GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μιχελάκης "πήρε πίσω" τη δήλωση Σαμαρά για... εκλογές και μόνο!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο Χθες τα μεσάνυχτα, ο Αντ. Σαμαράς οργισμένος μετά την ομιλία Παπανδρέου στη Βουλή δήλωσε επί λέξει: «Οι μάσκες έπε...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Χθες τα μεσάνυχτα,
ο Αντ. Σαμαράς οργισμένος μετά την ομιλία Παπανδρέου στη Βουλή δήλωσε επί λέξει: «Οι μάσκες έπεσαν. Ο κ. Παπανδρέου απέρριψε το σύνολο της πρότασής μας. Οι ευθύνες που επωμίζεται είναι τεράστιες. Μόνη λύση, οι εκλογές».
Απόψε μιλώντας στο Mega ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχέλάκης δήλωσε ότι...
 δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση χωρίς παραίτηση του κ. Παπανδρέου από την πρωθυπουργία και στη συνέχεια πρόσθεσε τους όρους που είχε θέσει ο κ. Σαμαράς με τη δήλωσή του το μεσημέρι της Πέμπτης. Δηλαδή ψήφιση μόνο της νέα δανειακής σύμβασης και δρομολόγηση εκλογών.
Με απλά λόγια, απόψε ο κ. Μιχελάκης πήρε πίσω τη χθεσινοβραδυνή δήλωση Σαμαρά ότι «μόνη λύση, οι εκλογές» και ξανάφερε τη συζήτηση στο προηγούμενο στάδιο της...

27 σχόλια

  1. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. skordo !!!!!mprrrrrrrrr!!!!bravo sto Samara pou einai ELLINAS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ///////////////////////

    που ζεις
    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

    ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕ ΠΑΣΟΚ

    ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 1453 ?


    ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψυχάρης Κουρής Τράγκας η σαπίλα της δημοσιογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o k ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ(ΤΡΑΓΚΑ)ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Facebook 'παρακολουθεί' τους χρήστες;!
    Μετά τον «σάλο» που είχε ξεσπάσει με τα cookies-κατασκόπους του Facebook που προδίδουν καθε στιγμή τις κινήσεις των χρηστών ακόμα και μετά την εξοδο τους, τώρα ο το Facebook κατηγορείται ότι «παρακολουθεί» τους χρηστες ακόμα κι αν διαγράψουν τον λογαριασμό τους!

    Όπως αναφέρει η Bloomberg, η Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων του Αμβούργου (HDPA) υποψιάζεται πως το δημοφιλές site ακολουθεί τα «ίχνη» των χρηστών ακόμα κι αν αυτοί ακυρώσουν τον λογαριασμό τους, αυτό μπορεί να κρατήσει ακόμα και δύο χρόνια αφότου διαγραφεί το προφίλ, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους γερμανικούς νόμους, αναφέρει ο Johannes Caspar, εκπρόσωπος της HDPA.

    Το Facebook παραδεχεται ότι πράγματι παραμένουν κάποια cookies μετά τη διαγραφή του προφίλ όμως δεν χρησιμοποιούνται ως αρχεία ανίχνευσης αλλά για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να χακάρει τον λογαριασμό του εκάστοτε user.
    .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΣΟΚ-PRES.
    ------------------------------------
    ΣΗΜΕΡΑ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΤΣΟΓΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ -ΝΕΚΡΟΦΙΛΕ - ΚΡΕΤΙΝΕ

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΠΙΘΗΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. _________
    Σαμαράς :
    Εμείς ζητάμε πλέον μόνο ένα πράγμα.
    Στροφή στην ομαλότητα:

    Εκλογές !
    ____________________________________________
    « Η πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου, πριν λίγες μέρες να εξαγγείλει δημοψήφισμα, προκάλεσε τεράστια αναταραχή μέσα στην Ευρώπη, έκανε πολύ χειρότερη την κρίση μέσα στην Ελλάδα, πόλωσε επικίνδυνα τον Ελληνικό λαό και μπλόκαρε την 6η δόση του δανείου.

    Η Νέα Δημοκρατία πήρε πρωτοβουλία αμέσως να αποκαταστήσει την τεράστια ζημιά και να αποσοβήσει τους ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους. Αυτό ήταν για μας καθήκον εθνικής αξιοπρέπειας και ευρωπαϊκής ευθύνης.

    Διακηρύξαμε ότι αποδεχόμαστε τη νέα συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, την οποία έτσι κι αλλιώς την είχαμε από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίσει «αναπόφευκτη».

    Άλλωστε το κείμενο της 26ης Οκτωβρίου δεν περιλαμβάνει νέα μέτρα, ενώ περιλαμβάνει το ξεμπλοκάρισμα της 6ης δόσης.
    Ενώ, λοιπόν, η χώρα είχε εξασφαλίσει τα χρήματα, ο κ. Παπανδρέου τα μπλόκαρε με την απόφασή του για δημοψήφισμα. Κι εμείς τα ξεμπλοκάραμε αποδεχόμενοι την απόφαση της 26ης Οκτωβρίου…
    Ταυτόχρονα, ζητήσαμε μια προσωρινή μεταβατική κυβέρνηση, ώστε να αποκατασταθεί αίσθημα σταθερότητας και να οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες, όπου ο ελληνικός λαός θα εκφράσει τη θέλησή του σε συνθήκες ομαλότητας και ασφάλειας. Στην κυβέρνηση αυτή δεν διεκδικήσαμε καμία θέση, μόνο να παραιτηθεί ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει γίνει πια επικίνδυνος για τον τόπο.
    Με την πρότασή μας αποκαθιστούσαμε την ηρεμία και διεθνώς και εσωτερικά. Η πρότασή μας χαιρετίστηκε απ’ όλους – και ιδιαίτερα στο εξωτερικό, αλλά και μέσα στην Ελλάδα - ως θετική συμβολή.
    Ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου την χαρακτήρισε «πολύ θετική», αλλά λίγο αργότερα στο Βουλή την απέρριψε ως… «καταστροφική»! Την απέρριψε συνολικά και απροσχημάτιστα.
    Εμείς την πρότασή μας την κάναμε. Κι αυτός έκλεισε τις πόρτες. Η πρότασή μας παραμένει στο τραπέζι. Ελπίζω να καταλάβει το λάθος του.
    Τελικώς, ούτε ο ίδιος παραιτήθηκε, ούτε για εκλογές δεσμεύτηκε, ούτε την οποιαδήποτε σύγκλιση διευκόλυνε. Αντίθετα, έθεσε ως όρο να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση μαζί με το σύνολο των νέων μέτρων που θα τη συνοδεύουν – πιθανώς σαν αυτά που έχουν διαλύσει την Οικονομία. Και μάλιστα με 180 ψήφους, πράγμα που κατά το Σύνταγμα παραπέμπει σε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή κάθε φορά που εμείς πάμε να ανοίξουμε το δρόμο, η κυβέρνηση Παπανδρέου - Βενιζέλου εφευρίσκει νέα εμπόδια και τον κλείνει.
    Ζητούν τώρα να ψηφίσουμε μαζί με το «κούρεμα» και νέα μέτρα, που ακόμα δεν τα ξέρουν ούτε οι ίδιοι και πάντως δεν τα ξέρουμε εμείς. Δηλαδή θέλουν «λευκή επιταγή». Λευκή επιταγή δεν μπορεί κανένας να δώσει…
    Και το ξεκαθαρίζω για μιαν ακόμα φορά: την ίδια οικονομική πολιτική που μας έφερε ως το σημερινό αδιέξοδο της ύφεσης, της μαζικής ανεργίας και της πλήρους αποτυχίας σε όλους τους στόχους, δεν την ψηφίζουμε.
    Κάποιοι θέλουν, οπωσδήποτε να δέσουν τη χώρα χειροπόδαρα. Εμείς προσπαθούμε να της λύσουμε τα χέρια…
    Θα εξακολουθήσω όλες τις προσπάθειες για να ξεπεραστούν οι ανησυχίες στο εξωτερικό και να για να αποκατασταθεί η ηρεμία στο εσωτερικό.
    Δηλώνω και πάλι και στέλνω παντού το μήνυμα – και στο εσωτερικό και στην Ευρώπη: Την απόφαση για το «κούρεμα» τη δεχόμαστε. Τους στόχους της σύγκλισης τους αποδεχόμαστε. Τις διαρθρωτικές αλλαγές τις δεχόμαστε επίσης. Όπως ακριβώς έκανε πριν από τις εκλογές και ο σημερινός Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, ο οποίος τότε ήταν στην Αντιπολίτευση.

    Υπάρχουν, βέβαια, και πολιτικές που δεν δουλεύουν, που έχουν αντίθετα αποτελέσματα, και που θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε ότι πρέπει να αλλάξουν για να δουλέψει το πρόγραμμα και για να πιάσουμε τους στόχους μας.
    Εμείς συμβάλαμε να αποκατασταθεί η σταθερότητα και μέσα στην Ελλάδα και έξω…

    Ο κ. Παπανδρέου χθες ευτέλισε το Κοινοβούλιο:
    --Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του για να… παραιτηθεί! Και τελικώς δεν παραιτήθηκε. Ακόμα τουλάχιστον…

    --Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του, για να την αλλάξει με άλλη. Που τελικώς θα καταλήξει να είναι ίδια, όπως φαίνεται...

    -- Χθες ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στην τωρινή κυβέρνηση, κάνοντας προγραμματικές εξαγγελίες για την επόμενη, που όμως ακόμα… δεν υπάρχει!
    Και από αυτά που εξήγγειλε, δεν ετοιμάζει κυβέρνηση δύο ή τριών ή πέντε μηνών. Αυτά είναι εξαγγελίες τετραετίας…
    Και πάντως, όλα αυτά δεν τιμούν την πολιτική ζωή του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες στη Βουλή, ζήτησε από τα νέα παιδιά να μείνουν στη χώρα και να δουλέψουν. Δεν μας είπε πού θα δουλέψουν; Με την πολιτική του έχει καταδικάσει τη χώρα σε γενικευμένη ανεργία, σε απογοήτευση, σε απόγνωση, σε κατάθλιψη…
    Ζήτησε να τα «βρούμε» και να δημιουργήσουμε μακρόβια κυβέρνηση αρκετών μηνών. Να τα βρούμε πού; Και να τα βρούμε πώς; Μια τέτοια κυβέρνηση απαιτεί συμφωνία εφ’ όλης της ύλης.
    Χθες ο κ. Παπανδρέου πρότεινε κυβέρνηση συνεργασίας που θα πρέπει - εκτός από το νέο δάνειο, τις επόμενες δόσεις κλπ. – να διαχειριστεί και τα εξής, όπως ο ίδιος τα περιέγραψε:
    -Το όνομα των Σκοπίων
    -Τις γεωτρήσεις για φυσικό αέριο
    -Τις αποκρατικοποιήσεις
    -Την αξιοποίηση του πλούτου και της περιουσίας του ελληνικού λαού.
    -Τα κοινοτικά κονδύλια
    -Πολλές σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις
    -Τις αλλαγές στις Τράπεζες.

    Είναι δυνατόν, όλα αυτά να γίνουν ερήμην του ελληνικού λαού; Είναι δυνατόν να τα χειριστεί μια κυβέρνηση χωρίς εντολή και χωρίς νομιμοποίηση;
    Πως μια τέτοια κυβέρνηση θα δεσμεύσει τις τύχες της χώρας για δεκαετίες; Όλα θα κρέμονται, κάθε στιγμή, από μια κλωστή.
    Κι αν η κυβέρνηση αυτή διαρκέσει μερικούς μήνες, θα έχουμε, επί πλέον, μια πολύ μακρά προεκλογική περίοδο. Που είναι ό,τι χειρότερο…

    Ο κ. Παπανδρέου δεν ψάχνει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
    Προσπαθεί να δεσμεύσει τους πάντες στις προσωπικές και αδιέξοδες επιλογές του.
    Όμως ο τόπος χρειάζεται κυβέρνηση. Με ισχυρή εντολή και ισχυρή νομιμοποίηση από το λαό.
    Γιατί κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να σταθεί και να επιτύχει, αν δεν έχει την έγκριση και τη στήριξη του λαού.
    Γι’ αυτό και επιμένουμε σε άμεσες εκλογές.
    Ήλθε και μας είπε χθες, ότι είναι τάχα «επικίνδυνες» οι άμεσες εκλογές κι ότι δεν υπάρχει χρόνος…

    Όμως υπήρχε χρόνος για να κάνει δημοψήφισμα στις 4 Δεκεμβρίου, με ένα κρίσιμο ερώτημα που θα τίναζε τα πάντα στον αέρα: την ίδια την παραμονή της χώρας στο ευρώ…
    Αλλά δεν υπάρχει χρόνος, για τον κ. Παπανδρέου, να γίνουν εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου, δηλαδή λύση ομαλότητας!
    Κατά αυτόν, όλα μπορούν να γίνουν, ακόμα και τα πιο τυχοδιωκτικά, εκτός από ένα: εκλογές.
    Εμείς ζητάμε πλέον μόνο ένα πράγμα. Στροφή στην ομαλότητα: Εκλογές!
    Για να σταθεροποιήσουμε τη χώρα, να αποκαταστήσουμε την εικόνα της, και να οδηγηθούμε όσο πιο γρήγορα έξω απ’ αυτόν τον εφιάλτη»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΠΑΝΕ
    ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

    ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ
    ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΦΟ

    ΗΛΙΘΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
    _____________________________

    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΓΙΟΛΑ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

    ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ


    ΦΤΟΥ..ΦΤΟΥ,,,, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ
    ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑ
    ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ
    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ
    ΔΙΣΛΟΓΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ

    Ψωλασμένη του πασοκ ΓΑΜΗΜΕΝΗ
    ---------------------------------


    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
    _____________________________

    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΓΙΟΛΑ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

    ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ


    ΦΤΟΥ..ΦΤΟΥ,,,, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ
    ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑ
    ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ
    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ
    ΔΙΣΛΟΓΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΣ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΗ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ:


    "ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ
    Ψωλα


    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
    _____________________________

    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΓΙΟΛΑ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

    ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ


    ΦΤΟΥ..ΦΤΟΥ,,,, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ
    ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑ
    ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ
    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ
    ΔΙΣΛΟΓΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ."

    5 Νοε 2011 10:33:00 μ.μ.

    AYTOΣ EINAI Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΗΜΕΡΑ!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ
    ΝΤΟΡΟ ΠΑΣΟΚ ΨΩΛΟ ΑΡΠΑΓΜΕΝΗ

    ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΘΕΙΣ

    ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΕ ΧΑΣΕΙ
    ..Η ΠΑΡΤΙΔΑ.

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΖΗΜΕΝΣ
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πού τη βρήκατε κ. Δαίδαλε αυτή τη φωτογραφία του Γ.Μιχελάκη;
    Δεν μοιάζει με τον Κρίστοφερλή στο ρόλο του δράκουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΛΑΨΤΕ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ & ΜΑΥΡΑ ΟΡΦΑΝΑ
    & ΠΑSSΟΚ αχόρταγα αιμοβόρικα ΣΚΥΛΙΑ.
    T E Λ Ο Σ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..... ΜΟΝΟ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ
    --------------------------------------------


    ..η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑssΟΚ
    αμύνεται λυσααλέα
    αλλά απομονωμένη πια,
    σε δύο κτίρια στο κέντρο της Αθήνας


    Οι Μισθοφόροι (βολευτές)
    του Κανταϊφι Παπανδρέου
    αμύνονται απελπισμένα
    για τα τελεταία $$$$$$$$$$$$$$$$$.

    Ολα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης απο το μέτωπο της Αθήνας.

    Τονίζουν ότι λίγες είναι μέρες
    (μετρημένες)..
    του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ Καθεστώτος ΚΑΝΤΑΪΦΙ.
    -------------------------------------
    Συμβάν.
    Με μισθοφόρο $$$$$$$$$$$$$ σκύλο.

    Κουτρουμάνης: Ρε ρεμάλια τι θέλετε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, όταν σας κυβερνάει ο ίδιος
    ο Σωτήρας ;;

    Είπε και κάτι άλλο ο φοβερό Κουτρουμάνης:
    «Αν δεν υπάρξει συναίνεση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας...
    μένει ο Παπανδρέου Πρωθυπουργός»

    Ε πες το αγόρι μου και μας σκάσατε!!!
    Έλα ντε ;

    Μας κυβερνάει ο Σωτήρας και του ζητάμε και τα ρέστα ;
    ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΜΟΥ !
    ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οργιάζουν και οι κουκουλοφόροι της προπαγάνδας στην πλάτη του λαού τούτη την δύσκολη ώρα κανείς δεν λέει την αλήθεια για να βγουν κερδισμένοι οι κάθε λογής μαυραγορίτες αυτοί που τόσα χρόνια θησαύριζαν σε βάρος του λαού και του κράτους και τώρα στην πίσω πλευρά του μυαλού τους έχουν την βίαια αναδιανομή των περιουσιών όπως έγινε και στην κατοχή. Μετά την κρίση του 2008 η Ελλάδα δεν είχε πολιτικούς αντάξιους των καιρών φτάσαμε στην 26 Οκτωβρίου που οι δεξιοί της Ευρώπης επέβαλαν τους όρους τους στην αδύναμη Ελλάδα (ο Πρωθυπουργός συμφώνησε αυτό που προηγουμένως είχε αποδεχθεί ο Σαμαράς στο λαϊκό κόμμα το οποίο έχει και την πλειοψηφία, αλήθεια ποίος νοήμων θα πιστέψει όταν και σήμερα ο γερμαναράς Ελμαρ Μπροκ συντονιστής του λαϊκού κόμματος δηλώνει ότι δεν υπάρχει τίποτε για διαπραγμάτευση και ότι όλα δεν γίνονται για ιδιοτελείς σκοπούς σε βάρος του λαού).Δυστυχώς.. όλες οι δυνάμεις της γέρικης Ευρώπης (Μέρκελ, Σαρκοζύ,Καμερον κλπ)ενωθήκανε σε ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν ... τον πιο ριζοσπαστικό και περήφανο λαό της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Αννούλα στα ρεκόρ Γκίνες
    Επάξια η κυρία Διαμαντόπουλου κέρδισε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες . Είναι η μοναδική υπουργός παιδείας σε παγκόσμιο επίπεδο που δεν κατάφερε να στείλει βιβλία στους μαθητές της χώρας της . Εύγε , εύγε , εύγε και α! στο διάολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένα νερό κυρά Βαγγελιό
    τόσο του φτάνει του Γιώργου το μυαλό ,
    ένα νερό κρύο νερό
    πείτε στον Γιώργο να φύγει από εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ ΤΟ "ΣΥΝΟΛΟ" ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΑΜΑΡΑ?

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ MEGA-ΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μωρέ Έλληνα πόσο θα πάει και που αυτή η προπαγάνδα ακόμα;

    Ποίοι είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει την λέσχη στεναχωρημένων πολιτικών και σας -μας δουλεύουν ΟΛΟΥΣ μαζί μαζί και στεναχωρημένα…

    Ποίοι είναι αυτοί που έχουν το θράσος που βγαίνουν τώρα και μας λένε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και θα πρέπει να φτιάξουμε το κράτος.. Ποίος την δημιούργησε; Πια περίοδο δημιουργήθηκε ; του Α. Παπαντρέου; Του Κ. Μητσοτάκη; Του Κώστα Σημίτη; Του Κώστα Καραμανλή; Του Γεωργίου .Α Παπανδρέου; Ήταν στα έδρανα της βουλής; Σε δημόσια πόστα; για να ξέρουμε τι λέμε..


    Αν δεν αλλάξει το σύνταγμα , και ο εκλογικός νόμος να γίνει απλή αναλογική ΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , να καταργηθούν κάτι νόμοι εκτρώματα περί βουλευτικής ασυλίας, όχι κλείνει η βουλή και παραγράφονται όλα, δεν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή την χώρα… Δεν παν κάνομε κυβέρνηση σωτήριας ,δεν πα να βγει ο Σαμαράς ,δεν πα να πάρομε την 6 δόση , αλήθεια πιστεύει κανείς σας ότι ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;…. Θα φάτε πάλι το γνωστό παραμύθι βρήκαμε καμένη ΓΗ !!! ..

    Όχι δεν είναι καμένη ΓΗ η χώρα μου, καμένα μυαλά έχουν αυτοί που κάθονται στα έδρανα της βουλής, νομίζουν ότι οι τραπεζίτες δεν ξέρουν ότι το παραμύθι της ευρωπαϊκής ένωσης τελείωσε, και δεν μας ξανά δεν δίνουν λεφτά, ότι μαλακίες και να κάνομε και όσες κώλοτούμπες ,ας λένε τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ για Ιρλανδία , για Ισπανία , για Πορτογαλία ότι τα βρήκαν οι πολιτικοί και πάνε όλα καλά !!! Σε πέντε το μήνες το πολύ θα έχουν σκάσει η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία ,η Γαλλία , θέλουν κάπου να χρεώσουν τον Γ! παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο και θα λένε ότι τον προξενήσαμε εμείς το 2% του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής ένωσης, Π.Χ σαν να έχεις 100 ευρω και χάσεις 2 θα πτώχευσης; Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί την Ελβετία σε όλους τους πόλεμους δεν την πείραξε κανείς; και γιατί όλοι πάνε τα λεφτά τους εκεί ;

    Η χώρα μου λοιπόν έχει ΑΟΖ; έχει ορυκτά ; Έχει ήλιο; Έχει θάλασσα; Έχει νερό; Έχει γη για καλλιέργεια; Έχει κτηνοτροφία ; Εεε ας στο διάολο και αυτοί, και η ευρωπαϊκή ένωση τους, και το ευρώ τους .. θα τους πληρώσουμε με χρήματα από τους δασμούς που θα βάλλομαι στα προϊόντα τους αρκεί να κάνομε συμμαχίες με χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα ,η το Ισραήλ , και τους βάζομε και στρέφουν και τα όπλα τους σε όλους τους παράξενους γείτονες μας ..
    Και για να μην μας πιάσουν κορόιδα όπως σας λένε τα παπαγαλάκια ότι θα μας τα πάρουν όλα για ένα ευρω από αυτά που έχουν έξω οι κλέφτες , κόβουμε ένα νόμισμα που θα έχει την ίδια αξία με το ευρώ τους κηρύσσομε και το χρέος απεχθές χρέος , και κάνομε έλεγχο σε ΟΛΟΥΣ που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από τον δημοτικό σύμβουλο μέχρι τον πρόεδρο της δημοκρατίας ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ στο γουδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "..ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ... (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τραπεζίτες + ΓΑΠ = Love for Ever..........
    __________________________________
    Τα έτη 2005-2010 οι Τράπεζες είχαν 43% του ελληνικού χρέους:
    Μέσα σε δύο χρόνια ο ΓΑΠ κατάφερε

    να ρίξει το ποσοστό τους στο 21% και του χρόνου θα είναι στο 16,8%!!

    _____________________________________________
    Αυτό εννοεί λοιπόν ο ΓΑΠ όταν λέει ότι χάνουν τα συμφέροντα και οι τράπεζες ;

    Ότι από 43% του ελληνικού χρέους,
    δηλ. 120 δις το 2010,
    θα έχαναν κάποιο ποσοστό ενώ τώρα θα χάσουν κάποιο ποσοστό απ' το 17%, δηλ.
    κάποιο ποσοστό απ' τα 60 δις
    που θα κατέχουν το 2012 οι Τράπεζες ;...

    _____________________________________________
    Συμπέρασμα: Οι Τράπεζες με τις κινήσεις του ΓΑΠ κατάφεραν και μείωσαν στο μισό τις απώλειές τους απ' το ελληνικό κούρεμα...


    Είναι μετά να μην είναι ερωτευμένοι μαζί του ;
    FOR Ever !


    φιλάκια

    ηλίθια πασοκ και δουλικά συνεταιράκια
    ΣΤΟΚΟΙ ληγμένοι και ξεραμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση