GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοεί το τελεσίγραφο του Αραβικού Συνδέσμου η Συρία...

Χωρίς καμία απάντηση έληξε το τελεσίγραφο του Αραβικού Συνδέσμου προς της Συρία για να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα αποστολής παρατηρητών. ...

Χωρίς καμία απάντηση έληξε το τελεσίγραφο του Αραβικού Συνδέσμου προς της Συρία για να επιτραπεί η είσοδος στη χώρα αποστολής παρατηρητών. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τη λήξη του τελεσίγραφου, οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας πραγματοποίησαν νέους βομβαρδισμούς στις περιοχές Ιντλίμπ και Χάμα.
Πάντως, αραβική πηγή φέρεται να δήλωσε στο Reuters ότι οι χώρες του Συνδέσμου, που έχουν προειδοποιήσει ότι θα συναντηθούν αύριο να...
αποφασίσουν τι είδους κυρώσεις θα επιβάλουν εάν δεν συμφωνήσει η Συρία, παρατείνουν την προθεσμία μέχρι το τέλος της ημέρας σήμερα.
Σε περίπτωση που η Συρία δεν τηρήσει την διορία, ο Αραβικός Σύνδεσμος ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει την Κυριακή για να αποφασίσει το είδος των κυρώσεων που θα επιβληθούν στην κυβέρνηση. Τα αιματηρά επεισόδια συνεχίζονται ενώ η αντιπολίτευση προετοιμάζεται σήμερα, μετά την προσευχή της Παρασκευής, για νέες διαδηλώσεις με σύνθημα «Ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός θα μας προστατεύει».
Νωρίτερα σήμερα, ακτιβιστές κατήγγειλαν ότι ο στρατός της Συρίας εξαπέλυσε ευρείας κλίμακας επίθεση αναζητώντας λιποτάκτες από τις τάξεις του. Σφοδρός ήταν ο βομβαρδισμός στις συνοικίες της επαρχίας Χομς, στην κεντρική Συρία, όπου στη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις. Το τελευταίο 24ωρο, τουλάχιστον 35 άνθρωποι-ανάμεσά τους μία γυναίκα και δύο παιδιά-σκοτώθηκαν στην επαρχία, σύμφωνα με καταγγελίες ακτιβιστών.
Τουρκία: «Τελευταία ευκαιρία» το τελεσίγραφο του Αραβικού Συνδέσμου
Το τελεσίγραφο του Αραβικού Συνδέσμου προς τον Μπασάρ αλ Ασαντ είναι «μια νέα αλλά και τελευταία ευκαιρία» για τη Συρία, δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
«Είναι μια τελευταία, μια νέα ευκαιρία για τη Συρία» τόνισε ο Νταβούτογλου μιλώντας στους δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη και απηύθυνε έκκκληση στη συριακή κυβέρνηση «να αρπάξει αυτήν την ευκαιρία».
Από την πλευρά της, η Ρωσία δήλωσε ότι η Συρία «δεν χρειάζεται αποφάσεις, ούτε κυρώσεις, ούτε πίεση» αλλά εσωτερικό διάλογο. Ζήτησε δε, περισσότερες διευκρινίσεις για τη γαλλική πρόταση δημιουργίας «ανθρωπιστικών διαδρόμων» στη Συρία,  όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

2 σχόλια

  1. Επίσης το πρόγραμμα του 2012 περιλαμβάνει (πιθανώς) τεχνητή αστρομαχία με εξωγήινους στον ουρανό με το system blue beam και στο τέλος εμφάνιση του Βάαλ στην πρεσβεία υποδοχής εξωγήινων του Ο.Η.Ε ως πρέσβη των (δήθεν) εξωγήινων και πιθανώς διευθέτηση των σχέσεων γήινων-(δήθεν) εξωγήινων.Ίσως έχουμε την πρώτη εμφάνιση του Αντιχρίστου τέλη του 2012 με αρχές του 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα Πασά μου. Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,7 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, 255 άντε 499, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας. Mην χολοσκάς Πασά μου !! Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση