GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ..."

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Αντιγράφω από το Facebook τις σκέψεις που μου ερχόταν και τις έγραφα καθώς παρακολουθούσα την εξέλιξη των γεγ...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Αντιγράφω από το Facebook
τις σκέψεις που μου ερχόταν και τις έγραφα καθώς παρακολουθούσα την εξέλιξη των γεγονότων!
9:40 6/11/11
Άδικα περιμένουν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τόσοι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι για να μάθουν που κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί. Αν ερχόταν από το σπίτι μου θα τους έδινα την είδηση . Τα βρήκαν η έστω θα τα βρούν οπωσδήποτε ! Αυτές είναι οι διαταγές !! Θα στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση !
Ξανά αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο έρχονται να...
μας σώσουν!!! Ξανά οι φάτσες τους στην τηλεόραση ! Εσύ τι θα κάνεις; Τι θα γίνει θα μιλήσει κανένας σας !!!
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ : Αλλά όταν προτείνεται να αποφασίσει ο λαός για ένα κρίσιμο θέμα με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ τότε όλοι προσπαθούν να μας αποδείξουν πως και η πρόταση και αυτός που την έκανε είναι γελοίοι και ΠΟΛΛΟΙ κάφροι τους χειροκροτούν .
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ : Πάντα πλάκα μας κάνουν . Ο κυρίαρχος λαός πρέπει να μιλάει μόνο όταν , με κατάλληλη προετοιμασία είμαστε βέβαιοι πως θα πει αυτό που θέλουν τα αφεντικά . Μάλιστα αφού το έχουν τσεκάρει προκαταβολικά με γκάλοπ .
Η Ελλάδα ούτε σώθηκε ούτε θα σωθεί τελικά . Το πολιτικό σύστημα όμως που μας έφερε μέχρις εδώ και απάλλασσε , με παραγραφές , τους υπουργούς του χρόνια τώρα , αυτό ναι σώθηκε ! Θα πάρουν τη δόση του δανείου και με αυτά τα λεφτά θα τους ξαναψηφίσετε .

6 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. * ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΣΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΠΟΥ επανελημένα κάθε τόσο
    ΠΟΝΑΣ & ....Β Ο Γ Κ Α Σ


    Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο Παπανδρέου ΤΕΛΟΣ .
    ______________________________________________
    Καταεξευτελισμένος υποχρεώθηκε να παραδώσει την εξουσία.

    Πάμε για τα άλλα… τώρα.
    Όχι απλά δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά τώρα αρχίζουν όλα….


    ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ.. ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - PRESS

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ...ΟΥΡΛΙΑΞΕΙΣ
    ΟΣΟ ΘΕΣ....

    ΠΛΕΟΝ - ΠΙΑ
    ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ
    Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Κ Α
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ..ΕΙΣΑΙ ΛΗΓΜΕΝΟΣ
    ΓΡΑΨΕ ΟΣΟ ΘΕΣ.

    ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΛΕΙΩΜΕΝΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕ ΛΑγΕ.........
    _________________________________
    σημ. στο ντουράκι...ούτε καν στις
    τρίχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πού πας βρε καραμήτρο Σαμαρά με τρία και μισό!!!

    Πού πας βρε καημένε στου λύκου τα δόντια!!! Ξυπόλητος στ' αγκάθια?

    Πού πας να τα βγάλεις πέρα με αυτούς (τους περί τον Γιωργάκη Αθανασάκηδες, Λαλιώτηδες, Παπούληδες κλπ)!!!

    Αυτοί ρε κακομοίρη, σαράντα χρόνια συνωμότες, έβαλαν στο βρακί τους κόσμο και κοσμάκη τα τελευταία 30 χρόνια, μέσα και έξω απ' το κόμμα, και δεν θα τσουβάλιαζαν εσένα?

    Ήσουν έξω απ' το Μνημόνιο (τη μητέρα της χρεοκοπίας της Ελλάδος), και σ' έβαλαν μέσα!!!!!

    Ήσουν αθώος και σε κάνουν συνένοχο του Κουϊσλινγκ, στη χρεοκοπία της χώρας, εξ΄αιτίας ενός παράνομου, αντισυνταγματικού και ανυπόστατου Μνημονίου, που συντασσόταν κρυφά επί 6-μηνο μεταξύ Κουϊσλιγκ και ΔΝΤ (Αμερικανών δηλαδή)!!!!

    Έλεγες ναι στους στόχους αλλά με διαπραγμάτευση, και σ' έβαλαν μέσα για να τους διαπραγματευτείς!!!!!!!!! Με στελέχη-αβανταδόρους μιας κυβέρνησης που θα σου σκάβουν το λάκκο, θα μπλοφάρουν, θα ψεύδονται, θα σε παρακολουθούν, θα σε καταγράφουν, θα σε μαγνητοφωνούν και θα σε δουλεύουν, γιατί έτσι έχουν μάθει οι άνθρωποι!!!!

    Τους προπηλακίζει ο κόσμος και τους πετάει κλούβια αυγά, σάπιες ντομάτες και ληγμένα γιαουρτάκια, και τώρα βρε κακομοίρη θα τους περάσεις από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ!!!!!!!!!
    Και εξαγνισμένοι, θα διολισθήσουν σιγά-σιγά προς την έξοδο, βάσει σχεδίου γιατί αυτό σου ετοιμάζουν, κι' εσύ ρε Καραμήτρο θα βρεθείς μόνος σου, με το Μνημόνιο αγκαλιά!!!!!!!!!!!!, Παρέα με τη Ντόρα και τον Καρατζαφύρερ!!!!!!!!.
    Και στο τέλος θα σε στείλουν και στο Ειδικό δικαστήριο!!!!!!!!!.
    Και θα σε κρεμάσουν Καραμήτρο με την αλυσίδα του ποδηλάτου του Κουϊσλινγκ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ, Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σαμαρας δινει ψηφο εμπιστοσυνης στη νεα κυβερνηση αλλα δεν συγκυβερνα λεει μαζι της.
    Τι λες ρε παλιομαλακα??? Ποιον δουλευεις ρε ξεφτιλα???

    Ουστ!!!Ολα τα υπεγραψες!!!Αντε βλακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για τη νέα κυβέρνηση καθώς η ΝΔ δεν δέχεται τον Παπαδήμο για Πρωθυπουργό.

    [Μάλλον ο Παπαδήμος μας τελείωσε πριν αρχίσει]

    Εμπλοκή έχει προκύψει στις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ δεν δέχεται για πρωθυπουργό τον κ. Λουκά Παπαδήμο λόγω των απαιτήσεων που πρόβαλε. Το γαλάζιο επιτελείο δεν δέχεται κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο ο οποίος θα επιλέξει το δικό του οικονομικό επιτελείο και θα έχει ορίζοντα εξαμήνου και πάντως μέχρι να κλείσει τις εκκρεμότητες που αφορούν την δανειακή συμφωνία και τα συνοδευτικά μέτρα.

    Στο ίδιο πλαίσιο οι διαπραγματευτές της ΝΔ φέρονται να έχουν απορρίψει την δεύτερη πρόταση του κ. Γιώργου Παπανδρέουν τον ευρωπαίο διαμεσολαβητή κ. Νικηφόρο Διαμαντούρο.

    Παράλληλα ο κ. Σταύρος Δήμας διαψεύδει ότι έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει στην κυβέρνηση. Πάντως, φαίνεται ότι οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει για άλλο πρόσωπο και από τη ΝΔ εκφράζουν αισιοδοξία ότι μέχρι το βράδυ δεν αποκλείεται να έχει βρεθεί λύση.

    Η ηγεσία της ΝΔ επιμένει ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι “ειδικού σκοπού και περιορισμένης διάρκειας” για αυτό και τίθεται ως προτεραιότητα να μην συμμετέχουν, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, πολιτικά πρόσωπα.

    Εξ ου και οι προτάσεις για αλλαγές προσώπων στα λεγόμενα "εκλογικά" υπουργεία, όπως είναι το Εσωτερικών, το Δικαοσύνης και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση