GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλουν το δικομματικό μέτωπο και την υποκριτική "μάχη χαρακωμάτων"...

Από την πολιτική  κίνηση Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Ι  Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ http://www.eleutheroipolites.gr/ Η ιλαροτραγωδία , στην οποία εξελίχθηκε η υπ...

Από την πολιτική  κίνηση
Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Ι  Π Ο Λ Ι Τ Ε Σ

http://www.eleutheroipolites.gr/

Η ιλαροτραγωδία, στην οποία εξελίχθηκε η υποκριτική "μάχη χαρακωμάτων" των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, για τα πρόσωπα, τις καρέκλες και τις παραγοντικές μικροεξουσίες της συνεργατικής Κυβέρνησης του δικομματισμού, δεν μπορεί να καλύψει την πραγματικότητα :
Ότι τα δύο αυτά κόμματα, που υποκρίνονται τους "σωτήρες" της χώρας, συμφώνησαν στην από κοινού στήριξή τους στην συνέχιση της αποτυχημένης και κοινωνικά καταστρεπτικής πολιτικής των μνημονίων.
Ότι υποκύπτουν στους εκβιασμούς του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου και εκβιάζουν το ένα το άλλο, χάριν μικροκομματικών εκλογικίστικων σχεδιασμών.
Και ότι επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία των πολιτών, που υφίστανται και θα ...
εξακολουθήσουν να υφίστανται τις επιπτώσεις αυτής της ανάλγητης πολιτικής και τα βάρβαρα μέτρα, που αυτή συνεπάγεται, για την καθημερινότητά τους και το μέλλον, κυρίως της νέας γενιάς.
Οι "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" καλούν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα και την Κυβέρνηση που θα στηρίξουν :
- Να υποχρεώσουν τις Τράπεζες, που πρόκειται να ενισχυθούν για τις "απώλειές" τους από το "κούρεμα", να δεχθούν αναδιάρθρωση των λαϊκών καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων, για να αφαιρεθεί ο βρόγχος από τα νοικοκυριά
- Να διεκδικήσουν ένα "σχέδιο Μάρσαλ", για την επανέναρξη της ανάπτυξης στην χώρα. Και την κάλυψη μεγάλου αριθμού ανέργων με κοινωνική εργασία, επαρκώς αμειβόμενη και ασφαλισμένη
- Να δεσμευθούν, ότι δεν θα υπάρξει κανένα άλλο οικονομικά επιβαρυντικό μέτρο, για τους πολίτες, τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Θα αναδιαπραγματευθούν τις ευρωσυμφωνίες, έτσι ώστε να ελαφρυνθούν σημαντικά τα βάρη της χώρας διευκολύνοντας την αναπτυξιακή προοπτική της. Και δεν θα συμφωνήσουν σε υποταγή της χώρας στους δανειστές-δυνάστες και σε εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας.
- Να δεσμευθούν, ότι θα μοιρασθούν δίκαια τα όποια αναγκαία βάρη, για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Και να επιβληθούν οικονομικές και ποινικές κυρώσεις, σε όποιους και όσους βίασαν την ελληνική κοινωνία, για να πλουτίσουν. Και τώρα ζητούν να πληρώσουν πάλι οι πολίτες, για να διατηρήσουν εκείνοι τα πλούτη τους, σε βάρος του λαού.
Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» απορρίπτουν το δικομματικό μέτωπο. Και θα συνεχίσουν τον αγώνα, με δυναμισμό αλλά και ρεαλισμό. Για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών. Για την αξιοπρέπεια της χώρας . Και για την έξοδό της από την κρίση, με μοχλό την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότησή της.

6 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΝΑΖΙ;
    Η ΕΚΤ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΙΣ.ΕΥΡΩ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ;
    ΜΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ.
    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΟΧΙ ΜΑΣ.
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.
    ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΝΑΙ,ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.
    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ
    ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοιο φραπεδομαγκα σαν το Σαμαρα δεν υπαρχει. Μιλαμε για στουρναρι. Ψευτομαγκας και ρεζίλις. Αφου θα στηριξει τη συγκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετα λεει δεν θα υπογραψει. Ρε που τα πουλας αυτα ρε ΞεφτιλοΑντωνη???

    Ουστ ρεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΤΑΝ Η ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.Ο ΚΟΙΛΟΠΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΥΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .ΔΗΛ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟ ΦΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΖΕΙ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ Ο ΤΟΦΑΛΟΣ .ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ.ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ .ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΕ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΥΓΜΗ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΝΤΡΑΠΟΥ ΝΤΡΑΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ (;) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΩΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΝΑΖΙ;
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΜΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ,ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ,
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να μιλήσει ο λαός άμεσα...

    μεγάλη όμως ανατριχίλα μου φέρνουν κινήσεις αδέσποτων κομματόσκυλων αποσχισμένων από τις τάξεις των αποδεκατισμένων πλέον, πρώην μεγάλων κομμάτων, που διψάνε για ΕΞΟΥΣΙΑ

    Εξηγείστε μου λοιπόν 'ελεύθεροι πολίτες' Τι είναι αυτές οι ασαφείς εκκλήσεις στις τράπεζες να ελαφρύνουν τα νοικοκυριά? Τι είναι αυτοί οι λαϊκισμοί για δικαιο μοίρασμα των βαρών? Ωραία και εύκολα να τα λετε αυτά. Αλλά πάνω απ'όλα τί είναι αυτή η έκκληση για 'σχεδιο Μάρσαλ'? είστε σίγουροι?

    από το wiki:

    Οι πρώτοι ιστορικοί του σχεδίου Μάρσαλ το είδαν ως μία ολοκληρωτική επιτυχία της γενναιοδωρίας των Αμερικανών. Η κριτική όμως του σχεδίου Μάρσαλ, έγινε δημοφιλής σε ιστορικούς της ρεβιζιονιστικής σχολής, όπως ο Walter LaFeber, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και του 1970. Υποστήριζαν πώς το σχέδιο ήταν δείγμα του Αμερικανικού οικονομικού ιμπεριαλισμού και πώς αποτελούσε απόπειρα απόκτησης του ελέγχου της Δυτικής Ευρώπης, όπως ακριβώς οι Σοβιετικοί ήλεγχαν την Ανατολική. Όντας κάθε άλλο από γενναιόδωρο, οι κριτικοί του σχεδίου Μάρσαλ, υποστήριξαν πώς ήταν αποτέλεσμα των γεωπολιτικών στόχων των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ο οικονομολόγος Tyler Cowen, παρατήρισε πώς τα κράτη που έλαβαν την μεγαλύτερη "κατά κεφαλήν" ενίσχυση (Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ελλάδα) είδαν τη μικρότερη ανάπτυξη ανάμεσα στα έτη 1947 και 1955, ενώ τα κράτη που έλαβαν την μικρότερη ενίσχυση (Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία) αναπτύχθηκαν περισσότερο από τα υπόλοιπα. Πρέπει όμως να τονισθεί πως τα τελευταία ήταν και τα πιο κατεστραμμένα, άρα είχαν και τις μεγαλύτερες προοπτικές αποκατάστασης...

    τα συμπεράσματα δικά σας

    δεν τρώμε πιά κουτόχορτο. Το Μαρσαλ ήταν η οικονομική υποδούλωση της Δ. Ευρώπης, της οποιας τα σπασμένα τώρα πληρώνουμε.

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση