GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Εγώ τι να κάνω στην ψηφοφορία ; Να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης ή να λείπω; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Εγώ τι να κάνω στην ψηφοφορία; Να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης ή να λείπω;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

15 σχόλια

  1. απορρυθμιση τραπεζων
    ολυμπιακοι
    ευρω
    καταργηση τεκμηριων
    καταργηση ΣΔΟΕ

    συν τα ψευτικα στοιχεια σε συμπαιγνια με την ευρωπαικη ενωση

    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προετοιμαζαν συστηματικα τη χρεωκοπια απο το 1989.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16 Νοε 2011 4:00:00 π.μ.
    TIS MANAS SOU TO M@UNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟΤΕ, ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θέλω να ακούσω από πρώτο χέρι, τον ίδιο τον Καραμανλή να ισχυρίζεται, πως «με αυτό το πολιτικό σύστημα εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση»...

    Θυμηθείτε τί ρεμούλα έγινε στην εξαετία του και πώς έφυγε νύχτα αφήνοντας την έρημη Ελλαδίτσα να θυμίζει τις καταρρακωμένες και πολλαπλώς κακοποιημένες κορασίδες που άφηναν πίσω τους οι Βάρβαροι κατακτητές στις πολιτείες που λεηλατούσαν.…

    Ο Καραμανλής εκτός από ανίκανος ,ήταν και πλαισιωμένος από γελοία και διεφθαρμένα κομματόσκυλα,

    Η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν με διαφορά η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
    Όχι μόνο δεν παρήγαγε τίποτα, όχι μόνο απογείωσε τη διαφθορά αλλά, το χειρότερο, συνειδητά και προγραμματικά αφαίμαξε τους μη έχοντες προς όφελος μιας ολιγαρχίας,στο όνομα δήθεν της Ανάπτυξης την οποία όμως είχε ήδη καταβαραθρώσει πριν ξεκινήσει η διεθνής κρίση.

    Ο Κωστάκης Καραμανλής ο Νεώτερος τηρεί σιγήν ιχθύος …

    « Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κωστάκης δεν έχει σήμερα καμιά δικαιολογία σιωπής, καθώς η χώρα βρίσκεται με τα δυο πόδια εκτός του αξιοθαύμαστου επιτεύγματος του θείου του.

    Παράλληλα, το κόμμα ( Ν.Δ.) που ο θείος του δημιούργησε, συντελεί καθοριστικά στην έξοδο (λαϊκά ‘αποβολή’) της χώρας από την Eυρωζώνη και στην τελική ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, ίσως και της χώρας …

    Oι 2 διάδοχοι του επιγόνου Μπουχέσα , σε κυβέρνηση (Παπανδρέου) και στο κόμμα (Σαμαράς) στην επιλογή των οποίων ο Κωστάκης έβαλε το χεράκι του, κρίνονται επιεικώς ανεπαρκείς και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

    Νενέκοι και γραικύλοι όλοι με όλη την σημασία των λέξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι μοναδικό φαινόμενο ανά την υφήλιο, όπου ο πρώην ολετήρας πρωθυπουργός δεν έχει απολογηθεί για τα λάθη του ενώπιον του λαού που τον τίμησε και όσων δικαίως των κατακρίνουν και δεν έχει μέχρι σήμερα εκφράσει τη θέση του για τα επικίνδυνα Εθνικά τεκταινόμενα.

    Οφείλει ο σιωπών , να διατυπώσει την άποψη του για τα δρώμενα ,τώρα που φθάσαμε στον πάτο ,όχι για να διασώσει την τσαλακωμένη υστεροφημία του , άλλα ίσως τελικά το τομάρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η χώρα κατέληξε πρωταθλήτρια της διαφθοράς ,της διαπλοκής , της μίζας και των δανεικών ...

    Η απαξίωση θεσμών , προσώπων και η κατάχρηση του δημόσιου χρήματος έχει άμεση σχέση με τον καταψηφισθέντα εσμό των ανίκανων συνεργατών και υπουργών του αχρείου επίγονου Κωστάκη “Φούφλη” ( των αγγέλου, ρουσοπούλου,αδριανού, αλογοσκούφη ,φαυλόπουλου,σιούφα,μπακογιάννη,χατζηδάκη, βουλγαράκη,μαρκογιαννάκη, ντοράκη , πετραλιά και λοιπών ανίκανων, αχόρταγων και άπληστων σπουδαρχίδων (κουμπάρων ,συγγενών ,σφουγγοκωλάριων και λοιπών κολλητών - ουτιδανών ) οι όποιοι στην κυριολεξία αφαίμαξαν τα δημόσια ταμεία.

    Ο κ. Κωστάκης ως επίγονος ,ως άπειρος και αχρείος , υποσχέθηκε επανίδρυση του κράτους και άφησε πίσω του μια χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας…και όχι μόνον…

    Τώρα τι σκατά να βγει και να πει;

    Γιατί αν ήξερε και δεν μίλησε είναι συνένοχος...

    Αν δεν ήξερε τότε είναι ανίκανος...

    Ούτως η άλλος εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε υπόλογος και για τα 2 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να κάνει η χαβούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 30 χρόνια βλέπουμε συνενοχή και συγκάλυψη.Ο Μητσοτάκης κάλυψε τον Ανδρέα (1989) , ο Ανδρέας κάλυψε τον Μητσοτάκη το (1993 ),ο Καραμανλής κάλυψε τον Σημίτη το (2004), ο Γιωργάκης κάλυψε τον Κωστάκη το (1999) και ο Αντωνάκης θα καλύψει τον Γιωργάκη με τον Παπαδήμο…και έπεται συνέχεια …με νεα δανεικά ,μίζες και χορηγίες...

    Βλέποντας τα πολιτικά πράγματα από απόσταση , πιστεύω ακράδαντα ότι ο Καραμανλής παρέδωσε την εξουσία γιατί έφτασε τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας και δεν ήθελε να τη χρεωθεί.
    Το ίδιο ακριβώς κάνει τώρα ο Παπανδρέου με τον Παπαδήμο.
    Το ίδιο θα κάνει ο Παπαδήμος με τον Σαμαρά και ούτω καθεξής…

    Με λίγα λόγια δούλεμα κανονικότατο,διαχρονκό και ανερυθρίαστο!

    Πότε επιτέλους θα λογοδοτήσουν οι κυβερνώντες που εξαπάτησαν ,καταχρέωσαν και δεν διέλυσαν την ελληνική κοινωνία ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΟΛια προπαγάνδα:
    ------------------
    Φορτώνουν την εμπλοκή με τη 6η δόση στο ότι δεν υπογράφει ο Σαμαράς !
    _____________________________________________
    Η μαλακ@@ αυτό που γράφουν για τους ηλίθιους!
    Η 6η δόση είναι μπλοκαρισμένη λόγω δημοψηφίσματος Γιωργάκη και όσων ακολούθησαν και θα ελευθερωθεί μόνο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

    Μάλιστα προχθές ο Αλταφάζ διευκρίνισε ότι δεν έχει σταλεί ακόμα κανένα χαρτί για υπογραφή... άρα τι ******* λένε ότι φταίει ο Σαμαράς ;

    Διαβάστε τις πα πα ριές τους:

    Παρατείνεται η εμπλοκή για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δισ. ευρώ, καθώς η Κομισιόν παραμένει αμετακίνητη στο αίτημά της για έγγραφη δέσμευση της ΝΔ επί της νέας δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου και των όρων που απορρέουν από αυτήν, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει να αρνείται να βάλει την υπογραφή του σε τέτοιου είδους έγγραφο .

    Σε αυτό το κλίμα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναζητά συμβιβαστική φόρμουλα για να αρθεί το αδιέξοδο και το «καυτό» αυτό ζήτημα αναμένεται να τεθεί κατά τις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι.


    Newsroom ΔΟΛ..για τον ΠΟΥΤΣΟ που λένε,
    είσαι λαμόγιο Ψυχάρη (όχι που δεν σε αρέσει!
    αλλά μερικές φορές πονάει πολύ..) ΠΟΥ ΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να πας να χτυπήσεις ένα πατσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΔΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΒΡΑΣΤΟ (ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ) ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ ΣΕΛΙΝΟ, ΚΑΡΟΤΑΚΙ, ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΑΝ ΘΕΣ, ΠΙΠΕΡΑΚΙ ΑΛΑΤΑΚΙ, ΚΑΙ ΣΤΙΨΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΙ ΑΣ'ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ,ΤΑ ΣΤΑΓΩΝΙΔΙΑ. ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΥ΄¨ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΔΟΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΙΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΕΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαμαράς:
    Να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν.

    Στην σημερινή του ομιλία στην Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να μην κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα.

    “Όχι σε αυτούς που δεν θέλουν, αλλά σε αυτούς που δεν μπορούν” .....διευκρίνησε και τόνισε ότι το κόψιμο τους ρεύματος στους ανήμπορους οικονομικά ότι “δεν θα λύσει το οικονομικό πρόβλημα αλλά θα γιγαντώσει την κοινωνική οργή”.

    Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι λύση ανάγκης για να διατηρήσει η χώρα την αξιοπιστία της να παραμείνει στο ευρώ και να οδηγήσει σε εκλογές είπε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του. Και επανέλαβε ότι η αποστολή της προσδιορίζεται από το τρίπτυχο: να ξεμπλοκαριστεί η έκτη δόση, να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση και να πάμε σε εκλογές.

    “Δεν είναι συγκυβέρνηση αλλά είναι αυτονόητο ότι θα την στηρίξουμε στην αποστολή της” πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς. Χαρακτήρισε την δανειακή σύμβαση αναπόφευκτη στο σημείο που οδήγησε τα πράγματα η προηγούμενη κυβέρνηση και επέμεινε στην θέση του ότι απαιτείται αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής.

    Ο κ. Σαμαράς απάντησε και σε όσους αρχίζουν να κάνουν λόγο για επιμήκυνση του βίου αυτής της κυβέρνησης. “Αν κάποιοι προσπαθήσουν να διαιωνίσουν μία κυβέρνηση χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση θα πυροδοτήσουν κοινωνικές εκρήξεις”, τόνισε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με λαϊκή νομιμοποίηση για να εφαρμόσει οικονομική πολιτική με στόχο την ανάκαμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση