GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Παπαδήμος την εποχή που ύφαινε τη κουρελού του ελληνικού δημόσιου χρέους...

Από το  tsoutsouneros.arvanitis.eu ...Τώρα διαπιστώνει, ότι είχε μπερδέψει τους κόμπους!

Από το tsoutsouneros.arvanitis.eu

...Τώρα διαπιστώνει, ότι είχε μπερδέψει τους κόμπους!

5 σχόλια

  1. σας σωσανε
    οι αγγλοι το 44
    οι αμερικανοι 46-49
    οι γαλλοι το 74
    οι αμερικανοι το 81
    οι γερμανοι τωρα

    τοση λαικη αποδοχη εχετε
    αχρηστα τσουτσεκια φραγκατοι,
    εσεις και η νομενκλατουρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 26 μήνες φυλακή στον ομοτράπεζο του Παπαδήμου
    στην Trilateral Comission.
    ____________________________________________
    Ποινή φυλάκισης που φτάνει τους 26 μήνες
    για κάθε ένα, από τους τέσσερις βασικούς κατηγορούμενους επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, μεταξύ αυτών και στον Ο. Κυριακόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρείας S+B, του, για την υπόθεση ρύπανσης της Μήλου.

    Το δικαστήριο αναγνώρισε κατά πλειοψηφία κατ΄ εξακολούθηση και με πρόθεση και δόλο περιβαλλοντική υποβάθμιση από τις εξορυκτικές δραστηριότητες της βιομηχανίας στις εγκαταστάσεις της στα Βούδια και το Τσιγκράδο και με κίνδυνο πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και ανθρώπινης ζωής.

    Με 26 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 13.000 ευρώ ο καθένας τιμωρήθηκαν οι τέσσερις βασικοί κατηγορούμενοι, Οδυσσέας Κυριακόπουλος,
    Αθανάσιος Κεφάλας,
    Ευθύμιος Βιδάλης και
    Εμμανουήλ Τσοντάκης.

    Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης έως 18 μήνες και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους
    Άρη Χατζηπαρασκευά και
    Δούκα Ευσταθιάδη
    που είναι στελέχη της εταιρείας στις εγκαταστάσεις στη Μήλο.

    Το δικαστήριο απάλλαξε τους κατηγορούμενους λόγω αμφιβολιών για τα οφθαλμολογικά προβλήματα που προκαλούν τα αιωρούμενα σωματίδια του περλίτη.

    Κάτοικοι της Μήλου είχαν καταθέσει μήνυση στην εταιρεία για θαλάσσια ρύπανση που προκαλούν δύο εγκαταστάσεις της στα Βούδια και στο Τσιγκράδο της Μήλου και πρόκληση της δημόσιας υγείας από αμέλεια.
    Η δίκη είχε ξεκινήσει προ δύο εβδομάδων, αλλά διεκόπη εν μέσω φάρσας για τοποθέτηση βόμβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FT: «Ο Ευ. Βενιζέλος είναι ο χειρότερος υπ. Οικονομικών στην Ευρώπη»
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τη θέση του χειρότερου υπουργού Οικονομικών της Ευρώπης δίνει στον Ευάγγελο Βενιζέλο η βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα υπουργό ως «ενεργητικός και φιλόδοξος, που ωστόσο δεν του αρέσουν οι λεπτομέρειες, και ειδικά τα νούμερα».

    Στην καθιερωμένη κατάταξη των υπουργών Οικονομικών, ο Ευ. Βενιζέλος βρίσκεται φέτος στην 19η θέση.

    Είναι τελευταίος στα κριτήρια της οικονομίας και της αξιοπιστίας, ενώ στο πολιτικό κριτήριο είναι μια θέση ψηλότερα, στη 18η.

    Οι σχέσεις του κ. Βενιζέλου με τους ξένους δανειστές της Ελλάδας, εξηγεί η εφημερίδα, πάγωσαν όταν επιχείρησε να επαναδιαπραγματευτεί τη συμφωνία που είχε κάνει ο προκάτοχός του.

    Υπό τον κ. Βενιζέλο, βγήκαν σκληροί νόμοι, αλλά εφαρμόστηκαν λίγες μεταρρυθμίσεις, με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις στη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, να οδηγούν τη χώρα εκτός στόχου για το έλλειμμα του 2011, με απόκλιση περίπου 1,5-2 ποσοστιαίων μονάδων του ΑΕΠ.

    Την πρωτιά στη φετινή κατάταξη των FT καταλαμβάνει ο Σουηδός υπουργός Οικονομικών Άντερς Μποργκ. Η εφημερίδα αποδίδει εύσημα για τον έγκαιρο εντοπισμό της ανάγκης ενίσχυσης των τραπεζών και για το ότι συμβούλεψε με τακτ τους Ευρωπαίους να πάρουν τα μαθήματά τους από την τραπεζική κρίση της Σουηδίας, κατά τη δεκαετία του 1990. Η οικονομία υπό τον Μποργκ αναπτύχθηκε εξαιρετικά καλά το 2011, εν μέρει λόγω των παλαιότερων μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής σύνεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΥΠΟΝΟΕΙΣ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ?ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΕΓΩ! ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ , ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΝΕΛΟ? ΓΚΡΡ, ΓΚΡΡΡΡ,ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!

    ΥΓ. ΓΚΡΡΡ = ΗΧΟΣ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση