι Ευρωπαίοι έπαιξαν το παιχνίδι του, το οποίο μάλλον αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι είναι αδιέξοδο.

    Δείτε και τις σχετικές δηλώσεις:

    real gr ΑΛΤΑΦΑΖ
    Realgrportal
    Φόρτωση...
    85 Προβολές

    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη Realgrportal την 21 Νοέ 2011
    _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημήτρης Κλ.21 Νοε 2011, 7:53:00 μ.μ.

    Με την ευκαιρία της άρνησης της υπογραφής του Σαμαρά, σκέφτομαι τους συμπατριώτες μας που, αρνούμενοι να υπογράψουν δηλώσεις «αποκήρυξης» του κομμουνισμού, οδηγούνταν στις εξορίες και τις φυλακές, εγκαταλείποντας τις οικογένειές τους για τις ιδέες τους.
    Εάν, όμως οι ηγέτες του ΚΚΕ, είχαν περισσότερη κρίση και ευελιξία, θα έπρεπε να υπογράψουν πρώτοι αυτοί στο εξωτερικό τη δήλωση αποκήρυξης του κομμουνισμού , δίνοντας εντολή σε όλους τους κομμουνιστές να πράξουν το ίδιο!!!
    Με τον τρόπο αυτό θα εξευτέλιζαν αυτόματα το κουρελόχαρτο της αποκήρυξης, θα γελοιοποιούσαν τους διώκτες των κομμουνιστών και θα γλύτωναν τα βασανιστήρια οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δημήτρης Κλ.21 Νοε 2011, 7:53:00 μ.μ.

    Με την ευκαιρία της άρνησης της υπογραφής του Σαμαρά, σκέφτομαι τους συμπατριώτες μας που, αρνούμενοι να υπογράψουν δηλώσεις «αποκήρυξης» του κομμουνισμού, οδηγούνταν στις εξορίες και τις φυλακές, εγκαταλείποντας τις οικογένειές τους για τις ιδέες τους.
    Εάν, όμως οι ηγέτες του ΚΚΕ, είχαν περισσότερη κρίση και ευελιξία, θα έπρεπε να υπογράψουν πρώτοι αυτοί στο εξωτερικό τη δήλωση αποκήρυξης του κομμουνισμού , δίνοντας εντολή σε όλους τους κομμουνιστές να πράξουν το ίδιο!!!
    Με τον τρόπο αυτό θα εξευτέλιζαν αυτόματα το κουρελόχαρτο της αποκήρυξης, θα γελοιοποιούσαν τους διώκτες των κομμουνιστών και θα γλύτωναν τα βασανιστήρια οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΛΟ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ
    ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΟΧΙ.

    ΔΗΛΑΔΗ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ
    ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
    (ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ).

    ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!!!

    ΤΟΣΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΑ ΚΤΗΝΗ ..ΛΑ.Ο.Σ.-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία
    τόοοοσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοο
    πουστηδες ξεπουλημένοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. tha balei thn tzifra kai tha pei kai ena tragoudi den mporo na akouo kai na diavazo malakies ELEOS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Ψάχνουμε επειγόντως μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ 12,39
    ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ
    ΤΗΝ ΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γ. Μιχελάκης: Είναι θέμα αξιοπρέπειας για τη χώρα.
    ______________________________
    «Οι γραπτές εγγυήσεις είναι θέμα αξιοπρέπειας όχι για τον Αντώνη Σαμαρά ως πρόσωπο, αλλά για τη χώρα», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε πως «μετά την ιστορία του δημοψηφίσματος έχει χαθεί κάθε είδος αξιοπρέπειας».

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αναρωτήθηκε: «Αρκεί ένα χαρτί με μια υπογραφή και όχι οι δηλώσεις και οι διαδικασίες σε υψηλότατο επίπεδο;», ενώ σημείωσε ότι η διαφωνία της Νέας Δημοκρατίας με τις έως τώρα πολιτικές, όπως ανέφερε, «δεν είναι στους στόχους, αλλά στους τρόπους».


    - και απο τα ΔΟΛια του τρύπιων Λαμπράκηδων
    ΟΛΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ
    ΑΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΟΧΙ.

    ΔΗΛΑΔΗ..

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ
    ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΠΟΡΝΗ ΚΟΡΗ -ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Υ.Τ.Σ.Ο.
    (ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ).

    ΚΑΙ μερικά ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !!!!

    ΤΟΣΟ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΑ ΚΤΗΝΗ ..ΛΑ.Ο.Σ.-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία
    τόοοοσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοο
    ρεμάλια Υπάνθρωποι ξεπουλημένοι !!!
    και καθημερινα ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    _____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση