GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν μαχαίρια εντός της …συγκυβέρνησης γιατρών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στον Ιατρικό Σύλλογο!

Από το  tsoutsouneros.arvanitis.eu ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ. ...

Από το tsoutsouneros.arvanitis.eu

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΣΣΙΑΛΟΥ με...
ΠΑΤΟΥΛΗ (ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΔ και ΠΡΟΕΔΡΟ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΑΛΛΗΛΟ-ΣΠΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΩΝ.
=== ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ- ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΡΡΙΞΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥ. — «Τ.Ν.» — ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
=== Αγαπητοί Συνάδελφοι,
=== πρόσφατα δεχθήκατε καταιγισμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανώνυμο συντάκτη φερόμενο ως εκπρόσωπος της παράταξης ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α με αντικείμενο την υποτιθέμενη «διαγραφή» μου από την ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α, ένα όργανο το οποίο στερείται μητρώου μελών, προεδρείου, καταστατικού και πειθαρχικών διαδικασιών.
=== Επιτρέψτε μου αρχικά να σας ζητήσω συγνώμη τόσο προσωπικά όσο και εξ’ ονόματος του ανώνυμου συντάκτη των συκοφαντικών και ψευδεπίγραφων αυτών μηνυμάτων, καθώς θεωρώ απαράδεκτο και προσβλητικό για όλους μας (ιδιαίτερα για όσους ψήφισαν ΔΗ.Κ.Ι – Ι.Σ.Α), την στιγμή που το ιατρικό σώμα βάλλεται βάναυσα, ο συντάκτης της επιστολής, σε κατάσταση πανικού και εσωστρέφειας, να ανησυχεί για την διατήρηση της καρέκλας του, την ενίσχυση για άλλη μία φορά της δημόσιας εικόνας του και τον αποπροσανατολισμό όλων μας από τα πραγματικά προβλήματα του ιατρικού σώματος. Όσο με αφορά αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί του καθώς από εδώ και στο εξής η κατάσταση εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδία.
=== Είναι κρίμα η πρώτη παράταξη στον Ι.Σ.Α. να χρησιμοποιείται από συγκεκριμένο άνθρωπο ως προσωπικό φέουδο και χωρίς ίχνος δημοκρατικής νομιμοποίησης, να επιχειρεί να διασπάσει την ενότητα του ιατρικού κόσμου και της ίδιας της παράταξής του. Του απαντώ ότι δεν θα του γίνει η χάρη.
=== Καλώ τον ανώνυμο συντάκτη να μάθει να ανέχεται την κριτική και να απαντά με επιχειρήματα και όχι με ψέματα και ύβρεις, τέλος επιτρέψτε μου να καλέσω το ιατρικό σώμα να μην επιτρέψει την μετατροπή του Ι.Σ.Α σε αρένα ξεκαθαρίσματος μικροπολιτικών και μικροπαραταξιακών διαφορών.
=== Όσον αφορά τα περί «πικρίας» – «θολωμένης κρίσης» – «προσωπικού αδιεξόδου» τα επιστρέφω στον συντάκτη γιατί του ανήκουν δικαιωματικά και τον καλώ να σεβαστεί τους ιατρούς, οι οποίοι έχουν και κρίση αλλά και μνήμη.
=== Τέλος, όσον αφορά την απολογία του συντάκτη σχετικά με την αναφερόμενη εταιρεία Γ. Πατούλη – Η. Μόσιαλου τον καλώ να κάνει λίγο υπομονή γιατί ακολουθεί και συνέχεια…..
Με εκτίμηση
Δ ρ. Γ ε ώ ρ γ ι ο ς Ι. Ε λ ε υ θ ε ρ ί ο υ
Αγγειοχειρουργός
τ. Γεν. Γραμματέας ΙΣΑ, Μέλος ΔΣ ΙΣΑ

3 σχόλια

  1. ΛΟΒΕΡΔΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙΑ
    ΡΕ ΠΑΝΤΟΥΛΗ;
    ..ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΥΠΕ;
    ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ...
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΡΙΛ ΚΡΙΜ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ, ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕ ΡΟΙΔΟ, ΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση