GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη υπό τον Παπούλια ζητεί ο Κρεμαστινός για να μην γίνει δημοψήφισμα...

Έκκληση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να ζητήσει άμεσα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών «για να διακηρύξουν ότι δεν υφίσταται θέ...

Έκκληση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια να ζητήσει άμεσα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών «για να διακηρύξουν ότι δεν υφίσταται θέμα δημοψηφίσματος», απηύθυνε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.
Ταυτόχρονα πρότεινε τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα κομμάτων όπως είπε, που... «δεν έχουν κυβερνήσει και δεν έχουν εξαρτήσεις».
Ο κ. Κρεμαστινός έθεσε θέμα αξιοπιστίας του πρωθυπουργού, επισημαίνοντας ότι «μπορεί να εμφανίζεται η Ελλάδα μια τριτοκοσμική χώρα».

5 σχόλια

  1. Η κολοτούμπα της χρονιάς απ' τον Ρέππα:
    Ψαφνικά είναι εναντίον του δημοψηφίσματος!!!

    [Το άτομο χθες μίλησε στη Βουλή και τάχθηκε υπερ του δημοψηφίσματος και σήμερα λέει ότι είναι εναντίον!!]

    Ε,,,,ναι !
    ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ... για " αρχίντια κρέππα ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ. Μιχελάκης: Μόνη λύση οι εκλογές
    _________________________________
    «Αυτό το δημοψήφισμα διαλυει κατ’ αρχήν την κυβερνητική παράταξη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ακόμη ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και πως το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει.

    Ερωτηθείς αν η ΝΔ συναινεί στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ο κ. Μιχελάκης απέφυγε να τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι θα υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση σε μερικές ώρες.

    «Η ΝΔ ήταν η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ και είναι η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία στην ΕΕ», ήταν το σχόλιό του.

    «Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι ακέφαλη, ποιος θα διαχειριστεί το ζήτημα της δανειακής σύμβασης;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται λαϊκή εντολή.

    Οπως είπε, η δανειακή σύμβαση είναι αναπόφευκτη και πως η αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση για το μνημόνιο που τη συνοδεύει. «Αλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση, άλλο πράγμα οι πολιτικές που τη συνοδεύουν», κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον άνθρωπο αυτόν τον έκαναν υπουργό επειδή ήταν γιατρός του
    Ολα αυτά τα λαμόγια που τα κονόμησαν από το αίμα του ελληνικού λαού που χωρίς τον αντρεα δεν θα τους ήξερε ούτε η μαννα τους έχουν την εντύπωση πως δεν τους ξέρουμε?
    τους περιμένουμε στην γωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μας βοηθήσει να κρεμαστούμε....

    Ο Κρεμαστινός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κράταααααααααααααα ..σύντροφε
    Γιώργο.

    ο φίλος σου
    Σόρος.


    Σε πρωτοφανή ύψη το ελληνικό σπρεντ, στις 2.931 μ.β.
    Oι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της Ελλάδας όσο και στην Ευρώπη, με το ερώτημα της παραμονής της χώρας στο ευρώ να πλανάται σαν φάντασμα πάνω από τις αγορές, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή εκτίναξη της επιτοκιακής ψαλίδας.
    Ειδικότερα, το σπρεντ των ελληνικών 10ετών τίτλων διογκώνεται σήμερα το πρωί στις 2.931 μονάδες βάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση