GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αργία στην Αμερική έφερε ηρεμία στην Ευρώπη την Πέμπτη...

Η Αμερική ήταν κλειστή την Πέμπτη εξαιτίας της ημέρας των Ευχαριστιών,με αποτέλεσμα οι αγορές μετοχών να κινηθούν με ήπιους τόνους στην Ευρ...

Η Αμερική ήταν κλειστή την Πέμπτη εξαιτίας της ημέρας των Ευχαριστιών,με αποτέλεσμα οι αγορές μετοχών να κινηθούν με ήπιους τόνους στην Ευρώπη. Μετά από το sell-off των προηγούμενων ημερών και την διχογνωμία μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας ,οι επενδυτές περιμένουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στην Ευρώπη.Θα υπάρξει σύντομα λύση στο πρόβλημα χρέους και σιγά σιγά θα ηρεμήσουν τα πράγματα ή θα οδηγηθούμε στα άκρα με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την Ευρώπη που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε; Αυτό είναι το ερώτημα που...
βασανίζει τους επενδυτές σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία.
Ο Nikkei συνέχισε το πτωτικό του σερί την Πέμπτη καταγράφοντας απώλειες 1,80% κλείνοντας στις 8165,18 μονάδες.Η Ευρώπη παρά το θετικό πρόσημο μέχρι και το μεσημέρι,προς το τέλος "λύγισε" και έκλεισε με πτώση.Το επίκεντρο του προβλήματος αυτή την στιγμή παραμένει η Ιταλία,με το επιτόκιο στο δεκαετές ομόλογο να είναι οριακά πάνω από το 7%,παρά τις μεγάλες αγορές ομολόγων από την ΕΚΤ.
Στην Αμερική,οι βασικοί δείκτες δεν λειτούργησαν την Πέμπτη,έχοντας καταγράψει το χειρότερο τριήμερο στην εβδομάδα των ευχαριστιών από το 1941 μέχρι και σήμερα.Με βάση την στατιστική,έχει περισσότερες πιθανότητες να κινηθεί ανοδικά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδα από ότι να υποχωρήσει.Μένει να φανεί και στην πράξη αυτό.
Το Ευρώ κινήθηκε με μικρές μεταβολές στο 1,3335.Ο Χρυσός κινήθηκε οριακά χαμηλότερα από τα 1700 δολάρια.Ενώ και το Πετρέλαιο κατέγραψε κέρδη και έκλεισε στα 97 δολάρια.
Τέλος,το ΧΑ κατέγραφε κέρδη σε όλη την συνεδρίαση και στις δημοπρασίες έκλεισε με απώλειες.Ο ΓΔ υποχώρησε 0,39% στις 673,30 μονάδες,κλείνοντας πτωτικά για 5η διαδοχική συνεδρίαση.Η αξία συναλλαγών δεν ξεπέρασε τα 27 εκ ευρώ,ενδεικτικό της απραξίας που κυριαρχεί για ολόκληρο το ΧΑ.

GSTA/EKTA

1 σχόλιο

  1. Ελα μην παιδεύεσαι Βενιζέλο μας. Βάλε ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Θα παραγγείλουμε τερματικά POS από την Κίνα μέσω Κύπρου, Ιταλίας και Βουλγαρίας βέβαια, για να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία, που θα τα συνδέσουμε με τον κάθε καμπινέ και κάθε που τραβάς καζανάκι θα τα ζυγίζει και θα σε χρεώνει κατευθείαν με 5 ευρώ το κιλό. Με τον τρόπο αυτό θα σωθεί η χώρα, διότι ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα πάει μια φορά τη μέρα, δύο, έ, μας κάνει κάπου 80 ευρώ το μήνα δηλαδή σχεδόν ψίχουλα. Οσο περισσότερα κάνεις, τόσο περισσότερα έχεις φάει, αρα η φορολόγηση είναι δίκαιη και σωστά μοιρασμένη. Σταματήστε μερικοί να γελάτε επειδή σκέφτεστε να βγάζετε τα παιδιά σας να χέζουν στο πεζοδρόμιο δεμένα με λουράκι, δεν είναι συμπεριφορά υπεύθυνου πολίτη αυτή. Να σκέφτεστε τι θα πληρώνει ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος καθε φορά που πηγαίνουν να ρίξουν τις τορπίλες τους για να παρηγορηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση