GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συνέλθετε, κ. Σαμαρά…"

Του Θανάση Νικολαΐδη ΚΟΜΜΑΤΑ, αρχηγοί και βουλευτές «τα εύρισκαν». Και νύχτα συνεδρίαζαν (αμειβόμενοι) και με διαδικασία κατεπείγοντος πε...

Του Θανάση Νικολαΐδη

ΚΟΜΜΑΤΑ, αρχηγοί και βουλευτές «τα εύρισκαν». Και νύχτα συνεδρίαζαν (αμειβόμενοι) και με διαδικασία κατεπείγοντος περνούσαν νομοσχέδια και με πάθος υπέγραφαν. Βόλευαν, βλέπεις, τα…θέματα. Δεν ήταν από εκείνα που διχάζουν προκαλώντας τσακωμούς. Επρόκειτο για θέματα «καθολικού» συμφέροντος και ατομικού τους βολέματος, στη ζωή και στην πολιτική. Για προνόμια που τα ψήφισαν κλείνοντας το μάτι ο ένας στον άλλο διακομματικά και τους έκαναν «διάσημους» ανά τον κόσμο. Γιατί; Γιατί πολιτικούς με τόσα...
προνόμια μόνο η (σύγχρονη) Ελλάδα γέννησε, εξέθρεψε και μας τους παρέδωσε.
ΑΥΤΟΙ υπέγραφαν κι εμείς το αγνοούσαμε. Και, βέβαια, θα μπορούσε (αν το’ θελε) ένας έντιμος πολιτικός ή μια ομάδα ηθικών και μη συμφεροντολόγων να μας «ενημερώσει» και να τους προλάβει. Ένα «Κόμμα του λαού», ας πούμε, που δεν συναινούσε με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών να βγει, να γράψει και να καταγγείλει φωναχτά προλαβαίνοντας το ανοσιούργημα. Το αίσχος που απαλλάσσει μιζαδόρους υπουργούς και στέκονται, σήμερα, απέναντί μας με την παλάμη ανοιχτή και τον αντιχείρα στη μύτη.
ΑΥΤΑ, λοιπόν, τα παλικάρια και τις νιες τα βλέπεις και τις βλέπεις με άγρια τη ματιά «μη μας φάει ο εχθρός. Μη προλάβει ο αντίπαλος και αλώσει το κάστρο και μείνουμε εκτός παιδειάς και…κουτάλας». Και δίνουν μάχη τους οι οπλαρχηγοί με τα παλικάρια τους τριγύρω. Πάνω στο κάστρο πριν αλωθεί, για να τους βλέπουν (και να χαίρονται) οπαδοί, και τα πρωτοπαλίκαρά τους ν’ αγαλλιάζουν στη σκέψη πως (οσονούπω) ορκίζονται υπουργοί.
ΕΚΕΙΝΟΙ, λοιπόν, που δεν είχαν κάτι «τότε» να χωρίσουν κι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας (για τα προνόμια) και αλληλοκατανόησης σκέπτονται και συσκέπτονται για το κομματικό τους (και μόνο) κέρδος. Μουλάρωσαν, δεν κάνουν πίσω και τσακώνονται πάνω στην Ελλάδα που ψυχορραγεί. Αύριο θα σηκώνουν τους ώμους. Και, βέβαια, η παράταξη του κ. Σαμαρά, να είναι προσεκτικότερη. Οι πλάτες του πεισματάρη και…νεόκοπου αρχηγού της είναι αδύνατες για να σηκώσουν το βάρος μιας νέας καταστροφής. Μην απειλούν αλόγιστα με…Γουδή τους…(νεο)βενιζελικούς, γιατί η μείζων τραγωδία του ελληνισμού σφραγίστηκε με τους εξ (6) εκτελεσμένους της παράταξης που ηγείται.
Ο Γ. Παπανδρέου (αν και Πρωθυπουργός) έκανε πίσω-συνέλθετε κ. Σαμαρά. «Το πιο εύκολο κυνήγι είναι εκείνο του αποδιοπομπαίου τράγου». Σκεφθείτε το. Οι (μαινόμενοι) καιροί ου μενετοί.

34 σχόλια

  1. Ζητά παραίτηση Παπανδρέου ο Σαμαράς.

    Την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου έθεσε ως μοναδική προϋπόθεση ο Αντώνης Σαμαράς για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

    Βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια,
    ο Α.Σαμαράς δήλωσε:
    «Το ότι ο κ.Παπανδρέου δεν αποφασίζει τι θα κάνει, εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση.
    Κι όσο δεν παραιτείται μπλοκάρει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα.
    Εγώ είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω.

    Εφόσον ο κ. Παπανδρέου παραιτηθεί, όλα τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους».

    Ο πρόεδρος της ΝΔ έκλεισε, λέγοντας ότι αντιλαμβάνεται την αγωνία του ελληνικού λαού και ότι πρέπει η πολιτική ηγεσία να στείλει μήνυμα σταθερότητας και υπευθυνότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΣΑΚΗ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμαράς: «Εφόσον παραιτηθεί ο Παπανδρέου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους»
    _____________________________
    «Όσο δεν παραιτείται ο κ. Παπανδρέου, εμποδίζει την οποιαδήποτε λύση» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντηση περίπου 15 λεπτών που είχε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο προεδρικό μέγαρο.

    Υπογράμμισε, δε, με νόημα,
    ότι «όσο δεν παραιτείται ο κ. Παπανδρέου, μπλοκάρει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα». «Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω. Εφόσον παραιτηθεί ο κ. Παπανδρέου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Νωρίτερα, κατά την υποδοχή του από τον Κάρολο Παπούλια, ο κ. Σαμαράς είχε επισημάνει: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του ελληνικού λαού.
    Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, πρέπει να στείλουμε μήνυμα υπευθυνότητας και σταθερότητας προς τα έξω και ομαλότητητας προς τα μέσα»...


    Διάβασε τη συνέχεια εδώ...
    Αναρτήθηκε από Kafeneio™
    + στις 11/06/2011 01:48:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλακα θαναση

    ο παπανδρεου 'κυβερναει' δεν ειναι δυνατόν να λες τετοιες παπαριες

    δε μιλας σε ιθαγενεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τιμόθεος Σημακαμπάνας6 Νοε 2011, 1:56:00 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΤΙ ΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΆΡΙ , ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΥΤΟ , ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AS MAS STEILOYN OI BRYJELLES MIA KYBERNHSH NA TELEIVNOYME ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ Η ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ "ΛΙΓΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΛΑΝΤΕΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΣΑΜΠΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΛΕΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΦΡΟΥΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΑΝΤΩΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ 1 ΔΙΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΖΥΓΙΖΕΙ ΟΣΟ ΜΙΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΓΡΑΦΟΥΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΝΙΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νομίζω,μετά την δήλωση Σαμαρά ότι θα ψηφίσει μια δανειακή σύμβαση που κανείς μας δεν γνωρίζει τους όρους της, πως οι κρεμάλες που θα στηθούν πρέπει να είναι περισσότερες.
    Σαμαρά θα υπέγραφες μια δανειακή σύμβαση σε λευκό χαρτί στο οποίο ο τραπεζίτης θα έγραφε τους όρους της την επόμενη ημέρα και εν απουσία σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα πρότεινα ο μισθός των Βουλευτών να γίνει 1 χιλιαρικάκι , του Πρωθυπουργού 1,5 και του Προέδρου 2 κι όλα αυτά μεχρι να γίνουν ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ Η΄ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ Η Ο ΓΙΛΑΝΔΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΠΑΛΑΒΩΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν παραιτειτε. ο Σαμαράς εκανε κίνηση ΜΑΤ αναμένουμε τις εξελίξεις…

    θα τα χασουν ολα!
    η τροικα του Πασοκ και πολλοι αλλοι δεν ειναι τοσο αφελεις!

    οσο για το Βενιζελο, καλα, αυτος σκοτωθηκε νωρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην απειλούν αλόγιστα με…Γουδή τους…(νεο)βενιζελικούς, γιατί η μείζων τραγωδία του ελληνισμού σφραγίστηκε με τους εξ (6) εκτελεσμένους της παράταξης που ηγείται.

    =========================================

    Κανένας ιστορικός δεν αμφισβήτησε ότι οι "έξι" εκτελέστηκαν ως "πράξη εθνικής σκοπιμότητας" όπως άλλωστε παραδέχτηκε αργότερα και ο επιβολέας των εκτελέσεων και εκ των κεφαλών της στρατιωτικής επανάστασης του 1922 Θεόδωρος Πάγκαλος και γιά να κατευναστεί ο φανατισμός του βενιζελικού πλήθους διαδηλωτών.

    Δημόσια παραδοχή επίσης υπάρχει ότι το κατηγορητήριο γιά δόλο των κατηγορουμένων γιά εσκεμμένη παράδοση στον εχθρό εθνικών εδαφών δεν ευσταθούσε από ποινική άποψη και ότι δεν εκδόθηκε μία δικαστική απόφαση αλλά μία πολιτική.

    Οι δε κατηγορούμενοι δεν δικάστηκαν από Ειδικό Δικαστήριο όπως όριζε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών,αλλά από έκτακτο στρατοδικείο που συγκροτήθηκε παρά τις αντιδράσεις των μετριοπαθών βενιζελικών Πλαστήρα,Δαγκλή,Γονατά κλπ.

    Αυτά ως απάντηση στην μονόπλευρη παράθεση της Ιστορίας.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαι κλαμα στους τραπεζιτες και τα χιλιαδες επιδοτουμενα προσκυνημενα παπαγαλακια τους σε εντυπο και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ - BLOGS

    Τωρα ο εισαγγελας εφτασε στην αυλη των νταβατζηδων (ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΚΟΥΣ) και οι τραπεζες θα κρατικοποιηθουν μαζι με τα νταβατζοκαναλα ΠΑΚΕΤΟ μουρλαθηκαν

    Ο γαπας πανω σε ολα τα κακα που εκανε στην χωρα θα κανει ενα μεγαλο καλο , θα παρει μαζι του γκρεμο , ολο το βοθρο της διαπλοκης

    ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κοτα λυρατη ο Σαμαρας. Τωρα που πρεπει να παρει ευθυνες πανω του, εχει χεστει πανω του ο σκατιλας!!!

    Ουστ !!!ξεφτιλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άντε στη γενιά σου κουκουκλοφόρε 1:56:00 μ.μ. και μην κάνεις υποδείξεις στου Θανάση.
    Γ.Ρ. (κι αν το θέλεις,πλήρες, μαλάκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ

    ΛΕΡΩΜΈΝΟ
    πληρωμένο αρχίδι της ΠΙΠΟκράτους και του

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ

    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,
    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ?????

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΕΡΠΕΤΟ !!!!

    ΠΑΣΟΚΕ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ.
    ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ
    ---------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση