GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης...

Από το aftodioikisi.gr ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό Βενιζέλο* φαίνεται ότι θα είναι τελικά η κυβέρνηση ευρείας αποδοχής για την οποία μίλησε ο πρωθ...

Από το aftodioikisi.gr
ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό Βενιζέλο* φαίνεται ότι θα είναι τελικά η κυβέρνηση ευρείας αποδοχής για την οποία μίλησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στην καταληκτική του ομιλία** στη Βουλή. Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης*** που έλαβε η κυβέρνηση με 153 ψήφους υπέρ και 145 κατά και την άμεση άρνηση της ΝΔ και του Α. Σαμαρά να συμμετάσχει σε αυτή, ο Γ. Παπανδρέου ξεκινά τις διερευνητικές επαφές στις 12 το μεσημέρι με τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στην ουσία μόνο με το Γ. Καρατζαφέρη και τη Ντ. Μπακογιάννη.
Κι αυτό γιατί...
εκτός από τη ΝΔ, εκλογές άμεσα ζητούν ΚΚΕ,  ΣΥΝ αλλά και Δημοκρατική Αριστερά, ενώ κύκλοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας έλεγαν ότι «μια κυβέρνηση στην οποία δεν συμμετέχει η ΝΔ δεν είναι κυβέρνηση μείζονος εθνικής ανάγκης όπως την εννοούμε εμείς». Πρόσθεταν πάντως ότι το κόμμα θα συμμετάσχει στις διερευνητικές διαδικασίες και μετά θα καταλήξει.
Παράλληλα και ο Γ. Καρατζαφέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίπτει το πρόσωπο του Β. Βενιζέλου και προτείνει άλλο ευρύτερης αποδοχής, όπως λέει.
Γι' αυτό οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εναλλακτική λύση Παπανδρέου είναι η κυβέρνηση, να έχει επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Β. Βενιζέλο. O δε Γ. Παπανδρέου θα παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και είναι πιθανόν να οδηγήσει εκείνος το κόμμα στις επόμενες εκλογές.
Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη πληροφορία μεταφέρει και το πρακτορείο Ρόιτερς.
* ΕΔΩ
** ΕΔΩ
*** ΕΔΩ

16 σχόλια

  1. ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΣΚΕΤΟΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ .ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΡΟΜΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣ ΦΟΡΟΥΣ?ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 3000 ΕΥΡΩ? ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ "ΛΑΔΑΚΙ" ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΦΘΥΝΣΗ? ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ

    Άσχετα με το ποιο σκεπτικό δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σας χθες βράδυ, γιατί ψήφο εμπιστοσύνης δώσατε και να αφήσετε κατά μέρος τις μικρότητες που η αντιπολίτευση από την μια άκρη μέχρι την άλλη σας έχει περάσει στο μυαλό με το πες πες, καθώς μέχρι εκεί φτάνει και πολλές φορές τα καταφέρνει, ένα έχω να πω.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ! ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.!
    Γιατί έχοντας μια κακομοιριασμένη Αντιπολίτευση απέναντι και εναντίων σας σταθήκατε όρθιοι και κάνατε το σωστό! Και αυτό να το ολοκληρώσετε με κάθε θυσία για όλους και προπαντός για τους έχοντες.
    Όχι ότι είναι κανόνας, αλλά το δούλεψε να φας, και κλέψε νάχεις, μας έχει καταστρέψει.
    Και η Ελλάδα θα σας ευγνωμονεί, και μέσα από τα σκατά που βρεθήκατε, σας περιμένει με αγωνία στο μέλλον να σταθείτε στα πόδια σας καθαροί και κρατώντας την από το χέρι να προχωρήσετε μπροστά για την απελευθέρωση της
    Από τους κάθε λογής τοκογλύφους, από τα κλειστά επαγγέλματα, από την κακοδιοίκηση, από τους αεριτζήδες και τους κλέφτες που ζούνε και πλουτίζουν σε βάρος ολόκληρου του Λαού, πολλές φορές με τα παραθυράκια που δεν έχετε κλείσει,
    και που έχει σαν αποτέλεσμα πρώτα από όλα να φαίνεστε εσείς ως υπεύθυνοι και για πολλούς και συμμέτοχοι.
    Καθήκον σας πρώτα από όλα είναι η Δικαιοσύνη επιτέλους σε αυτή την χώρα να λειτουργεί σωστά και στην ώρα της, και έτσι και οι πολίτες θα ξέρουν τι τους γίνετε γρήγορα και θα προγραμματίζουν την ζωή τους με πολλαπλά οφέλη για το κράτος.
    Και προπαντός στον τομέα που οι δίκες αφορούν διεκδικήσεις του Δημοσίου να έχουν με νόμο ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, και αν δεν υπάρχει τέτοιος νόμος να ζητήσετε από την Βουλή, από όλους και όλες να ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΡΑΚΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ.
    Και στον ίδιο νόμο και οι δίκες για τα Δημόσια Έργα, γιατί και εκεί το πράγμα δεν πάει άλλο, δεν επιτρέπετε ένα έργο να καθυστερεί επειδή κάποιος δίκια ή άδικα έκανε μια προσφυγή εναντίον της κατασκευής του, έχει δεν έχει δίκιο το πράγμα πρέπει να τελειώνει το συντομότερο και έτσι να μην βαλτώνει η οικονομία της χώρας.
    ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλακιστήρι ακόμη τον παίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !

    ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ...

    ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ-ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΓΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΝΑΙ"
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ..

    ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΑΓΕ;

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ...

    ΚΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ, ΥΠΟΘΕΤΩ, ΑΝΑΛΟΓΑ...

    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...

    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν το δούμε και αυτό..
    τον νομοθέτη των αδύναμων (Λαβρεντιάdis) πρωθυπουργό...
    αυτόν που ευθύνεται με την προσωπική του βούλα για την πρόσληψη από τα παράθυρα κατά το παρελθόν τουλάχιστον 5000 ατόμων στο υπ. πολιτισμού...
    τότε ήρθε η ώρα να ψάχνουμε για πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..και η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑssΟΚ
    συνεχίζεται.


    Οι Μισθοφόροι (βολευτές)
    του ΚανταΊφι
    αμύνονται απελπισμένα
    για τα τελεταία $$$$$$$$$$$$$$$$$.


    Πάντως.
    Ολα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης
    Απο το μέτωπο της Αθήνας.
    Τονίζουν ότι λίγες είναι μέρες
    του Καθεστώτος ΚΑΝΤΑΪΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 7:19

    Είσαι από τους τακτοποιημένους από το κόμμα;
    Θα πρέπει να αισθάνεσαι μεγάλη ανακούφιση που δεν θα χάσεις την κουτάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τώρα θα αρχίσουν "προσπάθειες" για τον σχηματισμό κυβέρνησης αλλά δεν θα γίνεται δυνατο γιατί οι αρχηγοί των κομμάτων δεν θα συναινούν και έτσι ο ΓΑΠ θα παραμείνει μην "μπορώντας" να κάνει διαφορετικά.
    Όλα τακτοποιήθηκαν.
    Έχει κανένας αντίρρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΡΕΜΑΛΕΣ!
    τις κερδισαν με την αξια τους οι νουδουπασοκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΛΑΨΤΕ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΡΦΑΝΑ.
    -------------------------------
    ΜΟΝΟ ΕΚΛΟΓΕΣ..
    -------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5 Νοε 2011 10:04:00 π.μ.
    "και έτσι ο ΓΑΠ θα παραμείνει μην "μπορώντας" να κάνει διαφορετικά".

    =======================================================

    Συμφωνώ,αλλά θα ήθελα να προσθέσω ότι όσο περισσότερο παραμείνει
    ο Giorgos στο πόστο του πρωθυπουργού,
    τόσο τραγικότερο τέλος θα έχει.

    Γιατί απλά η υπομονή της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών εξαντλήθηκε.

    Και αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής και να μην το καταλαβαίνει.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Κουρδιστήρι:

    Ignore.

    Πορεύσου μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια, πεινα, θανατο...

    πειτε μου γλυκες μαλακιουλες για τις συντεχνιες
    τους φωτοπουλους
    τους κοπριτες...
    με μια πασοκομαλακια ξεχνιεμαι...

    ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσοι μαλακες;
    μα τι λεω,το 45%...
    οι αριστοι,οι λαμπροτεροι,
    τα λαμογια του λοβερδου,της διαμαντως,της κατσελως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την πατησε ο μαλακας ο Σαμαρας και ο Παπανδρεου τον εδεσε χειροποδαρα. Και θα ψηφισει το νεο μνημονιο και θα στηριξει τη νεα κυβερνηση. Τον πιασανε κοροιδο το παλιομαλακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και σπουδαρχίδης και χωρισαρχίδης και ο
    ΜΟΝΟΣ
    συνομιλητής του ΠΑΣΟΚ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά η συνεργασία των δύο θωρηκτών της Βουλής που συναντήθηκαν κρυφά χθες το απόγευμα και κανόνισαν τις λεπτομέρειες.

    Δείτε τι δήλωσαν οι άλλοι:
    Κουβέλης: «Η Δημοκρατική Αριστερά είχε εγκαίρως επισημάνει ότι η έντιμη και καθαρή λύση είναι οι εκλογές. Οτιδήποτε άλλο θα προκαλούσε περαιτέρω περιπλοκή και κρίση. Όλα δείχνουν ότι αυτό επιβεβαιώνεται»

    Ντόρα: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τα δυο μεγάλα κόμματα δεν υπάρχει».

    .........και ταρατατάμ ταρατατάμ !

    Δείτε και τι δήλωσε ο ηγέτης των ηγετών:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καρατζαφέρης: Πρέπει να ακούσουμε τις τελικές προθέσεις του πρωθυπουργού (για τον Βενιζέλο) και να μην κλείσουμε την πόρτα στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠτΔ.
    Μιλάμε για οικουμενική κυβέρνηση, εάν το πρόσωπο (δηλ. ο Βενιζέλος) με καλύπτει τότε θα συζητήσω. Προϋπόθεση να μην είναι ο κ. Παπανδρέου πρωθυπουργός (αλλά ο Βενιζέλος).

    Εγώ έχω πρόταση για υπερκομματικό πρόσωπο... (τον Βενιζέλο).....

    LOL....ΟΛΕ !!!! ΚΟΛΟ ΤΟΥΜΠΑ GROSO !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση